با یه همچین لنزی این گوشی باید نیم متر پهنا داشته باشه.
Printable View
با یه همچین لنزی این گوشی باید نیم متر پهنا داشته باشه.
این گوشی 100% fake(جعلی)هستش
اینجور موقعها همه گوشیا 500 بار خوده زمین . فکر کنم سونی اریکسون گوشیاش زد ضربه باشه !!!! البته انصافا طرح اون دوربین سونی قشنگ و خوشم اومد البته اگه ژاپن باشه !!
بابا ک800 یه چیز دیگست (به امضات نگا کن)نقل قول:
بزار بحث ادامه پیدا کنه بیخیال بابا.
عجب دوربینه باحالیه این سایبرشاته.
این بهتره یا k800?
آقای samsung_d600 من گوشیم تا حالا 500 بار خورده زمین ولی هیچیش نشده(دروغ نگفته باشم با زبونه روزه یه تیکه کوچولوش رفته تو)
این r1 هست و فک کنم 10 مگا باشهنقل قول:
اینجور موقعها همه گوشیا 500 بار خوده زمین . فکر کنم سونی اریکسون گوشیاش زد ضربه باشه !!!! البته انصافا طرح اون دوربین سونی قشنگ و خوشم اومد البته اگه ژاپن باشه !!
خیلی چیز خریه
زمین خوردن با کوبیده شدن به سقف زمین تا آسمون فرقشه , اگه K800 رو کوبیدی به سقف و کاریش نشد بیا باهم اساسی کل کل کنیم .
بکوبیش به سقف؟:18: خودت فهمیدی چی نوشتی؟نقل قول:
تو برو همون پنتکو دستت بگیر.:27:
واقعا تو حاضری به خاطر یه کل کل گوشیتو متلاشی کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راست میگه کوبیده شدن و افتادن فرق داره . من که راستشو بخوای داشتم گوشیمو با بندش میچرخوندم که رفت توی هوا افتاد روی موزائیک . یه صدای بلندی داد که گفتم تموم شد !!!! گوشی باید بره آشغالی . ولی تستش کردم حتی 1 خش هم روش نیافتاده بود تاکید میکنم دورغ هم تو کارم نیست 1خش هم نیفتاد
خوبه كه خدا رو شكر همه تو رو خوب ميشناسن.ميدونن كه اصلا دروغ تو كارت نيست!!
بابا گوشي بايد ظريف باشه.كسي كه ميخواد با گوشيش اينطوري رفتار كنه كه بزنه به در و ديوار و بندازتش اينور و اونور كه فكر نكنم ادم عاقلي باشه.مگر كه پولش زيادي كرده و دلش نسوخته و فرداش ميخواد يكي ديگه بخره.براي همچين ادمائي همون گوشكوبهاي نوكيا بدردشون ميخوره و در شأنشونه.با اون هوا ضخامت و اون هوا طول و عرض.گوشي ظريف مال ادمهاي با شخصيته نه اين جور جلفها.ولي محض اطلاع بگم كه من خودم توي اين همه گوشي كه تا الان داشتم چند بار اتفاقي هم كه افتاده كوچكترين مشكلي براشون پيش نيومده.
در ضمن تصميم گرفتم كه ديگه با كسي هم شوخي نكنم چون متاسفانه بعضيها جنبشو ندارن و احترام هم سرشون نميشه.
نقل قول:اولا که حاضر نیستم , این کار رو انجام دادم . کوبیدم به سقف ! 8 تا از همکارام هم شاهد قضیه بودند , همه کف کردند .نقل قول:
دکی جون خیلی تیکه باحالی انداختی , نوکیا کجاش ضد ضربه است . درسته ابعاد بزرگی داره ولی همین ابعاد باعث آسیب پذیریش شده . باور کنید بعد از اینکه گوشی رو به سقف کوبیدم همه همکارایی که نوکیا داشتند , گوشی هاشون رو قایم کردند ( خب حق دارند , گیر یه دیوونه افتادند که حاضر شده گوشی که 370 هزار تومن خریده بکوبه به سقف , مال خودشون که دور و بر 100 - 150 هزار تومن بود ) , در ضمن گوشی من سامسونگ D900 هست , هر کس که داره میتونه خودش امتحان کنه .نقل قول:
بعدش هم همیشه گوشی از ارتفاع سرت به زمین نمیافته , یه وقتهایی خودت زمین میخوری با گوشی یا به هر دلیل گوشی از دستت پرتاب میشه , باید توی این شرایط هم مقاومت خوبی داشته باشه .
آقای سی دی رایتر اتفاقا خودم هم میخواستم همینو بگم نوکیا با اون ابعاد و ورزنش کجاش ضد ضربه هست ؟؟؟ یکمی تامل بیشتری داشته باش مثلا دکتریا !!!! چیه میخوای بگی من دروغ میگم ؟؟؟ ببینم من از اول هم گفتم باور کردن شما ها برام مهم نیست !! برای من ثابت شده که سامسونگ از مقاوت بالایی برخوردار چون شرکت سازندش چین و مین نیست کره هستش کره هم علکی نیست !!! برای من ثابت شده که کیفیت دوربین سامسونگ خیلی بالاتر از سونی اریکسون و من فقط با نوکیا مقایسش میکنم !! برای من ثابت شده که سامسونگ نمایش آنتنش دقیق تر سونی اریکسون و گول زننده نیستش مثل سونی که همیشه پر نشون بده . توی خونه ما که آنتن دهیش ضعیفه نوکیاش داره خالی نشون میده یا حداقل 2 خط ولی سونی اریکسون تا ته پره !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ایول به سامسونگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واقعا هیچش نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------
بله دقیقا امکان نداره سامسونگ جیزیش بشه !!! من راستش گوشیمو خوب نگه نداشتم یعنی گوشی رو همش توی دستم شل میگیرم و زیاد می افته زمین و با خیال راحت برش میدارم . چند ماه پیش هم که بر اساس یه جریاناتی چسپ قطره ریخت روش بالای گوشی هم ریخت که اگه سونی اریکسون بود بدنش آب میشد . اپ
بله سامسونگ الکی نیست بالاخره 3000 هزار نوع آزمایش روش انجام میشه !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرفتو قبول دارم ! سامسونگ به درد کسایی میخوره که میخوان گوشیشونو مثه توپ بسکتبال مرتبا به زمین بکوبن تا از آب بندی شدن گوشیشون و میزان مقاومتش مطمئن شن ! ولی سونی به درد کسایی میخوره که دنبال امکانات مولتی مدیا مثه صدا و دوربین و یه نسخه ی جاوای درس حسابی که بشه روش برنامه و تم و ... نصب کرد !نقل قول:
بله دقیقا امکان نداره سامسونگ جیزیش بشه !!! من راستش گوشیمو خوب نگه نداشتم یعنی گوشی رو همش توی دستم شل میگیرم و زیاد می افته زمین و با خیال راحت برش میدارم
خیلی تند رفتی .نقل قول:
نیازی به مطمئن شدن نیست , باور کن من یه تصادف هم با ماشین داشتم , وقتی خیالم از بابت گوشی راحته کلی از نگرانیهام برطرف میشه و با خیال راحتتر میتونم به موارد اورژانسی تر برسم ( قبول کنید گرونترین وسیله همراه هر کس گوشی همراهشه ) .
حرفهات ربطی به هم ندارند , این موضوع سلیقه ای هست , هر کی هر چی دوست داره میره انتخاب میکنه . محض اطلاع جنابعالی هم باید عرض کنم که :
I300 با اسپیکر استریو تونسته توی رقابتهای بازاری صدای خیلی قویتر و واضحتری از سونی اریکسون داشته باشه .
E900 ( تبلیغ چندانی نداره ) یک مولتی مدیا پلیر محض .
B600 با دوربین 10 مگا پیکسلی .
U600 توانایی نصب تم و این جور جنگولک بازی ها رو داره .
در مورد جاوا هم ( دستوره ) نباید گوشی به طور مستقیم از روی بلوتوث یا هر ورودی دیگه ای برنامه نصب کنه , آسیب پذیری زیادی پیدا میکنه . سامسونگ یه ذره پیچونده تا خود گوشی فرصت برای تست برنامه رو داشته باشه .
اینکه همه چیز رو باهم نمیذاره به خاطر اینه که تنوع محصول خیلی بیشتری رو بتونه ارائه بده ( شاید خوب نباشه ) .
آقا یه عکس از این b600 میزارید. توی gsmarena نبود
منم گفتم که واسه کسایی مثه شما که علاقه به جنگ و جدال با گوشی و تصادف گوشیشون با وسایل نقلیه و این حرکات عجیب دارن ! یا با اسپیکر ( I300 ) به آهنگ گوش میدن مسلما سامسونگ بهترین انتخابه ( اصولا گوشی های سونی تواناییشون تو هدفونه نه اسپیکر ) ! اون حرفتم قبول دارم هرکی هرچی دوس داره میره میخره تو این شکی نیست !نقل قول:
خیلی تند رفتی .
نیازی به مطمئن شدن نیست , باور کن من یه تصادف هم با ماشین داشتم , وقتی خیالم از بابت گوشی راحته کلی از نگرانیهام برطرف میشه و با خیال راحتتر میتونم به موارد اورژانسی تر برسم ( قبول کنید گرونترین وسیله همراه هر کس گوشی همراهشه ) .
حرفهات ربطی به هم ندارند , این موضوع سلیقه ای هست , هر کی هر چی دوست داره میره انتخاب میکنه . محض اطلاع جنابعالی هم باید عرض کنم که :
I300 با اسپیکر استریو تونسته توی رقابتهای بازاری صدای خیلی قویتر و واضحتری از سونی اریکسون داشته باشه .
آره خوب این پیچوندنایه سامسونگم یکی از مزیتاشه ! من که هی میگم ولی قبول نمیکنی ! :31:نقل قول:
در مورد جاوا هم ( دستوره ) نباید گوشی به طور مستقیم از روی بلوتوث یا هر ورودی دیگه ای برنامه نصب کنه , آسیب پذیری زیادی پیدا میکنه . سامسونگ یه ذره پیچونده تا خود گوشی فرصت برای تست برنامه رو داشته باشه .
شما اگه یه نگاه به هک کردن سامسونگ بندازید میبینید که مشکل گوشیاش نیست بلکه فریموری که روش نصبه مشکل داره . اگه یلد بشیم که سامسونگ رو هک کنیم میتونیم امکاناتی رو بهش اضافه کنیم که حتی سونی هم نداره مثلا اس ام اس نا محدود یعنی روی مموری کارت .
عکس بی 600
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی فعلا یو 700 و زد 370 سامسونگ به عنوان بهترین گوشی مولتی مدیا توی اروپا جایزه گرفتن !!نقل قول:
حرفتو قبول دارم ! سامسونگ به درد کسایی میخوره که میخوان گوشیشونو مثه توپ بسکتبال مرتبا به زمین بکوبن تا از آب بندی شدن گوشیشون و میزان مقاومتش مطمئن شن ! ولی سونی به درد کسایی میخوره که دنبال امکانات مولتی مدیا مثه صدا و دوربین و یه نسخه ی جاوای درس حسابی که بشه روش برنامه و تم و ... نصب کرد
اخه گوشی با 10 مگاپیکسل میخوای چی کار؟
این در واقع دوربین سیم کارت خوره نه گوشی.
به درد که میخوره ممد جان
ولی مهم اینه که این گوشی تولید بشه (البته تولید شده ولی فقط برای کره)
سونی هم یه عالمه گوشی فقط واسه ژاپن زده
یکیش که ال سی دی براویا روش نصبه و تلویزیون میگیره (مدلش so903itv )
یکی اسپیکر های 20 میلیمتری داره (مدلش w52)
یکی زد آبه (مدلش so902wp )
یکی همه چیز داره (دوربین 3 و تلویزیون و ال سی دی توپ) (مدلش w44 )
همش توی خود سایت سونی هست
کد:http://www.sonyericsson.co.jp/
خوب اینم از اون حرفهاست .نقل قول:
خوب سونی که زحمت میکشه این جور گوشیا رو میزنه . دیگه تلوزیون موبایل هم کاری داره ؟؟ سامسونگ که سری pش همه تی وی دارن تازه صفحشون هم 90 در میچرخه . امکانات سخت افزاری مهم مثل دوربین که واقعا سخته زدنش . :31: تازه اینم که بگم که این 10 مگاپیکسلی تلوزیون هم داره !!!!----s و صفحه 16 میلیون رنگ و چهار تا اسپیکر که واقعا چه باتری داره اینو تغذیه میکنه ؟؟!!!!!
از پردازنده و رم این گوشی اطلاعی داری ؟ آخه گوشی بخواد عکس 10 مگا پیکسلی رو باز کنه نیاز به رم و پردازنده ی قویی داره ! همینطور اگه بخواد چنین عکسی بگیره !نقل قول:
خوب اینم از اون حرفهاست .
خوب سونی که زحمت میکشه این جور گوشیا رو میزنه . دیگه تلوزیون موبایل هم کاری داره ؟؟ سامسونگ که سری pش همه تی وی دارن تازه صفحشون هم 90 در میچرخه . امکانات سخت افزاری مهم مثل دوربین که واقعا سخته زدنش . تازه اینم که بگم که این 10 مگاپیکسلی تلوزیون هم داره !!!!----s و صفحه 16 میلیون رنگ و چهار تا اسپیکر که واقعا چه باتری داره اینو تغذیه میکنه ؟؟!!!!!
من نخواستم که کل بندازمنقل قول:
خوب سونی که زحمت میکشه این جور گوشیا رو میزنه . دیگه تلوزیون موبایل هم کاری داره ؟؟ سامسونگ که سری pش همه تی وی دارن تازه صفحشون هم 90 در میچرخه . امکانات سخت افزاری مهم مثل دوربین که واقعا سخته زدنش . تازه اینم که بگم که این 10 مگاپیکسلی تلوزیون هم داره !!!!----s و صفحه 16 میلیون رنگ و چهار تا اسپیکر که واقعا چه باتری داره اینو تغذیه میکنه ؟؟!!!!!
واسه ممد جان گفتم
منظورم این بود که هر شرکتی سیاست خودشو داره
سامسونگ گوشی 10 میزنه واسه کره (نه واسه مردم دیگر کشورها)
سونی گوشی تلویزیون دار میزنه ولی نه برای کل مردم جهان بلکه برای ژاپنی ها
خواستم مثال بزنم نه که کل کل کنم
منظورم این بود ! امید وارم منظورم رو بفهمی !!!
پس به نظر شما چرا سامسونگ انقدر تو ایران کم طرفداره؟
به خاطر اینکه تعداد محدودی از مدل های سامسونگ تو بازار ایران وجود دارهنقل قول:
مطمئن باش اگه بیشتر گوشی هایی که تولید میشن بیاد ایران,100% طرفداراش زیاد میشن
براي اينكه مردم عاقلي داريم.نقل قول:
آره مردم عاقلی داریم . بهتر تا وقتی سونی اربکسون رو جای معتبری اولید نکرده هیچ صحبتی نکتی . چون اصلا جنس کره ای قابل مقایسه با چینی نیست .
آره مردم عاقلی داریم . بهتر تا وقتی سونی اربکسون رو جای معتبری تولید نکرده هیچ صحبتی نکتی . چون اصلا جنس کره ای قابل مقایسه با چینی نیست .
قصد توهین ندارم ولی مودب باش .نقل قول:
دیدی که من به طرفدارای سونی اریکسون اهانت کنم ؟
ای بابا تو که باز حرف خودتو میزنی.نقل قول:
بخدا اگه سونی اریکسون گوشیاشو تو ژاپنم تولید کنه بازم همینه که الان هست. هیچ فرقی نمیکنه. اینو بکنید تو کلتون.
دلیل که نمیشه چون تو چین ساخته میشه پس بدرد نمیخوره.
نقل قول:
دوست عزیز خیلی واست متاسفم که فکر می کنی سامسونگ توی کره ساخته می شه. می تونی سامسونگ های ساخت چین رو که لیبل کره یا چین خورده توی بازار پیدا کنی. من خودم بارها چین بودم و تمام این ها رو از نزدیک دیده ام. :20::46:
کاملا تایید می شه. اجناسی که لیبل کره یا فرانسه می خوره هیچ فرقی با لیبل چین نداره. همه توی چین تولید و همه دارای یک کیفیت هستند. الان 206 تولید ایران رو توی خیلی از کشورها می فروشند. ساخت ایران با کیفیت فرانسه. من نمی دونم چرا فهم این قضیه ساده برای بعضی ها اینقدر سخته. یک سونی همیشه سونیه، یک سامسونگ همیشه سامسونگه هرجا که می خواد تولید شه. چین که یک کشور کاملا پیشرفته اس حتی اگه توی عقب افتاده ترین کشور آفریقایی هم تولید شه کارخانه ها اجازه نمی دهند که کیفیت جنسشون پایین بیاد. لطفا این مطلب به این سادگی رو .... اگه خیلی سخته یک تست آی کیو بدین. البته این تست آی کیو فقط واسه خنده بود نه جسارت. من مخلص همه شما هستم. :20::31::46:نقل قول:
تایید میشه oh my god
تورو خدا یکی بفهمونههه
این که تحت لیسانس باشه اشکالی نداره , ولی خیلی از کارخانه های چینی بدون مجوز شروع به ساخت میکنند و کسی هم نیست که جلوشون رو بگیره . متاسفانه چین این یک قلمش خیلی بد در رفته . حالا مثلا اگه یه شرکتی بیاد یه تکنولوژی رو طوری اجرا کنه که کارخانه های تقلبی سازی چین نتونه تقلید کنه هنر کرده .
اصلا و ابدا !!!! سامسونگ رو فقط کره میزنه . سامسونگ هیج وقت اجازه ساخت گوشایش رو به جایی نمیده مگر اینکه براش وقت صرف کردن ارزش نداشته باشه مثل شارژش هدقون کایل یو اس ابی ( هر چند که کابل یو اس بیش هم کره ای ) مطمئن باش اگه یه شرکت بخواد از اسم یه شرکت دیگه سوء استفاده کنه درش کمپانیش تخته میشه !!
دوست عزیز. سودش رو کسی دیگه ای می بره و تعصب بی اندازه و بی معنیش رو شما داری؟ توی استان کانتون چین شهرهای مختلفی وجود داره که کارخانجات محصولات الکترونیکی و ... بیشتر اونجاهاست. مثلا نوکیا توی شنزن کارخونه داره. بخشی از این ها هم توی شانگهایه. بازار امروز بازار رقابته و هر کی ارزونتر تولید کنه و بفروشه موفق تره. وقتی یک شرکت یک پروتوکل کاری برای خودش تعریف می کنه و استانداردهاش رو معین و مشخص می کنه این استانداردها هر جا که باشه یکیه و محصولاتی که تولید می شه دارای کیفیت یکسانه چه ژاپن چه چین و چه کره و هر کشور دیگه. حالا یک مطلب می مونه و اون هم اینه که شرکت سامسونگ بیاد و برای ایران و چین دو تا استاندارد متفاوت تعریف کنه یعنی برای ایران کیفیت پایین تر و چین بالاتر. اونوقت این جنس ها چه توی کره و چه ژاپن تولید بشه فرقی نمی کنه جنس مخصوص ایران کیفیتش پایین تره و .... مهم اینه. لطفا دقت کنید که جنس تولید کره با چین هیچ فرقی نداره.نقل قول:
نقل قول:
سلام :11:
بابا شماها چقدر بخیلید اون دوستمون شاید درست بگه :31:
میدونید معمولاً این طرحهای فضائی رو میشه از جاهائی بدست آورد
که اصلاً فکرش رو نمیشه کرد . من فکر کنم این طرح گوشی مال طراح های
فرا زمینی باشه :18: البته با یک رایزنی و معامله با اونا میشه چنین طرح هائی رو ازشون تهیه کرد .
به همین راحتی به همین بامزگی :31: این که دیگه کاری نداره و این همه سرو صدا نمیخواد .:33:
خب حالا چرا برای این طرح این همه صفحه تو این تاپیک زده شده نمیدونم :41:
خب خداحافظ
بابا من یه چیز رو گفتم دوباره میگم البته به طرفداران سامسونگ برنخوره ها.
باور بفرمایید تا قبل از ایننکه توی این فروم بیام اصلا فکر نمیکردم که کسی طرفدار سامسونگ اونم به این حد باشه . باور کنید.
درسته سامسوگ گوشیهایی خوب داره ولی حالا حالا ها باید جلوی نوکیا و سونی بوق بره بزنه.
من یه مدت چند گوشی سامسونگ میگرفتم دو تا گرفتم دوتاییشون در مدت زمانی کم ... شدند.
پشت دستمو داغ میکنم تا گوشی سامسونگ دیگه نخرم:31:
ایول خودت هم داری میگی !!!نقل قول:
اصلا و ابدا !!!! سامسونگ رو فقط کره میزنه . سامسونگ هیج وقت اجازه ساخت گوشایش رو به جایی نمیده مگر اینکه براش وقت صرف کردن ارزش نداشته باشه مثل شارژش هدقون کایل یو اس ابی ( هر چند که کابل یو اس بیش هم کره ای ) مطمئن باش اگه یه شرکت بخواد از اسم یه شرکت دیگه سوء استفاده کنه درش کمپانیش تخته میشه !!
ژاپن یا سوئد تولید گوشی واسشون وقت صرف کردنه !!!
عین ما یا کشورهای عقب مونده نیستند که ......
جنساشونو میدن به کشورهای دیگه تولید کنند ولی زیر دست خود شرکت اصلی و تحت لیسانس و کیفیت همون شرکت (هم وقتشون تلف نمیشه و هم اینکه ارزونتر براشون در میاد !!!)
حالا شاید کره بیکار باشه ولی ژاپن انقدر بیکار نیست
امید وارم قانع شده باشی
تایید دوست عزیز !!!نقل قول:
دوست عزیز. سودش رو کسی دیگه ای می بره و تعصب بی اندازه و بی معنیش رو شما داری؟ توی استان کانتون چین شهرهای مختلفی وجود داره که کارخانجات محصولات الکترونیکی و ... بیشتر اونجاهاست. مثلا نوکیا توی شنزن کارخونه داره. بخشی از این ها هم توی شانگهایه. بازار امروز بازار رقابته و هر کی ارزونتر تولید کنه و بفروشه موفق تره. وقتی یک شرکت یک پروتوکل کاری برای خودش تعریف می کنه و استانداردهاش رو معین و مشخص می کنه این استانداردها هر جا که باشه یکیه و محصولاتی که تولید می شه دارای کیفیت یکسانه چه ژاپن چه چین و چه کره و هر کشور دیگه. حالا یک مطلب می مونه و اون هم اینه که شرکت سامسونگ بیاد و برای ایران و چین دو تا استاندارد متفاوت تعریف کنه یعنی برای ایران کیفیت پایین تر و چین بالاتر. اونوقت این جنس ها چه توی کره و چه ژاپن تولید بشه فرقی نمی کنه جنس مخصوص ایران کیفیتش پایین تره و .... مهم اینه. لطفا دقت کنید که جنس تولید کره با چین هیچ فرقی نداره.