دوستان اختلاف با اخرین فرد قبول در پیام نور چقدر باشه شانس قبولی زیاده از نظر رتبه که در کارنامه گفته شده
Printable View
دوستان اختلاف با اخرین فرد قبول در پیام نور چقدر باشه شانس قبولی زیاده از نظر رتبه که در کارنامه گفته شده
آره ولی نمیدونم چرا سیستم ارسال درخواستش کار نمیکنه!!!! به منم یه کد دادن.نقل قول:
الانم که یه راست میره تو قسمت الکترونیکی!!!
دوستان کسی نمیدونه تکمیل ظرفیت سراسری کی هست؟
نمیدونم والا ولی فک میکنم بشه رو تکمیل ظرفیت پیام نور حساب کرد!! منم با آخرین فرد تو پیام 10 نفر اختلاف دارم.... از یکی شنیدم میگفت احتمال زیاد تو تکمیل ظرفیت قبولینقل قول:
این تکمیل ظرفیتارو هم زودتر اعلام نمی کنن خیال همه راحت بشه!! :19: :41:
6 مهر تکمیل ظرفیت اعلام شد
علی جان منبع رو هم لطف میکنی؟:11:نقل قول:
سلام دوستان
تکمیل ظرفیت ازاد کی اعلام می شه؟
نقل قول:بله، ظاهرا حرف شما درسته و من عذر میخوام.نقل قول:
ببخشید.
پیک سنجش ........نقل قول:
علی جان منبع رو هم لطف میکنی؟
اين رشته هايي كه براي تكميل ظرفيت جا دارند رو كجا اعلام مي كنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هممون منتظریم جواب این سوال از سنجش بیاد بیرون !:31:نقل قول:
خوب ما 6 مهر چیکار میکنیم؟ منتظر سایت سنجش باشیم ؟ یکی میگه باید برین روزنامه بگیرین من نمی دونم باید چیکار کنم
میشه در مورد 6 مهر یه ذره توضیح بدین که باید چیکار کنم این سایت سنجش هم که در مورد تکمیل ظرفیت هیچی نگفته
فقط اینو بگم که اگه اعلام شده 6 مهر
تجربه ثابت کرده 5 مهر جوابا میاد!! یعنی 1 روز زودتر
دوستان میشه من که غیر انتفاعی قبول شدو و ثبت نام کردم پیام نور هم برم در تکمیل ظرفیت؟
2تاش با هم میشه؟
تا اونجایی که من می دونم نه نمیشه 90 درصد نمیشه حالا بازم سوال کننقل قول:
اگه ثبت نام هم کردی من هم فکر نکنم بشهنقل قول:
دوستان میشه من که غیر انتفاعی قبول شدو و ثبت نام کردم پیام نور هم برم در تکمیل ظرفیت؟
2تاش با هم میشه؟
ولی 100% مطمئن نیستم
ایسنا: معاون سازمان سنجش آموزش كشور از آغاز مرحله تكميل ظرفيت كنكور 87 از روز دوشنبه 8 مهر خبر داد و گفت: انتخاب رشته اينترنتي داوطلبان در مرحله تكميل ظرفيت تا روز سهشنبه 9 مهر ماه ادامه خواهد داشت.
دكتر حسين توكلي خاطر نشان كرد: ويژه نامه تكميل ظرفيت كنكور 87 شنبه از طريق ويژهنامه پيك سنجش منتشر ميشود.
معاون سازمان سنجش تصريح كرد: داوطلبان ميتوانند با مطالعه ويژهنامه منتشر شده سازمان سنجش و با مراجعه به سايت سازمان به نشاني www.sanjesh.org نسبت به انتخاب رشته اينترنتي خود در مرحله تكميل ظرفيت اقدام كنند.
گفتني است، تكميل ظرفيت پيش از اين قرار بود در روزهاي ششم و هفتم مهرماه از طريق سايت سازمان سنجش صورت گيرد كه به روزهاي هشتم و نهم مهرماه تغيير كرده است.
بچه ها کسی نمی دونه ویژه نامه ی پیک سنجش با پیک سنجش فرق میکنهیا نه؟نقل قول:
پیک سنجش که دوشنبه ها توزیع میشه و تا شهر ما (بندر انزلی) بیاد ، یه روز طول میکشه........حالا نمی دونم این ویژه نامه هم دوشنبه میاد یا نه؟
پیک سنجش تو شهر ما هم معمولا 2شنبه و 3شنبه (به ترتیب عصر و صبح) توضیع میشه.نقل قول:
ولی این ویژه نامه فکر کنم فرق داره و در مواقع ویژه خارج از تاریخ منتشر میشه. واسه همین به جای هفته نامه بهش میگن ویژه نامه.
البته اگه اشتباه نکنم.
:11:
پس چرا این خبر به این مهمی تو سایت خود سازمان سنجش نیس ؟؟:19:نقل قول:
بو داره قضیه .....:3::24:
الان ما داریم لحظه شماری می کنیم . غافل از این که اونا ( مسئولین سازمان سنجش ) در خواب پاییزی هستند و ما رو فراموش کردند.:27:نقل قول:
آقایون ویژه نامه یه 10، 20 صفحه ای هستش. قیمتش هم حدود 800 تومنه(قیمت پارسال) طبق گفته خودشون شنبه توزیع میشه. پس یه شنبه در شهرستان ها هستش.
من ویژه نام رو خریدم (600 تومنه)
پیام نور که تکمیل ظرفیت نداره...بقیه هم که...
من که اصلا امیدی نداشتم از اون اول به این تکمیل ظرفیت
4 تا رشته به درد نخورو کردن تکمیل ظرفیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیه هم که واسه رتبه های زیر 1000 خوبه!
چه رشته هایی داره ؟ چه شهرایی ؟ :18:نقل قول:
جناب رشته های برق و مکانیک غیر از تهران جایی دیگه تکمیل ظرفیت دارن؟
من که نمی تونم همه رو بگم!نقل قول:
ولی خوب مثلا تجربیا همش مهندسی کشاورزیه تا اونجا که من میبینم! البته به جز اون چند تا رشته که واسه رتبه های خوب در نظر گرفتن! اونم در حد 7 8 نفر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که تهرانم و ریاضیم و میخوام تهران قبول بشم هم فقط دو تا مهندسی (صنایع و عمران) اونم غیر انتفاعی داره که ....
من که شرکت نمیکنم چون فایده ای نداره جز اینکه 1400 تومن بریزم تو جیب این سنجش!
بلهنقل قول:
دانشگاه تبریز روزانه
برق -4 نفر
مکانیک سیالات-1 نفر
مکانیک جامدات-2 نفر
دانشگاه غیر انتفاعی شیخ بهایی اصفهان :برق-25 نفر
غیر انتفاعی سجاد مشهد:
برق مخابرات-6 نفر
برق کنترل-2 نفر
غیر انتفاعی شمال (آمل): برق الکترونیک-15 نفر
غیر انتفاعی صنعتی فولاد اصفهان: مکانیک جامدات-39 نفر
غیر انتفاعی هدف ساری: برق قدرت -40 نفر
اینا همش مهندسی بود بقیه هم اکثرا! کاردانی یا مهندسی صنایع و عمران و کامپیوتر....
ما داریم از استرس دیوونه میشیم.......هیچ کی نمیتونه یه محبت در حق ما شهرستانی ها بکنه و اون ویژه نامه رو برای ما اسکن و آپلود کنه؟.......اگه لینکی هم از اون داشتید ...بذارید...ممنون میشم. ( سرکار MaaRyaaMi ؛ شما از دستت کاری بر نمیاد؟)
آره منم گرفتم....
یعنی چی پیام نور تکمیل ظرفیت نداره؟؟؟؟!!!!! مطمئنید تو همین روزنامه باید پیام نور رو میزد؟؟ شاید اون سیستمش فرق میکنه!!
عمران کجاها داره ؟:((
(دارم میمرم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !)
اینجا یکی با مرام پیدا میشه؟؟!!.......بابا تو رو خدا ، یکی آپلود کنه......به خدا جای دوری نمیره.......اینجا دو روز دیر تر میرسه و تا اون موقع تکمیل ظرفیت هم تموم شده.:42::37:
دولتی:نقل قول:
قوچان25-تبریز2/3/5(گرایش های مختلف)-لرستان 25
غیر انتفاعی:
زیاد......
من اسکنر ندارم وگرنه اینکارو میکردمنقل قول:
ولی خوب اگه سوالی دارین میگم
ببخشيد شما ميدونيد عدد 3 اي كه تو كارنامه اومده چيه؟
كمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممك
دوست عزيز مريمي كمك؟!
دانشگاه شيزار پژشكيش ميگيره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كج معلوم لينك بدين
نه همینه!نقل قول:
امسال پیام نور ظرفیتاشو کم کرده بود !
دانشگاه علوم پزشکی شیرازنقل قول:
کاردرمانی-12 نفر
گفتار درمانی هم 15 نفر میگیره!
چند تا میتونیم انتخاب داشته باشیم؟
گیلان غیر انتفاعی چی داره؟
کلا مهندسی مکانیک کجا ها داره؟
من متوجه سوالتون نشدم؟؟!!نقل قول:
عدد 3؟