خوفه بهترم میشه
Printable View
خوفه بهترم میشه
آقا سرور شما کجاست؟
ایران یا نیوزلند؟
ایران که فکر نکنم باشه
امتحان مي كنم.
مي خواستم بپرسم كه چطوري ميشه كوكي ها رو save كرد.
ممنون
:46:بسیار ممنون:46:
خب پاكشون نكن ديگهنقل قول:
پاکشون هم نکنه بعد از یه مدت (بسته به تنظیمات انجام شده ) خودشون پاک میشن
فکر کنم نباید از انجمن خارج بشن ...دی... چون بعد از خروج پیغامی میاد که میگه کوکی ها پاک شدن ..
خب اگه خارج نشه و اگه توي كافي نت باشه نفر بعدي كه پشت پيسي ميشينه ميتونه به راحتي با يوزر اين وارد بشه
تاپیک منحرف نشه ... به هر حال نیازی به سیو کردن کوکی ها نیست اگه حالا cache باشه یه چیزی
آقا اين آموزش شما واقعاُ كارايي خوبي داره اين آموزش خيلي به درد من خورد ممنونم
آقا خيلي ممنون
مرسي ممنون
تنها چيزي كه توي اين تاپيك نميشه پيدا كرد آموزشه از مديران خواهش ميكنم كه اين پستهاي بيهوده رو حذف كنن از بقيه دوستان هم خواهش ميكنم تشكرتون رو با پيغام خصوصي بفرستين كه كساني كه به آموزش نياز دارن بتونن سريع جواب بگيرن
چه جوري ميشه دو تا" نقل قول" رو از دو يا چند نفر تو يه جواب فرستاد؟؟
همونطوري كه خيلي از بچه ها انجام ميدن ؟
با تشكر
شما پس از قرار دادن متن آن را انتخاب كنيد و علامتي كه شبيه نقل قول است رو فشار بديد تا بره توي نقل قول
فرض كنيد شما ميخواهيد از پستهاي 88، 89 و 90 نقل قول كنيد سمت چپ نقل قول اونجايي كه يه علامت + هست و دو تا هم وو روش هست رو توي پست 88 كليد كنيد به رنگ قرمز در مياد دوباره بريد روي همون تو پست 89 هم كليد كنيد اونم به رنگ قرمز در مياد بعد بريد روي پست 90 روي نقل قول كليد كنيد حالا هر سه تا پست توي نقل قول شما هست اگه قسمتي از متنش رو هم بخوايد ميتونيد حذف كنيد و نقل قول بكنيد به اين شكل سه ته نقل قول رو با هم انجام ميديد.نقل قول:
موفق باشيد
ببخشيد متوجه نشدم ميشه بيشتر توضيح بديد ؟نقل قول:
منظورتون اينه كه متني كه ميخوام ارسال كنم رو بنويسم و بعد هر چي رو خواستم نقل قول كنم انتخاب ول كليد نقل قول رو بزنم ؟
من اينكار رو كردم ولي وقتي نقل قول رو ميزنم متن قبلي ام پاك ميشه .
من الان دارم فايل شمارا دانلود ميكنم از شما متشكرم كه به ديگران كمك ميكنيد .
ببخشید من زیاد تو اینترنت پلاسم و برای کاهشش زیاد در مطلاب قبلی جستجو نمی کنم،پس اگر تکراری هست به بزرگواری خودتون ببخشید.
این نقل قول ها چه جوری است یا کدها؟
من هر وقت می خوام نقل قول کنم داخل کد php قرار می دم که بالاش نوشته:( php کد)
ممنون میشم اگر بهم جواب بدین.
خوبه........
نقل قول:نقل قول:ممنون دوست عزيز از راهنماييتنقل قول:
دارم امتحان ميكنم ببينم درست ميشه يا نه . متشكرم
دوستان شرمنده ام پست بيخودي دادمنقل قول:
نقل قول:
آخه داشتم چيزي كه دوستمون ياد داد امتحان ميكردم
با تشكر
نقل قول:
با سلام به مهدي جان عزيز:11::40:
سلام دستتون درد نکنه اقا مهدی اموزشتون عالی بود
سلام مهدي جان
ميخواستم بدونم چه جوري ميشه اسم تاپيك رو عوض كرد:8::8::8:
سلام:40:نقل قول:
دوست عزیز میتونی پست اولت رو ویرایش کنی و عنوان رو تغییر بدی (من یه بار اینکار رو کردم )......:46:
البته به شرطی که با موضوع اون بخش مرتبط باشه ....
اگه نتونستی به مدیر بخش بگو تا برات عوض کنه :10:
بازم سلام
چطوري توي نوشته هام عكس بزارم؟؟؟ ديگه دارم كچل مي شم ؟؟
چطوري مي تونم عكس هاي دانلود شده ي خودمو بزارم؟؟
عضویتتون رو تبریک میگم:11:نقل قول:
دکمه ی "وارد نمودن عکس" که یه آیکون منظره داره رو بزنین و توی صفحه ای که باز میشه لینک عکس رو وارد کنین بعد ok رو بزنین:11:
اينو مي دونم ولي وقتي عكس مورد نظرت داخل my computer هست چطري آدرس بدم؟؟؟توضيح بديد(لطفا)نقل قول:
باید آپلود کنی عزیزم
مثلا توی یه سایت مثل
کد:www.tinypic.com
اووه!نقل قول:
ok
عکستون رو باید upload کنید می تونید از سایتای زیر عکستون رو آپلود کنین:
www.Imagehosting.com
www.tinypic.com
نقل قول:نقل قول:
داداش مهدي اين درخواست...؟؟؟!!!جواب نداشت ..؟؟؟!!!! لطفا" پس براي همه عزيزان عنايت فرمائيد البته با تكميل نمودن الباقي آموزش....ياحق
نقل قول:از همكاري تون ممنونم :11:نقل قول:
رفتم داخل سايتwww.tinypic.com عكس رو آپلود كردم
ولي هر چي عكس رو مي زارم يه مربع مي ياد كه توش علامت X داره
يعني چي؟
اگه از این سایت واسه upload استفاده کردین دو راه واسه گذاشتن عکس تو پستتون دارین:نقل قول:
1. راه ساده اینکه لینکی که تو قسمت IMG Codes for Forums & Message Boards هستش رو کپی و عینا و مستقیما توی پستتون پیست (paste) کنین
2. راهه دوم اینکه لینکی که توی قسمت Direct Link for Layouts هستش رو کپی و تو قسمت "وارد نمودن عکس" پیست کنین و ok رو بزنین
راه اول خیلی آسونه:11:
اگه بازم نشد بگین:11:
123 امتحان میکنیم:5:نقل قول:
123 امتحان میکنیمنقل قول:
:5:نقل قول:
بلاخره اومد:31:
واقعا ممنونم از اين همكاري :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر از باکر عزیز به خاطر راهنماییشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
the ntvdm cpu has encountered an illegal instruction.
این پیقام برای چیست بطفا کمک کنید