اینو میدونم ولی فلش پلیر ورژن 8 ای دارم که یه swf هم پخش میکنه میخوام بدونم ورژن 9 هم یه همچین چیزی داره ؟نقل قول:
Printable View
اینو میدونم ولی فلش پلیر ورژن 8 ای دارم که یه swf هم پخش میکنه میخوام بدونم ورژن 9 هم یه همچین چیزی داره ؟نقل قول:
خواهش می کنم/یک نکته اینکه اکثر نسخه های MRT موجود عربی هستندنقل قول:
سلام
آقا من چند تا فايل فيلم داشتم اشتباها پاكشون كردم بعد با نرم افزاراي ريكاوري برشون گردوندم ولي حالا همچيزش درسته اما براي پخششون خطا ميده بايد چكار كنم؟؟؟؟؟
با یه نرم افزار دیگه امتحان کن ببین چی می شه برای پخشش.البته بازیابیش باید با نرم افزار های مخصوص همون فیلم باشه ولی اگه نشد دیگه نمی شه کاری کرد.نقل قول:
چطور میتونم از شررش خلاص بشم؟اصلاً میشه؟نقل قول:
اگه حجمش بالاست قیدشو بزننقل قول:
اساتید یه مشکل هم با ویندوز مدیا پلیر در این تاپیک داشتم که اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=180162
یک تروجان ریمور قوی یا آنتی ویروس به روز قابلیت تشخیص را دارد آنتی ویروستون چیه سعی کنید از فایروال هم استفاده کنیدنقل قول:
منظورتون از اجرای همزمان چیه؟نقل قول:
نقل قول:
منظورم اینه که بشه در 4 پنجره مختلف 4 فیلم مختلف پخش بشه. با مدیا پلیر قدیمی می شد ولی با جدیدا نمی دونم کجاش باید برم:41:. ممنون .
مدیا پلیر مد کلاسیک را امتحان کنیدنقل قول:
منظورتون با اسکین کلاسیک هست؟ نشد. مشکل اینه که وقتی فایل دوم رو باز میکنم تو پنجره قبلی باز میشه و پخش قبلی قطع میشه!نقل قول:
نه منظورشون خود مدیاپلیر کلاسیک هست که با اون هم نمیشه البته قدیمیاشو نمیدونم.برای این کار فکرکنم باید از پلیرهای پرتابل استفاده کنید و هر چند بار که خواستی پلیر رو لود میکنی و پلیر ها به صورت جداگانه کار میکنندنقل قول:
میشه اسم یکی از اونا رو بگید تا دنبالش بگردم.خیلی احتیاج دارم. مرسی.البته با Quick time تست کردم خیلی فایلهای avi و wmv رو پخش نمی کنه.نقل قول:
در تایپیک های مرتبط چند صفجه قبل می تونید پیدا کنیدنقل قول:
مدیا پلیر کلاسیک را دانلود کنید. چند تا کپی ازش توی یه دونه فولدر بزنید و با هر کدومش یه دونه فایل را اجرا کنید.نقل قول:
برای دانلود توی گوگل سرچ کنید mpc2kxp6490.zip
دستتون درد نکنه.حل شد.
خوشحالم که دوستان مشکلاتشون را مطرح می کنند.اما |آموزش امروز
شاید دیده باشید که برنامه ی دسکتاپ کلین آپ گاها(هر 60 روز یک بار)مزاحمتون می شه اما این مزاحم کوچولو هیچ کار مفید انجام نمی ده برای غیر فعال کردنش به دیس پلی پراپرتیس و سربرگ دسکتاپ و سپس کاستمایز بروید و مانند عکس زیر قسمت مشخص شده را از حالت انتخاب بیرون آورید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چند تا مشکل بزرگ با win xp دارم... من از روزی که سیستمم رو جمع کردم از نظر ساپورت ویندوز مشکل داشتم.. اولین مشکلم مشکل درایوهای DVD بود که کار نمیکردن یا در حال خوندن مشکل پیدا می کردن (Plextor 750A ++ Plextor 130 A) با نصب ویندوز آپدیت جدید َApril hotfix این مشکل برطرف شد اما مشکل دیگه که الان دارم .. تاخیر و Delay تو کل سیستم عامل هست و توی اکثر برنامه ها مشکل سرعت پیدا کردم... و یه مشکل دیگه اینکه وقتی به اینترنت کانکت می شم سیستم برای مدت 4 دقیقه هنگ می کنه ... از اونجا که قطعات سخت افزاریم سرعت بالا هستن می دونم این مشکل ماله ویندوز هست... از لحاظ ویروس یا تروجان هم بررسی کردم یعنی فکر نمی کنم ویروسی باشه چون Norton نصب هست و کلا چیز غیر عادی نمی بینم ...الان یه چیزی که بهش مشکوکم این فایل هست که براتون می نویسم چون تو رجیستری ویندوز سرچش کردم نبود ولی توی Task manager وقتی که سیستم برای کانکت به اینترنت هنگ میکنه این فایل فعال میشه : LuCallbackProxy.exe
بازم میگم سیستم از لحاظ سخت افزاری مشکلی نداره ... ولی محیط ویندوزم و کارکرد Cpu یک مقدار غیر عادیه و احساس میکنم یا وینوز ویا یه برنامه دیگه زیاد داره از Cpu کار میکشه....
اگه چیزی در مورد رفع این مشکل می دونید بهم بگید
cpu 6600 core 2
main : p5b deluxe
ram: 1gig dual
graphic: asus 7950gt 512m
شما از شبکه استفاده می کنی؟
شاید تنظیمات فایروال خیلی بالاست.
در اون زمانی که سیستمت هنگ می کنه اطلاعات رد و بدل می شه؟
آیا سرعت اینترنتتون کاهش یافته؟
یک بار از برنامه های پاک کننده ای چون Ccleaner که رایگان نیز هست استفاده کنید.
استفاده از AVGآنتی اسپای ور را توصیه می کنم.
این حرفی که شما میزنید یه خورده عجیبه.شما برای اطمینان بیشتر یه بار ویندوز و مودم رو نصب و هیچ درایور دیگه ای رو نصب نکن ببین باز مشکل هنگ رو داری.اگه اون فایل هم تو taskmanager ات هست end process اش کن.و دوباره تست کن.نقل قول:
کنترلی بر منوی start
روی باتون startکلیک راست کنید و سپس پراپرتیس را برگزینید و حال به تب start menuرفته و بر روی customizeکلیک کنید در قسمت programsمی توانید تعداد ایکن ها را تعیین و یا لیست کنونی را پاک کنید با کلیک روی قسمت small icon نیز آیکن ها به صورت کوچکتری به نمایش در می آیند.
کمی درمورد ارورهای سیستم بیشتر بدانیم!
یکی از روش ها را که چند صفحه پیشتر توضیح دادم.اما روش دیگر:
بر روی Help از منوی استارت کلیک کنید و invite.....)اولین گزینه را انتخاب کنید)حال advance system information و سپس view the eror log
در این قسمت هم می توانید کنترل کاملی بر سرویس های سیستم داشته بایشید.
من یه دی وی دی ویندوز از این سایت خریداری کردم بعد از نصب ویندوز برای نصب درایور ها هر کدوم که می خواستم نصب کنم یه ارور به این شکل می داد عکس پایین
که موقعی که روی retry کلیک می کردم بازم ارور می داد عکس پایینکد:http://aloneboy.parsehgig.com/windows%2001.jpg
که مجبور می شدم سی دی ویندوز رو داخل دی وی دی رام بزارم خوشبختانه من یه سی دی رام هم داشتم چون باید هم سی دی نصب درایور و هم دی وی دی نصب ویندوز رو سی دی رام بزارمکد:http://aloneboy.parsehgig.com/windows%2002.jpg
حتی موقعی که میخواستم موبایلم رو به سیستم وصل کنم همین پیغام رو می داد.
شما میگید من چی کار کنم؟
از شما سیدیه ویندوز رو میخواد دی وی دیه که خریدین بزارین توی سیستم و ok:46:نقل قول:
من منظورتون را نفهمیدم! شما برای تعریف سایر درایورها اینقدر کارتون را مشکل می کنید؟ قبل از حذف ویندوز با استفاده از نرم افزار های مخصوص بک آپ گیری درایور عمل کنید سه سوته کل درایورها تعریف می شن انشا الله یه پست را به صورت کامل راجع به این موضوع اختصاص میدم.نقل قول:
اولا به نظر من بهتره آخرین درایور مربوطه سیدی رایتر و یا دی وی دی تون را از سایت گرفته و نصب کنید. منظورتون اینه که با هر وسیله ی جانبی که می خواین به کامپیوترتون وصل کنین همین مشکلو دارین؟ اگه می شه تصویر more informationرا هم بذارین مضمون پیام می خواد بگه فیل هایی برای جایگزینی نیازند و ویندوز باید به ارجینال ورژن اون فایلا دسترسی پیدا کنه که با گذاشتن سی دی این مشکل حل می شه شما ورژن میندوزی که نصب کردین که MRTنیست یا احتمالا دستکاری انجام ندادین؟.
ممنون از پاسخ شمانقل قول:
فعلن مشکلم حل شده اگه باز گیر داد خبرتون میدم
سلام
ترفند امروز شاید شما در همین انجمن دیده اید دوستان مطلبی راجع به میانبر خاموش شدن بر روی دسکتاپ مطالبی را نوشتند و گفتند مثلا به جای سه کلیک شما راحت روی میانبر دابل کلیک کنید اما راه آسانتری نیست؟ می توانید همین میانبر را بسازید و یک کلید میانبر را به آن اختصاص دهید! حال شد چند کلیک؟ درست است 0 کلیک!! اما اگر هم نخواستید میانبر هم بسازید alt+f4سپسU .
یادم رفت بعد از ایجاد میانبر آیکن آن را ابا کلیک بر 2 تنظیم کنید.
سلام
بعد از نصب ويندوز اكس پي 64 بيتي ، گزينه استندباي غيرفعاله
چرا ؟
چطور حل مي شه ؟
سلام گرامینقل قول:
غیر فعال بودن گزینه ی stand byدلیلی جز تعریف نبودن کارت گرافیک شما نیست .پس از تعریف درایور مناسب فعال خواهد شد
ممنونم
............
سلام می خواستم ببینم اگه گزینه System Restore غیر فعال باشه آیا میشه اطلاعات رو برگردوند یا نه؟ چون یه سری فایلهام که از بین رفته تو شاخه Found.000 هست ولی من سیستم ریستور رو فعال نکرده بودم.
سلامنقل قول:
ببینید شما اگر سیستم ری استور را غیر فعال کنید و از نرم افزارهای پاک کننده یا خود پاک کننده سیستم ری استور استفاده کنید که نمی شه کاری کرد شما ابتدا تیک قسمت فایل های مخفی و قسمت recommendedرا بردارید و ببینید داخل پوشه یSystem Volume Information دیتایی هست یا نه اگر نبود که کاری نمی شه کرد.در ضمن اگر فایلهای شما سیستمی بوده که به راحتی با سی دی و یا ریکاوری کنسول قابل بازگردانی است با توجه به اینکه شما تعیین نکردین چه نوع دیتایی نمی شود قطعی گفت یک نکته سیستم ری استور به طور خودکار فعاله و شما نباید فعالش کنید.پوشه ی Found.000هم تا آنجایی که اطلاع دارم هنگامی که در اسکن قبل از ورود به سیستم عامل فایلی موجود نبود گزارش داده می شه که با توجه به اطلاعات کمی که دادید(چه نوع اطلاعات و فایلی و با چه نوع فرمتی)می توان گفت شاید بتوان از sfcکمک گرفت .لطفا اطلاعاتی را که گفتم بفرمایید تا بهتر بتونم راهنماییتون کنم.
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون.فایلهایی که از بین رفتن فایل ورد و عکس و psd و ... بود و سیستمی نبودن. داخل اون پوشه System Volume Information هم دیتا هست . ولی سیستم ری استور همچنان غیر فعاله. کاری می شه کرد ؟! :41:
منظورتون را از غیر فعال بودن متوجه نمی شومنقل قول:
برای فعال کردن سیستم ری استور تیک زیر را بردارید
اما اگه توی هنگام برگشت تاریخ برگشت را نمی تونید انتخاب کنید سعی کنید ببینید به چند ماه قبل می تونید برید و روزی را انتخاب کنید اگر توانستید که هیچ در غیر این صورت با نرم افزار های ریکاوری در صورت نریختن اطلاعات جدید روی درایو مربوطه می توانید داده ها را بر گردانید.
نقل قول:
منظورم اینه که چون غیر فعاله اگه الان فعالش کنم از همین الان به بعد ری استور کار میکنه و نمیشه به گذشته برگشت!
همانطور که گفتم بهتره از نرم افزاری برای ریکاوری آن استفاده کنید به شرط ذکر شدهنقل قول:
سلام دوستان . خوب برم سر اصل مطلب . من حدود 1 ساله كه كامپيوترم يه مشكل پيدا كرده كه نتونستم بر طرفش كنم و رفتم از يه نفر كه خيلي مي دونست پرسيدم كه مشكل از كجاست ؟ گفتش بايد ويندوز عوض كني . منم در حال خيلي اطلاعات روي كامپيوتر ريختم . بعد يادم نميمونه كه اونا رو نصب كنم و خيلي مشكلات ديگه . :41: خوب مشكل از اين قراره كه وقتي روي درايو هام كليك مي كنم سرچ كامپيوتر مياد به جاي اين كه درايو باز شه . و وقتي روش كليك مي كنم گزينه serarch... به جاي openدر اول قرار گرفته .
عاجزانه از شما تقاضا دارم اگه چيزي سر در مياريد به منم بگيد . حتي اگه لازم باشه نحوه حذف سرچ رو بگين من حذفش مي كنم . :40::40::40::40::11::11::11::11::11::11::11::11:
نقل قول:
ممنون بالاخره با ریکاوری یه قسمت زیادیشو برگردوندم.
شما به این مسیر برید ببینید می شه search رو حذف کرد یا تغییر دادنقل قول:
my computer>tools> folder option> file type > drive > advanced