خب برن تو تایپیک خود محسن چاووشی بگن .نقل قول:
توهین نبود ولی باید معلوم بشه طرفدار از کجا اومده .نقل قول:
Printable View
خب برن تو تایپیک خود محسن چاووشی بگن .نقل قول:
توهین نبود ولی باید معلوم بشه طرفدار از کجا اومده .نقل قول:
چون از ته دل میخونه پر طرفداره!!!نقل قول:
باشه دیگه بحثی نمیکنم ولی تو این تاپیک سر میزنم چون واقعا خوشم از مجید.خراطها میاد!!!
فقط یه چیز میگم برا شما که میگید ال و بل ! :
تعداد نمایش و پستهای هر تاپیک کاملا نمایانگر تعداد طرفدار هستش ... !
آره شما راست میگی ، طرفدارای مجید کمن ، خوبه ؟ راضی شدی الان ؟نقل قول:
حالا خوبه من خودم طرفدار چاووشی هم هستم ولی هیچ وقت نمیام از این جور حرفا تو تاپیکاش بزنم .
واقعا صدای مجید جان زیبا و بسیار با احساسه
من که خیلی دوستش دارم
تایید میشه@@@نقل قول:
منم همتونو دوست دارم :31::40:
تاریخ دقیق انتشار آلبومش معلوم نیست؟؟؟
سلام.
اصلا دوست نداریم که تاپیک های اختصاصی خواننده ها مثل تاپیک های اختصاصی تیم های فوتبال بشه و قانونی بزاریم و بگیم که هوارادان هر خواننده فقط باید در تاپیک اختصاصی همون خواننده فعالیت کنن و نباید راجع به خواننده ی دیگه اظهار نظر کنن.
فکر میکنم سطح فرهنگ و درک و فهم طرفداران خواننده ها و کاربران انجمن موسیقی خیلی بالاتر از اینه سر این که چه کسی هوارادانش بیشتره یا بحث های پیش پا افتاده ی دیگه بخوان باهم برخورد نامناسب داشته باشن یا به هم توهین کنن و...
ممنون از توجه کلیه ی دوستان :11:
با تشکر مهران...
تایید میشه!!!نقل قول:
نقل قول:
نه هنوز دوست من ولی مثل 3 سال گذشته اواسط اسفند آلبوم بیرون خواهد اومد . :10:
اینم شعر آهنگ جدید و فوق العاده مجید خراطها به نام خدا آهنگ به زودی .......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم از غصه میمیرم خدا كاری بكن اینبار........ كه دستای ظریفش رو تو دستام حس كنم یكبار
خدا كاری بكن این بار خدای مهربون من...........زبونم بند اومد ای وای كجا رفت هم زبون من
خدا كاری بكن مردم خدا اونم دلش تنگه.......... اگه میگه مهم نیستم باحسش داره میجنگه
خدا كاری بكن اون رفت ازت میخام كه برگرده.......این بار قدرش رو میدونم اگرچه اون ولم كرده
خدا كاری بكن زود باش خدا اون دیگه تنها نیست.....خدا لفطش دادی اون رفت خدا حافظ چشای خیس
خدای مهربون من دلت میاد كه تنها شم ......... بره عشقم تك وتنها تا كی دلواپسش باشم
خدا كاری بكن زود باش خدا صبرم همین قد بود ........ بگو حرفاشو بخشیدم بگو گنجایشم كم بود
بگو تقصیر من بوده بگو حق داره ممیدونم ........... بگو به فكر جبرانه بگو قدرش رو میدونم
بگو دیگه غرورش مرد میخواد پیش تو برگرده ..........بگو سختی این روزا اونو از راه به در كرده
خجالت میكشم از اون بگو چیزی نگه اومد .......... خدا پا در میونی كن شاید از من خوشش اومد
شعرش که عالی بود صد در صد اهنگم عالی میشه:40:
بی صبرانه منتظریم
سلام به همه دوستان عزیز این هم دمو آهنگ خدا کاری از سلطان غم مجید خراطها
این دمو برای اولین بار هست که در جایی پخش میشه
[HTML]http://www.2shared.com/file/11528080/1c47e96b/Majid_Kharatha_-_God__Demo_.html[/HTML]
سرور 2
[HTML]http://www.4shared.com/file/225977533/5619d5bf/Majid_Kharatha_-_God__Demo_.html
[/HTML]
واقعا بی نظیر بود . مگر اینکه مجید خراطها کاری کنه :40:.
وای باورم نمیشه بعد از مدتها صدای استاد . واقعا عالی بود معلومه بازم با آلبومش بازار رو منفجر میکنه :11: .
یه سرچ تو گوگل کردم این دمو هیچ جا نبود . ایول رامین جان :40:
وای چقدر زیبا و با احساس بود :40:
رامین جان ممنون.:11:
خدا....
ما هم امیدمون به مجید خراطها و یگانه هست :11:نقل قول:
گفتم که برای اولین بار هست که جایی قرار داده میشه .نقل قول:
قربون تو ...... :46:نقل قول:
رامین ممنون ،
عالی بود
خدا دلت میاد ...
عالی بود :40:
بابا ایول مجید و رامین:11:
دموش فوق العاده بود ....
معلوم نیس ارجینالش کی میاد؟
به زودی زود :46::10:نقل قول:
توی آلبوم جدید میاد یا تک آهنگ ؟نقل قول:
نقل قول:
محمد جان این آهنگ متعلق به آلبوم جدید مجید خراطها که به زودی وارد نت میشه .:40:
راستی از کلیپ جدیدش چه خبر ؟
نقل قول:
فعلا که از کلیپ جدید خبری نیست ...... :41: .
فقط م ... مم ... مجید خراطـــها :40:
وااااااااااااااای ... چه شعر خشکلی :11:نقل قول:
دارم از غصه میمیرم خدا كاری بكن اینبار........ كه دستای ظریفش رو تو دستام حس كنم یكبار
خدا كاری بكن این بار خدای مهربون من...........زبونم بند اومد ای وای كجا رفت هم زبون من
خدا كاری بكن مردم خدا اونم دلش تنگه.......... اگه میگه مهم نیستم باحسش داره میجنگه
خدا كاری بكن اون رفت ازت میخام كه برگرده.......این بار قدرش رو میدونم اگرچه اون ولم كرده
خدا كاری بكن زود باش خدا اون دیگه تنها نیست.....خدا لفطش دادی اون رفت خدا حافظ چشای خیس
خدای مهربون من دلت میاد كه تنها شم ......... بره عشقم تك وتنها تا كی دلواپسش باشم
خدا كاری بكن زود باش خدا صبرم همین قد بود ........ بگو حرفاشو بخشیدم بگو گنجایشم كم بود
بگو تقصیر من بوده بگو حق داره ممیدونم ........... بگو به فكر جبرانه بگو قدرش رو میدونم
بگو دیگه غرورش مرد میخواد پیش تو برگرده ..........بگو سختی این روزا اونو از راه به در كرده
خجالت میكشم از اون بگو چیزی نگه اومد .......... خدا پا در میونی كن شاید از من خوشش اومد
تو سایتش رفتم، انصافا خیلی سایت شاخی داره :31:
با اجازه اقا رامین چندتا عکس مجید جان بذارم
از سایت خود مجید جان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنسرت بزرگ سلطان غم مجید خراطها به همراه علیرضا روزگار و دکتر امید آمری
تاریخ : 6 و 7 اسفند ماه 88
مکان : نازی آباد . ( آدرس کامل به زودی )
تلفن برای هماهنگی و رزرو بلیت : 09194390390
رامین جان بلیطش چنده ؟!
من کنسرت اینو زدم تا بدونی رو دانلود کردم و دیدم خیلی باحال بود.
مخصوصا وقتی میگفت : مرسی.
ولی انگار زنده نمیخوند، فقط لب میزد، درسته ؟
اون کنسرتی که شما میگی مربوط میشه به اولین کنسرت مجید که آهنگ اینو زدم رو 2 هفته بود داده بود بیرون . که اگه فیلم کامل رو داشته باشی میگه هنوز اینو آماده نکردم واسه کنسرت ولی به درخواست زیاد اینو پلیبک میخونم . ولی در کنسرت های بعدی همین آهنگ رو زیباتر از آهنگ در کنسرت زنده اجرا کرد .نقل قول:
بلیت کنسرت نزدیک 10 هزار تومن هست .
چقدر ارزون ... !!نقل قول:
بلیت کنسرت نزدیک 10 هزار تومن هست .
انشا الله همه با هم در کنسرت مجید خراطها من که 5 شنبه هستم :40:
یکی از دلایلش نداشتن مجوزه و..............نقل قول:
دوستان اون پستتون رو تو تاپیک محسن پاک کنین
ممنون:46:
برادر میشه جای دیگه آپش کنی؟ نمیتونم دان کنم، لینک مستقیم باشه هم بد نیس! :دی
من لینک هارو چک کردم و هردو سالم بودن . ولی اگه شما مشکل دانلود دارید اشکالی نداره هر سایتی شما راحتی بگو آپ کنم . :46:نقل قول:
سلام !
من کلا از آهنگهای ایشون خوشم نمیومد ! حالا بحث سلیقه و ایناس ! ولی این دمویی که گذاشتید خیلی خوب بود ! مخصوصا آهنگش ! این کی میاد اصلیش !؟ برای آلبوم جدیدشه !؟ آلبومش قبل عید میاد !؟
ادامه آهنگش این میشه !؟ :
نقل قول:
خدا کاری بکن زود باش خدا صبرم همين قد بود
بگو حرفاشو بخشيدم بگو گنجايشم کم بود
بگو تقصير من بوده بگو حق داره ميدونم
بگو به فکر جبرانه بگو قدرشو ميدونم
بگو ديگه غرورش مرد ميخواد پيش تو برگرده
بگو سختي اين روزا اونو از راه به در کرده
نقل قول:
دوست عزیز این آهنگ مربوط میشه به آلبوم جدید مجید خراطها که در اواسط اسفند وارد نت خواهد شد .