هیچ چیز حقیقی نیست : همه چیز مجاز است
Printable View
هیچ چیز حقیقی نیست : همه چیز مجاز است
خیلی خوب بیاید دوباره این تاپیک رو فعال کنیم دوستان عزیز
واقعا حیفه
به نظرتون منظور نیچه از بیان این جمله چی بوده؟ :
شما آنگاه که مرا یافتید هنوز خود را نجسته بودید. مؤمنان همه چنیناند از این رو ایمان چنین کم بهاست. اکنون شما را میفرمایم که مرا گم کنید و خود را بیابید. و تنها آنگاه که همگان مرا انکار کردید، نزد شما باز خواهم گشت
"چنین گفت زرتشت" رو یکمش رو بیشتر نخوندم.ولی از روی جمله بندیش حدس میزنم که واسه این کتاب باشه.نقل قول:
فکر کنم نیچه منظورش به کسایی هست که ادعای ایمان دارن و اون رو بعضی وقتا دیوانه میدونستن.
مثل خواهرش یا کلیسا و...
به نظرم میگه که اول خودتونو درست بشناسید بعد بیاید سر وقت دیگران!
من انتظاز جواب های بیشتری رو داشتم
به نظر میاد کاربران این فروم بیشتر علاقه دارند که آمار سن و قد کاربران رو بگیرند یا جوک بگن و تولد تبریک بگن و ... تا اینکه کمی در مورد یه جمله فلسفی که ممکنه زندگی آدم رو تغییر بده فکر کنند.
البته به نظر میاد انتظار من از مردم با فرهنگ و غیور ایران یه مقدار زیادیه
سلامنقل قول:
سینا جان چرا این قدر عصبانی
شادی اون موقع که این مطلب را گذاشتی حواس بچه ها نبوده و یا شاید ........
به نظر من داره می گه مهم ترین چیز شناختن خویشتن است و شناخت خدا قبل از شناخت وجود ادمی تاثیر خوب و کاملی نمی تونه داشته باشه
اين كه ديگه جمله فلسفي نيست خودش يه متن روون ديگه تفسير نميخواد.
درسته دوست عزیزنقل قول:
منظور من تفسیر این موضوعه که چرا نیچه میگه "ایمان چنین کم بهاست" ؟؟؟
کاری نداره که!!! داره میگه که من رو فعلا انکار می کنید ولی بعدا می فهمید من واقعا می بودم.
اینم که میگه خود را بیابید یعنی برید هر وقت عقلتون به حد کتفی بزرگ شد بیاید با هم بحث کنیم.
نه دوست عزیز گفته "اکنون شما را میفرمایم که مرا گم کنید و خود را بیابید."نقل قول:
یعنی شما الان به من ایمان دارید ولی چون ایمان کم بهاست ممکنه بعدا به من شک کنید(که حتما همه شک میکنن).
یه مسئله دیگه دوستان:
به نظر شما نیهیلیست ها درست فکر میکنن یا غلط ؟
نظرتون در مورد یه روشنفکر نیهیلیست و یه آدم معمولی نیهیلست چیه؟
آیا یه نیهیلیست باعث تباهیه؟
اطلا به نظر شما میشه به درستی ارزش هایی که در جامعه وجود داره (چه در ایران و چه در هر کشور دیگه) اطمینان داشت؟
من فکر می کنم که هیچ چیزی مطلقا درست یا مطلقا اشتباه نیست .
مثلا سکولاریسم عقیده بر این داره که باید دین از سیاست جدا باشه و یا اینکه دین برای داخل خونه است و بیرون خونه هر کس هر کاری خواست می تونه انجام بده
ولی در کشوری که سکولاریسم وجود داره آیا آزادی وجود داره ؟
چرا بستن روسری ممنوعه در حالی که گفته میشه هر کس هر جور دوس داره بیرون میتونه بگرده ؟!
نیهلیست هم تا جایی درسته و تا جایی غلط
خیلی خوب گفتی رفیقنقل قول:
حرفتو قبول دارم
ولی یه چیزی : اگر همین که هیچ چیزی مطلق نیست رو به صورت یه مکتب در بیاریم میتونیم بگیم خود اون مکتب هم به خاطر این عقیده که هیچ چیز مطلق نیست شاید غلط باشه؟؟؟
مسئله همین جاست, من خودم به درستی ارزش هایی که وجود داره خیلی شک دارم(شاید بیشتر از اونی که اسمشو بشه گذاشت شک)
خوب حالا میشه گفت این عقیده من ممکنه غلط باشه؟؟؟
نمیدونم چیزی رو که توی ذهنمه تونستم خوب بیان کنم یا نه.
خب دوست عزیز مشکل اینجاست که انسان ها سودجو هستن مثلا خود شما وقتی یه لیوان آب میخوای خودت بیشتر وقت ها به دیگران می گی برات بیارن
منم سود جو هستم / مدیران این سایت هم سود جو هستن و هر کس یه درجه سودجویی تو وجودش هست
منتها تو برخی خیلی زیاده
هر مکتبی هم مثل همین سایت یک مدیر داره و این مدیر هر چه سود جو تر باشه بیشتر سعی می کنه خودش رو راضی نگه داره تا اینکه به فکر اهداف مکتب باشه
شما فکر می کنی به خاطر چی می گن مکاتب الهی یا همون دینی بهتر هستن ؟
چون پیامبران کمتر به سود خودشون کار میکردن و بیشتر به فکر مکتب بودند .
شما خودت باید ارزشی رو که واقعا بنظرت ارزشه حفظ کنی و حتی به خاطرش کشته هم بشی !!
من معتقدم انسان از درک حقیقت عاجزه بنابراین نمیتونیم مطمئن باشیم که ارزشی که داریم به خاطرش جونمونو از دست میدیم واقعا درست و عاقلانه است یا نه.نقل قول:
شما خودت باید ارزشی رو که واقعا بنظرت ارزشه حفظ کنی
ببخشید یدفعه پریدم وسط بحث اما توهین بزرگی بود این تنها انسانه که میتونه حقیقت رو درک کنه ما رفتیمنقل قول:
اين بيشتر فكر كنم به خاطر عدم آگاهي كامل انسان از همه مسائل باشه ولي در كل چرا نتونيم مطمئن باشيم كه اون ارزش عاقلانه هست؟ به نظر من اين حرف شما نادرست هست.چون انسان با توجه به معيارهايي ميتونه متوجه اين مطلب بشه.نقل قول:
من معتقدم انسان از درک حقیقت عاجزه بنابراین نمیتونیم مطمئن باشیم که ارزشی که داریم به خاطرش جونمونو از دست میدیم واقعا درست و عاقلانه است یا نه.
موفق باشيد.