tw رو دوباره نصب کن و بعدش kwنقل قول:
اگه بازم نشد باید نسخه کامل Tw رو بخری
Printable View
tw رو دوباره نصب کن و بعدش kwنقل قول:
اگه بازم نشد باید نسخه کامل Tw رو بخری
نشد...:19:نقل قول:
من نسخه سرزمين رو گرفتم ، كه دو دي وي دي بود. يكيش KW و يكي ديگش TW بود. دوباره هم نصب كردم ولي نشد...:18::19::19:
والا نمیدونم خیلی عجیبهنقل قول:
من بازی رو تو 3 تا دی وی دی خریدم که tw رو هم توش داشت:27:
Kane's Wrath برای Xbox360 هم منتشر میشود!!!
EA اعلام کرد که این بازی در June امسال باری Xbox360 منتشر میشود.نسخه Xbox 360 مستقل هستشو شامل 50 map برای قسمت multiplayer هستش.
دریافت پچ ورژن 1.01 بازی Command & Conquer 3: Kane's Wrath و کرک از این آدرس ها:
Command & Conquer 3: Kane's Wrath v1.01 Patch | Size: 63.73MB
Command & Conquer 3: Kane's Wrath v1.01 Patch Crack | Size: 7.38MBکد:http://www.gamershell.com/download_28736.shtml
کد:http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_cc_tiberium_wars.shtml#C&C%203:%20Kane%27s%20Wrath%20v1.01%20[ENGLISH]%20No-DVD/Fixed%20EXE
هوس جان ، این پچ مشکل بنده رو هم حل میکنه؟:19:
bebinam felan baraie xb360 naymade :-?
خیلی از سایت از جلمه تکین بازی رو برای Xbox 360 پیش فروش کردن.:27:نقل قول:
خیر ... این پچ فقط برای نسخه های ستاپ ارجینال نصب میشه نه نسخه های دستکاری شده.نقل قول:
این ایراد از اینجا ناشی میشه که نسخه اصلی شما یک نسخه دستکاری شده باید باشه.
و به همین دلیل نسخه تکمیلی قادر به پیدا کردن نسخه اصلی نیست.
اصل بازی Command & Conquer 3: Tiberium Wars در یک DVD به سایز 8.5 گیگ ارایه شده که نسخه های کپی اون برای راحتی به صورت دو DVD به سایز 4.5 گیگ در اومده.
همچنین اصل بازی Command & Conquer 3: Kane's Wrath هم در یک DVD به سایز 8.5 گیگ ارایه شده که نسخه های کپی اون برای راحتی به صورت دو DVD به سایز 4.5 گیگ در اومده.
برای کمتر شدن DVD, نسخه یک DVD به سایز 4.5 گیگ هم موجوده که فایلهای مربوط به زبانهای غیر از انگلیسی از DVD بازی حذف شده.
مطمئنی؟؟؟؟نقل قول:
راستی وقتی میخوای بری تو قسمت آنلاین میگه باید یک چیزی دانلود بشه! همین پچه هست؟؟؟؟
اگه اون و بزاریم دانلود بشه درسته؟ یعنی برای ما هم که CD اورجینال نداریم درست نصب میشه؟؟
در مورد این hamachi یکمی توضیح بدید لینک دانلودی چیزی ندارین
اگه میخوای Kane's Wrath بازی کنی این برنامه بهتره LeafNetworksنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/129688426/LeafNetworks_.exe.html
میخواستم ببینم این برنامه عین برنامه all seening eyes yahoo هستش؟؟؟؟؟؟
بچه ها هرکی پایه بازی هست میتونه از طریق این سایت باهم بازی کنیم
کد:http://www.wcgzone.com
کرکی که قبلا برای Kane's Wrath 1.01 گزاشته شده خرابه ! از این استفاده کنید
کد:http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_cc_tiberium_wars.shtml#C&C%203:%20Kane%27s%20Wrath%20v1.01%20%5bENGLISH%5d%20No-DVD/Fixed%20EXE
خواهشا یکی به من کمک کنه که داغونم.
من نسخه ی Command & Conquer 3 Kane's Wrath رو دانلود کردم که حجمی حدود 4.700 مگابایت هستش
نصبش مشکلی نداشت ولی موقع اجرا با این خطا مواجه میشم
You Must Have Command & Conquer 3 tiberium wars installed to play Command & Conquer 3 kane's wrath
البته پستای قبلی رو هم خوندم ولی چیزیی گیرم نیومد. چه راهایی دارم که بتونم بازی کنم؟ خواهشا دقیق راهنمایی کنین؟
مرسی
بازی احتیاج به نسخه Command and Conquer 3 : Tiberium Wars داره. شما اونو نصب کردی؟نقل قول:
نه
ولی مشکل حل شد. با یک ترفند که جز کرک همین بازی هم هست میشه بدون نیاز به نسخه ی قبلی بازی رو اجرا کرد.
اگرم کسی مشکل منو داشت بگه تا کمکش کنم. مرسی
سلام
می خواستم بپرسم چطوری میشه بازی c&c 3 kane wrath رو با هم بازی کرد ؟ (متشکرم )
سلام
من در بازی c&c 3 kane wrath وقتی فیلم ها رو پخش میکنم فیلم دارای خطوط سفید رنگی هست
علت چیه ؟؟؟
والا یه چیزایی میپرسید که ادم شاخ در میارهنقل قول:
در مورد سوال قبلی هم فکر کنم اگه نسخه ی قبلی نصب باشه نسخه ی جدید روش میشینه و به اصطلاح اپگرید میشه. البته مطمئن نیستم
دوست عزیز شما گرافیکت پایینه و به این بازی نمی خوره برای همین وقتی فیلم پخش میکنه این طوری میشه
سلام دوستان من اين بازي رو از shop همينجا خريدم 2 تا dvd هست حالا نصبش كردم غير از خودش چيز ديگه اي هم بايد نصب كنم يا نه؟ از بين ابنا بايد كدوم رو برم؟ابنا كه خيلي قديميند؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که Kane's Wrath نداره!:41:نقل قول:
برو تو همون آخری که با فونت کوچیکتر نوشته! Zero Hour بازی کن ! :31:
يعني چي كه نداره من به خاطر اون اينو خريدم:41::41:نقل قول:
Ariak جان خوب نداره دیگه
قشنگ با پرویی کامل میری واسه مغازه هم یه چیزی طلبکار میشی و پس میدی درستش رو میگیری میای
اینم تجربه :
دیدی که پس نداد سر صدا راه بنداز به طوری که مشتری جذب حرف تو بشه و کلا مغازه صدای تو رو برداره
عزيز دقيقا همان كاري رو بكن كه alizshah گفت ...نقل قول:
يعني چي كه نداره من به خاطر اون اينو خريدم
البته اين سري كه خريدي مال خود شركت ea هست و بازيهاي قديمي رو شامل ميشه ، توجه كن Kane's Wrath يك پچ هست و قبل از نصب اون بايد خود tiberum wars رو داشته باشي كه روي هم ميشه 4 دي وي دي ...
نقل قول:بابا من از شاپ p30 world خريدم:41::41::41:نقل قول:
عزيز دقيقا همان كاري رو بكن كه alizshah گفت ...
البته اين سري كه خريدي مال خود شركت ea هست و بازيهاي قديمي رو شامل ميشه ، توجه كن Kane's Wrath يك پچ هست و قبل از نصب اون بايد خود tiberum wars رو داشته باشي كه روي هم ميشه 4 دي وي دي ...
ما تا الان Command and Conquer 3 : Tiberium Wars این رو بازی میکردیم این نسخه جدیدش dx 10 هست؟؟
نقل قول:نقل قول:دوستان كسي نيست به من كمك كنه؟نقل قول:
اين بازيش چند وقتي ميشه اومده ، يك پچه نصب ميشه روي tiberium wars يكسري تيم و امكانات اضافه مي كنه مثلا gdi يا nod يا...نقل قول:
ما تا الان Command and Conquer 3 : Tiberium Wars این رو بازی میکردیم این نسخه جدیدش dx 10 هست؟؟
به سه بخش تقسيم ميشن كه هركدوم .... داستان بازيش هم روي nod مي چرخه ...
شما بگو ماجرا اصلا از چه قراره ؟نقل قول:
دوستان كسي نيست به من كمك كنه؟
ماجرا از اين قراره كه من اين بازي رو به قيمت 5 هزار تومن از شاپ پي30 ورلد خريدم :20:ولي به جاي بازي اصلي يه بازي كه چند سال پيش توليد شده رو بهم انداختند:41::41::41::41::41: حالا بايد چيكار كنم راهي هست يا برم دوباره از يه جا ديگه بخرمش:19: ؟نقل قول:
دوستان كسي تا حالا تجربه ي من رو داشته يا بار اوله؟:grrr::devil::evil::4::weird:
در کل بازی خیلی خوب شده اما یک جای کار برای من نامفهوم هست و اون اینکه بازی با Kane شروع میشه و کین قرار هست نیرو های خودش رو جمع آوری و شروع حمله به GDI بکنه در حالی که در tiberium wars اول با GDI شروع میشد دوستان توضیح بدن.
جالب تر اینکه از درون تیم Kane گروهی مخالف خودش پیدا میشن که به رنگ سبز هست و به اون حمله می کنند.
نقل قول:Command & Conquer 3: Kane's Wrath نسخه تکمیلی برای Command & Conquer 3: Tiberium Wars محسوب میشه نه پچ ... پچ یه بحث دیگه اس... اشتباه نگیرین!نقل قول:
نسخه تکمیلی: یه بازی محسوب میشه که بر روی نسخه اصلی قابل نصب هست.
پچ: یک وصله نرم افزاری هست که فقط برای همون نرم افزار( در اینجا بازی) نصب میشه و بازی محسوب نمیشه.
ورژن Command & Conquer 3: Kane's Wrath موقع انتشار 1.0 بود... بعد برای این بازی پچ رسمی منتشر شد که ایرادات این بازی رو برطرف و اصلاحاتی رو انجام داد و در نهایت ورژن بازی رو به 1.01 به روز کرد.
آخرین پچ و تنها پچی که برای این بازی اومده ورژن 1.01 هست.نقل قول:
Command & Conquer 3: Kane's Wrath یک دوره بسیار طولانی مدت 20 ساله پس از پایان جنگهای تایبریوم دوم در Command & Conquer: Tiberian Sun - Firestorm تا شروع جنگهای تایبریوم سوم در Command & Conquer 3 Tiberium Wars را نشون میده و سرنوشت واقعی CABAL (سوپر کامپیوتر Brotherhood of Nod), کین و گروهش را مشخص میکنه.نقل قول:
آقا این بازی خیلی حال میده اما به نظر مناز لحاظ نیروهای هوایی اصلا روش کار نکردن اما در کل بازی با حالیه کسی تا حالا رو سخت ترین لول (Burotal ) رو برده خیلی سخته؟؟؟!!!
آره من تنوستم 5 بار brutal رو شکست بدم برای من خیلی ام سخت نیست
هوس جان یکی از اقواممون از خارج این پچ رو برای من اورده و همه ی توضیحاتی که دربارش دادم راست بود :20:
آقایون خواهشا یخورده از نحوه و روش بازی هاتون بگین نقاط ضعف gdi ، nod یا scrin رو تو چی میبینید؟ به نظر من nod رو فقط باس با نیروی زمینی شکست داد چون اگه با نیروی هوایی بهش حمله بشه پدافند هوایی nod فوق العاده قویه به عکس nod باس scrin رو همون اوایل بازی با منهدم کردن بخش اقتصادش همون اول جلوشو گرفت چون اگه scrin نیروی هوااییشو قوی کنه دیگه کار حضرت فیله که بتونی ببریش و نکته ای که اینجاس اینه که برای متوقف کردن scrin باس از همون اول بازی دست به کار شد و نیروی هوایی رو برای نابودی اقتصاد scrin بسیج کرد! تا حالا متوجه شدید که پدافند هوایی scrin خیلی ضعیفه ؟ (دقیقا" به عکس nod)؟؟؟
NOD نقاط قوت زیادی داره مثلا: سرباز ها و ماشین هایی که قدرت آتش کردن دارند رو اگر به کار بگیرید حتی تانک های Mumoth با اون قدرت باورنکردنی رو شکست میده! البته باید تعداد زیاد باشن + افرادی که خودشون رو با بمب انتهاری منفجر می کنند.
اما ضعف NOD در بعضی ماشین های ضعیف اون هست که به راحتی منفجر میشن مثلا موتور ها و ضد نفر ها.
قدرت GDI هم در تانک ها به خصوص Mumoth که باور نکردنی هست + نیروی های هوایی اگر توقیت بشه. نکته جالب اینکه با سوار کردن تک تیر انداز در نفر برها و همین تو سوار کردن آرپی جی زن ها در اون بسیار عالی جواب می دهد. نقاط ضعف در ماشین های کوچک اون هست و سرباز ها به راحتی با آتش NOD و یا تیر های Scrin از پا در میان.
در مورد Scrin قدرت اصلی در ماشین های هست که مثل خرچنگ می مانند و لیزر دارند + نیروی هوایی وحشت ناک اون!!! که اگر دشته جمعی حمله کنند واقعا هیچ چیز جلو دار اونها نیست!
اما نکاتی برای حالت دفاعی دارم که اگر دوستان نظر بدن من هم می گذارم.
سلام من همین الان پچ بازی رو دانلود کردم ولی بازی لود نمیشه و این ارور رو میده.
راهی داره؟ یا باید پچ رو بی خیال شم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
به چه ورژنی آپدیت کردی؟نقل قول: