مایک و چستر باهم خوندن
Printable View
مایک و چستر باهم خوندن
سلام دوستان
این عکس جالب هم تقدیم به دوستداران LP مخصوصا احسان جان که میدونم مثل خودم عاشق گروهه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا این چه وضعشه همچین گروه بزرگی با این تایپیک ضعیف
[HTML] WWW.LINKINPARK.COM [/HTML]
من عضو شدم شما هم بیایید ببینید چه خبره!!!!!!!
دوستان داستان چیه چستر جدا شده از گروه ؟؟؟؟
نه جدا نشده فقط یه گروه جداگونه داره یه جور پروژه برای خودش مثل مایکنقل قول:
همین امسال هم اولین آلبومشون رو دادن
اسم گروهش رو میدونی یا البومش رو برای دانلود می خام.نقل قول:
نقل قول:
Dead_By_Sunrise-Out_Of_Ashes
البومش رو گرفتم حرف نداره.از سولو ی گیتار هم بیشتر استفاده شده نسبت به البوم های لینکین پارک:10:نقل قول:
اوووووووووووووووووووووووو وووووه آلبوم جدید رو عشقست همین الان شروع کردم به گوش کردن آهنگ سوم هستم تا حالا آهنگ دوم تکراری بود .....
Mike Shinoda در مصاحبه باSpin درباره آلبوم جديد Linkin Park اينطور گفت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
“خب اين آلبوم توسط Rick Rubin تهيه ميشه، به نظر من در حال حاضر نيمي از راه رو طي كرديم و از كارهايي كه تا الان براي اين آلبوم انجام داديم واقعا خوشحال و راضي هستيم، ما ميخوايم آلبوم بعدي چيز خاص و منحصر به فردي از آب دربياد، ما ميخوايم Linkin Park رو دوباره معني كنيم، من دقيقا حس زمان انتشار آلبوم Hybrid Theory رو دارم كه ميخواستيم خودمون رو به جهان معرفي كنيم، و با Meteora ثابت كنيم كه زمين گير نشديم و تونستيم يه كار جديد موفق رو براي دومين بار عرضه كنيم و با Minutes To Midnight تونستيم از سبك قبلي خارج بشيم و سبك جديدي رو تجربه كنيم كه تمام اينا اين حس رو به ما ميده كه ما هركاري رو مي تونيم انجام بديم.
توصيف كردن آهنگ هاي آلبوم جديد واقعا كار سختيه اما فقط ميشه گفت كه چيز جديدي هستن. ما تو آلبوم قبلي سعي كرديم از هر سازي تو آهنگامون استفاده كنيم اما اينبار از هرچيزي كه داريم استفاده ميكنيم.”
[HTML]http://www.news.linkinpark-fans.com/[/HTML]
سلام
وبلاگ Mike Shinoda هم بعضی وقتا مطالب جالبی داره:
هیچکدوم از آهنگاشون به پای In the End نمیرسه!کد:http://www.mikeshinoda.com/
باتشکر
نقل قول:
پ ن : اینها چرا تو همه عکساشون در حال زور زدن اند ؟؟؟!!!! :27::27::27:
Mike Shinoda تو بلاگ خودش از انتشار بازی Linkin Park خبر داد:
” بازی جدید Linkin Park تو راهه! من شخصا فقط یه امتحان از این بازی داشتم و به نظرم خیلی بزرگ و جالبه، همونطور که انتظار میره من و سایر اعضای گروه دست-به-دست هم با کمک تیم طراحی در حال ساخت این بازی هستیم. برای علاقه مندان به طرح های هنری من: خیلی از شخصیت های آشنا (منظورش شخصیت هاییه که تو طرح هاش بوجود آورده) تو این بازی ۸-بیتی تو یه دنیای مجازی زندگی میکنن. تو بازی آیتم ها از شش شورشی به سرقت میرن و شما از طرف شورشی-ها برای حل معمای سرقت انتخاب میشید، جمع آوری آیتم ها هدف اصلی بازیه. من هنوز نمیتونم جزئیات و اطلاعات زیادی از بازی بدم فقط میتونم بگم این بازی برای همه طرفداران Linkin Park هیجان انگیز خواهد بود چون بعد از تموم کردن بازی میتونن آهنگ جدید Linkin Park رو روی صفحه پایانی بشنون. این بازی بزودی برای کنسول های دستی iPod و iPhone (لمسی) منتشر میشه.”
Mike Shinoda در مصاحبه با MTV News در مورد آلبوم جدید Linkin Park اینطور گفت:
” کار آلبوم داره به خوبی پیش میره، ما قصد داریم تا دوباره با Rick Rubin کار کنیم، علاوه بر اینکه کار این آلبوم رو تو یه استودیوی جدید شروع کردیم اما تصمیم گرفتیم تا به استودیوی ضبط آلبوم Hybrid Theory و Meteora برگردیم، خیلی عالی بود، احساس اینو داشتم که انگار میخوایم یه کار جدید با صدا و سبک متفاوت که قبلا نداشتیم رو شروع کنیم. خیلی ها از من میپرسن که سبک این آلبوم چیه؟ اما برای توصیف کردن سخته و وقتی که اونا آهنگامون رو بشنون متوجه این سختی میشن. وقتی که همچین صحبت هایی میشه شاید خیلی از طرفداران سرسخت ما بترسن، “اما مایک اشاره میکنه که این فقط رشد و نمو طبیعی گروه هست”. من فکر میکنم تو آلبوم قبلی تجربه های شخصی بیشتر نقش داشتن ما محدودیت و مرزها، خلاقیت و شخصی سازی هارو از بین بردیم.”
بقیه صحبت ها تکراریه و اینطور که معلومه هنوز اسمی برای آلبوم جدید انتخاب نکردن فقط Chester در مصاحبه قبلیش با MTV اعلام کرده بود که این آلبوم احتمال داره در ماه جون منتشر بشه.
بالاخره معلوم شد اسم آلبوم جدیدشون چیه!
چهاردهم سپتامبر سال جاری آلبوم جدید گروه Linkin park با نام A THOUSAND SUNS منتشر میشه. آهنگ اصلی در این آلبوم The Catalyst خواهد بود که دوم آگوست منتشر میشه!
به نظر میرسه میخوان به طرفدارا هم یه امکان بدن که در آلبوم جدید نقش داشته باشن!
اطلاعات بیشتر:
کد:http://mikeshinoda.com/2010/07/08/new-album-%E2%80%9Ca-thousand-suns%E2%80%9D-out-september-14/
Meteora
من که با این آلبوم خیلی حال کردم..
پسر معرکه است...
واقعا اهنگای تاثیر گذار زیاد داره لینکین پارک
مثلا این اهنگشون New Divide ..
یا In The End ..
عقش من Dont Stay
از این آهنگشون خیلی خوشم میاد و به نظرم برای فیلم Transformers 2 مناسب بود(ریتم آهنگ) ولی آهنگی که برای Transformers 3 انتخاب شده به نظرم زیاد مناسب نیست.اگه اشتباه نکنم برای این فیلم آهنگ Iridescent انتخاب شده............نقل قول:
مثلا این اهنگشون New Divide ..
Top 5 بنده از LP
The Catalyst
Faint
Braking The Habbit
From The Inside
A Place For My Head
یکی از Top بندهای بنده میباشند :دی ( به همراهِ , Blackfield + Green Day + Radiohead + Muse )
خب تو این یک سالی که انجمن موسیقی حذف شده بود لینکین پارک یه آلبوم داد بیرون به اسم A thousands suns یا همون هزاره ی خورشید که مطمئنا همتون این آلبوم رو گوش کردید.
آلبوم یک هزار خورشید یه آلبوم کاملا مفهومی و ضد جنگ هست که به نظر من بهترین آلبوم لینکین پارک همینه.
مایک شینودا اظهار میکند که: "در این نگارش، موضوع با نیات انسانها و فناوری (تکنولوژی) ادغام شدهاند [...] انسانها میترسند، ترس از اینکه چه اتفاقی در دنیا خواهد افتاد، موسیقی تقریبا همین موضوع را مرجع میدهد
نام آلبوم از متن سانسکریت هندو بهگود گیتا آمده است: "اگر درخشندگی یکهزار خورشید بخواهد یکجا در یک لحظه در آسمان منفجر شود، مانند پرتو و عظمت یکی از نیرومندها خواهد بود،" نقل قولی که از زبان جی رابرت اوپن هایمر در مورد بمب اتمی نقل شده است.آلبوم از اشخاص برجستهای مانند مارتین لوتر کینگ،جی رابرت اوپن هایمر و ماریو ساویو الهام گرفته شده است.
ترانه دانش عدالت و عشق ترانهای با مدت ۱:۳۸ میباشد که به طور کامل صدای مارتین لوتر کینگ میباشد که به صدایی نامشخص محو میشود. در این ترانه مارتین لوتر کینگ از جنگ ویتنام و استفاده نیروهای ایالات متحده از ماده سوزاننده ناپالم صحبت میکند که روی ویتنامیها استفاده شده بود.
امشب به این عبادتگاه باشکوه آمدم چون وجدانم گزینه دیگری برایم باقی نگذاشت. انقلابی واقعی از ارزشها دست بر روی حکم جهان گذاشته و از جنگ خواهد گفت:"این راه حل کردن اختلافات نیست." این کار سوزاندن انسانها با ناپالم، از پر کردن خانههای ملت ما با یتیمان و بیوهزنان، از تزریق مواد سمی نفرت در خون انسانها، از فرستادن مردهای معلول و روانی از میادین سیاه و خونین جنگ به خانه، را نمیتوان با دانش، عدالت و عشق آشتی داد.
سلام اگه اشتباه نکنم رمیکس آهنگ iridescent رو انتخاب کردن که به نظر من رمیکسش زیاد جالب نیست.نقل قول:
به نظرم از نظر مفهوم و لیریک البوم فوق العاده ای بود(مثلا اول یه اهنگشون سخنرانی معروف ماریو ساویو رو گذاشته بودن) اما اهنگسازی زیاد تعریف نداشت !نقل قول:
خوب گروه مثل اینکه گفته بودن این آلبوم با سلیقه خودمونه و برای بالا بردن فروش نیست , برا همین فک کنم آهنگسازیش اون چیزی که شنونده ها انتظار داشتن نشد.
دوستان میشه قشنگ ترین آلبومشون از نظر خودتونو بگید؟؟؟
خب هر کسی یه نظری داره.به نظر من بهترین آلبومش همین a thousands suns هست.مخصوصا آهنگ کاتالیست و wisdom justice and loveنقل قول:
از این آلبوم آهنگ iridescent هم خیلی قشنگه و چستر بنینگتون تو این آهنگ خیلی با احساس میخونه رمیکس این آهنگ هم برای فیلم ترانسفورمرز 3 انتخاب شده.
این نظر من بود باید ببینیم نظرات باقی دوستان چیه.
من از تمامِ آلبوم های LP فقط از این دوتا خوشم اومد ، از تمامِ آهنگ هاش خوشم اومد از همش :20:
Hyberd Theory
Metora
واقعا یکی از بهترین آلبوم هاست
===
چه میکنه این Mr. Haun :31:
خود گروه این سینگل رو بصورت رسمی و مجانی در اختیار طرفدارا قرار داده.این آهنگ جز سندترک فیلم The Mall هست به کارگردانی Joe Hahn دی جی گروه که اولین فیلم بلندش هست.