سلام به همه نسخه ccd-lock v 1.7.4 رو کسی اگه داره اپ کنه مرسی
Printable View
سلام به همه نسخه ccd-lock v 1.7.4 رو کسی اگه داره اپ کنه مرسی
با سلام من پروفایلkeiner/unbek.kopirschutz
را میخام کسی خبر داره بگه ممنون
سلام . من سریال نامبر یا کرک آنتی ویروس norton 2011 version 18.0.0.128 رو می خوام . این رو از ----------- دانلود کردم یه سری سریال نامبر همراهش بود ولی هیچکدوم رو قبول نمی کرد .لطفا کمکم کنید
سلام چگونه عكس نرم افزارها رو كه مثلا ارور ميدن را جهت كمك گرفتن از دوستان در سايت قرار دهم
عکست رو اینجا آپلود کننقل قول:
بعد توی فوروم روی وارد نمودن عکس کلیک کن و لینکتو بهش بده
کد:http://upload4pic.co.cc/
نقل قول:درود:
دوست عزيز ببين مثلا من در حال نصب يك برنامه هستم و وسط كار ارور ميده و مي خوام همون موقع از اون ارور در صفحه دسكتاب عكس بگيرم و يا اونو كپي كنم ودر فروم قرار دهم موضوع اينه
کافیه alt رو با print screen بگیری و ول کنی و نرم افزار paint رو باز کنی و دکمه ctrl+v رو بزنی
درود:نقل قول:
تا اينجا رديف شده ولي براي ارسال به فروم سايت مشكل دارم چگونه اين عكسها را به سايت منتقل كنم ممنون ميشم مقداري توضييح بدين
عکست رو اینجا آپلود کننقل قول:
بعد توی فوروم روی وارد نمودن عکس ( جاش زیر آیکون شکلکه همون مربع زرده ) کلیک کن و لینکتو بهش بده
کد:
کد:http://upload4pic.co.cc/
سلام به اساتيد
من نمي دونم جاي درستي انتخاب كردم يا نه ولي سوالمو اينجا مطرح ميكنم و مديران زحمت انتقالشو بكشن
من يه سي دي خريداري كردم كه براي اجرا به خود سي دي احتياج داره و نميزاره كه ازش ايميج بگيرم حالا من دو سوال دارم:
چجوري ازش ايميج بگيرم كه هربار كه لازم داشتم 2 ساعت دنبال خود سي دي نگردم؟
چجوري از شر تبليغات اول اين سي دي خلاص شم چون با هربار اجرا دو دقيقه تبليغات داره!!
تا يادم نرفته يه فولدور تو سي دي هست بنام $IPACDLock
امروز با نسخه قديمي كلون كپي زدم و زود كپي شد اتوران هم اجرا ميشه اما وقتي ميخوام خود برنامه رو اجرا كنم هيچ اتفاقي نميفته چجوري حلش كنم؟
يعني هيشكي نميخواد كمك كنه؟؟
من از یک برنامه استفاده میکنم که تحت sql server ver 8.0 هست . چون وقتی برنامه رو نصب کردم برنامه sql نیز به طور اتومات نصب شد .
مشکل اینجاست که من پسوردی که برای برنامه اصلی ام رو گذاشتم فراموش کردم
فایل پشتیبان من در یک فایل rar هست که وقتی extract میکنم فرمت فایل پشتیبان test.BAK ) BAK ) هست.
راهی برای بازیابی پسوردم وجود دارد ؟
اگه برنامه ای هم هست لطفا لینک دانلودش رو بذارید.
در ضمن من نه برنامه نویسی بلدم و نه تا به حال با sql کار کردم
لطفا راهنماییم کنید
ممنون
سلام درخواست نرم افزار همراه با کرکSecurStar DriveCrypt v5.4.0
من این سه تا رو می خوام اگر ممکنه یکی از دوستان زحمتشو بکشه
Cdcops
Hexalock
Softlock
من نرم افزار اتوکد را میخواهم
آقا من سی دی درج3 و دهخدا رو دارم و برای اجرای باید سی دی تو سی دی رام باشه.
حالا می خوام با برنامه daemon درایو مجازی بسازم ولی سی دی هاشون قفل داره. حتی با کلون هم نشد.
بنظرتون با کدوم برنامه می تونم ایمیج بگیرم از اونا!؟
البته از یکیشون میشه. اما سی دی ایمیج رو که می ذارم میگه اورجینال نیست.
سلام
دوست عزیز،فکر کنم همان یک بار مطرح کردن سوال کافی باشه،شما که تابیک برای مشکلتون ایجاد کردید؟نقل قول:
نیازی به پرسیدن سوالتون در اینجا نبود.
بای
دوست گرامی احسان 110 !
قبل از شمردن کلمات و تریپ 110 اومدن، بهتره نگاه به تاریخ این پست و اون تاپیک بندازی.
اگه جوابمو اینجا می گرفتم که اونجا تاپیک نمی ساختم مهندس!
دوست عزیز احترام خودتون را نگه دارید و به قوانین هم احترام بگذارید.نقل قول:
سلام
دوستان اگه کسی برنامه BlindRead رو داره لطف کنه آپلودش کنه , تو اینترنت نتونستم گیرش بیارم!
از این سایت میتونی دانلود کنید.:11:نقل قول:
کد:http://www.softpedia.com/progDownload/CDSHiELD-SE-Download-382.html
من ندارم سی دی شو دارم ولیس رعتم پایینه ارزش اپلود نداره
يه قفل مي خوام براي هارد اكسترنال
بچه ها سلام تو رو یه درخواست دارم که اگه میشه راهنمایی کنید من رو یا حداقل پست رو حذف نکنید و بگید که برم توی کدوم تایپیک مطرح کنم؟!
سوال اینه که در زمان رایت با نرم افزار Nero 10 وقتی دارم DVD رایت میکنم وقتی به 97 درصد میرسه، قطع میکنه و Error میده من با ورژن های دیگه هم امتحان کردم پس بنابراین مشکل فوق نرم افزاری نیست!
حالا میخوام بدونم عملیات گام به گام رایت DVD مثل عملیات Cache و .... که توسط DVD Writer داره انجام میشه، قدم به قدم بهم بگین + برای رفع این مشکل باد دقیقا چه کار کنم؟!
خواهش میکنم راهنمایی کنید دوستان - متشکرم عزیزان؛
سلام به دوستان.
دوستان من چند تا فیلم قدیمی رو سی دی داشتم.از اونجا که کپی نمیشد.وسطای کپی ارور میداد.من با clone cd ایمیج گرفتم.حالا وقتی تو درایو مجاز میارمشون باز میشه ولی پخش نمیکنه.کدک هم نصب کردم رو km pllayer ولی نشون نمیده.بقیه فیلما اینجوری نیستن.فقط فیلمای قدیمی اینجورین.فرمتشون dat ابزاری هست که بتونم از تو درایو مجازی بتونم پخششون کنم؟
با سلام
بنده یه برنامه می خوام بشه dvd رو قفل کرد طوری که محتویات داخل کپی نشه.ضمنا دی وی دی به صورت data رایت میشه.زیاد مهم هم نیست که خیلی قوی باشه
سلام جدیدا با idm نمیشه کلیه کلیپ های موزیک رو تو یوتوب دانلود کرد
برنامه ای میخواستم واسه دانلود کلیپ های یوتوب
می خوام وقتی روی درایو قفل می ذارم حتی بعد از نصب دوباره میندوز باز هم نشه بازش کرد
همچین نرم افزاری هست