سلام -nec AD-7170 براي خريد دي ودي رايتر مناسب ؟
Printable View
سلام -nec AD-7170 براي خريد دي ودي رايتر مناسب ؟
ان ایی سی نخر چون به جای لایت اسکرایپ از لیبل فلش استفاده میکنه و بدرد نمیخوره.به نظرم لایت آن یا چیزای دیگه بگیری بهتره.
سلام pioneer 18x18 مدل خوبي هست قيمتش 56 است از بقيه دي وي دي رايتر ها بهتر؟
مي خوهم بخرم اگه اطلاعاتي در مورد آن داريد لطفا بگوييد.
پول دادن بيشتر از 40 به دي وي دي رايتر چندان منطقي نيست /.
یک دی وی دی رایتر خوب در حدود 30 تومن میخوام..لطفآ معرفی کنید
سامسونگ 203 حدود 35 تومن ..نقل قول:
آقا سلام من هرچی خوندم همش جرو دعوا بوده اولای تاپیک و هیچی نفهمیدم یک dvd رایتر خوب که گارانتی داشته باشه و قیمتش هم نسبت به کاری که میکنه مناسب و در کل از 35 تومن اینا بالاتر نره که dvd 9 ها یی مخصوصا verbatim hp redata اینا را خوب بزنه و کاراییش بالا باشه چون من خیلی فیلم رایت میکنم و میخوام بزنم روی dvd تا دیگه اینقدر نخوام پول سیدی بدم فقط خداییش خوب باشه و چون خودتون دارید نگید فلان را بخر
پست بالاي خودتو نديدي امير جان .
GABANA جان با عرض معذرت یه سوال دیگه هم ازت داشتم:میخواستم بدونم این مدل ایسوز ASUS - DRW1814BL از لحاظ کیفیت و کارایی مثل سامسونگ 203 هست ؟نقل قول:
با تشکر:11:
]چرا دیدم میخواستم بدونم این 35 تومنی جواب کارای من را میده راستی اینایی که میگن چاپ روی دیسک میزنه چه جوری هست
نظر تون در مورد دی وی دی رایتر Pioneer ساتا به قیمت 50000 چطوره ؟
به این قیمت نمی ارزه..همون طوری که دوستمون گفت میتونی سامسونگ 203 بگیری 35000 تومننقل قول:
سلام من یکدونه gigabyteاز اینا که دوتا پلیت داره یکی نقرهای یکی سفید ---- کدومش بهتره
سلام
می خواستم یک مدل خوب ATA معرفی کنید , البته مادربورد من SATA دارد حتی SATA2 را هم دارد اما چون در دفعه قبل با دیتکت کردن هارد مشکل داشت و مجبور شدم به صورت رید ببندم , زیاد طرف ساتا نمیرم .مدل مادر بورد : k8nxp9 و گیگا هستش .
آیا از نظر سرعت نیاز هستش که از ساتا استفاده کنیم ؟
همچنین این دو مدل A12 پایونیر و 1040 اچ پی دوتا شون ATA هستند ضمنا لایت اسکریپ برای من در انتخاب مهم نیست , از نظر کیفیت چطور هستند و آیا شما دوستان پیشنهاد می کنید ؟
آیا مدل PX_760A پلکستور در بازار موجود هست یا نه , اگر هست با چه قیمت و گارانتی ؟
متشکرم
این مدل ایسوز Asus - Drw1814bl از لحاظ کیفیت و کارایی مثل سامسونگ 203 هست ؟
با عرض سلام خدمت همه دوستان... من تا پس فردا می خوام دی وی دی رايتر بگيرم به همين خاطر ممنون میشم زودتر راهنمائیم کنید...
DVD-RW ایسوس مدل 1814bl کيفيتش چطوره؟
و در کل asus بهتره يا LG?
ممنون ... چقدر راهنمایی کردید...
صفحه های قبلی رو می خوندی یه چیزایی میگرفتی!طبق چیزی که من از اینجا فهمیدم که یه چیزی مثل سونی از اونا که پانل جلوشنو با پبقیه فرق داره تقلبیش کمتره!بقیه رو هم اگه جنس اصلی رو بتونی تشخیص بدی فک کنم ایوس خوب باشه!نقل قول:
نمو جان بهتره بری سراغ LITE-ON الان یه چرخی تو بازارهای تکثیر دی وی دی بزنی 90 درصد فروشندگان به این رایتر رو آوردند
مدل A120h
ديروز رفتم پرسيدم گفت Farasoo قيمت 33.5
اين چطوره؟
خودمم اول دنبال همین مدل بودم ولی تو بازار پیدا نکردم... بجاش Asus 1814bl خریدم تا حالا هم که ازش راضی بودم.نقل قول:
نمو جان بهتره بری سراغ LITE-ON الان یه چرخی تو بازارهای تکثیر دی وی دی بزنی 90 درصد فروشندگان به این رایتر رو آوردند
مدل A120h
دوستان يه دي وي دي رايتر خفن به من معرفي كنين كه لايت اسكريپت هم داشته باشه به جزء لايتون و اِچ پي؟؟؟
ایسوس هم lightscribe داره...نقل قول:
دوستان يه دي وي دي رايتر خفن به من معرفي كنين كه لايت اسكريپت هم داشته باشه به جزء لايتون و اِچ پي؟؟؟
asus چطوره دوست عزيز ريدش شما استفاده كردين آخه من چند دي وي دي رايتر استفاده كردم كه هم ريده خوبي نداشت هم بعضي از سي دي هارو باز نميكرد خالي نشون ميداد و بعضيهاشون هم سي دي معمولي رو كمتراز 16 نميزد... حالا اين Asus چطوره و Lg و Ben Q چطورند؟؟؟
والا من چهارشنبه dvd رایترش رو خریدم و تا بحال که راضی بودم... سرعت خوندنش بد نیست ... چندتا DVD داشتم که کمبوی MSI تو خوندنش مشکل داشت ولی اين ایسوسه الان بدون مشکل اجراشون میکنه ... فقط یه DVD قراضه دارم که قبلاً فقط تونسته بودم تو لپ تاپ سونی بازش کنم ولی اين دی وی دی رایتر نتونست بازش کنه ...نقل قول:
asus چطوره دوست عزيز ريدش شما استفاده كردين آخه من چند دي وي دي رايتر استفاده كردم كه هم ريده خوبي نداشت هم بعضي از سي دي هارو باز نميكرد خالي نشون ميداد و بعضيهاشون هم سي دي معمولي رو كمتراز 16 نميزد... حالا اين Asus چطوره و Lg و Ben Q چطورند؟؟؟
در کل ازش راضیم.
مر30 دوست عزيز ميشه بكي چند ايكس هست؟؟؟ و چند خريديش؟؟؟ و مدلش چيه دقيق؟؟؟
راستي كسي BenQ و Lg و Samsung استفاده كرده چطوره كارائيش؟؟؟
Asus بهتره؟ Lg بهتره؟ BenQ بهتره؟ samsung بهتره؟ كدومش خوبه و لايت اسكريپت داره و چند ايكس دارند و قيمتاشون چنده ممنون ميشم راهنمائيم كنين من يه دي وي دي رايتر خوب بخرم...
سرعت رید و رایت DVD رو زده 18X ... و در مورد قیمتش هم 34 تومن از بازار کامپیوتر ایران خریدم ... مدل دقیقش هم Asus DRW 1814bl هستش و لایت اسکرایب هم داره ولی من هنوز از اين قابلیتش استفاده نکرده ام.نقل قول:
مر30 دوست عزيز ميشه بكي چند ايكس هست؟؟؟ و چند خريديش؟؟؟ و مدلش چيه دقيق؟؟؟
راستي كسي BenQ و Lg و Samsung استفاده كرده چطوره كارائيش؟؟؟
Asus بهتره؟ Lg بهتره؟ BenQ بهتره؟ samsung بهتره؟ كدومش خوبه و لايت اسكريپت داره و چند ايكس دارند و قيمتاشون چنده ممنون ميشم راهنمائيم كنين من يه دي وي دي رايتر خوب بخرم...
مر30 دوست عزيز كه به سوالهام جواب ميده راستي يه خواهشي ازت دارم ميخوام يه فايل تصويري شو به يه سي دي معمولي بزني ببيني با چه سرعتهائي ميزنه از پائين تا بالا با چه سرعتهاي سي دي معمولي رو نه دي وي دي رو مر30...
دوستان سامسونگ چطوره خوبه آيا لطفاً راهنمائي كنين من ميخوام به همين زودي اگه شما بگين كدوم رايتر بهتره اونو بخرم samsung/.benQ/asus/ lg/ ميخوام لايت اسكريپت هم داشته باشه...
دوستان سی دی درایو ساتا چه مارک هایی هست ؟اصلا سرعتشون از نوع Ide بهتره ؟چون بهر حال سرعت
لنز محدود و پایینه؟
سلام .
دوستان من خیلی وقت میشه که نه cdrom رو عوض کردم ، نه رایتر رو ، حالا می خوام بیه دی وی دی رایتر بگیرم که هم کار سی دی رام ، هم سی دی رایتر ، هم دی وی دی رایتر ، هم دی وی ری رام رو با هم انجام بده . یادمه یه چیزی بود به نام combo ، همه این ها رو باهم داشت ، اونها چجوریه ؟ خوبه ؟ فقط فکر کنم که زود تر از اون چیزی که فکرشو بکنی خراب بشه ، درسته ؟ :13:
حالا شما چی توصیه می کنید ؟ حاضرم تا 35 تومان ( حالا 5 تومان هم بالا پایین عیب نداره . . . ) هم بذارم . فقط یه چیزی باشه که بتونه برام کار کنه ها . . . :27:
توی یکی دو صفحه پیش یه اصطلاحاتی هم دیدم که نفهمیدم اگه بشه اون ها رو هم توضیح بدید خیلی خوب میشه . .
مرسی
شما یکی از این 2 مدل رو بگیر که من تستهاشم دیدم عالی بوده :نقل قول:
Liteon 20X SATA 37T
Samsung 20X SATA (S203 38T
اگر ساتا نداری اینا مدلهای IDE هم داره .
سلام
من dvd-rw گرفتم از برند pioneer مدل DVR-A121XB1 ميخواستم بدونم
آيا dvd درايو خوبي هست يا نه؟
مرسي
سلام
بین 14 رایتر زیر اولویت با کدوم هست؟؟
ممنون
Pioneer - Dvr-112 Sv
Pioneer - Dvr-a12fxd1
Nec Ad-7173a
Nec Ad-5170a
Liteon - Lh-20a1s / Sata
Liteon - Lh-20a1h
Liteon - Lh-18a1p
Sony - Dru-170a
Suzuki Dvd-rw 16x Pack
Dvd R/rw Lg 16x
Asus - Drw1814bl
Gigabyte Dvd Rwr Aopen 16 Dual
Msi - Dr16-b5
Plextor Px-800a
خیالت راحت جزو بهترین هاست . چون قیمتش به نسبت بقیه بالاس کمتر میخرن اما عالیه . دوروور 50 باید باشهنقل قول:
Liteon - Lh-20a1s / Sataنقل قول:
Asus - Drw1814bl
Pioneer - Dvr-a12fxd1
اگرمادربوردت ساتا داره اولی رو بگیر اگر نه شماره 2 و 3 .
ممنوننقل قول:
نه ساتا نداره...
از تبدیل که میشه استفاده کرد؟
شما مجبور نیستید حتما ساتا بگیرید . از همون مدلهای IDE استفاده کنید . تبدیل هم اصلا نگیرید به مشکل بر میخورید .نقل قول:
ممنون شهرام جان
.........
احتمالا" پایونیر رو بگیرم...
........
سایر دوستان هم لطف کنن نظر بدن...
........
با سلامنقل قول:
چنتا سوال داشتم!
اوال اینکه این پایونیر که معرفی میدید ،احتمال ریمارک بودنش چقدر هست و در کل بین دی وی دی رایتر های ساتا حداکثر تا 50 تومن بهترین چی هست؟و بعد اینکه اگه از تبدیل IDE 2 SATAبخوایم استفاده کنیم چه مشکلاتی پیش می اد؟
با تشکر