عزیزم اگه این روشهایی را که گفتی بلدی برام بذار ممنونتم
Printable View
عزیزم اگه این روشهایی را که گفتی بلدی برام بذار ممنونتم
دوست عزیز این یه لینک تقریبا مطمین واسه یاد گرفتنه xclamp هستش.نقل قول:
ولی سخته بهتره به nextgen نشونش بدیکد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=19998
اگه اشتباه نکنم یه روش دیگه هم به اسم reboiling یا یه همچین چیزی هم هست که میگن خیلی
تاثیرداره(اونو بلد نیستم:31:)
موفق باشی:40:
من می خواستم روش x clamp را روی xbox خود اجرا کنم که وقتی او رو باز کردم دیدم زیر ان x ها یا همان هتسینگ ها واقع در پشت cpu لحیم بود یا نمیدونم چی بود یک مقدار ان ها ریخته بود بنظر خودم لحیم بودن حالا دیگه xbox فقط چراغ قرمز و error 0102 رو میده حالا اگه کسی بلده برام بگه چکارش کنم
من موقعی که می خواستم این روش x clamp رو رو xbox 360 انجام بدم دیدم زیر اون X ها یا همان هستینگ ها دقیقن لحیم های cpu یک کمیشون شکسته و ریخته بود حالا xbox 360 فقط سه چراغ قرمز و error 0102 رو میده حالا بگین باید چکار کنم ان xbox هم یک دردسر شد برامون
من موقعی که می خواستم این روش x clamp رو رو xbox 360 انجام بدم دیدم زیر اون X ها یا همان هستینگ ها دقیقن لحیم های cpu یک کمیشون شکسته و ریخته بود حالا xbox 360 فقط سه چراغ قرمز و error 0102 رو میده حالا بگین باید چکار کنم ان xbox هم یک دردسر شد برامون
نقل قول:
دوست عزیز من واستون یه pm زدم که فک کنم جواب سوالتون باشه
دوستان كسي آموزش 12 ولت كردنو نداره بجز سايت bc
پیشنهاد میکنم که اصلا دستکاریش نکنی ولی من یه مدل آموزششو خوندم که باید با یه سیم چین پشت xbox360 رو به اندازه ی فن های پشتش ببوری. تا فضا واسه جریان هوا بیشتر بشه و فن ها مثل یه فن 12 ولت کار میکنه .نقل قول:
اگه جای شما بودم کنسول رو از جاش در می آوردم تا هوا به همه جاش برسه تا دیگه این مشکلات پیش نیاد
از جاش درمی اوردم یعنی چی:18:؟؟؟متوجه نشدم؟؟اگه منظورتون اینه که قاب کنسولو برداری اصلا توصیه نمیشهنقل قول:
سلام ببخشید یه سوال داشتم من میخواستم xbox 360 بخرم میشه انواع قیمتاشو بگید راستی یه خبر ججججججججججججججججججججااااا ااااااااااااااااااااالب کسانی تونستن بازیهای xbox 360 رو تو psp اجرا کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! که باعث خوشحالی کسانی مثل من که psp دارن شد
ایکس باکس من وقتی به تلویزیون وصلش میکنم صدا میاد اما تصویر نمیاد کابلش رو هم عوض کردم یه مدت درست شد اما بعدش تصویر تار میشه بعضی وقتا الان هم که صدا میاد اما صفحه سیاه هست و تصویر نمیاد مدل ایکس باکس من هم پرمیوم 20 گیگ هست یو سی هم هست در ضمن میدونم که کابلش یه دگمه داره که برای اچ دی هست اما برای من مطمعن هستم که ایراد از کابل نیست و ایراد از ایکس باکس هست نمیدمنم چه قطعه ای ایراد داره من را راهنمایی کنید
اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چنین چیزی امکان نداره و نمیشه بازیهای 360 رو روی پی اس پی اجرا کرد!. حتی هکرهای حرفه ای هم نمیتونن چنین کاری بکنن... .
بله، به احتمال قوی مشکل از خود کنسول و چیپ گرافیکی هست که مشکل پیدا کرده و نمیتونه خروجی تصویر بده.. مشکلی که اکثر 360 داران بهش گرفتار میشند..کنسول رو تا به وضع بدتری گرفتار نشده به به تعمیرکار نشون بدید. اگر نوع برد کنسول رو هم میگفتید خوب بود.. (اینطور که پیداست برد کنسول شما لانچ هست.) به هر حال به تعمیرکار نشون بدید کنسول رو.نقل قول:
اگر به قول شما ایراد از چیپ گرافیکی باشد آیا قابل تعمیر هست؟ و اگر هست حدودا چقدر هزینه تعمیر دارد؟
شما باید ببری تعمیر گاه جایی مثل nextgen که ببینن قابل تعمیر هست یا نهنقل قول:
ولی در اکثر موارد قابل تعمیر هست این مشکل
و بعدش هم روش های cooling برای جلو گیری از تکرار مجدد
خرجش هم فکر کنم دورور بره 25 تا 35 باشه
سلام
مدل Elite هم سه چراغه می شه؟
تمام مدلها از یک سخت افزار مشخص و با بک کیفیت ساخته میشوند و هیچ فرقی بین مدلهای مختلف وجود ندارد..نقل قول:
سلام
مدل elite هم سه چراغه می شه؟
مگه می شه فری نداشته باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی از نظر سه چراغ شدن Arcade و Elite یک نوع عملکرد دارن؟
جایی که من Xbox رو خریدم گفتن تاحالا خرابی مدل Elite گزارش نشده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بله دوست عزیز تنها تفاوت arcade و elite در وسایل جانبیشون و یکی هم هارد هستش وگرنه از لحاظ برد اصلی هر دو یکسانن.
این حرفا رو فروشنده ها زیاد میزنن تا مدلهایی رو که رو دستشون مونده زورکی به ملت بدن.
شما سعی کن دستگاهی که می خری بردش جدید باشه یعنی جاسپر باشه
نقل قول:
ممنون
دستگاه رو که دو هفته ای می شه خریدم
بردش هم فکر می کنم فالکون باشه
مشکلی به هم می زنه یعنی؟
دوست عزيز اگه زياد با كنسول بازي نكني (بالاي 4 ساعت پشت سر هم) و از كنسول درست نگهداري كني !!!نقل قول:
و هميشه تميز نگهش دار چون گرد و غبار باعث بيشتر داغ شدنش ميشه!!
هيچ مشكلي پيش نمياد..:10::11:
خیلی ممنوننقل قول:
بچه های اینجا یه صفای خاصی دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 ساعت پشت سر هم که نه بازی نمی کنیم.
اون فن های اضافی رو هم براش گرفتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه هم اینکه گرد و خاکش و نمی دونم چه جوری باید تمیز کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
باید بازش کنی و با یک دستمال نم روش بکشی.:21:
3 چراغه شدن كنسول بخاطر داغ شدنشه ؟
آيا با خريدن فن ميشه احتمالشو كم كرد ؟
در ضمن . كنسول من آركيد فالكون هست .
سلام دوستان من زیاد پست نمی دم ولی مفید کار می کنم.جهت اطلاع دیگه به ایکس باکسهای فالکون به بعد فن اضافه نمیزنن.فقط جاش خنک باشه.فن جلوی گردش هوارو میگیره.ایکس باکس قدیمیا دور فنشون پایین بود واسه همین فن اضافه میزدن ولی جدیدا 12ولتی هست و سرعتش مثل پی اس3 با درجه حرارت و به محض اجرای بازی بالا میره.پس فن نمیخواد.نزنی بهتره:18:.فدای همه گیمرا
بله.نقل قول:
میشه، اما احتمال اینکه دوباره 3 چراغ بده زیاده... این کنسول از نظر معماری داخلی مشکلات اساسی داره.
البته به نحوه ی استفاده هم بستگی داره.
اتفاقا پلی 3 فنش بسیار بهتر و کارآمدتر از 360 هست... به طوری که من به سختی صدای فن های پلی 3 رو در هنگام کار میشنوم.. اما 360 هنگام کارکردن بسیار پر سرو صدا هست.نقل قول:
در ضمن، حتی کنسولهای فالکون هم احتمال 3 چراغه شدنشون هست.
درسته داداش.من که نگفتم فن ایکس باکس بهتره.صدای فن 3 هم میشه شنید وقتی جی تی ای بازی مکنم یا هر وقت که فن دوم با دور بیشتر کار میکنه صداش مثل ایکس باکسه.همه مدل ایکس باکسو خوب نگه نداری میسوزه.اینم درسته.:10:نقل قول:
یه سوال.چند ساعت پشت سر هم با ایکس باکس بازی کنی اشکال نداره.
در چه شرایطی سه چراغ نمیشه.همون نحوه استفادتونو میگم.میشه به ما هم بگید.
ایکس باکس تا چه دمایی مقاومت مفید داره.
یک ارور نیست در جهان
صفر، صفر، دو ، صفر
مادربرد زیفر تشریف دارن
تو عمرش دماش بالاتر از 35 نرفته
2 سالشه (دقیقا 2 سال)
تو این 2 سال ساعتهای خیلی خیلی زیادی کار کرده
10 ماه بود گردو خاک توش رو تمیز نکرده بودم
این دفه که بعد از 3 چراغ گرد گیری کردم یه پاتیل خاک ازش اومد بیرون
همش هم از این خاک روشن کوفتی ها بود که از عراق اومده بود (همون یه هفته گرد و خاک )
قبل از 3 چراغ هم 2 بار 2-3 دقیقه بعد از روشن کردن هنگ کرد
تو این 2 ماهم زیاد روشن نشده (حد اکثر 70 ساعت ) شاید همین دلیل گرد و خاک زیاد بوده
تر خدا کمکم کنید نمیخوام بدم بیرون گند بزنن توش
دیگه بسشه پدرشو در آوردی بزار راحت بخوابه بچه.نقل قول:
راحی جز آروم گرفتن نداره.:13:یکی دیگه بخر تا دوباره بر فراز باشی فراز خان:5:
سلام.من جند سوال در مورد xbox 360 elite دارم کسی هست جواب بده؟
شما شاید 5 6 بار این سوال رو مطرح کردین در تاپیک های مختلف ! سوالی دارید در این تاپیک بپرسید !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه در مورد 3 چراغ شدن هست که در همین تاپیک بپرسید .
من چند بار چندین سوال رو در تاپیک های مختلف پرسیدم ولی کسی جواب نداد بخاطر همین عصبانی شدم و جمعا 3 بار پرسیدم 5-6 بار نبود-ولی شما به بزرگواری خودتون ببخشید.نقل قول:
اقا من xbox خودمو دادم واسه اپتودیت فکر کنم لنز اونو عوض کردن نامردا می خام بفهمم که چجوری میشه ثابتش کرد:sad:
دوستان بعضي از گيم ها واسه من نمياد چيكارش كنم؟
اگه از دي وي دي باشه كه هيچي.ولي ميخوام لنزشو هم تميز كنم شايد از اونجا باشه
چيكارش بايد كنم؟
اگه فقط یه آرم ایکس باکس میاد باید ixtreme 1.6 بریزینقل قول:
خودت میتونی انجام بدی ولی کار سختیه
اگه تهران هستی ببر نکست جن 10 تومن میگیره نیم ساعته تحویل میده:11:
نه داداش ميگه كنسل رستارت يا كلين سي دي و بعضي وقتا هم صفحه سياه ميشه هيچ كاري نميشه كرد
اگه بخوام ميتونم لنزشو تميز كنم ؟اصلا ايراد از اون جاس؟
يا اگه نميتونم ببرم بيرون چن ميگيرن اكي كنن؟
سلام
من دیدم چند تا از بچه ها فن گذاشتن زیر کنسول آیا واقعا مفید هست؟
چه فنی باید باشه؟ با چی بچسبونمش و برقش رو از کجا بگیرم میشه مستقیم از پریز برق گرفت؟:دی
سلام اقا یکی pdf x-clamp رو برام میزاره
راستی برای ایکس باکس جدید میخوام بدنش رو ببرم یه فن 90 یا 120 بذارم برقش هم جدا بگیرم یعنی از کنسول نگیرم
من با لانچ 18 ساعت هم یه سره کار کردم یه 1 سالی هم بعدش سالم بود
اگر این کار رو رو جاسپر بکنم دیگه جواب میده دیگه ؟؟!!!!!!؟ شاید هم پشت فن یه رادیاتور بزارم !
ولی این پی دی اف رو یادتون نره بد جور گیرم
مرسی
مرسی
کرسی
اولا که جای سوال شما اینجا نیست .نقل قول:
اینجا مربوط به مشکلات 3 چراغ و راه حل های آن هست.
مسائل و مشکلات نرم افزاری اینجا :
خب مشکل شما مربوط میشه به دیسکهای بازی شما .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4171025&posted=1
Error های Disk Clean و Consol Restart مربوط به بد رایت شدن DVD و مشکل داشتن Image ISO آنها میشه.
شما اگه مشکلت با همه ی Disk ها باشه پس باید به فکر Optic Cleaning و Chang Optic باشی .
منظور شما under Power cooler هست دیگه :31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این که چیزه بی کاربردیه !! یعنی شما پولتو ریختی دووورررر !!!
آموزش رو دارم ولی 4 MB هست و UP کردنش واسم سختهنقل قول:
کسی لینک نداره ؟نقل قول:
تو بازيسنتر هست ولي بايد عضو پرميوم باشي:18:نقل قول: