سلام دوست عزيزنقل قول:
من هم يه چيزهاي مختصري بلد بودم ولي چون استفاده نكردم الان يادم نيست
دوباره اطلاعاتم رو مرور ميكنم اگه پيداش كردم جواب ميدم
Printable View
سلام دوست عزيزنقل قول:
من هم يه چيزهاي مختصري بلد بودم ولي چون استفاده نكردم الان يادم نيست
دوباره اطلاعاتم رو مرور ميكنم اگه پيداش كردم جواب ميدم
وقت بخیر
چطور میتونم توی اکسس ، با استفاده از check box یه سری فیلد مثل text box رو به دو حالت خاموش و روشن تبدیل کنم به طوری که اگر check box خاموش شد ، فیلد من هم خاموش باشه و بالعکس.
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلامنقل قول:
شما ميتني با كدنويسي در VB اينكار رو به راحتي انجام بدي
به اين طريق كه براي Afterupdate اون چك باكس يه شرط بذاري كه اگه خود چك باكس True بود اون موقع خاصيت Enabled اون تكست باكس رو True كنه و اگه False بود اون خاصيت رو براي تكست باكس False كنه
اگه منظورم رو متوجه نشدي بگو تا كد نمونه بذارم
شاد باشي
سلامنقل قول:
منظور از «فيلد مثل تكست باكس» چيه؟
اگه ميخواي فيلد شما از نوع Yes/No (خاموش و روشن) باشه، خوب Filed Type اون رو بگذار Yes/No.
من برنامه رو مینویسم و کد رو به شکل پایین وارد میکنم ولی یه مشکلی دارم و اینکه چک باکس فقط یک بار عمل میکنه و برای دفعات بعدی دیگه کار نمیکنه.نقل قول:
حالا این وسط اگر یه نفر اشتباه چک باکس رو فعال کنه دیگه راهی برای بازگشتش نیست .
البته چک باکس خودش غیر فعال میشه(تیکش میره) ولی اون آبجکتی که میخوام غیر فعال بشه ، نمیشه!
حالا تو کد رو یه نگاه بنداز ببین میتونی کاریش کنی :
[php]
if checkbox.enabled=true then label.visible=true
if checkbox.enabled=false then label.visible=false
[/php]
اینا رو توی حالتهای on click - afterupdate - beforupdate - on presskey تست کردم ولی جواب نداد
با سلام!نقل قول:
توی کدتون حتما بجای checkbox، آدرس چک باکس مورد نظر و بجای label، اسم لیبل خودتون رو نوشتین، مگه نه؟
اگه نه که این کار رو بکنین چون من امتحان می کنم و جواب میده. اگه اکسستون 2007 هست میتونید با ماکرو هم این کار رو انجام بدین ( با دستور SetProperty ).
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما روي afterupdate اون چك باكس كد رو بصورت زير بنويس
همونطور كه توي كد نوشتم شما كافيه فقط خود چك باكس رو چك كني كه true يا false هست يا نيست (حتي نوشتن =true نيز نياز نيست) بعد اون كدي كه قراره با تيك داشتن چك باكس اجرا بشه رو مي نويسي و اون كدي كه قراره با برداشتن تيك چك باكس اتفاق بيفته رو در قسمت else مي نويسي تا حل بشهکد:if checkbox then
................
else
................
end if
موفق باشي
دوستان از راهنماییتون ممنونم
کد رو به شکل پایین در آوردم و همه چیز درست شد...
[PHP]
If CheckBox Then Label.Visible = True Else Label.Visible = False
[/PHP]
طراحی جدول را بلدم و این کار هم از سه جدول تشکیل شده ، شامل جدول شرکتها ، جدول رابطین یا کارمندان شرکتها و جدول فعالیت ها، اصل مشکلی که من دارم اینه که نمی تونم ردیفهای مختلف مثلا رابطین بعضی شرکتها که در چند ردیف جدول هستند را یکجا در فرم یا گزارش بیاورم . ممنون از توجهتون
اگه مرکز خوبی هم برای آموزش access پیشرفته معرفی کنین خوشحال می شم
نمي دونم درست متوجه شدم يا نه. ولي فكر كنم منظور شما اينه كه در جدول «رابطين و كارمندان» جلوي اسم بعضي ها نوشته شده «رابط» و بعضي ها «كارمند». حالا ميخوايد فهرست رو بر اساس «رابط» و «كارمند» دسته بندي (Group) كنيد. اگه اينطور هست، مي تونيد با ساخت يك «پرس و جو» (Query) و دسته بندي جدول بر اساس فيلد «رابط/كارمند» اين كارو انجام بديد. منظور همينه يا نه؟نقل قول:
ممنون از جوابتون اما فكر كنم بايد بيشتر در مورد سوالم توضيح بدم. يك جدول از افراد مختلف وجود دارد كه آنها كارمندان مختلف در سازمان هاي مختلف هستند كه ممكن هر سازمان چندين كارمند داشته باشد جلوي اسم هر كارمند شماره تلفن ، فكس ، داخلي و .... وجود دارد حال من مي خواهم فرمي را طراحي كنم كه در آن با توجه به سازمان مشخص شده اسامي كارمندان ّآن سازمان با اطلاعات موجود در آنها را ليست كند و در فرم نشان دهد
وقت به خیر
توی اکسس من تاریخ رو به صورت تعریف شده به سیستم معرفی نکردم و حالتش text هستش.
به این صورت که سه تا فیلد روز(از 1-31) ماه(فروردین تا اسفند) و سال (80 تا 96) معرفی کردم و حالا به یه مشکلی برخوردم و اینکه میخوام یه query بسازم که به وسیله اون تاریخ ثبت شده به شکل بالا رو با تاریخ دیگه ای که اونم به شکل بالا ثبت شده معرفی کنه و اگه تاریخ اولی از دومی بزرگتر باشه ، لیست کنه و اونها رو نمایش بده.
اونقدر تاریخ تاریخ کردم که خودمم درست نفهمیدم چی گفتم :27:
لپپه کلام اینکه میخوام کاربرانی که تاریخ عضویتشون گذشته رو مشخص کنم ولی با تعریفی که برای فیلدهام داشتم نمیتونم این کار رو بکنم
مشکلام اینا هستن:
1- برای ماه ها که فروردین و... باشه ارزشی مشخص نشده که بزرگی و کوچیکیشون رو تشخیص بده و تمایز بین دو ماه رو بفهمه
2- اگر ماه ها رو به صورت عدد هم وارد کنم نمیدونم چطور باید تنظیم کنم که اول سال رو ، بعد ماه و در نهایت روز رو مقایسه کنه که اولیت بین روز و ماه و سال حفظ بشه
امیدوارم دردم رو فهمیده باشین چون خودم نفهمیدم چی گفتم تا الان!
سلام!نقل قول:
توی کوئری که درست می کنی ، یک فیلد جدید می سازیم ، مثلا "taarikh" و اینطوری توی قسمت فیلد کوئری قرار میدیم :
بعد در قسمت criteria ، تاریخ مورد نظرت رو این طوری وارد میکنی :کد:Taarikh: [سال] & "/" & [ماه] & "/" & [روز]
ممنون و خداحافظ !کد:
<#1386/05/10#
وقت بخیر
اول از آقا محمد بابت جوابی که بهم داد ممنونم. البته یه سری ساوالای دیگه راجع به همون دارم که بعدا میپرسم . الان یه مشکل بزرگتر دارم به شرح زیر :
توی برنامه ی اکسس یه تعدادی کاربر معرفی کردم و به هر کدومشون یه کد اشتراک نسبت دادم.
بعد یه گزارش هم درست کردم که آخرین اطلاعاتشون رو نمایش بده
مشکلی که دارم اینه که من میخوام فقط اطلاعاتی رو نمایش بده که مربوط به یه اشتراک خاص هستش در صورتی که گزارشم اطلاعات تمام کاربران رو نمایش میده . به این صورت که مثلا کد اشتراک 7865 رو مینویسه و بعد پایینش آخرین اطلاعات رو نمایش میده که من هم تا همین رو میخوام ولی بعد از اون اطلاعات کد اشتراک 7676 رو هم مینویسه + اطلاعاتش.
برنامه من هم به این صورته که یهفیلد به نام ID رو به صورت primary key درست کردم. حالا میخوام بر اساس این کد اشتراک اطلاعاتم به نمایش در بیاد
وقت بخیر
اول از آقا محمد بابت جوابی که بهم داد ممنونم. البته یه سری ساوالای دیگه راجع به همون دارم که بعدا میپرسم . الان یه مشکل بزرگتر دارم به شرح زیر :
توی برنامه ی اکسس یه تعدادی کاربر معرفی کردم و به هر کدومشون یه کد اشتراک نسبت دادم.
بعد یه گزارش هم درست کردم که آخرین اطلاعاتشون رو که توی یه فرم قبلا وارد کردیم نمایش بده
مشکلی که دارم اینه که من میخوام فقط اطلاعاتی رو نمایش بده که مربوط به یه اشتراک خاص هستش در صورتی که گزارشم اطلاعات تمام کاربران رو نمایش میده . به این صورت که مثلا کد اشتراک 7865 رو مینویسه و بعد پایینش آخرین اطلاعات رو نمایش میده که من هم تا همین رو میخوام ولی بعد از اون اطلاعات کد اشتراک 7676 رو هم مینویسه + اطلاعاتش.
برنامه من هم به این صورته که یهفیلد به نام ID رو به صورت primary key درست کردم. حالا میخوام بر اساس این کد اشتراک اطلاعاتم به نمایش در بیاد
کسی نیست جواب ما رو بده؟
اين درخواست شما، يه كم پيچيده است. به نظر من راه حل داره ولي نمي دونم بگم دقيقاً چكار بايد كرد. اگه خواستي يه نمونه كوچك از فايل رو بگذار تا ببينيم ميشه كاري كرد يا نه. ولي اونچه مسلمه، بايد اسامي ماه ها، تبديل به عدد بشه تا بشه توي محاسبه اونها رو منظور كرد.نقل قول:
ممنون از جوابتون اما فكر كنم بايد بيشتر در مورد سوالم توضيح بدم. يك جدول از افراد مختلف وجود دارد كه آنها كارمندان مختلف در سازمان هاي مختلف هستند كه ممكن هر سازمان چندين كارمند داشته باشد جلوي اسم هر كارمند شماره تلفن ، فكس ، داخلي و .... وجود دارد حال من مي خواهم فرمي را طراحي كنم كه در آن با توجه به سازمان مشخص شده اسامي كارمندان ّآن سازمان با اطلاعات موجود در آنها را ليست كند و در فرم نشان دهد
سلام در بالا توضيحاتم را براي بار دوم نوشتم لطفا جواب كامل بدهيد و اگر مركز خوبي جهت آموزش پيشرفته access ميشناسيد لطفا معرفي كنيد. واقعا كارم گير كرده
با سلام!نقل قول:
من فکر می کنم که: میشه گزارش رو بوسیله یک فرم باز کرد. توی فرم هم مثلا یه کمبو باکس مانندی
گذاشت (برای انتخاب نام کاربر ) و یک command botton که وقتی کیلیک میشه ، گزارش رو باز کنه و -----.
مثلا اگر با ماکرو این عمل انجام بشه ، با دستور openreport ، توی قسمت where condition ، می نویسیم:
میشه شرط های بیشتری هم اضافه کرد. یا اصلا میشه یک ----- ساخت و نام اونو تو قسمت Filter Name نوشت. (من که اولی رو ترجیح میدم).کد:
[ID]=[Forms]![YourfrmName]![CombName]
امیدوارم درست متوجه شده باشم :20:
سلام!نقل قول:
ما یه جدول داریم که مربوط به نام سازمانه، با Primary Key, با نام مثلا OrgID . یه جدول مربوط به نام کارمندان با Primary Key ، با نام EmpID ، و یک فیلد بعنوان Foreign Key برای ایجاد رابطه با جدول سازمان ها، با نام OrgID.
حالا در قسمت ایجاد Relationship ، یک رابطه بین OrgID از جدول سازمان ها و OrgID از جدول کارمندان درست میکنیم ( که بصورت یک One-to-Many Relationship درست میشه ).
حالا می تونیم فرم خودمونو با استفاده از "فرم ویزارد" درست کنیم: اول فیلدهایی رو که لازم داریم از هر دو جدول انتخاب می کنیم. بعد جدول سازمان ها رو بعنوان فرم اصلی انتخاب میکنیم ( در پایین، رابطه بین فرم های آتی بصورت فرم و ساب فرم انتخاب شده). حالا Layout فرم ها رو انتخاب میکنیم(tabular or data sheet) و ادامه قضایا ... . آخر سر هم فرم رو مثلا با نام "Form1"، ذخیره می کنیم. و اینک ادامه داستان :
یک فرم جدید می سازیم و در قسمت Design ، توی Header فرم (اگه نیست با راست کلیک تیکش رو میزنیم) برای انتخاب نام سازمان و مشاهده کارمندان مربوطه، یک کمبو باکس ( راحت تره که با ویزارد درست بشه) درست میکنیم و Row Source اونو نام سازمان و OrgID از جدول سازمان ها انتخاب میکنیم (همون طور که گفتم با ویزارد) و اسمشو مثلا میذاریم combo1 . حالا Form1 رو از قسمت Navigation با موس گرفته و در قسمت Details این فرم رها مکنیم. به این وسیله یک ساب فرم در فرم جدیدمون درست کردیم. حالا با یک کلیک ساب فرم رو انتخاب کرده و در properties در زبانه Data در قسمت Link Master Fields ، می نویسیم combo1 و در قسمت Link Child Fields می نویسیم OrgID.
برای اینکه نام سازمان ها و سایر مشخصاتشون (اگه باشه) در این فرم آخریه عوض نشه و ... توی Form1 فیلد(های) نام سازمان رو Lock میکنیم. در اینصورت مقادیر جدول سازمان ها رو باید توسط یه فرم دیگه ، مقدار دهی کنیم.
امیدوارم که این مطالب قابل استفاده باشه ! :11:
محمد جان بابت جوابت ممنونم.... مشکلمو حل کردی
یه startup توی اکسس درست کردم طوری که full menus & default shortcut menus رو هم تیکشون رو برداشتم.حالا که میخوام یه سری موارد رو اصلاح کنم نمیتونم چون دسترسیم محمدود شده و right click هم کار نمیکنه.
چطور میتونم این استارت آپ رو حذفش کنم. تو بخش special keys اکسس از F11 میتونم استفاده کنم ولی بازم محدودم توی تغییرات (بابت کار نکردن کلید راست) .
سلام دوستان
من یه بانک اطلاعات با اکسس دارم که خیلی مهمه واسم حالا روش پسورد گذاشتم و پسشو یادم رفته چه کار باید بکنم
تو رو خدا کمک کنید
این ایمیل منه تورو خدا میل بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما هنگامي كه ميخواي وارد اكسس بشي كليد شيفت رو نگهدار پايين بعد فايلت رو باز كن
موفق باشي
با تشکر از پست خوبتان
وقت بخیر
اول از وردیست عزیز خیلی خیلی تشکر می کنم
دوم :
یه سوال دیگه هم دارم که یه کم سطحش حرفه ای تره!
میخوام یکی از این برنامه هایی رو که سیستم آی دی کالر دارند مثل phone tray رو به برنامه اکسس وصل کنم . هدفم اینه که اگر یکی زنگ زد که شمارش یکی از شماره های عضوهای من بود ، بره و اطلاعات رو فراخوانی کنه . اصلا شایدم خود اکسس این قابلیت رو داشته باشه و من خبر ندارم . در هر صورت اگر میشه منو تو این زمینه کمک کنید.
خوش باشید!
سلامنقل قول:
قابلي نداشت
راستش در مورد دوم من خودم تا بحال اينكار را نكردم ، باشه تا يه بررسي روش بكنم و از دوستام هم سوالي بكنم در اين مورد
البته اگه وقت كردي يه كم بيشتر هم در مورد كاري كه ميخواي انجام بدي توضيح بده
درك من اينه كه شما مي خواي وقتي تلفني كه به سيستم وصل باشه زنگ خورد شماره اي كه داره زنگ ميزنه رو بتونه از توي اطلاعات يه جدول پيدا كنه يا ببينه هست يا نه
درسته ؟؟؟؟
موفق باشي
وقت به خیرنقل قول:
وردیست جان یه بار از اول توضیح میدم:
یه برنامه هست که توی اون یه کد اشتراک برای هر کدوم از اعضا اختصاص داده شده بعلاوه مشخصاتی که از قبل ثبت شده ... مثلا آدرس ، شماره تلفن و ...
حالا اگه بشه میخوام کاری کنم که اگر کسی زنگ زد و شماره تلفنش ، یکی از شماره های اعضای من بود ، صفحه ی مربوط به اون رو با مشخصاتش بیاره .
در واقع یه نوع سرچ هستش بر اساس شماره تلفن عضو که ورودیش رو هم از آی دی کالر میگیره.
حالا نمیدونم خود اکسس این قابلیت رو داره یا اینکه باید با یه برنامه ی آی دی کالر جدا ، داده رو به اکسس منتقل کنم .
امیدوارم فهمیده باشی که دنبال چی هستم .
بازم امیدوارم که راهی برای انجام این کار باشه!
سلام دوست عزيزنقل قول:
به جاي دادن آدرس ايميل، مي تونيد از امكان اشتراك دستي يا اشتراك خودكار در تاپيك استفاده كنيد كه به محض دريافت جواب، براتون ايميل مي فرسته.
نرم افزار قفل شكن فايل هاي آفيس توي همين تالار چند بار معرفي شده. به پست دوم تاپيك Microsoft Word مراجعه و فهرست رو بخونيد حتماً پيدا مي كنيد.
يه سوال دارم:
آيا ميشه فرم هايي رو كه با خود اكسس مي سازيم FullScreen يا FullWindows كنيم؟
متشكرم
سلام دوست عزيزمنقل قول:
بله كه ميشه :)
شما كافيه خاصيت Popup اون فرم روي yes تنظيم كني و روي OnOpen اون فرم دستور docmd.maximize رو بنويسي. همين
موفق باشي
از راهنمائي هاي مفيد شما كمال تشكر را دارم:20:
نقل قول:
منتظریم ...
سلام ورديست جاننقل قول:
دستت درد نكنه. اون خاصيت Popup رو پيدا نكردم اما با دستور DoCmd.Maximize فرم به صورت FullWindow شد.
راهي براي FullScreen كردن اون هم وجود داره يا نه؟
سپاس
فكر نمي كنم توي اكسس بشه از سرويس Caller ID استفاده كرد بايد از يه زبان برنامه نويسي ديگه مثل Visual Basic كمك بگيريد. مودم شما هم بايد خاصيت Caller ID رو ساپورت كنه.نقل قول:
مسئله سخت افزاریش رو میشه حل کرد (آی دی کالر رو میگم)نقل قول:
خود برنامه رو چه جور بسازم؟ حالا چه با وی بی چه با هر بر نامه ی دیگه
سلامنقل قول:
عزيزجان خاصيت Popup از خواص فرم است. مگه ميشه نباشه
كجا دنبالش گشتي
شما توي فرم كه هستي در حالت طراحي بالا و سمت چپ فرم يك مربع مشكي كوچك هست (در محل تلاقي دو خط كش) روي اون دابل كليك كن تا كادر مشخصات و تنظيمات فرم باز بشه و از اونجا پيداش كن
موفق و پيروز باشي
براي ساخت چنين برنامه اي با ويژوال بيسيك معمولاً از كامپوننت هاي كمكي استفاده مي كنند. بهترينش KDTele هست كه امور مربوط به تلفن و فكس و... رو آسون مي كنه. البته خودم هنوز نتونستم به كارش بگيرم ولي مي دونم كه كار مي كنه. اطلاعات بيشتر رو مي توني توي تالار تخصصي برنامه نويسي دنبال كني:نقل قول:
ضمناً همونطور كه مي دوني، امكان استفاده از بانك داده اكسس به عنوان بانك داده نرم افزارهاي ويژوال بيسيك هم وجود داره. يه وقت فكر نكني، توي VB ديگه نميشه از Access استفاده كرد!کد:www.barnamenevis.org
اگه نسخه نمايش KDTele رو خواستي با يه سرچ توي گوگل فوراً پيدا مي كني. ولي نسخه كاملش رو خودم هم هنوز نتونستم (رايگان) گير بيارم.
اي ي ي ي ول!نقل قول:
پيدا كردم. حالا شد اون چيزي كه مي خواستم.
دستت درد نكنه.