KhalijefarS چشم - به حرفه اي هم ميرسيم ! 87 يه جايي تو تهران به نام 87 D:
Printable View
KhalijefarS چشم - به حرفه اي هم ميرسيم ! 87 يه جايي تو تهران به نام 87 D:
پس چی شد استاد ...هنوز نرسیدیم ؟؟؟؟!!! :cool:نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi87
عاقبت به خير بشي جانم...
خروج این تاپیک از لیست تاپیکها مهم به دلیل فعالیت کم ( البته به طور موقت )
از تاریخ ( 16/1/1385 )
Shahin King
بابا تو را خدا یکی بهم بگه این عکس ها چرا بعضی شو ن نشون داده نمی شند :ohno:
[QUOTE=Shahin king]سلام گراميان
چه ميكنه اين داش مهدي×××××× عزيز جان تشكر از زحماتت .
__________________________________________________ _________
آقا شاهین تو رو خدا من راهنمایی کنید که این عکس ها چرا بعضی شون نشون داده نمی شند آخه من این صفحات روsave az مکنم و بعد می خونمشون ولی بعضی شون نشون داده نمیشه فقط یک مربع با علامت × نشون داده شده :ohno:
با عرض ارادت مهدی جون اگه امکان داره بفرمائید چرا بعضی از عکس ها مثلا شماره 10 نیست
مهدی 87 آموزشت خیلی عالی است, میشه :یعنی تو رو خدا این آموزشهاتو بصورت Pdf بذار.
تو رو خدا جدي بگير
من منتظرم
با درود
ميدونم كه ممكنه سخت باشه اما من هم خواهش ميكنم كه pdf رو بزارين چون كه متاسفانه بعضي از شكها برام باز نميشه.
سلام آقا این کرل 13 بعد از نصب اجرا نمیشه پیغام دی ال ال میده
سلامنقل قول:
سلام آقا این کرل 13 بعد از نصب اجرا نمیشه پیغام دی ال ال میده
مشکل از سی دی هست
از یک سی دی دیگه استفاده کنید
مرسی
كارت عاليه لطفا ادامه بده
آقا pdfاين آموزشها رو ندارين
سلام
من چند تا سوال در مورد چند گزینه توی برنامه کرل دارم. کسی هست بتونه این گزینه ها و کاربرد اونها رو برام کامل توضبح بده.
ممنون میشم.
Links
Over Print Outline
Over Print Fill
آقا یکی به من در مورد پاک کردن در کورل توضیح بده من مثلا یه تصویر آقا دارم که اونو آن گروپ کردم منظورم تصویر برداریه بعد که میخوام بخش کراوات اونو بعد از سکت پاک کنم یه بک گراند مشکی باقی میمونه به جای کراوات که مثل سایه اونه و این مشکل رو کلا با همه آبجکت ها دارم تو رو جون عزیزتون راهنماییم کنید خیلی کلافه ام این پاک کردن در کورل هم یه مصیبتیه ها
در مورد overprint مي تونم بگم كه اين گزينه در كارهايي استفاده ميشه كه محدوديت رنگ داريد. براي مثال مي خواهيد براي صرفه جويي تنها با دو رنگ آبي و زرد يك كار مثلا سربرگ طراحي كنيد. با فعال كردن اين گزينه عملا شما در حالي كه با دو رنگ كار مي كنيد مي تونيد يك رنگ سوم هم از تركيب دو رنگ (در اين مثال سبز) داشته باشيد. با اين كار در مصرف فيلم و زينك صرفه جويي كرديد. Link رو هم حضور ذهن ندارم ولي در اولين فرصت پيدا مي كنم و مي گم.نقل قول:
احتمالا اين تصوير از اون دسته تصاويري هست كه به جاي outline يك لايه كامل پشت آبجكتها قرار دادند كه لبه هاش از آبجكت بيرون زده و مثل outline عمل مي كنه. در فايلهاي wmf آماده زياد ديدم. مي توني اون لايه رو كامل حذف كني ولي شايد كارت چون outline ديگه نخواهد داشت بي ريخت بشه. مي توني هم آبجكتهاي رويي رو يك بار از اون لايه كم (trime) كني شاسد حل بشه.نقل قول:
کارتون فوق العاده بود . من خودم یک کمی کرل کار کردم . تازه فهمیدم هیچی بلد نیستم . ممنون از اینکه حالیم کردین
سلام
من کرل13x4 دارم و نمی تونم فونتهای فارسیم رو توش فعال کنم کسی می تو نه مشکل من رو حل کنه؟
سلام
من کرل13x4 دارم و نمی تونم فونتهای فارسیم رو توش فعال کنم کسی می تو نه مشکل من رو حل کنه؟
سلام.
بعضی از عکس های آموزش هاتون نشون داده نمیشه ، لطفا بررسی کنید.
ممنون
سلام. ممنون از توضیحات خوبتون
تا اونجا که متوجه شدم کرل خیلی به اتوکد شباهت داره
یه سوال دارم ازتون
من trim رو پیدا نمی کنم کسی می تونه کمکم کنه که کجاست؟ یا اگه کلید میانبر داره بهم بگین؟
ممنون می شم
اخ اخ هیچی مشکلم حل شد. یه بی دقتی کرده بودم.
windows > Dockers > Shapingنقل قول:
سلام من شدیدا به اموزش کرل نیاز دارم لطفا منو راهنمایی کنید و یا یه کتاب و سی دی بهم معرفی کنید:11::11:
من میخوام یک فایل وکتور رو در برنامه کرل Open کنم ولی پیغام خطا میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل حل شد، از کرکش بود.نقل قول:
سلام mehdi87 و دوستان عزیز یه راهنمایی میخواستم ممنون میشم به تاپیکم سر بزنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موضوع تاپیک: مدرک ایزاایران خوبه یا نه؟
موفق باشید...
دوستان يه مشكلي در كورل برام پيش اومده ...
البته تازه شروع به كار با كورل كردم و از اين نوع اشكالات زياد برام پيش مياد..
در كورل ورژن X4 وقتي كه به صورت فارسي تايپ ميكنم و بعد مي خوام متنمو تبديل به شيپ از طريق ميانبر ctrl+Q كنم متاسفانه بعضي از كلماتي كه به هم چسبيده هستن با فاصله از هم قرار مي گيرن ...
به طور مثال كلمه "با " حرف "بـ" از "ـا" يه مقدار از هم فاصله مي گيرن..
چكار بايد انجام دهم....؟؟
صميمانه پيشاپيش سپاسگزارم...
فایل های وکتوری را باید داخل کورل Import کنید نه Open !نقل قول:
متاسفانه این مشکل وجود داره و هنوز من راه چاره ای پیدا نکردم ! فونت های سری B یا نظیر آن که به صورت مستقیم امکان تایپ می دهند این مشکل رو دارند.نقل قول:
اگر با فارسی نویس هایی مثل Maryam و یا... تایپ کنید این مشکل به وجود نمیاد.
پیشنهاد می کنم با همون X3 کار کنید !
منو Arrange>Shaping> Weld رو هم امتحان کننقل قول:
سلام
یک سوال از دوستان داشتم
کی میتونه کمک بکنه
میخوام یه سوراخ جای پیچ درست بکنم (مثل پیچ یا میخ پشت ساعت که ساعت بهش آویزون میشه) (پشت ساعت رو تصور کنید)
قطر پیچ 7mm که میخوام 8mm انتخاب بکنم و 5mm هم برای قسمتی که پیچ اونجا گیر بکنه.
اگه کسی میتونه این فایل رو برای کورل ایکس 7 درست بکنه ممنون میشم
و اینکه چطور باید چند خط رو با هم تلفیق یا یکی بکنم که با هم تکون بخورن
و چطور میشه قسمتی از خط رو بعد از یکی کردن پاک کرد
ببخشید که طولانی شد
پیشاپیش ممنونم از همکاری دوستان
سلام. دوستان عزیز کرل کار لطف کنن بگن چطوری میشه open recent history رو توی کرل نسخه x7 پاک کرد.
ضمن عرض سلام ،ادب و ارادت خاص و ویژه خدمت تمامی عناصر تشکیل دهنده چنین جمع پر بار و با صفا
من عضو جدید گروه شما بزرگواران هستم . البته اگر قابل بدونید و کنار جمع با صفاتون من رو جا بدید
من بعنوان یک فرد فوق العاده علاقمند به نرم افزار کورل ، البته تازه کار اولین سوالم رو از شما عزیزان می پرسم اگر امکان داره من رو یاری کنید
چطوری میتونم داخل حروف رو خالی کنم و بصورت دو خطی داشته باشم
ممنون از لطفتون
سلام. ممنون از توضیحات دقیق و اموزش کارامدی که گذاشتی:n16: فقط مشکل اینجاست که عکسها باز نمیشه.:n37: ممکنه اپدیت کنید و عکسها رو دوباره اپلود کنید؟ با سپاس
نقل قول: