الان خود م 3 تا روستا دارم:
یکیش که اصلیه
دومیش نظامی
سومی منابع
Printable View
الان خود م 3 تا روستا دارم:
یکیش که اصلیه
دومیش نظامی
سومی منابع
پس من یکی دیگم ساختمنقل قول:
لطفا برای این یوزر هم دعوتنامه بفرستید
(703|364)
یوز s a f a 6 4
دعوت نامه فرستادم ... ولی مواظب باش کارت لو نرهنقل قول:
باشه ,سعی میکنم کاری نکنم که سه بشهنقل قول:
ببینم منطقه روستامو توی کدوم قسمت بزارم؟شمال غربی؟شمال؟جنوب شرقی؟جنوب غربی؟شماها کجایید دقیقا؟
آقا منم اومدم.south westهستم.شماهام اینجایید دیگه؟
برا این یوزر هم دعوتنامه بفرستید.
Aryu
(281|632) K62
البته من ازین عددا سر درنمیارم.عرض جغرافیاییم هست دیگه؟world 10هستم.منتظر دعوتنامه برای پیوستن به گروه ایرانیا هستم.
خوش اومدینقل قول:
من نمیتونم برات دعوت نامه بفرستم ,ولی نهایتا تا فردا صبح یکی برات میفرسته
اگه مشکلی توی بازی داشتی بگو من کمکت میکنم
صفا اسم دوستمون چيه
aryu
است يا چيز ديگه
اسمش همینهنقل قول:
مگه تو هم میتونی دعوت نامه بفرستی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hvاره ميتونم
ممنون ازینکه دعوتم کردی.Accept زدم.من الان لول ساختمون اصلیم رو بردم بالا.
صفا جان شما برا من منبع فرستادی؟
راستی هر وقت از بازی میریم بیرون Log outکنیم یا خودش اتومات میشه این جوری؟
وقتی توی بازی نیستیم احتمالش هست به دهکدمون حمله کنن؟
توی قسمت ریپورت میتونیم از وضعیت کل اعضای گروهمون خبردار بشیم درسته؟
راستی الان منابع منو همشو زده هزار اما همشون روش رنگ قرمز هست.در ضمن وقتی رویware houseکلیک میکنم میزنه برا هر 3تا منبع فول هستش.برای اینکه سرعت رفتن منابع در ساعت بالا بره باید ساختموناشو آپگرید بکنم دیگه؟
ببینم حداکثر منابعی که میشه به دست آورد 1000 هست؟
چه جوری فارم میتونم بسازم.روش کلیک میکنم ولی فقط اطلاعاتشو میاره.
ویرایش شد:فکر کنم یه چیزایی فهمیدم.برا اینکه محدودیت تعداد منابعت بره بالا بایدwarehouse رو آپگرید بکنی.خب برای سرباز ساختن باید به کدوم ساختمون بری؟توی کدوم قسمت هست که میشه ساختمونا رو ساخت؟
egotrek would like to add you to his Buddy list. Click the following link to access your Buddy list. There you will be able to accept or decline the request.
ببینم این یوزر خودی هست یا نه؟قبول کنم یا رد کنم؟
یه سوال دیگه؟وقتی لوگ اوت میکنیم منابع دیگه اضافه نمیشن تا برگردیم درسته؟وقتی هم ازصفحه رو ببندیم اتومات لوگ اوت میشیم دیگه؟
ببين براي سرباز خونه بايد Village Headquarters
مرحله سه باشه
وWarehouse مرحله 2
اگه اينا رو كردي سرباز خونه ميده
و سرباز خونه رو هم بزاري ديوار و ماركت ميده
درباه لوگ اوت
اصلا لوك ات نكن از ويندوز ايكسپلور بيا بيرون حتي بعداز 3 يا 1 روز بيا اوني كه بايد اپديت بشه زمان داره كه بعداز گذشت زمان حتي در وجود تو يا نبودن تو ميشه
درباره اون دعوتنامه ای که برام رسیده چی؟
egotrek would like to add you to his Buddy list. Click the following link to access your Buddy list. There you will be able to accept or decline the request
یه پیشنهاد:تاپیک رو منتقل کنید به بخش اصلی بازیها.نه اینجا.اون ور مخاطبش بیشتره میتونیم گروه بزرگتری داشته باشیم.
چطوري ميشه حمله كرد؟
وقتي به ما حمله كنن بايد چي كار كرد؟
اگه به يكي از اعضاي گروه حمله بشه ميشه فهميد و كمك فرستاد؟
ميشه تو حمله با هم متحدي حمله كرد؟
برديا مختصات دهكدهات رو بده واست چيزي بفرستم.
(281|632) K62
البته الان نفرست.بزار منwarehouseرو آپگرید بکنم تا ظرفیت منابعم بره بالا.تا یه ساعت دیگه بفرست.
اسم روستام همperspolisهستش.یعنی همون تخت جمشید.
راستی چه جوری امتیازت میره بالاتر؟با آپگرید کردن ساختمونات امتیاز میتونی بگیری؟
آره با آپگريد ساختمونا امتياز ميگيري.
يكي يه دهكده زده درست چسبيده به دهكده من مي خوام بهش حمله كنم اما نمي دونم چطوري.يكي كمك كنه.
من خواستم به يه دهكده حمله كنم ولي اين پيغام رو داد.
This target is still under beginner protection. You will be able to attack on 05.09. at 12:48.
من خواستم به يه دهكده حمله كنم ولي اين پيغام رو داد.
This target is still under beginner protection. You will be able to attack on 05.09. at 12:48.
حتما" امتیاز زیر 100 دارد ... در ضمن سعی کن حمله نکنی و برای خودت دشمن درست نکنی ... اول دیوارهایت را تا لول 20 آپگرید کن بعد یه 2000 هزار تا سرباز بساز که یه حاشیه امنیت واسه خودت درست کرده باشی ...نقل قول:
چون خود من اینکار را کردم و بدبخت شدم ...
اره واسه منم این مشکل پیش می اید
ئلی یه جا رو گیر اووردم دیوار هم نداشت دارم بهش حمله می کنم ببینم چی می شه
اگه ميشه جواب اينا رو هم بنويسيد.نقل قول:
چطوري ميشه فهميد يه دهكده ديوار نداره؟
بچه ها این Rally point چیه؟
راستی به منبع نیازمند هستیم.کم هم بود اشکال نداره.
ببینم سرباز خونه رو باید آپگرید کرد تا بهش نیرو ساخت؟
1.تو یه دهکده که کلیک کردین یه تا گزینه دارد :
center map
send resources
send troops
که با send troops می توانید حمله کنید ...
2.وقتی به تو حمله می کنند به شما می گوید که مثلا" دو ساعت دیگر نیروی های دشمن می رسند که باید بشیند و نگاه کنید !!!
3.خب اگه خودشون بگن می شود ...
4. خب بله می شود همه باهم قرار بزاریم و حمله کنیم ...
ببخشید شما چند هزار تا سر باز دارید؟؟؟؟؟
من 10 تا دونه بیشتر ندارم !!!
تو rally poit دستورات حمله ، دفاع و ساپورت و ... صادر می شود ... یک جورایی اتاق جنگ شماست ...
آپگرید سرباز خانه سرعت تولید نیرو را بالا می برد و برای ساخت نیروی های جدید مثل اسب های مختلف باید استبل ساخت که اگه سرباز خانه و مرکز روستا و smithy را به لول 5 آپگرید کنی امکان ساخت استبل را به شما می دهد ...
اگه منظورتون منم من یه دهکده ی جنگ زده هستم :20:نقل قول:
بنابرین فقط 150 تا سرباز دارم ... والسلام
ببینم چه جوری میشه سربازو ساخت.من رفتم توی باراکم شمشیر زن بسازم ولی وقتی روش کلیک میکنم یه پنجره جدید باز میکنه فقط.
خوب ناید روش کلیک کنی باید توی قسمت Recruit تعدادش رو بزنی که جلوش نوشته حداکثر چند تا
برديا جان واست منابعي رو فرستادم كه متاسفانه 10 ساعت ديگه ميرسن.
ایول.ممنون.Hiding place به چه دردی میخوره؟دهکدتو میتونه مخفی کنه؟
راستی همه south west هستید دیگه؟چون منم اونجام
اشکال نداره الروند جان.هر وقت رسید خوبه.فعلا زدم 3تا نیزه دار بسازه.
بچه ها تو کدوم ورلد هستید؟
در کدوم جهت جغرافیایی منم بیام!
چند تا توصیه:
اوایل بازی تمرکزتون رو بزارین روی resource ها(و بالطبع warehouseو headquarter) فعلا سرباز مربازو بیخیال
بعدش که منابعتون به حد قابل قبولی رسید (مثلا level 15-20( حالا برین تو کار بقیه چیزا و همه چیزو با هم آپگرید کنید
وقتی امتیازتون به 2000 رسید باید دیگه بترسین. باید تا اینجا دیوارتون رو کامل کرده باشین
کم کم برید تو کار سرباز و این جور چیزا
فک کنم بهتر باشه اول تدافعی کار کنید (defensive unit بسارید) بعدا برید تو کار حمله
تو پست اول اطلاعات هست.
بچه ها من Milad the Quick هستم منم دعوت میکنین به گروهتون؟میشه متحد شد دیگه؟ و اسم روستام : Western Ekbatan هستش
خوش آمدی دوست عزیز ...نقل قول:
بردیا جان Hiding place چوب ها آهن و در کل منابع شما ارا مخفی می کنی یعنی اگر زمانی یک نفر به شما حمله کرد منابع مخفی شده در Hiding place در امان خواهند بود ...