کیفیت دوربین P1 & N95
از نظر کمی نویز
شفافیت
تنظیمات
فلاش
عکس در شب
آقای پرشین بوی اگه میشه یه مقایسه بذار . خیلی ممنون
Printable View
کیفیت دوربین P1 & N95
از نظر کمی نویز
شفافیت
تنظیمات
فلاش
عکس در شب
آقای پرشین بوی اگه میشه یه مقایسه بذار . خیلی ممنون
سرشار جان به نظر من هیچ فرقی نداره و تنها فرقش تعداد بیشتر پیکسل هاست . البته اگر دوستان 95 دار چند تا عکس بزارن می شه مقایسه ی بهتری کرد .
اقا ما یه تاپیک زدیم
مقایسه p1 و n95
به این ادرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال می شم نظر بدین
سلام سرشار جان.نقل قول:
دوست عزیز بزار قبل از بحث بر سر هر چیزی مطلبی رو اشاره بکنم.
1. سری P از سونی اریکسون برای افراد دانشجو و افراد که تو کار بیزنس هستند ساخته شده ... یعنی این گوشی
بیشتر برای برنامه ریختن و استفاده خیلی راحت افراد از برنامه ها ساخته شده. و از همه مهمتر این گوشی بیشتر
برای استفاده از اینترنت مثلا چک کردن ایمیل ها و یا انجام دادن کارهای ضروری که به اینترنت مربوط میشند ساخته
شده. و این دوربینی هم که در این گوشی قرار داده شده فقط برای رفع نیاز این افراد گذاشته شده نه برای عکس
برداری حرفه ای.
2. اگر شما میخواهید که گوشی ان95 نوکیا رو با این گوشی مقایسه کنید کار درستی نیست. چون ان95 دارای 5
مگاپیکسل اندازه عکس است اما این گوشی فقط 3 مگاپیکسله. اگر میخواهید که مقایسه دقیق و درستی رو چه من
و چه دوستان دیگه انجام بدیم شما باید گوشی ان95 نوکیا رو با گوشی K850i مقایسه کنید چون هر دوی این گوشی
ها 5 مگاپیکسل هستند و یکی از مهمترین تبلیغات این 2 گوشی برای عکس برداریه. اما مهمترین تبلیغ پی1 برای
کارهای بیزنس است نه عکس گرفتن.
3. اگر 2 مورد بالا رو خوندید و قبول داشتید و باز مشتاق بودید که بدونید گوشی های P1i و N95 از لحاظ عکس گرفتن
دارای چه کیفیتی هستند اونوقت باید مقایسه ها به شکل زیر انجام بشه...
A. هر دو گوشی دست یک نفر باشه
B. با هر دو گوشی فقط از یک شی عکس گرفته بشه.
C. فاصله هر دو گوشی با اون شی باید یکسان باشند.
D. هر عکس گرفته شده توسط گوشی ها باید در یک زمان و یک سطح نوری انجام شده باشه.
E. تنظیمات هر دو گوشی باید روی اتوماتیک باشه.
F. ذخیره کردن عکس ها در هر کدام از گوشی ها حتما باید در داخل حافظه خود گوشی ذخیره بشند نه در مموری
کارتهاشون. اگر دلیل این مورد رو میدونید که هیچی اگر نه بعدا توضیح میدم.
خب تا اینجا مطالبی رو که باید اشاره میکردم رو گفتم و با توجه به موارد بالا چون من گوشی ان95 رو ندارم و کسی رو
هم اینجا نمیشناسم که این گوشی رو ازش قرض بگیرم در نتیجه مقایسه این دو گوشی با توجه به موارد بالا از نظر
من کاملا امر اشتباهیه.
هر چند که من در چند صفحه قبل عکس هایی رو که با گوشی پی1 گرفتم رو قرار دادم اما برای اینکه شما با کیفیت
عکس هایی که با این گوشی گرفته میشه بیشتر آشنا بشید و برای اینکه شما رو بی جواب نزارم اینجا هم چندین
عکس رو که با این گوشی از نقاط مختلف و در محیط هایی با نورهای متفاوت گرفتم رو قرار میدم.
لینک قرار گرفته در زیر هر عکس اندازه واقعی آن عکس است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.zone4.dk/img/95868dsc00005.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.zone4.dk/img/47028dsc00001.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.filesend.net/download.php?f=03bf19e8154f03628f96604ad053b24c
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.zone4.dk/img/84299dsc00014.jpg
کد:http://d.turboupload.com/d/2043804/DSC00016.JPG.html
اگر شما آخرین عکس را با سایز واقعی آن بزرگ گنید حتی میتونید سوراخهای داخل برگ ها را نیز ببینید.
سلام
خیلی بحث بسیار خوب و دقیقیست . بسیار لذت بردم . مدت ها بود که دنبال ریویو درباره پی1 بودم که این تاپیک پیدا کردم:20:
چند سوال دارم :
جایی خوندم(gsm.ir) که پی1 امکان ویرایش آفیس داره یه توضیحی بدی ممنونم.(از امکانات افیس کدومارو داره word powerpoint Excel اگر داره مطابقت با کدوم آفیس داره 2003؟ ویرایش اینها به چشکلی است )
در مورد قابلیت نمایش pdf یه توضیحی بده (میشه یه pdf با 30 صحفه به بالا رو راحت توش اجرا کرد هنگ نمی کونه؟ )
سلام.نقل قول:
اندازه و تفاوت باطری های w810 و P1 رو میتونید در عکس های زیر ببینید.
با تشکر از زحمات بسیار زیادی که کشیدی Persian.Boy جان و اطلاعات کاملی که قرار دادی میخواستم بگم تو اون عکسه که سه تا گوشیو را روی هم گذاشتی از تاپیک من الهام گرفتی؟:
این یک شوخی بود دوستان گل p30world بین من و Persian.Boy چون توی تاپیک من این صحبتو کرده بود منم Payback انجام دادم.:27:نقل قول:
اینطوری که از این عکس ها معلومه دیگه عمله بناها دنبال آجر نمیگردن.
واسه ساختمان سازی خوب چیزیه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یارو تو عکس ها هم 3 تا گوشی رو گذاشته روی همدیگه که اینو بگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دست گلت درد نکنه به خاطر زحمتات:11:
چرا کسی به من توچه نمیکنه؟:31::31::11:نقل قول:
باسلام خدمت دوست خوبمون پرشین بوی اولا این گوشی مبارکت باشه وازسلیقه ای که برای خرید اون داشتی خوشحالم من صدرصد این گوشی رو را خواهم خرید اما تو پایه قیمت 350تا 380که صدرصد تا پایان پاییز همین قیمت میشه چون اول که اومده بود 700تومن بود ولی الان 480تومن هست فقط به من بگو صداش از دبلیو810که داشتی صداش بلندتر هست وچقدر کیفیتش بالاتر و همین طور رزولوشین اون و کیفیت نمایش عکس بازم ممنون میدونم گفتی p1بالاتره میخوام بدونم چقدر بالاتره
ازبچه های عزیز میخوام باتری که دوستمون تو اینجا تصویر اون روگذاشته با باتری که تو سایت gsm arena هست مقایسه کنند من تشابهی بین این دو ندیدم شاید شما بتونید نظری بدید
مرسی از عکساتنقل قول:
سلام.
اندازه و تفاوت باطری های w810 و P1 رو میتونید در عکس های زیر ببینید.
واقعآ زحمت میکشی
دمت گرم
راستش میخواستم ببینم اگه باتریهاش اندازه هم هستن برم یه باتری پی 1 واسه دبلیو 810 ام بگیرم (جون 1120 میلی آمپر هست)
مرسی داداش خیلی گلی
من فکر میکنم این مصرف کم P1 صرفا به خاطره باتری نیست.احتمالا برای مصرف کمتر از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری بهینه سازی شده.
آره خابنقل قول:
من فکر میکنم این مصرف کم P1 صرفا به خاطره باتری نیست.احتمالا برای مصرف کمتر از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری بهینه سازی شده.
ولی به باتریش هم ربط داره
سلام.نقل قول:
دوست عزیز راستش من وقتی که گوشی رو خریدم 24 ساعت آزمایشی باهاش کار کردم و مشکل خاصی که داشته
باشه رو ندیدم. اما بعد از گذشت 24 ساعت از خریدش و پس از اینکه امتحانش رو پس داد و فهمیدم که این گوشی
میتونه گوشی باشه که برام کار کنه Firmeware اون رو آپدیت کردم و الان آخرین نسخه روش نصبه.
از وقتی هم که این نسخه از firmeware رو بر روی این گوشی نصب کردم هیچ مشکلی باهاش نداشتم. اگر بحث
هایی که در صفحات قبل شده رو خونده باشید متوجه شدید که تا حالا هر چی دوستان گفتند بر روی گوشی آزمایش
کردم. از صدا بگیر تا الی آخر... اما تا الان نه تنها هیچ هنگی نکرده بلکه هیچ گونه گیر کردن و یا دیر باز شدن برنامه ها
رو هم توش ندیدم. سرعتش واقعا عالیه میتونم بگم سرعتشو میشه با یک گوشی جاوا مثل دبلیو 810 مقایسه
کرد.
اگر بخوام تفاوت آپدیت کردن گوشی رو با آپدیت نکردنش بهتون بگم با توجه به توضیحات بالا نمیتونم این کار رو بکنم
چون همونطور که گفتم بعد از 24 ساعت از خرید گوشی اون رو آپدیت کردم و حتی قبل از آپدیتش هم مشکلی
باهاش نداشتم. البته نمیگم که نسخه قبلی firmeware مشکلی نداشته بلکه منظور من اینکه من باهاش مشکلی
نداشتم. اما بعضی ها نظرشون این بوده که در ارتباط اینترنتی WiFi نمیتونسته وصل بشه و بعضی ها هم میگن که
در نسخه قبلی Opera مشکل داشته.
اما با وجود اینکه اونها این حرف رو میزنند و من هم تجربه شخصیم رو از نسخه قبلی firmeware داشتم نمیتونم حرف
اونها رو تایید بکنم چون اون مشکلاتی که اونها باهاش داشتند رو من به هیچ عنوان حتی 1 نمونه اش رو هم نداشتم.
خیلی راحت به سیستم بی سیم اینترنت وصل شد. خیلی راحت وارد اینترنت شد و خیلی راحت و بدون مشکل هم
صفحات اینترنتی حتی فارسی رو در مرورگر Opera باز میکرد.
الان هم همین کارها رو خیلی هم بهتر برای من انجام میده. راستش آدم نمیدونه حرف اونا رو باور بکنه یا تجربه ای که
خودش داشته. اما به نظر من درست کار کردن و چطور کار کردن با این نوع گوشی ها کار هر آدمی نیست و دست هر
بچه ای نباید باشه. اونوقت همین افراد ناوارد میان و هزار عیب و ایراد به گوشی میگیرن در حالی که خودشون طرز
کار با UIQ3 رو با گوشی جاوا اشتباه گرفتند. حالا خودتون میدونید این حرف من بود و این سایت زیر هم حرف افرادی
که ده ها مشکل با Frimware قبلی داشتند... قضاوت با خودتون.
کد:http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=153743&start=45
پخش با کیفیت خوب توسط این گوشی بستگی به کیفیت خود فیلمی داره که میخواهید توسط این گوشی پخش بشهنقل قول:
وقتی فیلمی رو توی گوشی میندازید ایا تمام صفحه و با کیفیت واقعی نشان میده یا مثل همون دبلیو 810 همش شطرنجی هستش.
شما هر چقدر فیلمتون با کیفیت تر باشه به همون اندازه هم تصویر بهتری و شفاف تری رو تحویل میگیرید.
اما پخش فایل های تصویری توسط P1 هم با صفحه کوچک امکان پذیره و هم پخش تمام صفحه. من فیلمی را که
از طرف خود شرکت سونی اریکسون برای معرفی و تبلیغ این گوشی در داخلش وجود داشت رو پخش کردم و نتیجه
اون رو میتونید در عکس پایین مشاهده کنید.
در ضمن تصویر خیلی صافه و اصلا هم شطرنجی نیست. اما در عکس پایین با دوربین تصویر واقعی نشون داده نمیشه
تا خودتون از نزدیک نبینید شفافی اون رو نمیتونید تصور کنید.
نقل قول:
توی یک سایت خوندم شخصی 6 گیگ رم انداخته و هیچ مشکلی از لحاظ سرعت نداشته آیا درسته ؟ از نظر سرعت چطوره؟
من خودم میخوام یک کارت 8 گیگابایتی روش بندازم. البته اگر بشه. اما چون هنوز یک هفته نیست که این گوشی
دستمه فعلا صبر کردم تا کارهای اصلی رو باهاش انجام بدم و در مرحله آخر اقدام به خرید مموری کارت بکنم. اما
با کارت ها 4 گیگی که آزمایش شده هیچ مشکلی نداشته و سرعتش هم خوب بوده. اینم من خودم آزمایش نکردم
بلکه از یک سایت سوئدی که این گوشی رو با کارت 4 گیگی آزمایش کرده بود خودم... شنیدن کی بود مانند دیدن:20:
تا جایی که من امتحان کردم و خبر دارم خیر . امکان اتصال به تلویزیون برای پخش فیلم فایل های تصویری رو نداره امانقل قول:
آیا این گوشی رو میشه به تلویزیون متصل کرد ؟ مثلا تصاویر ویا فیلمها رو روی تلویزیون انداخت؟
امکان پخش فایل های صوتی مانند موزیک رو از طریق کابل های زیر میشه به تلویزیون یا DVD Player ها وصل کرد.
شما این گوشی رو به هر پخش کننده ای که ورودی صدا داشته باشه میتونید وصل کنید و کیفیت واقعی یک موزیک
رو باهاش گوش کنید.
موفق باشید.
فعلا تا بعد... :20:
سلام. خواهش میکنم.نقل قول:
نه دوست عزیز باتریهاش هم اندازه نیستند و نمیشه باطری این یکی رو به اونیکی انداخت.
نقل قول:
سلام.
هم به دلیل نوع باتریشه و هم نوع سخت افزارش.
اما یکی از دلایل مهمی که بهش پی بردم اینه که میزان شفافیت صفحه نمایشش با تنظیمات اولیه روی 65 درصده
و مانند گوشی های دیگه روی 100 درصد شفافیت تنظیم نشده. اما با وجود اینکه این رو از همون روز اول پی بردم اما
شفافیتش خیلی خوبه و منم بهش دست نزدم و گذاشتم روی همون 65 درصد باقی بمونه.
سلام
آیا می شه غیر از مبایل از ایرانسل بر روی کامپیوتر استفاده کرد؟؟
پایین ترین قیمت گوشی که بشه باش به اینترنت وصل شد چقدره؟؟
واقعا دستت درد نکنه برای این توضیحات جامع و کاملت
یه سوال:به نظر خودت بعد از چه مدت آدم ازش زده میشه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب دادن به این سوال برام مهمه
این سوال رو از سایر دوستان دارم. آیا میشه از این گوشی استفاده بی سیم با اینترنت داشت اونم با سیم کارت دولتی؟
هزینه اش به چه شکله ؟
من اگه بخوام این گوشی رو بگیرم تقریبا 3-4 ماه دیگه میخوام بگیرم که قیمتش دور و بر 450بشه. البته وقتی دبلیو 960 بیاد مطمئنم که قیمتش خیلی پایین میاد.
ایا تو اون وقت انتظار برای گوشی دبلیو 960 باید داشته باشم یا همین خوبه؟
در واقع تفاوتهای پی1 با دبلیو 960 چیه ؟البته غیر از 8 گیگ بود و کیفیت صدا و واکمن بودن.
zimka جان الان p1 تو شیراز 450 است.
راستی دلیل ارزون بودن گوشی توی شیراز چیه ؟
ولی ارزش نداره به خاطر یک قرون دوزار( مایه داریه دیگه:31:) از این قم بکوبم پاشم برم شیراز.
البته قصد یه بار مسافرت به شیراز رو دارم.
بله می شه از طریق ارتباط وایرلس که قیمت های متفاوتی داره ، برای مثال در تهران از 15 تا 30 و در شمال کشور هم 15 البته در بعضی از نقاط ایران مثل کیش در تابستان و عید اینترنت پر سرعت رایگان در اختیار عمومهنقل قول:
این سوال رو از سایر دوستان دارم. آیا میشه از این گوشی استفاده بی سیم با اینترنت داشت اونم با سیم کارت دولتی؟
هزینه اش به چه شکله ؟
خوبه. پس با این گوشی میشه. خب این 15-30 یعنی چی ؟ یعنی دقیقه ای انقدر میگیره ؟
نگفتید فرق این گوشی با واکمن 960 چیه؟
سلام مینو جان. مرسی. امیدورام شما هم هر چه سریعتر صاحب این گوشی بشید.نقل قول:
دوست عزیز من قبلا یک Review رو از صدای گوشی های w810 و P1i رو در همین تایپکی که الان توش هستیم قرار دادم
اگر شما برید و اون فیلم 3/4 مگابایتی رو دانلود کنید و تماشا کنید همه چی براتون مشخص میشه که کدومش صداش
بیشتر یا کمتره.
اون فیلم رو هم برای همین اینجا گذاشتم چون خواستم قضاوت با خودتون باشه نه حرف من و یا کسان دیگه.
نقل قول:
بله شما درست میگید باطری که در سایت gsmarena.com معرفی شده مدلش BST-33 است.
به احتمال زیاد اونا دارن اشتباه میکنند چون من خودم این گوشی رو خریدم و در اکثر سایت های معتبر هم مدل bst40
رو بعنوان باتری این گوشی معرفی کردند.
نه ، دوست من منظورم اینه که اگر شما اکانت وایرلس تو تهران بگیری ماهی 15 تومن ( هزار) باید بدی ... البته بستگی داره کجا باشی چون برد وایرلس گوشی کمه در حدود 200 متر مفید . ولی واقعا نعمت بزرگیه مثلا اگر شما دانشگاه بری اکثر دانشگاها دارن و اگر اهل مسافرت باشی تو اکثر فرودگاها اینترنت وایرلس هست . بعدم شما می تونی با لپتاپت شبکه کنی و هر کاری دوست داشته باشی بکنی .نقل قول:
خوبه. پس با این گوشی میشه. خب این 15-30 یعنی چی ؟ یعنی دقیقه ای انقدر میگیره ؟
خسته شدن از دست یک چیزی و یا کسی رو نیازها و معیارها هستند که تعیین میکنند.نقل قول:
شما باید به این فکر کنید که معیار و طرز فکرتون چطوری هست ... مثلا ...
آیا به حرف اطرافیانتون اهمیت میدید و حرف اونا میتونه در زندگی شخصی شما تاثیر گذار باشه؟
آیا همیشه دنبال مد هستید و خودتون رو آدم مد گرایی میدونید؟
آیا فکر میکنید که تا نو اومد به بازار کهنه میشه دل آزار؟
اگر جواب سوالات بالا مثبت است و این موارد رو در خودتون میبینید بهتره سمت این گوشی نیاید چون به درد شما
نمیخوره. اما اگر جواب ها منفی باشه اونوقت این گوشی میتونه انتخاب بسیار مفیدی براتون باشه.
بطور مثال شما اگر صفحه های اول همین تایپک را مرور کنید متوجه میشید که من قبل از اینکه این گوشی رو
بگیرم w810 داشتم. اصلا هم ازش خسته نشدم و الانم میگم که بهترین گوشی برای من بوده. اما چون نیاز من از
داشتن یک گوشی فراتر از اون چیزی رفت که دبلیو 810 بتونه جوابگو باشه بنابراین اومدم و این گوشی رو گرفتم.
اصل نیازم هم قابلیت وصل شدن و بدون ایراد به شبکه WiFi بود.
چون من یک دانشجو هستم و در دانشگاه هم دیکشنری های آنلاین انگلیسی به فارسی و یا سوئدی به انگلیسی
خیلی به دردم میخوره و تا زمانی که این گوشی بتونه نیاز من رو بر آورده بکنه خب یک امر طبیعیه که این گوشی رو
همیشه برای خودم نگه میدارم.
اما نکته حائز اهمیتی که وجود داره اینه که تکنولوژی هر روز در حال پیشترفته. الان این گوشی من یعنی P1 حدودا
میتونه با اتصال به یک پهنای باند 100 مگابایتی در ثانیه حدود 50 کیلوبایت در ثانیه دانلود داشته باشه. در حالی که
یک کامپیوتر لپ تاپ با همین پهنای باند میتونه حداقل 5 مگابایت در ثانیه سرعت دانلود داشته باشه.
سونی اریکسون نیز حتما باید به این مسئله فکر بکنه که گوشی هاش رو آپدیت بکنه تا بتونند با سرعت بیشتری از
WiFi استفاده بکنند. البته آپدیت کردن گوشی هاش برای داشتن سرعت بالای اینترنت حتما و صد در صد باتری های
قوی تری رو میطلبه. و این باطری های نمیتونه جوابگوی سرعت بالا باشه.
پس در نتیجه اگر سونی اریکسون تا بحال این کار رو نکرده به این دلیل نبوده که نمیتونه. خیلی خوب هم میتونه و الانم
همین سیستم بر روی لپ تاب هاش وجود داره اما مشکلشون باطری هایی با قدرت بالا و در عین حال اندازه کوچیکه.
هر وقت تونستند باتری هایی با قدرت بالا بسازند و حجم و اندازه اش هم مناسب یک گوشی باشه اونوقت سخت
افزار بکار رفته در گوشی ها برای اتصال به WiFi رو هم آپدیت میکنند.
در کل نظر من اینه که شما هر چقدر از یک گوشی خوشتم بیاد اما اون گوشی نتونه نیازهاتو با پیشرفت زمان برآورده
بکنه مجبوری که گوشی قبلی رو با یک گوشی جدید تر ارتقا بدی. مثل همین کاری که من با دبلیو 810 و پی 1 کردم.
پرشین بوی اگه میشه این دو تا سوال رو جواب بده
جایی خوندم(gsm.ir) که پی1 امکان ویرایش آفیس داره یه توضیحی به ممنونم.(از امکانات افیس کدومارو داره word powerpoint Excel؟ اگر داره مطابقت با کدوم آفیس داره ؟ مثلا 2003 ؟ ویرایش اینها به چشکلی است؟ منظور م اینه چه امکاناتی داره )
در مورد قابلیت نمایش pdf یه توضیحی بده؟ (مثلا میشه یه pdf با 30 صحفه به بالا رو راحت توش اجرا کرد؟ هنگ نمی کونه؟ )
متشکرم.
بازم ممنونم ازت خیلی زحمت کشیدی. اگه این امکان رو هم داشت دیگه نمیشد هیچ ایرادی روش گذاشت.نقل قول:
سلام.نقل قول:
البته این نظر شخصی شماست که به این میگید ایراد.
ایراد یعنی اینکه یک امکانی رو این گوشی و یا گوشی های دیگه داشته باشند اما با وجود اینکه ادعای داشتن اون رو
میکنند در کار کردنش مشکل ایجاد بشه. مثلا عکس ها رو سیاه و سفید بکنه و یا یک طرف عکس بسوزه.
اما وقتی بحث بر سر انتظارات بیش از حد از یک گوشی بیزنسی باشه نمیشه بهش گفت ایراد. بلکه انتظار اون شخص
بیشتر از اون چیزی هست که این گوشی بتونه جواب گو باشه.
در ضمن چه کسی در حال دویدن میخواد عکس بگیره؟ :31:
از نظر من این موردی رو که شما میگید در حال حرکت عکس بگیره رو میتونم اسمش رو بزارم امکان. یعنی این امکان رو
این گوشی نداره. اما نمیشه بهش گفت دوربینش ایراد داره. مسلما اگر انتظار و نیاز یک شخص از گوشی صرفا بخاطر
عکس گرفتن باشه خب اونوقت میره سراغ K800,K810 و یا مدل جدیدترش K850 . این گوشی ها بیشتر برای عکس
گرفتن ساخته شدند اما گوشی مانند P1 چی؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
قبل از هر بحثی اجازه بدید نکته ای رو هم به شما و هم به کسانی که از این به بعد میخواهند سوالات تکراری بپرسند
پیشنهاد بدم.
دوستان لطفا قبل از مطرح کردن سوالتون حتما صفحات قبل رو مرور کنید. اگر دیدید قبلا بحثی در موردش نشده و یا
اگر بحث شده و شما دنبال جواب بیشتری هستنید اونوقت سوال بپرسید.
فرض کنید من این همه وقت خودم رو در صفحات قبل گذاشتم برای تایپ کردن و عکس گرفتن در مورد قسمت های
مختلف این گوشی. آیا وقتی سوال تکراری پرسیده میشه دوباره باید بیام و همه اون مطالب رو دونه به دونه توضیح بدم؟
البته منظور من فقط شما نیستید. تا حالا 3/4مورد اینطوری داشتیم و چون اون شخص صفحات قبل رو نخونده فکر
کرده که راجبش صحبتی نشده. اما چون بحثی که در مورد خواندن فایل های آفیس و پی دی اف در گذشته شده بود
روی PDF هایی با صفحات زیاد آزمایش نشده بود اینجا ادامه همون بحث رو میدم و اون بحث قبلی رو کامل تر میکنم.
اما اگر خواستید بحث قبلی رو بدونید چی بوده بهتره به صفحات قبل مراجعه بکنید.
اما در جواب شما ... بله امکان خواندن و باز کردن و ویرایش کردن فایل های PDF و Office در این گوشی وجود داره.
برنامه آفیسی که در این گوشی وجود داره نسخه Quick Office 3.6.60 است و شامل برنامه های Word, Excel و
PowerPoint و به احتمال زیاد Access رو هم ساپورت میکنه. چون وقتی برنامه Quick Office رو باز میکنم 4 شکل و
4 نوع انتخاب وجود داره. اما تا حالا فایل های مربوط به Access رو بر روش آزمایش نکردم. چون این برنامه رو همراه
با بسته آفیس بر روی کامپیوتر نصب نکردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگر داره مطابقت با کدوم آفیس داره ؟
قابلیت خواندن فایل های آفیس از 97 تا 2003 رو داره.
امکاناتی که برای ویرایش قرار داده شده امکانات ضروری و ساده هستند. حتما شما انتظار ندارید که همون کارهایینقل قول:
ویرایش اینها به چشکلی است؟ منظور م اینه چه امکاناتی داره
رو که در Microsoft Word /XP/2003/2007 میتونید انجام بدید بتونید در داخل این گوشی نیز همون کارها رو انجام بدید.
اما امکاناتش برای ویرایش فایل های آفیس خوبه. میتونم به اینا اشاره بکنم.
جستجو کردن
پاک کردن قسمتی و یا همه اون صفحه باز شده
کپی کردن و Paste کردن در محیط نوشتاری دیگه.
ذخیره کردن فایل ها با فرمت هایی مانند doc,text و غیره ...
نوشتن یک متن جدید در صفحه ای جدید.
بزرگ و کوچک کردن اندازه فونتها.
و غیره ...
شما میتونید محیط QuickOffice رو در عکس زیر مشاهده کنید.
اما برای باز کردن فایل های فارسی ورد باید دقت کنید که فونتی که برای تایپ استفاده شده از این فونتهای اینترنتی
نباشه که کسی نمیدونه از کجا اومدن. معمولا سعی کنید فونت های استاندارد و خوبی رو برای تایپ فارسی انتخاب
کنید تا در باز کردن اون فایل از طریق این گوشی به مشکلی بر نخورید.
من در پایین یک فایل Word فارسی که 9 صفحه تایپ A4 بود رو باز کردم و همونطور که میبینید مشکلی از این لحاظ
نداره و خیلی خوب و سریع هم باز شد.
نقل قول:
در مورد قابلیت نمایش pdf یه توضیحی بده؟ (مثلا میشه یه pdf با 30 صحفه به بالا رو راحت توش اجرا کرد؟ هنگ نمی کون
قابلیت نمایش فایل های PDF هم در این گوشی وجود داره. هم قابلیت نمایش پی دی اف های فارسی که عکسش
رو قبلا در صفحات قبل گذاشتم و هم قابلیت باز کردن پی دی اف هایی با صفحات بسیار زیاد.
برنامه ای که در این گوشی برای خواندن فایل های پی دی اف استفاده شده اسمش PDF+ 1.69 بویلد 81 است.
شما گفتید که اگه بشه یک پی دی اف بالاتر از 30 صفحه رو باهاش آزمایش بکنم منم اومدن یک فایل پی دی اف رو
که دقیقا 344 صفحه و حدود 12 مگابایت حجم داشت رو وارد این گوشی کردم تا ببینم چه اتفاقی میوفته.
مشخات این کتاب اکترونیکی از قرار زیر است...
Sybex Microsoft Office Excel 2007 for Project Managers Jan 2007
Paperback: 344 pages
Publisher: Sybex (January 23, 2007)
Language: English
ISBN-10: 0470047178
ISBN-13: 978-0470047170
Product Dimensions: 9 x 7.4 x 0.9 inches
اگر خواستید میتونید این فایل پی دی اف رو از لینکی که براتون آپلود کردم دانلود کنید.
حجم فشرده شده >> 10160 KB
و اما نتیجه ...کد:http://rapidshare.com/files/57026154/Microsoft.Excel.2007Project2007.rar
فایل پی دی اف در عرض مدت 3 تا 4 ثانیه باز شد. هر صفحه رو در یک صفحه نشون داد و برای رفتن به صفحات دیگه
این کتاب گزینه Next رو فعال کرد. البته چون من زبان سوئدی استفاده میکنم بنابراین در زیر Nästa رو بجای Next
نوشته. تا صفحه 9 جلو رفتم و برای لود کردن هر صفحه حدودا 2/3 ثانیه طول میکشید چون این پی دی اف دارای
عکس های بزرگ و زیادی نیز هست.
نتایج رو میتونید در عکس های زیر ببینید.
اگر میبینید به چیزی اشاره نکردم و کامل نبوده میتونه بپرسید.
موفق باشید .
فعلا تا بعد.. :20:
سلام Persian.Boy عزيز
من پست هايي رو كه گذاشتي خوندم
و ممنون از توضيحات جامع شما
اميدوارم به خوبي و خوشي از اين گوشي استقاده كني
در كل اين پست رو زدم كه ازت تشكر كرده باشم همين
شرمنده كامپيوترم قاطي كرد اين دوتا پست عين هم شد و نتونستم يكيشو پاك كنم
سلام Persian.Boy عزيز
من پست هايي رو كه گذاشتي خوندم
و ممنون از توضيحات جامع شما
اميدوارم به خوبي و خوشي از اين گوشي استقاده كني
در كل اين پست رو زدم كه ازت تشكر كرده باشم همين
سلام . خواهش میکنم دوست عزیز. امیدوارم که مطالب به دردتون خورده باشه. :20:نقل قول:
موفق باشید.
فرمایش شما کاملا جامع و درسته. من یکی از دلایلی که به k810 رای دادم همین امکانش بود. برای اونایی که عشق دوربین دارن این امکان خیلی مهمه .نقل قول:
نقل قول:
Razel جان هیچ اشکالی نمیبینم که شما به K810 رای دادید. مهم اینه که شما در این نظر سنجی شرکت کردید و اونچه
که به نظرتون مناسب بوده رو پیشنهاد کردید.
اتفاقا من خودم خیلی از K810 خوشم میاد. خیلی گوشی نازیه و در عین حال شیک. به همین دلیل هم بود که در این نظر
سنجی فقط K810 و پی1 رو قرار دادم. در حالی که میدونم گوشی های دیگه ای هم وجود دارند. اما 810 و پی1 بودند که
نظر من رو بیشتر از بقیه به خودشون جلب کردند.
در ضمن خوبیه کار سونی اریکسون همینه که گوشی هاشو تقسیم بندی کرده. سری ک و سری دبلیو و سری های
دیگه هر کدوم نیاز عده ای رو بر آورده میکنند. همونطور که قبلا هم گفتم باید دید نیاز طرف چیه. اگر نیاز من به اینترنت
و بعضی چیزای دیگه نبود حتما همین K810 رو انتخاب میکردم و یا صبر میکردم که K850 بیاد. اما متاسفانه نه 810 و نه
850 این امکان رو ندارند.
اما در کل به نظر من هیچ گوشی از لحاظ عکس به پای سری ک سونی اریکسون نمیرسه. واقعا عکس های خوبی رو تحویل میده.
اینجا تنها تاپیک درد خوریه که همه ی صفحاتش
ارزش خوندن رو داره
واقعا ممنون
پرشین بوی بسیار بسیار از شما متشکرم برای توضیح کاملت وهم برای وقتی که گذاشتی
آقا برای این چند سوال تکراری شرمنده :worried:
خواهش میکنم عزیز.نقل قول:
در ضمن دشمنت شرمنده. اشکالی نداره این مسائل پیش میاد.اما با حرف زدن رفع میشه. :20:
خیلی ممنون از جوابتون:31:نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم آیا میشه این گوشی رو به ضبط ماشین وصل کرد؟