دوستان من یه سوال دارم، بهترین روش برای زدن موهای اطراف آلت تناسلی چیه؟ حالا نمی خواد از ریشه بزنه، همون معمولی بزنه خوبه، چون موزر و این جور چیزا یکم اذیت میکنه بعضی وقتا ، کرم موبر هم می سوزونه. ممنون
Printable View
دوستان من یه سوال دارم، بهترین روش برای زدن موهای اطراف آلت تناسلی چیه؟ حالا نمی خواد از ریشه بزنه، همون معمولی بزنه خوبه، چون موزر و این جور چیزا یکم اذیت میکنه بعضی وقتا ، کرم موبر هم می سوزونه. ممنون
این خارجی ها چی استفاده می کنند که بدنشون اینقدر صاف و بی مو است؟
از قانون ژنتیک :دینقل قول:
این خارجی ها چی استفاده می کنند که بدنشون اینقدر صاف و بی مو است؟
خیلی جمله ت باحال بود:دینقل قول:
+به آب و هوا هم مربوط میشه هر چی گرم و گرمسیر باشه موها زمخت تر و .. میشه
همون استفاده از اصلاح كننده هايي مثل تيغ بهترين روشه.نقل قول:
روي مناطق حساسي مثل اطراف آلت و صورت استفاده از هر موبري ريسك داره . :46:
چه ریسکی؟نقل قول:
ريسك داره
مواد شیمیایی ای که نیس پوست رو از بین ببره!
حالا صورت میشه گفت ،پوست بعضی ها حساس هست ممکنه عوارضی مثل خارش و قرمز شدن و ... داشته باشه ولی دیگه برای جای دیگه ریسکی فکر نمیکنم داشته باشه:دی
من در یکی از بورشورهای همین موبرها خونده بودم که در دو ناحیه ازش استفاده نشه. یکی صورت و دیگر اطراف ناحیه تناسلی.نقل قول:
اتفاقا مواد شیمیایی هست . خاصیت های شیمیایی خطرناکی داره و اگه محصولی که استفاده میکنید ازش مطمئن نباشید خیلی خطرناک میتونه باشه. مثلا همین موبرهای شامل زرنیخ (آرسنیک هست فک کنم !!) اصلا مناسب نیست.
سلام
کسی یه کرم یا پودر موبر خوب برای استفاده در ناحیه تناسلی بدن میشناسه؟
معمولا باید از موبرهای مخصوص صورت استفاده بشه...
اما اصولی ترین راه ژیلت های مرغوب مثل ونوس هست...
ونوس خیلی هم مرغوب نیس ها (البته برای خانوماس گمونم :دی)
در هر صورت همه اینا به پوست طرف و عادتش خیلی مربوطه قدیما که این همه دم و تشکیلات و انواع موبر و تیغ و وسایل مدرنیزه!!! نبود
همه میپریدن تو زرنیخ میامدن بیرون مشکلی هم نبوده:31:
کلا تیغ و زرنیخ جات از قرن ها پیش مرسوم بوده الان یه مقدار کمرنگ تر شدن ولی الانم باز مصرف کنندشون کم نیست مخصوصا تو ایران
منظورتون چیه؟نقل قول:
جنس پرشین هم همینجوره
من فک میکنم مرغ همسایه به نظرتون غاز دیده میشه
دوست عزیز میتونید بگید چند بار از روغن مورچه استفاده کردیدنقل قول:
مثلا واسه من که میخوام موهای صورتم کامل برطرف شه چند بار باید بکنمشونو روغنی کنم که دیگه در نیان اخه یه بار اینکارو کردم ولی بازم در اومدن البته مطمئن نیستم که کم شدن یا نه
خوردن غذا های مثل مرغ که بهشون هرمون رشد و ... زدن و میدن به خورد ملت بدبخت موجب خیلی از این مشکلاته
کسایی که مشکل رشد بیش از حد مو دارن سعی کنید کمتر از این غذا ها بخورین تا رشد مو ها و قطرشون بیشتر نشه
سلام به همه دوستان محترم
به هر سختی بود هر 10 صفحه این تاپیک رو خوندم ... تاپیک با یه سوال شروع شد که می تونست با یه جواب پایان بگیره ... سوال هم خیلی مبتدی بود و خیلی زود جواب داده شد ...اما اینکه کاربران مختلفی حتی بعضی از مدیر ها به این تاپیک امدن و در مورد روش ها از بین بردن مو حرف زدن نشان دهنده اینه که ما ایرانی ها خیلی خیلی اطلاعاتمون کمه ...اگه شما هم مثل من این 10 صفحه رو بخونید می بینید که اغلب حرف هایی زدیم که نشان دهنده اهمیت این موضوع بود ... یکی از کاربران خودش رو خرس معرفی کرد :31: یکی از اینکه حمام خونه 1 روز بو گند گرفته بود شکایت می کرد :31: یکی از دوستان ماجرای خنده دار اصلاح نصف و نیمه مو دستش رو تعریف کرده بود :31: و سایر ماجرا ها ...
یکی از موارد جالب دیگه هم اینه که 2 نفر از اعضا تنها پست خودشون رو تو این تاپیک دادن !!!
در درجه اول می خوام بگم که ما بیشتر از این که نیاز به زدودن مو زائد بدن داشته باشیم بیشتر نیاز به اعتماد به نفس داریم ... تا حالا شده خودتون برید دارو خونه و از طرف سوال کنید که مثلا بهترین موبر برای اصلاح صورت چیه ؟؟ شاید این بهترین راه باشه !!
خب حالا جدا از همه این حرف ها باید بگم تنها راهکار برای از بین بردن حداقل موقت مو زائد (زیر بغل و اطراف آلت تناسلی) تیغ هست ... صورت هم که به نظر من یه ماشین ریش تراش خوب بگیرید ... اگه جنس خوبی باشه از تیغ هم بهتر می تراشه و نسبت به تیغ مزایاش اینه که راحت و سریع میشه ازش استفاده کرد و نه درد داره ، نه خطر زخمی شدن و نه پوست صورت رو خراب می کنه. در ضمن داشتن ریش و سبیل اونم تو ایران که چندان بد نیست ... ایرانیا بیشتر از مو سر رو ریش و سبیل مدل میدن.
واجبی هم که از اهک و ... ساخته میشه ظاهرا یه روش قدیمی و کمی مسخره هست ... گزارشات کاربران نشون میداد که بو خوبی نداره و سخته یا خطر داره !! لیزر که تقریبا برا اغلب ما خیلی گرونه ولی ظاهرا بهترین راهه برا از بین بردن دائمی ...به هر حال طول میکشه و یه سری مراحل باید طی بشه و اگه پیش دکترا معمولی برید هم معلوم نیست کارشون مطمئن باشه !! شخصا خیلی جاها تو تاپیک ها مختلف شنیدم که یه مدت بعد از لیزر دوباره مو در امده و یا یکی که وسط ابرو رو لیزر کرده بود جاش سفید شده بود ...البته نمی خوام شما را در استفاده از لیزر دچار شک کنم ... فقط می خوام بگم که پیش یه متخصص درست وحسابی برید و قبلش بهش بگید که اگه مثلا جاش سفید بشه یا دوباره در بیاره پولم رو بر می گردونید ؟؟ اگه گفت من کار خودم رو می کنم به بعدش کار ندارم و یا همچنین چیزی پاشید برگردید خونه :20:
موبر هم که مدل ها مختلفی داره و مخصوص صورت یا مخصوص مو زائد امده و البته یه سری از موبر ها دائمی هست که با قیمت خیلی پایین (زیر 20 هزار تومن) داره تو اینترنت تبلیغش میشه و میگن که کاملا بدون درده و همچنین تصمینی و ...
این رو خودم می خوام بهترینش رو یه جا بخرم یه تست کنم ... بعد از تست حتما اطلاع میدم.
به هر حال در اینده احتمالا یه تحقیق کلی در مورد روش ها اصلاح مو زائد بدن انجام میدم و نتیحه رو هم در قالب پی دی اف اینجا قرار میدم ... اینجوری شاید بشه یه خورده سطح اطلاعات نوجوان ها و جوان ها کشور رو بالا برد :5:
من اطلاعات دقيقي در اين مورد دارم ولي نميتونم در اختيار کسي بذارمنقل قول:
خب ما چیکار کنیم ؟؟ ازت خواهش کنیم که بگی ؟؟ جواب ایشون داده شده.نقل قول:
در ضمن دوستان من از موبر سینره استفاده کردم. خوب بود ولی به نظرم تیغ خیلی خیلی به صرفه تر و سریع تر و راحت تره.
سلام. انصافا آدم جواب نمیگیره درست و حسابی.
من ریش میذارم. اما یک مشکلی دارم. اینکه ریشم تا زیر گلوم هست. و من میخوام قسمت انتهاییش رو تیغ نزنم همه ش. میخوام کلا از بین بره. راهی نیست؟
دقیقا کاربرانی که همچین پست های چیپی میدن ، تعداد پستهاشون به انگشتان دست نمیرسه.نقل قول:
من فکر کنم چون بدن ایرانی تا حالا دیده نشده این طور گفتند.نقل قول:
ولی حق با ایشونه بدن این خارجی ها را که ببینی (مخصوصا خوانندگان که کلیپ هاشون را می بینیم)معمولا هیچ مویی دیده نمیشه.
اگه این موها زائد بود که خدا به ما نمیداد . . . . به نظرم زدن نداره چون در هر حالت در میاد . . . ریش و تناسلی فرق داره که بحث بهداشت میاد وسط . . . اما جاهای دیگه واسه آقایون لزومی نداره . . . .
مردم نمیدونن از بیکاری چیکار کنن بخدا
منم موافقم. موهای بدن که زائد نیستند وجودشون مشکلی نداره که واسه مرد. مرد هست و موهای تنش. مثل این می مونه زن بدنش مو داشته باشه. چقدر حال به هم زن میشه.نقل قول:
سلام عزیزم منم مشکل تورا داشتم راحت برو لیزر کن لااقل برای دو سال راحتی بعد دوسال به دوسال یه کم در میادتو یک الی دو جلسه برو تجدیدش کن جونت راحت میشه اگه ریشه اش ارثی هست فقط لیزر چارشه.نقل قول:
مخبر همش پستای منو حذف میکنه .اخه مگه ما چی میگیم.میگیم زشته بعضی از قسمتهای بدن رو به دکتر بگیم لیزر کن/اخه این کجاش بده؟
دوست عزیز شما اگر مشکلی دارید به دکتر مراجعه کنید . پزشک محرم شماست و اصلا هم زشت نیستنقل قول:
اگر مشکلی در رابطه با پاک شدن پست هاتون دارید به انجمن انتقاد و پیشنهاد مراجعه کنید
موفق باشید
سلام. نه عزیزم مشکلی نیست.نقل قول:
فقط کسی موهای زیر بغل خودشو با لیزر نمیزنه.لیزر بیشتر برای موهای صورته نه مثلا ناحیه تناسلی و غیره:n02: .منظورم اینه.
اول منظور طرف رو بفهمید بعد پست رو حذف کنید یا موضع گیری سریع بفرمایید.شاید اشکال از من بوده که نتونستم منظورم رو برسونم.:n13:
نقل قول:
از لیزر میشه برای تمام میهای زاید بدن استفاده کرد هر چی مو ها کلفت تر و تیره تر باشه لیزر کارایی بیشتری داره
بهترین کرم موبر چه مارکیه؟
یک ایمیل واسم اومد و توش در مورد موبر Sundepil تبلیغ کرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم آیا فقط واسه جاهای کم پشته یا نه ! کاربردش رو هم نمیدونم چجوریه .
روش استفاده اش رو توضیح داده بود :
اگه خوبه که سفارش بدیم !؟نقل قول:
بر روی موهای زائد خود آب بریزید و موبر را به مانند تصویر بالا به صورت چرخشی روی آن بمالید موهای زائد شما به همین آسانی از بین خواهد رفت و هیچ اثری از جای موها باقی نمی ماند و همچنین رویش مجدد موها را نیز به تاخیر می اندازد . این محصول در اروپا بعد از تولید در عرض دو ماه رکورد پرفروشترین محصول آرایشی بهداشتی را شکست .با توجه به اینکه موهای زائد بدن همیشه یکی از معضلات روزمره زندگی بخصوص برای بانوان است . این محصول با قیمت مناسب کیفیت عالی . بدون دردسر . بدون درد هر لحظه که اراده کردید هر جایی باشید می توانید استفاده نمایید و اثر جادوئی آنرا ببینید.
دوستان یه سوال فنی
صد در صد از این مو برهای چسبی دیدید !!
که اول روی مو یه روغن میریزن و بعد یه چسب میکشن روش و بعد از چند ثانیه چسب رو محکم میکشن تا در بیاد (( البته درد شدیدی باید داشته باشه :n02: ))
میخواستم ببینم اینا تو ایران موجود هست ؟؟؟
طرز استفادش چجوریه ؟؟
واسه از بین بردن موهای پا میخواستم !!
ضرر که نداره ؟؟
ممنون میشم کمک کنید
سلام دوست عزیزنقل قول:
خیلی باحالی
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیزنقل قول:
خیلی باحالی
:n02: :n02: :n02:
:n08::n08::n08:
همش الکیه///// باید اخرش از تیغ استفاده کنی...
پودر موبر لطیف بهترینه
حتما امتحان کنید
روی پوست خشک و داخل حمام قبل از استحمام
Sent from my SM-T705 using Tapatalk
سلامم.
برای از بین بردن موهای زائد من خودم به شخصه پیشنهاد میکنم از مدل دستگاه لیزر دایود آرنا گستر استفاده بکنید که عوارضی روهم براتون نداشته باشه. چون حالا مدل آرنا گستر خیلی نسبت به باقی شرکتا بهتره و دردی هم نداره اصلا.
arenagostar.com/laser-diode-machine
سلام من از این سایت پدر موبر میخرم، قیمت و کیفیتش عالیهکد:https://daroobarg.com/
منم فک میکردم الکیه پودر کمرد استفاده کردم انگار چندبار تیغ خوردهنقل قول:
سلام دوستان!منم فک میکردم همه این روشها فقط ادعاست، تا اینکه خودم از پودر کمرد استفاده کردم و به نظر خودم واقعا تاثیر داشت. به طور جدی مثل اینکه چند بار تیغ خورده.
درسته که در ابتدا فکر میکردم همه اینا یکم الکیه، اما بعد از تجربه خودم میگم که بعضی از این محصولات میتونن واقعا تاثیر بذارند. مثلا پودرهایی مثل کمرد که برای استفاده خانگی عالیه. البته برای از بین بردن موهای زائد صورت و بدن هیچچیز نمیتونه جای یه دستگاه لیزر حرفهای رو بگیره.
اگر دنبال یه روش مطمئن و نتیجهبخش هستید، پیشنهاد میکنم به داروبرگ هم سر بزنید. خیلی از محصولات خوبی مثل پودر موبر و دستگاههاش رو تو سایت داروبرگ پیدا میکنید. واقعا قیمت و کیفیتش عالیه!
موفق باشید و هرکسی تجربیاتش رو بگه تا همه به نتیجه برسیم!
/daroobarg.com/product/depilatory/