نقل قول:
داداش شما هم دلتون خوشه ها !!!!! ريموت کنترلم کجا بود .تعداد تاپيک ها هي زياد ميشه اما از ري م و ت خبري نيست.:41:
Printable View
نقل قول:
داداش شما هم دلتون خوشه ها !!!!! ريموت کنترلم کجا بود .تعداد تاپيک ها هي زياد ميشه اما از ري م و ت خبري نيست.:41:
اگه کسی سیم کارت ایرانسل داره با اینترنتش میشه این برنامه رو رجیستری کردنقل قول:
من امتحان کردم اما برنامه خراب شد، eror می ده که نمی تونه اتصال پیدا کنه
بدون ارنسل هم که قبلا می گفت اینترنت می خواد هم دیگه جواب نمی ده
باید راه بهتری یا کرک شده باشه
نقل قول:
سلام دوستان
برنامه ی کنترل تلویزیون توسط Binpda برای s60v3 کرک شد
داخل پک ضمیمه حاوی 3 فایل میباشد که
اولی خود برنامه هست و ساین شده
دومی دیتابیس کدهای دستگاهها و تلویزیونها و ... میباشد و ساین شده
سومی کرک هست که شما میبایست آن را حتما ساین کنید
نکته : از ساین کردن فایل 1 و 2 خداری کنید
گوشی هایی که بااین نرم افزار کار می کنند به گفتی سازنده:
Nokia N95 /Nokia N93i/Nokia N93/Nokia N92/Nokia N80/Nokia N75/Nokia N73/Nokia N71/Nokia E90/Nokia E70/Nokia E65/Nokia E61i/Nokia E61/Nokia E60/Nokia E51/Nokia E50/Nokia 5500
کد:http://rapidshare.com/files/69995321/Psiloc.irRemote.v1.00.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.Cracked-BiNPDA.rar
سلام دوستان عزیزم
دوستانی که با نصب برنامه مشکل دارند.
دوسان فایل اول نصب کمی طول میکشد که نصب شود.....چند دقیقه
اگر موقع نصب فایل دوم Update Error این اخطار را داد.
باید برنامه قبلیirRemote و DRM Common Solutions که قبلا روی گوشی نصب کردید از Application Manager پاک کنید.
واگر در نصب فایل سوم انقضای مهلت نصب داد، تاریخ گوشی رو به 6 ماه، یک سال قبل برگردونین و دوباره شروع به نصب کنین
و فایل کرک باید ساین بشه.
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون یک برنامه ساین برای کنترول توسط بین پیدا تو این فایل هست که یک فایل با پسوند cer. میخواد
لطفا حرفه هاش راهنمایی کنن
ممنون
لطفا ساده ترین روش ساین کردنو به ما یاد بدین ممنون مشیم
دوستانی که می خوان ساین کنند باید فایل های زیر رو داشته باشند :
1- فایل key که باید password شو هم داشته باشین
2- فایل csr که با برنامه Symbian Developer Certificate Request و IMEI گوشیتون ساخته می شه
3- فایل cer که با داشتم اکانت توی سایت symbiansigned.com بر مبنای فایل csr ساخته می شه
4- یرنامه Sissigner که با استفاده از فایل های بالا برنامه رو ساین می کنه
موفق باشید
نقل قول:
دوستان برای اطلاعات بیشتر هم میتونن از لینک زیر کمک بگیرن که بیلچه جان تاپیکشو زدن
نقل قول:
Baba Khob Yeki Ye Cracke Mashti Bezare Kare Khalghollaho Ra Bendaze ......
بچه ها مي شه يكس لطف كنه اين مشكله فايل سوم حل كنه
ممنووووووووووووووووون......
اي عزيز دل برادر يه حاليم به ما عطا كن
353640016612927
:11:
سلام دوست من
دوست عزیزم شما به این تاپیک مراجع کن و در خواست ساین خود را ان جا بده.
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=182825
برنامه ای که گفتید در کجاست؟
سلام دوست من
دوست عزیزم نرم افزار ریموت کنترل در صفحه قبل در پست 84 من هست که شما می توانی از ان جا نرم افزار را دانلود کنی.
مرسی
افا طریقه دانلود چه جوریه؟
سلام دوست من
دوست عزیز من شما اول ادرسی که من در پست 84 دادم را کپی کرده و یک صفحه جدید در انترنت اکسپلور باز کن و
ادرسی که من در پست 84 دادم را انجا پیس کن و به سایت رپیدشیر که رفتی روی کلمه free کلیک کن و بعد در صفحه که باز می شود یک چند تا کلمه به شما میدهد که شما ان را باید در جای خالی بنویسید و روی کلمه download کلیک کنی.
مرسی
من برنامه را دانلود کردم
فایل اول و دوم را نصب کردم
سومی را ساین و نصب کردم
حال وقتی روی تلویزیون سامسونگ یا سونی یا هر چیز دیگری میروم میخواهد به اینترنت متصل شود
من باید فایل های تلویزیون ها را از کجا بگیرم.
سلام دوست من
دوست عزیز من این مشکل زمانی پیش میاد که نرم افزار Vendor دستگاه شما را در اختیار ندارد شما هم از تریق گوشی می توانید ان ها را دانلود کنید که خود نرم افزار شما را به ان صفحه می برد. هم از تریق کامپیوتر ان هارا دانلود کرده و به گوشی انتقال دهید و روی ان ها فقط کلیک کنید تا اجرا شوند.شما به این سایت رفته دستگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید و در صفحه بعد Vendor را دانلود کنید.
مرسی
کد:http://irremote.psiloc.com/
بابا خدا وكيلي مردم الاف شدن.........يكي مثل آدم يك لينك سالم بزاره و قشنگ توضيح بده ي به چي.............
سلام دوست من
دوست عزیز من شما به این تاپیک ها مراجع کن.
در این تاپیک ها هم لینک رپید هست و هم لینک دیگر از هر یکیشون خاستی دانلود کن اموزش هم در این تاپیک ها هست.
این تاپیک را من زدم:
و این تاپیک را اقای بیلچه عزیزکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=179978
مرسیکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=180497
آقایون و خانوما بالاخره این برنامه رو که ماهها آرزوی داشتنش رو داشتم دانلود کردم.20نقل قول:
آقا من رو n73 خودم كه مي خواهم نصب كنم از همون فايل اولي ارور ميده.........چيكار كنم.........
سلام hossein_operator عزیز
دوست من چه اختاری می دهد؟
دوست عزیزم شما به ان دو تا تاپیک که من در پست 101 معرفی کردم سر بزن ان دوتاپیک را مطالع کن بیشتر دوستان مشکل داشتن وحل شده وترقع حل مشکل را نوشتن.
در تاپیک خودم هم تریق درست نصب را نوشتم.
مرسی
سلام sajey جون من فايل رو از همون مسيري كه داده بودي گرفتم و اولي رو كه ميخواهم نصب كنم اين پيام رو ميده.............
به نظرت مشكل از چيه مي شه حلش كرد(اعصابم خورد شده)............
در ضمن sajey جان اگر برنامه هك با بلوتوس واسه n73 با پسوند سيس داري تو اين تاپيك واسم بزار....
نقل قول:
عزيزم ! قربون شکلت من هرکار کردم نتونستم تو (راپيد شير ) دانلودش کنم. ميشه يه کوچولو راهنمايي کني ؟
ممنون
سلام دوستان من ميدونم كه اينجا جاي مطرح كردن اين سوال نيست ولي من هر جا زدم بچه ها نفهميدن مشكل چيه(خواهش ميكنم كمكم كنيد)
در مورد نصب فايلهاي jar
من چه بازي-----------------چه برنامه--------(بيش از 50 تا)---------------هر كدوم رو نصب ميكنم (ميره واسه نصب تا اونجا كه بين حافظه گوشي و مموري بايد يكي رو انتخاب كني ميره و لودينگ نصب هم تا 70.80%ميره )يك دفعه پيام unable to instal رو ميده و نصب نميشه(فقط sis و sisx رو راحت نصب ميكنه)......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم يك سري از مشخصات گوشيم(n73)با تصوير.............. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن فايل ها رو اينجوري نمايش ميده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:سلام hossein_operator جاننقل قول:
این تور که این پیغام نوشته شما تاریخ گوشی خود را به میالادی تنظیم کن و اگر در کامپیوتر خود نرم افزارها را ساین می کنی تاریخ کامپیوتر هم باید به میلادی باشه.شما بعد از ساین نرم افزار را به گوشی انتقال دهید
و گوشی حتما باید تاریخ میلادی باشد بعد شروع به نصب نرم افزار کن و اگر دیدی دوباره همین اختار را داد تاریخ گوشی خود را به چند ماهاعقب ببر و اقدام به نصب کن و اگردوباره اختار داد دوباره به تاریخ میلادی تنظیم کن انشا ا..
درست می شود.
من خودم همین جوری روی گوشی های 5700 و n95 نصب کردم.
موفق باشی
سلام
دوست عزیز من شما اول ادرسی که من در پست 84 دادم را کپی کرده و یک صفحه جدید در انترنت اکسپلور باز کن و
ادرسی که من در پست 84 دادم را انجا پیس کن و به سایت رپیدشیر که رفتی روی کلمه free کلیک کن و بعد در صفحه که باز می شود یک چند تا کلمه به شما میدهد که شما ان را باید در جای خالی بنویسید و روی کلمه download کلیک کنی.
این اموزش رای فقط برای اینکه دوستاان با دانلود کردن از سایت رپیدشیر اشنا بشن گفتم.
ولی اگردوست نداری از این سایت دانلود کنی شما به این تاپیک که دوست عزیز مان اقای بیلچه زحمت معرفی و اپلود نرم افزار را کشیده برو و از ان جا دانلود کن.
مرسی
سلام hossein_operator جاننقل قول:
شما فکر کنم باید یا تاریخ گوشی خود را به میلادی تنظیم کنی که اگر حل نشد با ید گوشی خود را فرمت کنی.
که حتما با فرمت کردن حل می شود.
مرسی
من امتحان كردم رو n73 نصب شد.............
دوستان من فايل ها رو دريافت كردم و ميتونم فايل سومي رو هم خودم ساين كنم فقط اين سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مي خواهم برم فايل رو آپلود كنم يوزر نيم و پسورد ميخواهد آقاي بيلچه عزيز دو تا داده بود ولي اعتبارشون تمام شده بود و خودم هر چي كه مي خواستم 1 اكانت بسازم واسم ميل سند نمي كرد مي خواستم ببينم كسي 1 يوزر نيم و پسورد داره به من بده...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون ميشم(فوري)
sajey جان كاري رو كه گفتي انجام دادم(چند بار)ولي باز نتيجه نداد.............:18:نقل قول:
اينم براي كامل كردن توضيحات بالا..........
(تنظيم تاريخ گوشيم رو به شكل زير انجام دادم):11:
ودر نصب برنامه يا بازي...........
اين ارور ميده.....:41:
خواهش ميكنم تا جايي كه ميتوني كمكم كن....:41::18::41::18::41::18::41::18::40:
سلام hossein_operator جان
دوست من بعضی از فیلهای جاوا روی گوشی شما نصب نمی شوند.
شما دوست خوبم این حشره کوش را نصب کن اگر نصب نشد نظر من فرمت کردن هست هم مموری و هم گوشی
گوشی خود را با این کد فر مت کن #7370#*<= و مموری گوشی را فورمت کن با این کار تمامی مشکلات نصب نرم افزاری شما انشا ال.. حل می شود.
حشره کش:دوست برای ساخت اکانتم شما به این تاپیک سربزن دوستا یک ادرس برای ساخت اکانت دادن از ان برای ساخت اکانت استفاده کن.:کد:http://www.4shared.com/file/28123344/e25e5b00/mosquitoe.html
واگر نتوانستی اکانت درست کنی به تاپیک sarmast65_ata جان برو و ای می گو شی خود را بگو که sarmast65_ataکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=186888
جان برای شما یک فیل cer درست کنه و از ان برای ساین نرم افزار های خود استفاده کن.
تاپیک sarmast65_ata جان:مرسیکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=182825
سلام sajey جان اين كاري كه گفتي انجام دادم و خدا را شكر درست شد (بابا دمت خيلي گرم ).......نقل قول:
از همين جا صميمانه از 2 (گل كاربر ) p30 world كمال تشكر و قدر داني رو دارم( بيلچه و sajey )
اين دوستان واقعآ كاربران مفيدي هستند....................
بازم از sajey به خاطر راهنمايي مفيدش تشكر ميكنم:11::11::11::11:
سلام hossein_operator جان
خواهش می کنم hossein_operator جون وظیفه بود کاری نکردم نسبت به یک هم وتن.
دوستار تمامی هم وتنهای خود از جمله شما hossein_operator عزیزم هستم.
من اين نرم افزار رو دارم ولي كد ميخواد
:41:
سلام قشم عزیز
دوست من فکر کنم شما ورزن ازمایشی این نرم یا ورزن خرید این نرم افزار را شما دارید.
از این نرم افزار که در 112 ادرس را دادم استفاده کنید مشکل ان کد حل شده و نرم افزار کرک شده است ولی باید
اموزش نصب را کامل و در ست انجام دهید.
مرسی
ریموت کنترل صفحه چنده بابا؟؟؟
نمیشه یه برنامه درست حسابی از اینجاها پیدا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام nazila_nanaz عزیز
دوست من شما به این ادرسی که من دادم مراجع کن در پست 84 همین صفحه است و برای نصب نرم افزار پست 85 را حتما بخوان دوست من یک نرم افزار که این جور ناراحتی نداره.
شما اگر با دانلود از رپید شیر مشکل داری می توانی به تاپیک که خودم زدم مراجع کنی و از ان جا دادنلود کنی و راهنمایی نصب را در ان تاپیک بخوانی.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=168685&page=9
مرسی
تاپیک من
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=179978
دستت درد نکنهنقل قول:
بالاخره دانلود شد
دوست خوبمنقل قول:
شما بايد تاريخ گوشيت 01/01/2008 بزاري