دوست عزیز سر چیزهای بیخود تر از این هم سر هم میپرن اینکه موضوع مهمی به شمار میاد...نقل قول:
یه مملکتی که این قدر مردمش سر چیزای بی خودی اینطوری می پرن به جون هم واقعا هیچ وقت درست نمیشه . متاسفم.
Printable View
دوست عزیز سر چیزهای بیخود تر از این هم سر هم میپرن اینکه موضوع مهمی به شمار میاد...نقل قول:
یه مملکتی که این قدر مردمش سر چیزای بی خودی اینطوری می پرن به جون هم واقعا هیچ وقت درست نمیشه . متاسفم.
من نه عقده ای ام نه به کسی کاری دارم , ولی متالیکاجان هر چی از دهنت در اومد گفتی خیالی نیست , به تعداد پست هم نیست , به جهنم هر کار دوست داری بکن .
من دارم داد میزنم " اینجا ایرانه " هر کس هر غلطی دلش میخواد میکنه , این وسط ماییم که تو سر و کله هم میزنیم . به من و تو چه هر کی هر کار میکنه .
من کوتاه میام , بذار ایرانسل سر من رو هم کلاه بذاره . حرفی نیست , حداقل میگیم یه شرکت کوچیک سرمون کلاه گذاشته نه دولت ( به اصطلاح مردمی ) خودمون .
من به هیچ کس توهین نکردم و نمیکنم و اگر کسی منظور بد از حرف من برداشت کرد من معذرت میخوام. اگر احساس کرد حرف بدی بهش زدم من همین جا میگم اون حرف بد رو به خودم زدم.
دوست عزیز منم چیزی در مورد تعداد پست نگفتم در مورد تاریخ عضویت گفتم که از اون لحاظ شما از من قدیمی تر هستید پس من منظوری نداشتم.
انگار مساله داره كم كم سياسي ميشه!
بین بد و بد تر بد رو انتخاب کنیم بهترهنقل قول:
در حال حاضر ما دو انتخاب داریم که در هر دو صورت سرمون کلاه میره... چیکار میشه کرد ؟
اووووووووووووووف.
عجب بحثی شده.
فکر کنم یه نیم ساعتی طول کشید تا همشو بخونم.
اول از همه بعد از خوندن تمام پستها یه چیزی نظرمو جلب کرد.چقدر سیستم این تاپیک با حال بود و چقدر کاراکترهای جذابی داشت.
یه موضوع.یه منتقد و چند تا همراه.یه دو سه جین حامی موضوع و کلی وقت و انرژی برای بحث و جدل.
اما از لحاظ اعصاب و روان.
منتقد با لحن تند وارد شد و هی بالا و بالاتر رفت و همراهاش به کمکش اومدن و در آخر آتیشش کم و کمتر شدو وحتی با اینکه قانع نشد به خاطر طرز برخوردش عذرخواهی کرد.واقعا چه منتقد خوبی؟!؟!
پیروان موضوع که همون ایرانسل باشه با دریایی از غیرت و تعصب و البته بعضی ها هم با روشنفکری و از اینجور حرفا سعی در روشن کردن منتقد داشتن.در همون احوالی که صدای منتقد بالا رفت اونا هم کم نیاوردن و با صدای بلندتر آخرین تلاشهاشون رو واسه قانع کردن منتقد مینمودند.اما آخرش اونا هم نرم شدن.
افرادی هم بودند که هم نقش عقل کل رو ایفا میکردن و در هیچ جبهه ای نبودن.
اما کاراکتر اصلی که موضوع باشه کشو قوسهای زیادی رو تحمل کرد.
مورد تعرض واقع شد به تمسخر گرفته شد یه سفر به خارجه داشت!زیر فشار له شد.قهرمان لقب گرفت.پرت شد(همون از موضوع پرت شدن) و خلاصه نقش اول ماجرا بود.
چیز خاصی برای گفتن ندارن.
تنها چیزی که با دیدن این تاپیک و خوندن پستها برام تداعی شد همین بود.
حالا شما میتونید تا مدتها در این نقشها بازی کنید و وقتو انرژیتون رو تلف کنید.
کاراکتر اصلی به این کش و قوسها عادت داره.
این شما هستید که ضرر میکنید.
فعلا
درسته اما با چشم و گوش بازنقل قول:
يادته ميگفتي بو مياد همه ميگفتن سرما خوردي:31::31::31:
چه ربطي به تاپيك داشت ؟نقل قول:
اينجا كه فيلم پخش نشد كه تفسير بخواهد ...كسي هم با كسي دعوا نداره ..:46:
تاريخ عضويتت خنده دار خوشتيپنقل قول:
بچه بالاشهر
شما مثل اینکه چیزی از شرکتها وتعاریفشون نمیدونی (البته من قصد این جوری حرف زدن نداشتم ولی خب مثل خودتون گفتم)سهامدارای این شرکت دولتین ولی این شرکت طبق تعریف یک شرکت خصوصیه با قواعد خاص شرکتهای خصوصی البته این جا جاش نیست که بگم اما خب من رشته ام اقتصاده محض اطلاع حداقل یه چیزایی از بورس و بورس بازی میدونمنقل قول:
خوشبختانه انگار بحث تموم شد چون یه روز از آخرین پست تاپیک میگذره
متالیکا جان خوب شد دیگه ادامه ندادید اینجا عاشق سینه چاک ایرانسل زیاده
اینقدر تو این تاپیک گفتین سر آدم کلاه میره که گرمم شد ... برم کولر روشن کنم اونم از نوع گازیش .... راستی کدوم مارک بهتره .... ایرانی یا خارجی .... یه وقت کلاه سرم نذارن ...
می دانید من فکر می کنم هر کس از دید خودش به مسئله نگاه کرد . یکی خونشون خوب انتن می داد می گفت ایرانسل خوبه یکی آنتن نمی داد می گفت بده اما من ندیدم کسی به صورت کارشناسی به مسئله نگاه کنه.
خلاصه اگر خواستید درباره ایرانسل نظر بدین قیمتش را هم نگاه کنین . قیمت این کارت خیلی پایین تر از همراه اوله پس نباید فکر کنیم بهترین خط دنیاست.
رسیدیم سر خونه اول !!!!نقل قول:
پس به این نتیجه میرسیم که هر چه قدر سیم کارت گران تر باشه، آنتن دهی و خدمات آن بهتر است، در زیر فهرست سیم کارت ها به ترتیت رتبه قرار دارد :
سیم کارت دولتی کد 1
سیم کارت دولتی کد 2
سیم کارت دولتی کد 3
سیم کارت دولتی کد 5
سیم کارت دولتی کد 6
سیم کارت دولتی کد 4
سیم کارت دولتی کد 7
سیم کارت دولتی کد 8
سیم کارت دائمی ایرانسل
سیم کارت تالیا
سیم کارت دولتی اعتباری
سیم کارت اعتباری ایرانسل
سیم کارت اسپادان (اپراتور اصفهان)
سیم کارت پیام رسان ایرانسل
سیم کارت هدیه ایرانسل
شرط میبندم 90 درصد مردم ایران همینطوری فکر میکنن !!
متاسفانه راست میگی امیدوارم یواش یواش عقلامون از چشامون بیاد بیرون!!نقل قول:
چه تفسیر جالبی داشت از این تاپیک... اولش فکر کردم همینطوری یه تفسیری کردی برای خودت اما آخر پستت رو که خوندم فهمیدم همچین زیاد هم بی هدف نبوده !!!نقل قول:
در ضمن عذرخواهی من معنیش این نبود که دارم از موضعم عقب میشینم . بعضی ها احساس کردن که بهشون توهین شده و منم منظورم این بود اگر کسی احساس کرد از جانب من بهش توهینی شده من معذرت خواهی میکنم.
خوب اینم از کلکهای اقتصاده دیگه. سهامدار دولتی ولی شرکت خصوصی .... جالبه :20:نقل قول:
فکر نکنم زیاد از نظر قیمت با هم تفاوت داشته باشن. قیمت سیم کارت دائمی ایرانسل 150 تومانه و همراه اول 288 تومان. و اعتباری ایرانسل هم 29 تومانه و اعتباری همراه اول 34 تومان... البته قیمت ها رو نمیدونم درست گفتم یا نه اما همین حول حوشه ...نقل قول:
این دو جمله چه ربطی بهم داشت من که نفهمیدم .. ( ادبیاتم اون قدیما بهتر بود )نقل قول:
من هنوز هستم و دارم همه پستها رو میخونم . قربون دوست عزیزم M.etallic.A برم من . قصد بدی نداشتم .
باریکلا تفسیر!خسته نباشید.نقل قول:
اون قسمت اول رو خوب اومدی ولی قسمت دوم کولاک کردی!
پس اگه اینجوری باشه باید دولتی کد 1 بهترین خط دنیا باشه....ولی همین چند روز چیش یه نفر توی همین فروم زده بود که کد 1 باباش سوخته!!!!
نمیخواید درمورد کلاسش نظری بدید؟
یه جدول بکشید که خطها رو از نظر کلاسش و از نظر قیمت توش مقایسه کنید.
کد یک که اخر کلاسه پر از سرویسهای ارزش افزوده .الان شنیدم اپراتورهای دنیا دست به دامن مخابرات شدن
تا روشهای سر کیسه کردن مردم و کلاهبرداری را تو 10 جلسه تضمینی بشون اموزش بده.
اگه ابرانسل کلاهبرداره باشه.مخابرات اخر دزدی یا سر کیسه مردم.نمونه بی بدیلش اختلاف قیمت بین کدهای 1
تا 8.در صورتی که سر سوزن با هم فرق ندارند.فقط برای ادمهای ندید بدید ایجاد کلاس می کنه
شرمنده دیدم طرفدارهای ایرانسل بدجوری تاپیک رو گرفتند دستشون گفتم یک کم روغن داغ تاپیک رو زیاد کنم.مخصوصا این پست آخری.یاد یک sms افتادم:نقل قول:
میدونی MTN ایرانسل یعنی چی؟
Mardome Telephone Nadide
خیلی جالب بود تایید میشه:31::16::17:نقل قول:
دوستان شما حق ندارید به انتخاب یک آدم توهین کنین . ماشالا همتون یه بیست سالی تلفن دیدین مثل اینکه؟نقل قول:
البته میدونم همه ی همراه اولیا یه سیم پیام رسان میگیرن تا تو عمرشون 2 دقیقه با موبایل برن اینترنت !
من فکر می کنم دیگه بعضی ها دارن از حد ظرفیت می زنن بالا بهتره دیگه این تاپیک مسخره هرچه زودتر بسته شه !!!
چطور میگین ایرانسل نمایندگی نداره؟
منم همین مشکل متالیکا رو داشتم سیم کارت هدیم نیومد وقت ثبت نام هم تموم شد. رفتم به 140 زنگ زدم با نهایت احترام گفتن که مشکلتون رو حل میکنیم. بعدش یه اس ام اس اومد گفت تا یه هفته دیگه فرصت دارین ثبت نامتون رو تصحیح کنید.(به خاطر این سیم کارت هدیه نیومد چون ثبت نامم اشتباه بود نباید برا کد پستی خط فاصله می گذاشتم.)بعدش رفتم به نمایندگیش (سنندج) اونجا تویه یه سیستم همه اطلاعات ثبت نام رو ذخیره کرده بودن. ثبت نام من رو هم تصحیح کردن. بعد از 3 روز هم سیم کارت هدیه رو گرفتم.
به نظر من الان تنها مشکل ایرانسل آنتن دهیشه. اونم به خاطر تازه تاسیس بودنشه و تا چند سال دیگه کسی نیست که از سیم کارتهای همراه اول استفاده کنه.
در مورد آنتن ديش بايد بگم كه در شهر من(اصفهان )خيلي خوب نيست اما در مشهد واقعا عاليه هيچ مشكلي هم من آنجا نداشتم
تهران هم عالیه. فقط اصفهان رسمی نشده.
نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اصلا دوست ندارم تاپیک رو به انحراف بکشونم و نظم انجمن رو برهم بزنم ولی خودتون یکبار پستها رو بخونید و ببینید چه کسانی اول شروع به مسخره کردن و به قول شما توهین کردن نمودند. شما که میگید حق ندارید به انتخاب یک آدم توهین کنید خط دوم خودتون رو بخونید.یکجورایی به امضای من میخوره.نقل قول:
من فکر می کنم دیگه بعضی ها دارن از حد ظرفیت می زنن بالا بهتره دیگه این تاپیک مسخره هرچه زودتر بسته شه !!!
دوست دیگر هم که در مورد ظرفیت میگه.بازهم میگم یکبار دیگه پستها رو بخونید تا متوجه بشید.چطور تا یکی میگه ایرانسل اخه هزار تا لیچار بارش میکنند(چه اینجا چه در پ.خ) ولی وقتی یکی جوابی میده همه دم از ظرفیت و ... میزنند.فکرم نکنید من کشته مرده همراه اول هستم.اینم بگم که تو خونه ما هم همراه اول هست هم ایرانسل. پس هر روز با این دو اپراتور سرکار دارم و با مقایسه اونا فهمیدم که فعلا همراه اول در منطقه ما بهتره. ایرانسل هم فعلا با تبلیغاتش بدجوری هوادار دو اتیشه واسه خودش جمع کرده.
قربون شما که خیلی موبایل دیدی!نقل قول:
مهم شخصیت انسانه
و در ضمن سن و سال MTN از مخابرات خیلی بیشتره
چاکر شما که با دیدن یک تکنولوژی چن سال پیش این همه هول ورتون داشته و دارید از جون و دل طرفداری اپراتورتون می کنید. شما فکر کن من یک آدم موبایل ندیده هستم. ولی اگه همین الان بخوام برم یک موبایل بگیرم گول تبلیغات و این به اصطلاح تکنولوژیها رو نمیخورم.موبایل یعنی تلفنی که همه جا بتونه کمکت کنه.نه اینکه حتی داخل شهر هم با هزار مصیبت بشه باهاش تماس گرفت.مثل 7-8 سال پیش اپراتور اول. مطمئن باش هر وقت آنتن دهی ایرانسل درست شد منم میام ایرانسل میگیرم. البته باید تا اون موقع 3 کیلو نون خشک جمع کنم تا بتونم با پولش یک خط ایرانسل بگیرم.:31:نقل قول:
نه بابا , خیلی گرون حساب کردی , 2 کیلو - 2 کیلو و اندی , دیگه 3 کیلو نمیشه .نقل قول:
اینم از اون اس ام اسها بود نه؟نقل قول:
والا من هر چی فکر کردم نفهمیدم این چه منظوری داشت!این که تعریف از ایرانسل بود!:31:
به قول خیام :
قومی متفکرند اندر ره دین
قومی به گمان فتاده در راه یقین
میترسم بانگ آید روزی
کای بیخبران راه نه آنست و نه این
----------------
شوخی بود فقط واسه اینکه این همه بحث به نظر من بی فایده هر کی حرف خودشو میزنه من سیمکارت اپراتور اول رو دارم توی فامیل هم چند نفری ایرانسل دارن حالا داداش کوچیکم در مجموع تصمیم خودشون میگیره اونم نه از روی بحثهای این تاپیک که مثل بحثهای اسقلال پرسپولیس هست بلکه از روی تجربه وقتی خوبی ها و بدی هاشو میبینه و بعد اندازه جیپ خودشم میبینه هزینه های بعدیش هم که میدونه از چندین نفر عینی میشونه تصمصمشو میگیره که به سمت کدام بره.
توی کالا تنوع انتخاب خیلی خوبه و در مورد کالا هم مردم در نهایت (حداقل بعد از یه دوره گذار ):) تصمیم درستشونو میگیرن اگه هم بعدا پشیمان بشن خوب یه تجربه میشن واسه بقیه این موضوع اینقدر حاد نیست ایرانسل یا تالیا یا همراه اول کالا عرضه میکنن و چیزی که من میبینم اینه که تنوع کالا با هر بدبختی هست ایجاد شده اومدن ایرانسل به بازار سیمکارت خیلی خوب بود فارغ ازین که بد عمل کنه یا نه روی همین اصل دوست دارم اپراتور سوم و چهارم ووو هم راه بیفته واسه من که مشتری هستم مشکلی نیست منم که پول بابیت این کالاهای خدماتی میدم به نفع من هست در نهایت و راجع به تصمیمی هم که میگیرم چشم بسته این کار رو میکنم این خیلی نگرانی و بحث نداره به نظر من.
یعنی این دوست عزیزمون نون خشکیه!!!:exclamatiنقل قول:
چه تیکه ی باحالی انداختی!!!!!!!!حال کردم!
شما حالتون خويه ؟ post چه ريطي به تاپيك داشت ؟نقل قول:
نقل قول:در صورت ارسال پستهايي كه ربطي به تاپيك نداره لطفا report شود ...نقل قول:
دوست عزیز...نقل قول:
بالا بودن قیمت کد یک نسبت به بقیه کدها چه ربطی به مخابرات داره ؟ این قیمتها رو شرایط بازار و فروشنده ها و خریدارها بازار سیم کارت تعیین میکنن.
مخابرات هم کم پافشاری رو این قضیه نمیکنهنقل قول:
حتما فروش شماره های رند با پایه قیمت 400-500 هزار تومن رو هم شرایط بازار ایجاد میکنه ؟