ای بابا ما رو باش رفتیم بخریم.باز باید منتظر نسخه اصلیه اینم باشیم!!
Printable View
ای بابا ما رو باش رفتیم بخریم.باز باید منتظر نسخه اصلیه اینم باشیم!!
خدا لعنتش کنه این فاکس نیوز رو که هر اتیشی بلند میشه از گور اینه ولی خوب دوستان در این زمینه بگم که طبق گفته خود سازندگان بازی اون کارای ....زشت و ناپسند فقط در نسخه ایکس باکس هست و در نسخه پی سی دیگه همچون چیزی رو شما ندارین .......
پس میمونه تنها مشکل کرک بازی که اونم نهایتآ فردا پس فردا میاد غصه نخورین.........
دوستان یه سری سوال دارم مگه بازی داخلش چی داره که این همه گیر دادن بهش؟؟؟؟ اونایی که روی 360 بازی کردن بگن ببینیم مشکل از کجاس؟؟؟
چیزه خاصی نداره دوست عزیز مثل خیلی از بازی های RPG دیگه و مانند بقیه بازی های RPG دیگه Bioware توی این بازی می تونید روابط عاطفی با همگروه و دیگر افراد ایجاد کنید می توانید هم نکنید یعنی در طول بازی دوست دارید با چه کسانی خوب باشید و نباشید دست خودتان است در پایان بازی قبل از زفتن به Citidal نتیجه این روابط بدست خودتان مشخص می شود.فقط برای چند ثانیه .... نشون داده می شود اونم به صورت عادی.می توانید این راه را انتخاب نکنید.بازی های دیگری نیز بودند با شدت و توجه بیشتر به این موارد ولی به خاطر اینکه Mass Effect جزو مشهورترین گیم های RPG بود این مسائل برای یک چند ثانیه از بازی که اصلا ممکن بود شما نبینید پیش آمد.
چرا هست ولی فقط در نسخه اروپایی.فکر کنم در نسخه آمریکایی US بازی نباشه.نقل قول:
بازی اون کارای ....زشت و ناپسند فقط در نسخه ایکس باکس هست و در نسخه پی سی دیگه همچون چیزی رو شما ندارین .......
یعنی این مسائل در mass effect از the witcher هم بدتره که این قدر بهش گیر دادن؟نقل قول:
عجب واقعا این فاکس نیوز غلط اضافی کرده به بازی گیر میده!!!!
خوبه که تمام فیلمهای خارجی کم کم هزار تا صحنه غیر اخلاقی دارن اونوقتبه اونا هیچ گیری نمی دن بعد اینجا:13:
بازم اگه بازی مال بچه ها بود یه چیزی گیرشون به جا بود!!!
شومپت ها:27:
سلام ساسان جان !نقل قول:
یعنی این مسائل در mass effect از the witcher هم بدتره که این قدر بهش گیر دادن؟
نه اصلا ! در طول کل بازی اصلا بحث این مسائل هم نمیشه فقط آخر بازی به اندازه چند ثانیه اونم می تونی انجام ندی.تازه خبری نیست اصلا!
این کارشون مقداری به خاطر خراب کردن و صدمه زدن به این بازی هم بوده.تازه اصلا چیزی نیست که اینقدر همه حساسن...نقل قول:
عجب واقعا این فاکس نیوز غلط اضافی کرده به بازی گیر میده!!!!
خوبه که تمام فیلمهای خارجی کم کم هزار تا صحنه غیر اخلاقی دارن اونوقتبه اونا هیچ گیری نمی دن بعد اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم اگه بازی مال بچه ها بود یه چیزی گیرشون به جا بود!!!
شومپت ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:به دلایل زیر درجه M یا 17 سال به بالا از طرف ESRB در آمریکای شمالی برای بازی Mass Effect اختصاص یافته:نقل قول:
Blood (خون)
Language (زبان)
Partial N - u - d - i - t - y (برهنگی جزئی)
S - e - x - u - a - l Themes (موارد جنسی)
Violence (خشونت)
همچنین درجه +18 یا 18 سال به بالا از طرف PEGI در اروپا به همین بازی اختصاص یافته.
ولی خوب دوستان این رو بگم که تمام این موارد که هوس جان گفتن کنترل شده است و میتونه ادم به اونها توجه نکنه.......
و البته که در مقابل هیل گیت لندن این بازی بسی کمتر از این موارد داره........
دوستان این کرک که میگن سالمه و تا حدی تست شده هست :
کد:http://rapidshare.com/files/119922466/ProperCrackIND.rar
بچه ها تو مرحله اول
وقتی میری تو یه اتاقک یه زن و مرد میبینی بعدش باید کجا بری ؟
پسر دمش گرم از گيم اسپات 9 گرفته:
کد:http://www.gamespot.com/pc/rpg/masseffect/index.html
میشه یه ذره بیشتر توضییح بدی؟نقل قول:
وقتی که تو اون شهر فضایی هستی و یا نه وقتی که از روی گالکسی مپ شهر رو انتخاب میکنی؟
ببخشید این کرک رو خودتون تست کردین؟چون بازی هنوز به دستم نرسیدنقل قول:
یکی تستش کنه ببین سالم هست یا نه
ممنون:11:
دوستان عزیز این هم کرکی که خیلی خوب کار کرده و تست شده هست .
هنوز امکان داره همه کرک هایی که تا کنون اومده در برخی جاهای بازی مشکل داشته باشه.کد:http://rapidshare.com/files/119986311/ind-me-fix.rar.html
بعد از یکم بازی کردم متوجه شدم بازی مزخرفی هستش
اصلا همش باید صحبت کنی و از صحنه های اکشن خبری نیست
این بازی مضخرف هست؟؟؟؟؟؟!!!!!!
دوست عزیز اگه انگلیسی شما خوب باشه واقعآ از بازی لذت میبرین خیلی بازی خوبیه و اونم باید بگم که بعضی از مراحل با همین صحبتها حل میشه .......
دوستان کمک این بازیرو تکین گذاشته برای فروش چیکار کنم ایا نسخه کامل هست یا نه
کممممممممممممممممممک
کرک کاملتر نیوده؟من می خوام بخرم اما هنوز از کرکش میترسمنقل قول:
دوستان به نظر من بهتره که یه مدتی صبر کنید تا نسخه دستش بیاد
دوستان بلاخره كرك اصلي بازي اومد ميتونيد از لينك زير دانلود كنيد:
کد:http://rapidshare.com/files/120993140/Mass.Effect.CRACK.ONLY-ViTALiTY.rar
به به بلاخره اومد ها؟
خوب خدا رو شکر .
راستی حجمش چقدره؟
حجمش 5 مگه.اگه کامل باشه که عالیه.
آرنولد دستت درد نکنه.
سلام دوستان عزیز .
ببخشید این نسخه ای که توی بازاره ، نسخه ی مشکل دار هست ؟
چون من زنگ زدم فروشگاه گفت یه نسخه واسش اومده مشکل داره .
باید صبر کنم تا نسخه ی کامل و اصلی بیاد .
اینطور چیزی صحت داره ؟
ما که شنیدیم کرک مشکل داره.مثه اساسین نباید باشه.کرکم که آرنولد گذاشت
خوب این بازی چند Dvd هست ؟
کسانی که بازی کردن با این کرک جدید بگن که ببینیم سالم هست یا نه .
سلام
بابا چرا جواب سوال منو ندادین هیچ کدام این بازیرو تکین گذاشته کسی میدونه سالم یا نه؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز خیلی از سایتا این بازی رو واس فروش گذاشتن وهمین طور شرکت تکین.....
ولی همه مشکل دارن نخرین حال دوستان میگن با این کرک درست میشه ولی خوب معلوم نیس بزار یه کمی بگذره دوستان بگن این کرک کار میکنه یا نه بعد ایشالا بخر......
راستی دوستان این بازی اصلآ نسخه اصلی هست و یا نه باز مث اساسین هستش؟
کرک بدی نیست اما 4 یا 5 تا سیاره و منظومه بری دیگه کار نمیکنه . باید بیای بیرون دوباره بری ولی وقتی Demonoid را داشتم مشکلی وجود نداشت...
به به سروش جان خوبي دوست عزيز؟:10:نقل قول:
نه عزيز مشكلي نداره شما بخر فقط كركش را از اين لينكي كه من گذاشتم دانلود كن!:46:
تا العان كه من هيچ مشكلي ازش نديدم ميتوني دانلود كني:46:نقل قول:
خوب این بازی چند Dvd هست ؟
کسانی که بازی کردن با این کرک جدید بگن که ببینیم سالم هست یا نه .
================================================== ==========================
وبلاخره ترينر بازي:
Mass Effect Plus 6 Trainer-RazorDOX
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Install Notes
~~~~~~~~~~~~~
1. Unpack
2. Start trainer
3. Run game
4. Use these keys
F5 - No overheating of weapon
F7 - Freeze health
F8 - Add 100000 credits
F10 - Add 10 Talent Points
F11 - Add 100 Omnigel units
F12 - Add 1 unit to medikit and grenades
In order to use F8, F11 and F12, you must change into weapon mode one time (Q default).
To be able to use F10 you need to change into the character menu once (U default).
Release name: Mass_Effect_Plus_6_Trainer-RazorDOX
Size: 287 kB, rzr-meft
دانلود:
کد:http://s23.us.rapidbaz.com/get/_kvvP/rzr-meft.rar
کمک کمک:
لطف کنید و منو کمکم کنید........
دوستان من تو کنسول ایکس باکس از اول یه مشکل بزرگ داشتم و اون عدم نشونه گیری و زومینگ توسط اسنایپر هستش کسی میدونه چطوری میشه زوم کرد ؟
آره منم تو همينش موندم كه چرا زوم نميكنه البته اسلحه داريم تا اسلحه !نقل قول:
سلام
دوستان یه سوالی برام پیش امده اینجا دارن بازیبازهای Pc در مورد بازی صحبت میکنند یعنی اینکه بازی را گرفتید پس چیه قضیه مگه نمیگفتید هنوز نسخه کاملی نیامده پس موضوع چیه لطفا جواب بدین من از بی بازی دارم میمیرم
بعد یه ادرس بدین برای خرید اینترنتی این بازی که سالم هم باشه!!!
اين بازي فقط كركش مشكل داشت كه اون هم خوشبختانه حل شد تو صفحه قبل پست اول ميتوني دانلودش كني!نقل قول:
دوستان اگه کسی میتونه مشکل منو حل کنه دریغ نکنه ها بدجوری گیر کردم .........
با کولتش که به سختی میمیرن و با شات گان که باید اونقدر بزنی تا یکی بخوره.....
با اسلحه هم دقتش پایینه وزومش خیلی بزرگه نمیشه خوب زد.......
فقط میمونه اسنایپ که لطفآ بگید چجوری میشه زوم کرد؟؟؟؟
از دوستان کسی سیو گیم بازی را نداره به ما بده؟
سلام :11:
اقا من رسيدم به اون ساحله اسمش يادم نيست , زدم رفيقمو كشتم :21:(صداشو واسه من بلند كرد)
:18: يك مشكل دارم!!!
از يك ذره قبلتر از اين مرحله اسلحه ها داغ كردن , وقتي داغ ميكنه ديگه اتيشش نمي خوابه! تا موقعي كه دوباره لود كنم :41:.
راه حل چيه؟ (كولينگ خوب بخرم؟)
من كرك كه گفتيد رو نميتونم دانلود كنم:41:. اما از سايت GameCopyWorld اخريشو دانلود كردم 4.5MB بود.
-اين مشكل بعضي وقت ها پيش مياد,نكنه از اسلحه هستش:18:
Mass Effect CrackFix+Key-SAVED
کد:http://www.mininova.org/tor/1491748
من این بازی رو خریدم کرک صفحه قبل رو هم دانلود کردم اما وقتی می خوام وارد بازی بشم صفحه مانیتور سیاه میشه ودیگه هیچ اتفاقی نمی یفته. روی یه کامپیوتر دیگه هم تست کردم بازم همین اتفاق افتاد.
لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز اول بگو سیستمت چیه؟
بعد اگه سیستم با سیستم پیشنهادی متابقت کنه باید بگم مشکل ممکنه از خود دی وی دی باشه.........
و مشکل بعدی هم میتونه از کرک باشه ولی خوب این بازی خیلی هاش اجرا میشن ولی تو گالکس مپ اشکال دارن پس فکر میکنم اگه سیستم خوبی داشته باشین مشکل از دیویدی باشه اونو عوضش کنید و از یه شرکت معتبر بخرید.......
فکر کنم کسی هنوز یاد نگرفته چطور زووم میکنه اسنایپر اقا اگه کسی یاد داره دریغ نکنه ها که گناه کبیرس.......