نقل قول:
قابلی نداشت علیرضا جان.کارا با هم خوب میشه:20:
Printable View
نقل قول:
قابلی نداشت علیرضا جان.کارا با هم خوب میشه:20:
مگی جان لطف میکنید 2 تا فایل برام بفرستی،زود برام بفرست تا بیکارم که دیگه قالشو بکنیم.
باشه حالا فردا ميفرستم الآن نميتونم:46:نقل قول:
شرح فراورده ي TG-01
از پشتيباني كردن از محصولات ما سپاس گزاريم.
ما اينجا گرد هم آمديم تا يكي از تكنولوژي هاي جديدمون رو بهتون معرفي كنيم. ما موفق شديم ضد فلزي به نام TG-01 رو بسازيم.
خصوصيات TG-01 چيه؟
به وسيله ي رديابهاي فلزات شناسايي نميشه. در رديابي هاي فرودگاه (براي پيدا كردن اسلحه) قابل شناسايي نيستيد. كم حجم و بادوامكارل ردهيل
ما از اين محصول در چند نوع اسلحه استفاده كرديم. براي احتياط لازمه ما يك نمونه در اختيارتون قرار ميديم. ما از شما انتظار يك خريد خوب و توجه داريم.
كارخانه ي صنايع فلزي
رئيس برنامه ريزي و توسعه
فايليو كه بهتون دادم سريع ترجمه كنيد منم 2 تا نصفه ترجمه دارم كه جمعا ميشه يكي! به اميد خدا تموم ميشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشتار رازدار
الآن 4 ساله كه من دارم به جناب آلفرد كمك ميكنم. اون به هيچ كس اعتماد نداره! ولو اين كه من خدمتكارش هستم هنوز منو از داخل شدن به خونه ي شخصيش منع ميكنه. به هر حال مشكلش چيه من نميدونم؟!!! (مترجم: نميدونستي بدون مشكلش نداشتن يه عقل سالمه!:27:)
اونا ميگن كه اون با خواهر دوقلوش توي خونه ي شخصيش زندگي ميكنه.
گاهي اوقات من كسي رو ميبينم كه پشت پنجره ي خونه ايستاده. شايد اون آلكسيا باشه كسي كه هميشه به زيبايي ازش ياد شده. من يه بار در مورد اون از جناب آلفرد سوال كردم اما اون عصباني شد! با اين كه من خدمت كارشم تا حالا با من مدارا نكرده. اگه من يه بار ديگه در مورد اون زن ازش سوال كنم جونم كف دستمه.
ولي معماي من اينه كه چرا اون سعي ميكنه با نااميدي زندگيش رو با آلكسيا پنهان كنه.
روبرت داروسون
خوب ......... ترجمه ي آخر هم ميمونه براي آقاي redblood .
چشم.همین الان.منتظر باشید تا آمادش کنم.
آخيش تموم ميشه!:40:نقل قول:
دستتون هم بابت ترجمهاتون درد نكنه خيلي خوب ترجمه ميكنيد:46:
Secret Passage Note
The underground passage which leads to the mansion where Alexia and I
live, has been badly damaged. Although I can never allow the unwashed to
see Alexia, I cannot go on using the underground waterway that those
local people made, either.
Oh yes...I think I'll have those prisoners build a bridge. It must be a
gorgeous bridge that benefits the perfection that is Alexia.
Of course, I must kill everyone who's involved in the construction of
the bridge after it is done, so that no one will know about the
existance of our mansion. But that is okay, as I have no problems
executing such matters.
Once the bridge is completed, I'll seal the mansion entrance door at the
end of the underground waterway. The entrance of the waterway is locked
by the dioama trick, ensuring the secrecy of our mansion.
Alfred Ashford
گذرگاه زیرزمینی که به کاخ، جایی که الکسیا و من زندگی میکنیم میرسد ،بدجوری آسیب دیده.گرچه من نمیتوانم اجازه بدهم که ناپاکان الکسیا رو ببینند،از طرفی هم نمیتوانم استفاده از راه آب زیرزمینی را که اون مردم محلی ساختند ادامه بدهم.
اوه بله...فکر میکنم که باید آن زندانی ها را وادار به ساختن یک پل کنم.اون باید یک پل مجلل باشد که فایده ای برای الکسیا داشته باشد.
البته،من باید پس از اتمام پل همه کسانی را که در ساخت آن دخالت داشتند بکشم،نتیجتا هیچکس از وجود کاخ ما خبردار نخواهد شد.ولی همه چیز روبه راهه،چونکه من مشکلی با انجام اینگونه مسائل ندارم.
وقتی که پل کامل شد،من در ورودی کاخ را در انتهای راه آب زیرزمین خواهم بست.ورودی راه آب با ترفند خاصی بسته است،ضمانت امنیت کاخ ما.
آلفرد اشفرد
خواهش میکنم.ترجمه همه خوب بود.:46:نقل قول:
بالاخره تموم شد.:20:
از مدیر انجمن بازی تقاضا میشه که ترجمه ها رو بصورت فایل ضمیمه بر روی تاپیک قرار بدهند.با تشکر
دهه صبر كن من PDF كنم براي مديران بفرستم خيلي تند ميريد!:18:نقل قول:
تعداد ترجمه ها: 21 ترجمه
مدت زمان انجام ترجمه: 20 روز و 5 ساعت و 57 دقیقه
فعالترین مترجم: Maggy_P
راندمان کار:86%
یک عدد بازوکا برای شما آزاد شد.مایلید مجددا از نو ترجمه کنید؟:18:
نه ،فکر کردم روندش اینطوریه.هر جوری که باید انجام بدین.مرسی.:11:نقل قول:
عيب نداره:46:نقل قول:
عمرا شما حال داري خودت؟:19:نقل قول:
تازه هنوز اويل 0 مونده:18: ..........:19::19::19::19:
سلام برو بچ:
اگه فایلی دم دستتونه بدین براتون ترجمه کنم..
نه فايلا همه به اتمام رسيد از توجهتون هم ممنون :46:نقل قول:
به زودي PDF ها آماده ميشه......
مگی جان , شهریار جان و بقیه ی کسانی که تو کار ترجمه کمک کردن ...
خسته نباشید !
یکی از آرزو های بزرگ من بود که با بچه ها بشینیم و فایل های سری Resident Evil رو ترجمه کنیم ...
دوستان ...! ممنون !
خيلي ممنون اما هنوز اويل 0 مونده به اميد خدا اونم به كمك هم تمومش ميكنيم خلاص بشيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقاي Shadow of Destiny شما هم ميتونيد توي اون يكي ترجمه ها كمك كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما تا PDF آماده بشه كمي طول ميكشه...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب به سلامتی مثل اینکه مشکل ما هم برطرف شد ( نمیدونید چه اعصابی از من خرد شد تو این چند هفته!)
و دیگه مگی خانم می تونی با کمال اطمینان رو ما هم حساب باز کنی !
حتما :46:نقل قول:
چونكه خودم نميتونم اينهمه رو ترجمه كنم كارام زياده:19:
منم هستما.اویل 0 خوراک خودمه.
خيلي خوب پس همين الآن گروه رو مشخص ميكنيم هر كي خواست همكاري كنه و واقعا پايه باشه بگه.:46: از همين الآن كسايي كه ميخوان باشن رو مينويسم :نقل قول:
Maggy_p
Redblood
عليرضا
هركي هم خواست بگه كه ديگه بعدا من به كسي فايل نميدم!:27:
خوب خدا رو شكر pdf تموم شد! :24::24::24:
من اونو براي مديران سايت ميفرستم تا اينجا پيوست كنن:10:
نقل قول:
دستت درد نکنه مگی جان.خیلی زحمت کشیدی.
دیگه یواش یواش استارت اویل 0 رو هم بزنیم که آخرینشم تموم بشه.
راستی یه چیزی،چه خوب شد که فایلا رو ترجمه کردیم.تازه دارم بازی اویل 1 رو میفهمم.
راستی تو اون قسمت راهی هست که گیاهه رو از ریشه نابود کرد؟من که با جیل رفتم چیزی نه گیر آوردم نه یادم اومد.فقط رفتم و Barry به دادم رسید!!:20:
فكر كنم فقط ميشد با كريس از ريشه نابودش كرد نميدونم چون زياد يادم نمياد خيلي وقت پيش بازي كردم:46:نقل قول:
خواهش هم ميشه من براي آقاي sam fisher فرستادم تا پيوستش كنه:46:
Code Veronica
خيلي ممنون از آقاي sam fisher كه فايل رو ضميمه كردن
در ضمن ديگه كسي نيست كه بخواد توي ترجمه ها كمك كنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر كي ميخواد همكاري كنه لطفا بگه و كار رو زود تحويل بده مثل من نباشه كه قول فردا ميدم پس فردا ميزارم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من که حتما هستم،بی برو برگرد.فقط زودتر تاپیک رو بزن.در ضمن خیلی هم به موقع کارارو میرسوندی.:46:
من هم ایضاً مگی خانم .
اسم من هم زیر اسم شهریار جان بنویسید.
در ضمن از آقای Sam Fisher عزیز هم تشکر می کنم.
جیگر !
باشه پس فقط آقا عليرضا و آقا شهريار و خودم
فردا كسي نياد بگه ميخوام منم باشم ها!!!!!!
پس شدیم همون گروه قبلی.پیش به سوی ترجمه.کی تاپیک زده میشه؟نقل قول:
راستی من دیشت فیلم resident evili extinction رو دیدم.یه مرده بود که تو قسمت دو هم بازی میکرد که آخر 3 داره تبدیل به زامبی میشه،خودشو فدا میکنه و تانکر نفتو منفجر میکنه که هم هم خودش بمیره هم کلی زامبی.میخواستم بدونم این همون هنرپیشه نقش کریس ردفیلد تو بازی اویل 1 نیست؟
کسی نمیدونه؟
شما ميشينيد فيلماشم تماشا ميكنين؟ به نظرم فيلماش ترسناك نيستن :18:نقل قول:
همين الآن تاپيك رو درست ميكنم البته بايد صبر كنيد تا ليست شخصيت ها رو ترجمه كنم بعد :46:
سلام شهریار جان .نقل قول:
نه ایشون کریس ردفیلد نیستن .
ایشون آقای Carlos Olivera هستن . همون پسره که تو Resident Evil 3 با Jill Valentine همراه شد . همون مزدور Umbrella که به پیشنهاد Jill اون شرکت رو ول کرد و به اون گروه S.T.A.R.S. که می خواستن از شهر فرار کنن پیوست.
سلام علیرضا جان.میدونستم اون کریس نیست.ولی فکر کردم که هنرپیشه کریس باشه که تو بازی اویل 1 هست.نقل قول:
خدا رو شکر این قسمت کلر ردفیلد و ژنرال وسکر هم به فیلم اضافه شدن.
خدا میدونه چی به سره جیل آوردن.در ضمن خبری هم از کریس و لیون نیست هنوز!
این آلیس رو از کجاشون آوردن کردن تو فیلم؟؟!
خداییش گند زدن به داستان.آخر 2 هم که nemesis مهربون شد و به آلیس کمک کرد!!:18:
به قول مگی اصلا ترسناک نیست و در کل نتونستن مثل بازیش جذابش کنند.:41:
من اويل 3 رو نديدم اما 2 رو ديدم خيلي بيخود بود من كه به جاي ترسيدن داشتم از خنده ميمردم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آبروي بازيش رو ميبرن با اين فيلماش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي آقا شهريار حق دارن خيلي شبيه كريسه (توي اويل 1):27: ولي فكر نكنم هنرپيشش اون باشه
Oded Fehr اسم این هنرپیشه هست که نقشش در اویل 3 خیلی جذابتره،به خصوص که آخرش خودشو فدا میکنه.متولد 1970 در تلاویو اسرائیل هست.نقل قول:
ولی مگی بهت پیشنهاد میکنم که 3 رو حتما ببینی.اصلا ترسناک نیست،ولی خیلی اکشن و جذاب شده.در کل توپ بود و آخر فیلم راضی هستی.من که وقتی فیلمو گذاشتم مادرم گفت من حوصله ندارم و میرم بخوابم،بعد از 10 دقیقه دیدم نشسته کنارم داره با من فیلم میبینه!!:18:
خودش گفت چون قسمتای قبلش بیخود بود فکر میکردم که اینم بیخود باشه،ولی وقتی چند صحنه رو دید متوجه شد که این خیلی باحال تره.به هر حال بهت پیشنهاد میکنم که حتما ببینیش،البته با کیفیت صدا و تصویر خوب.:46:
راستی غول تایرانت که تو بازی اویل 1 بود آخر این قسمت میاد و با آلیس میجنگه.اگه گفتی کی تبدیل به اون غوله میشه؟!
در ضمن کلر ردفیلد و آلبرت وسکر هم در این قسمت بودن!!!
باشه اگه گير بيارم حتما:46:نقل قول:
در ضمن ماشالله عجب مامان توپي داري ميشينه اويل نگاه ميكنه؟!:18:
آره خداییش خیلی باحاله.تازه این که چیزی نیست ،فیلم اره 1 و 2 رو با اون دیدم!!!:18:نقل قول:
در ضمن یه مساله احمقانه از سمت سازندگان اویل 3.تو اویل 3 خبری از جیل ولنتاین که تو 2 بود(البته خیلی بی ارزشش کرده بودن)نیست.بجاش همون بازیگر نقش کلر ردفیلد رو بازی میکنه!!!!فکرشو بکن:19:
بعید نیست قسمت بعدی نقش کریس رو بهش بدن!:31: