مرسي دست درد نكونه
مرسي دست درد نكونه
عالی بود دیگه عجر شما با مخترع موبایل
من ميگم ريست كردم نشد سما دوباره ريست كردن رو پيشنهاد ميكني؟
اصلا كدي واسه ريست كردن نوكيا 7600 هستش اگر هست به من هم بدين ممنون ميشم.
اگه كسي كد ريست كردن نوكيا 7600 رو ميدونه كمك كنه.
شرمنده زیاد وقت ندارم پستهای قبلی رو بخونم ولی خفنترین کد ریست نوکیا *#7370* ازراست به چپ وارد کن ولی باید مواظب باشی چونکه این کد دیوونس و واقعا گوشی رو ریست کامل میکنه
براي حذف لگوی شبکه Ir-tci از کد #67705646#* استفاده کنید بر روی گوشی های 6020 ، 3310 ، 3330 تست شده جواب داده
لطف کنید در مورد 3دقیقه مکالمه رایگان توضیح دهید که در ایران در حال حاضر قابل استفاده هست یا نه . چون میگن در خارج کاربرد دارد و اگر ما در ایران استفاده کنیم قیمت 2 برابر میندازه .اگر رمزی مطمئن وجود داره که از سیمکارت بتوان رایگان استفاده کرد راهنمایی کنید.
یک سوال دیگر : روی سیمکارت 6 خط وجود داره کدام خط برای پول انداختن هست لطف کنید در این مورد توضیح دهید
با تشکر.
خوب بوود
اما اوووووني كه من ميخواستم رو نداشت
kheili maghalatun khoob budo amoozande. shoma dar movrede barnamehaye registere gushihaye nokia tu shabake ettelaat darid?
merci
bye
آقا مسعود ترکوندی
دمت گرم
ما منتظر مقاله های بعدی شما هستیم
اميدوارم ازين مقاله هاي علمي بيشتر گذاشته بشه تا همه بتون ازش استفاده كنن عالي بود ممنون
خیلی خوشحالم که این مقاله اینقدر مورد توجه قرار گرفته !!!
اونم با 28,031 تا بازدید . .
سلام بروبکس خوبید
باس ببخشیداگه پستم تکراریه
راستشو بخواید یکی ازدوستان بنده کد امنیتی گوشیشو تغیرداده ومهمترازاون اونو فراموش کرده
کسی ازدوستان میدونه چه جوری میشه به این رفیق شفیقمون کمک کرد منتظرم مرسی.
عالی بود.
میشه بگی چطور میشه موبال و فلش کرد؟
دوست عزیز میتونی بری تو این سایت و IMEI گوشی رو وارد کنی بعد اون سایت مستر کد گوشی رو میدهنقل قول:
کاملا تست شده هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنأ برای شما نیز پیش آمده که دوست داشته باشید گاهی ناشناس بمانید. این ترفند روشی را به شما معرفی میکند که میتوانید پیام کوتاه متنی SMS ارسال کنید به شکلی که شماره شما برای فرد مورد نظر نمایش پیدا نکند و کاملأ مخفی میمانید. این ترفند خصوصیاتی دارد که باید گوشی فرستنده و دریافت کننده آن را دارا باشد. پیشنهاد میکنیم اين ترفند را حدأقل یکبار تست کنید تا نتیجه را ببینید.
ابتدا به این نکات دقت کنید:
این ترفند تنها روی گوشی هایی قابل اجراست که قابلیتی به نام Email gateway را دارا باشند. گوشی هایی که این قابلیت رو دارند اکثرأ سونی اریکسون هستند همانند W800 , W810 , W550 ,K750 , K700 , S700 و ... .
برای استفاده از این ترفند باید هر دو گوشی فرستنده و دریافت کننده قابلیت Email gateway را دارا باشند. پس پیش از هرکاری این موضوع رو یقین پیدا کنید.
اکنون همانند دستورالعمل زیر مراحل را طی کنید ، تنها ممکن است بسته به تنوع گوشی شما مقداری تغییرات وجود داشته باشد:
ابتدا از منوی اصلی وارد قسمت Messaging شوید. سپس به قسمت Settings رفته و به بخش Text Messaging وارد شوید. در قسمت بعد به Email gateway رفته و شماره فردی که میخواهید SMS را برایش ارسال کنید را وارد کرده و Add کنیم.
حالا به عقب بازگردید ، پس از وارد شده مجدد به بخش Messaging ، قسمت Write New را انتخاب کنید. Text Message را انتخاب کنید ، متن مورد نظر را تایپ نمایید و Continue را انتخاب کنید. اکنون گزینه اول یعنی Enter Email Address را انتخاب کرده و ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را وارد نمایید. در پایان پیام را ارسال کنید.
اکنون فرد مورد نظر به هنگام دریافت پیام به جای شماره شما آدرس ایمیلی که وارد کردید را مشاهده خواهد کرد.
به نقل از ترفندستان
مطمئنی داش ارزش امتحان کردن رو دارهنقل قول:
نوکیا 6020 دارم وقتی روشن می کنم پیغام cantact service میده وباز خاموش میشه لطفا کمکم کنید.
خيلى عالى بود متشكرم ولى 6230 چطورى اپديت ميشه؟
v3x رو چطوری میشه آپ دیت کرد؟
کد های مخفی motorola ro age darni bezarin.
جالب بود دستت درد نکنه.
سلامنقل قول:
بابت مقاله ممنون
من مستر کد رو گرفتم از دوتا وبسایت مختلف IMEI هم به همون طریق که خودش می گفت پیدا کردم اما error میده
دقیقا" کجا باید وارد کنیم مستر کد رو؟
متاسفانه این گوشی رو نمیشه آپدیت کرد !نقل قول:
نقل قول:
لطف دارین !
میشه بیشتر توضیح بدین ؟!؟!؟نقل قول:
سلام:happy:نقل قول:
منظورم اینه که اگه مثلا" پین کدرو یادمون رفته باشه باید چی کار کنیم؟شما گفتی باید بری توی اون وبسایت IMEI را وارد کنیم بش هم مستر کد رو می ده بهمون مستر کد رو گرفتم اما واردش که می کنم error می ده:sad: !
ممنون
این امکان نداره چون من خودم رو چند تا گوشی امتحان کردم
لطفا یه بار دیگه امتحان کن
فوق العاده عالي بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه وقت كردي مقاله اي در مورد كد هاي سوني اريكسون هم بنويس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
سیوش کردم تابعد بخونم بهر حال خیلی خیلی ممنونم
عالی بود ممنون.
خيلي جالب بود.
متشکرم
سلام
ممنون دوست عزیز
اگه بک لطف کنی و بگی از بین این کدها کدوماشون برای گوشی های دیگه هم کاربرد داره(مثل سونی اریکسون) واقعا ما رو به فیض اکمل !! رسوندی.
منتظریم
یا علی
گل گفتینقل قول:
من که از همین الآن انتظار میکشم
ما که از 12 صفحه 11 صفحه تشکر و تمجید دیدیم.دوستان اگه کدهای دیگه ای هم بلدند بزارند.
مثلا یه کد بود که آنتن موبایل رو ثابت می کرد.اگه کسی بلده بزاره
دوست عزیز همونطور که گفتم اون سایت مستر کد رو میده نه پین کد رونقل قول:
پین کد رو شناسنامه ی گوشی هستش تازه اگه خودت عوضش نکرده باشی !!!
دوستان کسی می دونه چگونه یک موبایل N73 که با سیم کارت کسی از انگلیس خریده و متعلق به شرکت Three G هست را می شود با همین سیم کارتهای داخل کشور استفاده نمود؟؟؟
اگه کسی سابقه برنامه نویسی موبایل داره یه فوت بکنه...اگه نداره دو تا فوت بکنه ... اگه داره و نمی خواد لو بده سه تا فوت کنه ... اگه بلد نیست و می خواد لاف بزنه اصلا فوت نکنه ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------------------------
ممنون از مطالب خوبتون
---------------------------------
من فایرم ... برو عقب نسوزی
فرارازكالرآيدي
salam.man.donabale.farar.az.calleridiye.tell.ya.mo bailam.age.kesi.to.in.mored.mitone.komamkam.kone.l otfan.baram.mail.bokone.ya.haminja.benevise
دمت
گرم...
تایپیک جالبی میشه اگه دوستان مطالب به روز و جدید بزارن
rooyeh n70 hichkodom kar nakard