-
خیلی جالبه 4-1 اینتر تا دقیقه 30 نیمه دوم جلو بود فقط اولای نیمه دوم زلاتان که یه گل زده بود تعویض شد فکر کنم مصدوم شد امیدوارم جدی نباشه
پیشاپیش تبریک می گم این پیروزی رو فقط بدیش اینه که با این نتایج مانچو موندنی می شه
-
تبریک تبریک تبریک
نتیجه نهایی
با ۱۴ امتیاز به تنهایی در صدر جدول قرار گرفتیم. فقط حیف که با این نتیجه مانچینی موندنی میشه ( من عاشق مورینیو هستم :40: )
-
منم تبریک میگم.......رو رو توی المپیک رم له کردیم.......:27:
-
ایول روشون کم شد
بابا مگه مانچو چه شه که شما ها همه میخوان اخراجش کنند؟
یه چیز دیگه الان که پست 82 رو خوندم میبینم که رم یه اخراجی هم داده اونم در نیمه اول پس زیاد کار شاقی نکرده(ولی خدایش حال کردم انتقام پارسال گرفته شد )
-
راستی پیراهن اینتر چرا عوض شده ؟ شبیه پیراهن تیم ملی انگلیس شده
-
این پیراهن دوم اینتر هست
اولیش به همون شکل نراتزوری هست
-
اینتر برد!اونم چه بردنی !!!! گربه رو دم حجله کشتیم!!!
اینتر می تونست 6 تا گلم بزنه!حیف زلاتان مصدوم شد.
-
--------------------------------------------------------------------------------
كرسپو: مورينيو فوتبال ايتاليا را لذت بخش ميكند
"كرسپو" مهاجم تيم ملي آرژانتين معتقد است كه آمدن "ژوزه مورينيو" به ايتاليا لذتبخش خواهد بود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هرنان كرسپو گفت: مربيگري مورينيو در يكي از باشگاههاي ايتاليا براي او دوست داشتني خواهد بود، چون اين كار به ارتقا سطح نمايش فوتبال در سري A منجر خواهد شد.
كرسپو در اين باره اظهار داشت: مورينيو دوست داشتني است؛ اگر او به ايتاليا بيايد ما خوشحال خواهيم شد. ورود او بسيار مهم است، چون او شخصيت خوبي دارد.
مهاجم تيم اينتر ادامه داد: او ايتاليا را دوست دارد؛ مورينيو به ايتاليا ميآيد اما، نميدانم به چه تيمي؛ و من او را به عنوان مربي خيلي دوست دارم. مورينيو همه چيز را به هيجان وا ميدارد. فكر ميكنم درست مانند بازيكنان بزرگ ما بايد به مربيان بزرگ نيز دست يابيم تا به ايتاليا بيايند.
================================================== =======
آدريانو از رئيس اينتر تشكر كرد
آدريانو مهاجم برزيلي تيم اينتر گفت: برخلاف شايعات موجود هيچ مشكلي ندارم و در آرامش كامل بسر مي برم.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه خبري اسپورت نيوز؛ آدريانو مهاجم برزيلي اينتر گفت: من از موراتي رئيس باشگاه اينتر بخاطر صحبتهايي كه كرد تشكر مي كنم، برخلاف شايعات موجود بايد بگويم كه درشرايط كاملاً ايده ال بوده و هيچ مشكلي ندارم و از اينكه توانسته ام نظر مساعد مانچيني را جلب كنم خوشحال هستم.
وي افزود : من هم مثل رئيس باشگاه اينتر معتقد هستم كه بزودي مي توانم جواز حضور در ليگ قهرمانان را بدست آورده و براي اينتر گلزني كنم حتي با مربي تيم هم مشكل ندارم و شايعات موجود همه دروغ است من به تازگي با وي صحبت كرده ام و رضايت خود را از من اعلام داشته است.//
================================================== ======
منچيني: ابراهيموويچ به زودي مهاجمي دست نيافتني ميشود
روبرتو منچيني، سرمربي اينتر معتقد است زلاتان ابراهيموويچ به زودي به مهاجمي دست نيافتني تبديل خواهد شد.
به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران ايپنا، منچيني به دنبال 2 بار گلزني ستاره سوئدي خط حمله تيمش در بازي چهارشنبه نراتزوريها مقابل سمپدوريا، در جمع خبرنگاران گفت: ابراهيموويچ درست در زماني كه ميبايست دروازه حريف باز مي شد، اين كار را انجام داد و 2 بار گل زد. البته با توجه به تكنيك بالا و قدرت بدني وي، اين گلها امري غيرطبيعي و دور از انتظار نيست. لازم است تأكيد كنم اگر ابراهيموويچ به خود باوري برسد و روز به روز بهتر شود، روزي ميرسد كه او هر موقع كه اراده كند، گل بزند.
به زودي او ميتواند نه تنها يك گل بلكه 2 تا 3 گل در هر بازي به ثمر برساند.
================================================== =========
اعتراض رسمي سرمربي اينتر
مانچيني: فيگو را موراتي نگه داشته است
خبرگزاري فارس: سرمربي اينتر ميلان گفت: از ديد من رئيس باشگاه، فيگو را نگه داشته و نميخواهد ضرر مالي كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتا دلو اسپورت، روبرتو مانچيني اظهار داشت: اصراري براي ماندن فيگو ندارم؛ البته بازيكن با تجربه اي است و گاهي فوق العاده كار مي كند؛ اما هميشه در خدمت تيم نيست.
وي ادامه داد: موراتي نمي خواهد با اخراج فيگو، تمام پول وي را يكجا پرداخت كند. به اين جهت، قصد دارد هر طور شده وي را حفظ كند و اين اصلا درست نيست.
-
رم - اینتر : از نگاه روزنامه ها
رم و اینتر ، یک بازی حساس که هم برای امتیاز و هم برای هثیت باشگاه خود میجنگند ... حال این بازی از نگاه روزنامه های ایتالیایی چگونه ارزیابی شده است !!!
گاتزتا دلواسپورت :
مطلب اصلى روزنامه گاتزتا دلواسپورت ايتاليا به بازى امشب رم - اينتر و نظرسنجى از مربيان سرى A درباره برنده اين مسابقه اختصاص دارد. در اين نظرسنجى رم تيم برنده شناخته شده است. درگيرى در بازى ناپولى و بازى اين تيم پشت درهاى بسته و نامه هواداران به مناسبت تولد توتى از ديگر مطالب اين روزنامه است.
فوتبال ایتالیا :
ماهنامه فوتبال ايتاليا كه به زبان انگليسى منتشر مى شود، در جديدترين شماره خود مطلبى ويژه درباره لوييس فيگو و تبعات ابقاى اين ستاره پرتغالى در اينترميلان دارد و مصاحبه اى با وى نيز در اين شماره به چاپ رسيده است. اين نشريه به ياد ۱۷ سال پيش و زمانى كه سالواتوره اسكيلاچى آقاى گل جام جهانى ايتاليا شد، مطلبى اختصاصى و جديد درباره حال و روز فعلى وى نيز دارد.
-
عالی بود, انشالاه همین جوری ادامه بده و دوباره قهرمان سری A بشه
وضع زلاتان چه جوریه؟ مصدومیتش جدی نیست که؟!!
-
نقل قول:
عالی بود, انشالاه همین جوری ادامه بده و دوباره قهرمان سری A بشه
وضع زلاتان چه جوریه؟ مصدومیتش جدی نیست که؟!!
تا آخر عمر نمی تونه بازی کنه پاش هم باید قطع بشه:31:
شوخی کردم مشکلی نیست به بازی بعد می رسه:10:
-
لیگ قهرمانان اروپا - گروه G
-
ایول دمشون گرم .....:33:
واقعا زلاتان گلزن قهاریه.....:33:
-
اینتر اخراجی داده؟
امیدوارم همینجور بیفتیم روی نوار موفقیت
-
بله از دقیقه ۶۵ با اخراج کریستین چیوو ۱۰ نفره شدند
-
زلاتان ترکونده مثل 2 سال پیش که آدریانو ترکونده بود
-
Happy Birthday to Zlatan Ibrahimovic
امروز تولد زلاتان بود!
برد اینتر رو هم تبریک می گم!انگار بازم قراره همه رو لوله کنیم!
-
تولدت مبارک زلات:40::11:
5 بازی 9 گل, دیگه باید اونو جزو کاندیدا های توپ طلا دونست
حیف که نمیتونیم بازیه اینتر رو ببینیم:41:
-
امیدوارم امسال بتونیم قهرمان اروپا بشیم
-
اینتر 2-1 تیم سوم جدول یعنی ناپولی رو با 2 گل کروز شکست داد مثه اینکه افتادیم رو نوار پیروزی
بازم تبریک
-
نقل قول:
اینتر 2-1 تیم سوم جدول یعنی ناپولی رو با 2 گل کروز شکست داد مثه اینکه افتادیم رو نوار پیروزی
بازم تبریک
ایول حال کردم
-
-
بر و بکس هیچ کدوم از شما ناراحت آدریانو نیست؟
با حال روزی که زلاتان داره همیشه فیکسه فورواردای دیگه فقط باید تلاش کنن تا زوج ایبرا بشن
به نظر من خیلی زوج خطرناکی می شن ولی مانچو اصلا بهش میدون نمی ده تاره می خواد با جیلاردینو هم عوضش کنه اگه اینجوری بشه کلاه بزرگی سر تیممون می ره!
-
بلایی که سر ریوالدو اومد داره سر آدریانو میاد. ولی به نظرم جیلاردینو بازیکن خوبیه . اگه بیاد اینتر به نفعمون میشه.مانچینی هم کلا یه تختش کمه. امیدوارم مورینیو بیاد اینتر :40:
-
آره اگه عوض کنه کلاه بزرگی سر اینتر میره امیدوارم هر چه زودتر به اوج بر گرده(ولی کلا مانچینی با بعضی از بازیکنان اینتر مشکل داره وهمین امر موجب افت بازیکن میشه نومنش روکوبا انقدر بازیش ندادن که اخرش حاضر شد قرضی به یه تیم دیگه بره)
-
بابا چی میگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آدریانو بازی نکرده؟من یکبار آمار حضورشو تو میدون ثانیه به ثانیه تو این 2 سال در اووردم!به قدری بد بوده که دیگه الان ثابت شده باشه به همه آدریانو دیگه بازیکن نمیشه.آدریانو به این دلایل داغون شد:
1-مرگ باباش
2-یک مصدومیت بی موقع
3-ازدواج بایک مدل(!)
4-اعتیاد به الکل و ...
5-شب زنده داری تو نایت کلوپ و خورد و خوراکم بماند
متاسفانه الان انقدر قرق شده که دیگه راهی واسه بازگشت نداره!فقط باید از حالا به خدافظی فکر کنه
==========
جیلا خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تاحالا بازیکنی دیدی که تو هر بازی یکی مثل کاکا 50 تا موقعیت بسازه اما نتونه یک گل بزنه؟بیچاره زلاتان گلاشو خودش میسازه یا از اون سزار و فیگو پاس میگیره اون کنار کاکا گل نمیزنه!!!(میلانیا می خوان سر به تنش نباشه)
و البته این فقط یک شیعه بود که فقط یک روز دووم داشت.چون من که دیگه نشنیدم الان 4 ماهه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
اینم از بد شانسی های اینتر هست مطمئن باش اگه تو اینتر بمونه همین جوری میمونه ولی بره یه تیم دیگه دوباره فوق ستاره میشه مثل چند نمونه قبلیش(رونالدو کارلوس ....)
-
نقل قول:
بلایی که سر ریوالدو اومد داره سر آدریانو میاد. ولی به نظرم جیلاردینو بازیکن خوبیه . اگه بیاد اینتر به نفعمون میشه.مانچینی هم کلا یه تختش کمه. امیدوارم مورینیو بیاد اینتر :40:
درس صحبت کن یه تخته خودت کمه
شما عجب ادمایی هستین بعد از این همه سال اومد اینتر رو با اقتدار کامل و بدست اوردن 97 امتیاز, در حالیکه میلان و فیورنتینا رو در بازی رفت و برگشت شکست داد قهرمان شد ,تو جام حذفیم رفت فینال ولی چون انگیزشون بعد از قهرمانی از بین رفته بود , نتونستیم قهرمان شیم , زلات هم نبود
امسالم با وجود یوونتوس و نبودن کسر امتیاز برای تیم ها , اولیم
خیلی قدرنشناسین شما
-
نقل قول:
بابا چی میگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آدریانو بازی نکرده؟من یکبار آمار حضورشو تو میدون ثانیه به ثانیه تو این 2 سال در اووردم!به قدری بد بوده که دیگه الان ثابت شده باشه به همه آدریانو دیگه بازیکن نمیشه.آدریانو به این دلایل داغون شد:
1-مرگ باباش
2-یک مصدومیت بی موقع
3-ازدواج بایک مدل(!)
4-اعتیاد به الکل و ...
5-شب زنده داری تو نایت کلوپ و خورد و خوراکم بماند
متاسفانه الان انقدر قرق شده که دیگه راهی واسه بازگشت نداره!فقط باید از حالا به خدافظی فکر کنه
==========
جیلا خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تاحالا بازیکنی دیدی که تو هر بازی یکی مثل کاکا 50 تا موقعیت بسازه اما نتونه یک گل بزنه؟بیچاره زلاتان گلاشو خودش میسازه یا از اون سزار و فیگو پاس میگیره اون کنار کاکا گل نمیزنه!!!(میلانیا می خوان سر به تنش نباشه)
و البته این فقط یک شیعه بود که فقط یک روز دووم داشت.چون من که دیگه نشنیدم الان 4 ماهه
دوست من حرف های شما رو تایید می کنم البته نه همش رو
خود آدریانو گفته بود مرگ پدرش ضربه روحی بزرگی بهش وارد کرده و به خاطر همین در اکثر بازیها انگیزه نداشته اما موراتی رو پدرش خطاب کرده و گفته که خلیلی بهم کمک کرده تا از این شرایط خلاص بشم به خاطر همین همه ی تلاشم رو می کنم تا ماسیمو و اینتر موفق باشن
خود ایبرا هم از طرفدارای آدریانو هست وقتی گل می زنه می ره رو نیمکت و خوشحالیش رو با اون شریک می شه
مشکل آدریانو روحی هست که تا حدودی بر طرف شده فقط احتیاج داره تا بازی کنه تا دوباره به روزای اوجش برگرده حالا که مانچو باید ازش حمایت کنه بهش میدون نمی ده آدریانو یک مهاجم کامل هست و اگه به اوجش برگرده هیچ دفاعی نمی تونه جلوش رو بگیره
-
نقل قول:
اینم از بد شانسی های اینتر هست مطمئن باش اگه تو اینتر بمونه همین جوری میمونه ولی بره یه تیم دیگه دوباره فوق ستاره میشه مثل چند نمونه قبلیش(رونالدو کارلوس ....)
رونالدو کجاش خوب شد؟رونالدو فقط فصل اول تو رئال خوب بود تازه فوق ستاره هم نبود!اما اینتر رو یک انگشتش میچروند!:20:
ولی اگه بخوای از اینا مثال بزنی اینارو بگو:پیرلو،کاناواروو کارلوسی که گفتی!
اینا رو اینتر نتونست استفاده کنه:13:
-
نقل قول:
شما عجب ادمایی هستین بعد از این همه سال اومد اینتر رو با اقتدار کامل و بدست اوردن 97 امتیاز, در حالیکه میلان و فیورنتینا رو در بازی رفت و برگشت شکست داد قهرمان شد ,تو جام حذفیم رفت فینال ولی چون انگیزشون بعد از قهرمانی از بین رفته بود , نتونستیم قهرمان شیم , زلات هم نبود
خیلی قدرنشناسین شما
اگه عقلش کامل بود با 75 تا مهاجم نمی رفت سوازو رو بخره!(اصلا فرض کن سوازو=نیستلروی).ولی تو تیمش یک بازیساز نداره!2 تا بال درست حسابی نداره!
نقل قول:
دوست من حرف های شما رو تایید می کنم البته نه همش رو
خود آدریانو گفته بود مرگ پدرش ضربه روحی بزرگی بهش وارد کرده و به خاطر همین در اکثر بازیها انگیزه نداشته اما موراتی رو پدرش خطاب کرده و گفته که خلیلی بهم کمک کرده تا از این شرایط خلاص بشم به خاطر همین همه ی تلاشم رو می کنم تا ماسیمو و اینتر موفق باشن
خود ایبرا هم از طرفدارای آدریانو هست وقتی گل می زنه می ره رو نیمکت و خوشحالیش رو با اون شریک می شه
مشکل آدریانو روحی هست که تا حدودی بر طرف شده فقط احتیاج داره تا بازی کنه تا دوباره به روزای اوجش برگرده حالا که مانچو باید ازش حمایت کنه بهش میدون نمی ده آدریانو یک مهاجم کامل هست و اگه به اوجش برگرده هیچ دفاعی نمی تونه جلوش رو بگیره
دوستی ابرا به بازیه آدریانو ربطی نداره!!!!من گفتم به این دلیل ها که همشون مشخصن آدری خراب شد و به همون دلیلا درستم نشد.در ضمن کی گفته فرصت نمیده؟تمام بازیای دوستانه اینتر بازی کرد!تو لیگم حد اقل 4 تا بازی کرده!گل زده؟:13:
منم بودم از لیست تیم حذفش میکردم نه لیست اروپا.امیدوارم موراتی عقل کنه تا پیر نشده(یعنی بقیه امید دارن به برگشتش)با یک هافبک عوضش کنه:27:
مشکل روحیشم بر طرف نشده.هنوز الکلیه.هنوز میره نایت کلوپ.هنوز بی جنبه اس(!). و هنوزم چاقه و هنوزم برزیلیه:10:
-
منم همین عقیده رو دارم ,ما باید به جای خرید مهاجم که اصلا هیچ گونه کمبودی توش نداشتیم و تازه تو انتخابشونم مشکل داریم , یه هافبک درست حسابی میگرفتیم
برای موفقیت در لیگ قهرمانان داشتن هافبکی مثل لمپارد , بالاک داره که بتونه تیم رو اداره کنه, البته من دوست داشتم فرانک ریبری رو بگیره
البته وقتی بازی سوازو رو در برابر منچستر دیدم , فهمیدم که چرا انقدر روی خریدش اصرار داشت, واقعا حقش نبود تو تیمی مثل کالیاری بازی کنه
در مورد ادریانو هم باید بگم , نباید اشتباهی که در مورد کاناوارو , سیدرف, پیرلو و... کرد رو تکرار کنن
بهترین کار همین کنار گذاشتنش از لیگ قهرمانان بود که باعث زیاد تر شدن انگیزش میشه, همونطوری که مثل اینکه تو بازیقبلی خوب کار کرد , همون کاری که رئال با بکهام کرد و نتیجشو دیدین
امیدوارم ادریانو به روزهای اوجش برگرده و اینتر هم دوباره با اقتدار قهرمان شه
-
نقل قول:
خیلی قدرنشناسین شما
به نظرم با شرایط سال پیش اینتر رو به هر کسی می دادن قهرمانش می کرد شما یه نگاهی به بازیکناش بنداز نیمکتش خودش یه تیم هست که می تونه خیلی از تیمای درجه 1 اروپایی رو شکست بده
امسالم تا آخر فصل خیلی مونده و فقط رقیباش رم و میلان می تونن باشن یونتووس که خیلی از بازیکناش اصلا اسمشون به گوشم نخورده و ندود و دل پیرو سالای آخر بازیشون هست دفاشم با مصدومیت آندراده افتضاح تر از قبل شده
ولی هر چی باشه یوونتوس هست خود تیمش شخصیت قهرمانی داره اما امسال نمیشه روش حساب کرد
به نظرم پارسال اگه مربی خوبی داشت می تونست لیگ قهرمانان رو فتح کنه چون خیلی از تیما آماده نبودن اما متاسفانه والنسیا ما رو حذف کرد که خودش دور بعد جذف شد و همیشه تو بازیای اروپایی توسط تیم ما حذف می شد یه بارم 5 تا بهش زدیم تو زمین خودش با همین مانچو
باز اگه به تیم قهرمان یا نایب قهرمان لیگ قهرمانان می باختیم قابل توجیه بود
-
نقل قول:
به نظرم با شرایط سال پیش اینتر رو به هر کسی می دادن قهرمانش می کرد شما یه نگاهی به بازیکناش بنداز نیمکتش خودش یه تیم هست که می تونه خیلی از تیمای درجه 1 اروپایی رو شکست بده
.........
به نظرم پارسال اگه مربی خوبی داشت می تونست لیگ قهرمانان رو فتح کنه چون خیلی از تیما آماده نبودن اما متاسفانه والنسیا ما رو حذف کرد که خودش دور بعد جذف شد
تایید میشه. مانچینی دیگه در حد اینتر نیست. اینتر به یه مربی بزرگتر نیاز داره.
-
البته تو فعلیا خوبه.مورینیو فقط از اون بهتره که اونم دردسرش زیاده.ریسکم می خواد که ممکنه دوباره تیمو بفرسته واسه 18 سال دیگه!!!
بقیه همه از همین مانچو بدترن!
-
مانچو در حال حاضر بهترين سر مربي براي اينتر هست!خيال نكنيد موراتي هيچي حاليش نيست!اون انقدر مشاور داره كه پولشو به باد نده!مانچو امسال هم خوب نتيجه مي گيره.
-
اينم امادگي بدني مانچو ، ميخواد به مايكون(يه يه بازيكن ديگه) لايي بزنه!
-
راستي شنيدم يه ورزشگاه مدرن به اسم فاكتي اينتر مي خواد درست كنه.
-
فابيو كاناوارو، فرانچسكو تولدو و ديويد سوازو در يك فيلم سينمايى كمدى بجاى هنرپيشه هاى حاضر در فيلم صحبت خواهند كرد.
بازيكنان مشهور فوتبال جهان فابيوكاناوارو، فرانچسكو تولدو و ديويد سوازو در يك فيلم كمدى سينمايى دوبلور خواهند شد و به جاى هنرپيشه هاى حاضردر اين فيلم صحبت خواهند كرد.در اين پروژه ستاره اسبق Nba دنيس رادمن هم شركت دارد. لازم به ذكر است اين فيلم سينمايى در شهر ونيز اكران خواهد شد.
"
-
تيم فوتبال اينتر ميلان ايتاليا به امارات متحده عربي سفر ميكند.
مدافع عنوان قهرماني كالچو به منظور آماده سازي خويش، قصد دارد راهي امارات شده و در شهر دوبي اردويش را برپا سازد. روبرتو مانچيني، سرمربي اينتر گفت كه اين تيم قبل از شروع دور برگشت كالچو دست به اين سفر و اردوي پنج روزه خواهد زد. وي افزود: باتوجه به اينكه تا پايان دور رفت مجبوريم فشار زيادي را تحمل كنيم، اين اردو را به منظور بازيابي قدرت و رفع خستگي انجام مي دهيم. تاريخ دقيق سفر پنج روزه اينتر ميلان به دوبي هنوز مشخص نشده است."