من که ندارم.میخاستم بدونم میشه یا نه؟ولی اینجور که Nabakhshode بررسی کرده صداش خوبه.
Printable View
من که ندارم.میخاستم بدونم میشه یا نه؟ولی اینجور که Nabakhshode بررسی کرده صداش خوبه.
نه همچین چیزی غیر ممکنه ! ولی صداش به اندازه ی کافی بلند هست !نقل قول:
با سلام.
من گوشي c 3110 گرفته بودم. و دادم روش فارسي ساز نصب كنند.
ولي بعد اينكه گوشي فارسي شد، 6 روز بيشتر كار نكرد كه گوشي خاموش شد و ديگه بالا نميومد. براي بار دوم هم همين اتفاق افتاد.
هر جا هم كه رفتم ميگفتن چون گوشي جديده، برنامه فلشش هنوز نيومده و اون 2 بار هم با ورژن قديمي گوشي فلش شده بود. و بعضي ها هم ميگفتن كابل اين گوشي تقلبي است كه در بازار موجوده!!!
خواستم بپرسم از كجا ميتونم tبرنامه فلش و فارسي ساز آن را پيدا كنم؟
مگر خودتون نميگيد كه دادين فارسيش بكنن !
پس همونجا ببريد و بهش بديد ، بگيد چشه !
با يارو نزديك بود دعوام بشه.نقل قول:
طرف ابله ميگفت من وقتي گوشي رو بهت دادم سالم بود. بردي خرابش كردي آوردي.:2::18:
براي بار دوم ميگفت نبايد از بلوتوث استفاده ميكردي چون گوشي جديده حساسه!!!!:18:
مگه ماشینه که باید آببندی بشه:31:نقل قول:
راستی قیمت جدید این گوشی رو کسی نداره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان من بايد چه كنم؟:41:
گوشي نو ء نو تبديل به گوشي تعميري شده.
(قيمت گوشي در شهريور 165 تومن بود)
متاسفانه چند روزی نبودم ... !نقل قول:
الان من بايد چه كنم؟
گوشي نو ء نو تبديل به گوشي تعميري شده.
(قيمت گوشي در شهريور 165 تومن بود)
والا این گوشی تا جایی که میدونم سری 40 ادیشن 4 هستش ! و اونقدا هم تازه وارد به بازار نیست اصولا جاهایی که تو کار تعمیر حرفه یی گوشی هستن باید فایلایه فلشش رو داشته باشن ! تو علائدین و اطرافش مغازه ی تعمیر گوشی زیاده به همشون سر بزن !
د رکل گوشی خوبیه
در مورد این گوشی :
ساخت مجارستان
دارای برنامه قبله نما و نماز
دارا بودن منوی فارسی و عربی
همین دیروز برای یه بنده خدا گرفتم 143 تومان
گوشي رو دادم بردن تهران (من ساكن ساري ام) . گفتن بايد آي سي فلشش عوض شه و 50 تومن هزينشه! :41:
چكار بايد كنم الان؟
آيا اين آخرين راحشه؟
و هزينش هم واقعا 50 تومنه؟
نه بابا اشکالیم باشه با توجه به چیزایی که گفتی نرم افزاریه ( و احتمالا فارسی سازی که ریختی با نرم افزار گوشی سازگار نبوده ) و شدیدترین اشکالات نرم افزاریم با یه فلش کردن باید حل شه که یه فلشم دقیق نمیدونم 5 تومن این حدوداس !نقل قول:
گوشي رو دادم بردن تهران (من ساكن ساري ام) . گفتن بايد آي سي فلشش عوض شه و 50 تومن هزينشه!
چكار بايد كنم الان؟
آيا اين آخرين راحشه؟
و هزينش هم واقعا 50 تومنه؟
تو این مملکت لامصب همه دیگه کلابردار شدن !
یکی بیاد طریقه اتصال با پورت یو اس بی رو بگه ما که هرچی سعی کردیم نشد
دوست عزيز اگر اينطور كه ميگن باشه پس گوشي فوق العاده آشغالي بوده كه انقدر سريع و بدونه هيچ استفاده اي اينطور شده !نقل قول:
به نظر من كه آيسيش مشكلي نداره و گارم شما بدي درستش كنن يه موقع ميبيني مزينن بوردشو هم ميسوزونن و يا در كل دروغ ميبافن !
خوب وقتی گوشی رو با کابل مینی یو اس بی به کامپیوتر وصل کردی ازت میپرسه که تو چه حالتی میخوای به کامپیوتر وصل شه و باید DATA Transfer رو انتخاب کنی ! خودش به طور اتوماتیک رم گوشی رو شناسایی میکنه ( مثه فلش مموری ها ) و میتونی فایل هارو انتقال بدی !نقل قول:
یکی بیاد طریقه اتصال با پورت یو اس بی رو بگه ما که هرچی سعی کردیم نشد
ebook-1فارسی در 3110 اجرا می شود؟
2-منوی فارسی و صفحه کلید فارسی دارد؟
نوكيا با طرح 3110مدل جديد با نام 3109ولي دور بين ندارد و ورژن بلوتوث 2.0معرفي كرده است كه هنوز به بازار نيامده است
نشد وصل نشد با یو اس بی راهکارش چیه
البته عجیبه که با یو اس بی وصل نمیشه ... ولی به هر حال میمونه اتصال با بلوتوث ... یکی ازین آداپتورای بلوتوث بگیر که به پورت Usb وصل میشن و گوشی رو شناسایی میکنن ومیتونی به راحتی فایلهای مورد نظرت رو انتقال بدی به گوشی ... قیمتشونم حدود 5-10 تومنه ! البته سرعت انتقال فایل تو این حالت از اتصال کابلی خیلی کمتره ولی در مجموع وسیله ی خیلی خوب و مناسبیه منم بیشتر با بلوتوث فایل انتقال میدم !نقل قول:
نشد وصل نشد با یو اس بی راهکارش چیه
با سلام خدمت تمامی دوستان ونابخشوده
آبا این گوشی منوی فارسی دارد ؟ منظورم زبان عربی نیست
آیا فونتهایش درشت میشوند؟
رم داخلش چقدر است
یه سوال: مدل 3110 3gp میتونه پخش کنه؟
آره بابا..
3gp و mp4 رو پخش میکنه
دو سوال:
1-نوکیا 3110 میتونه 3gp پخش کنه؟
درمقایسه با LG kg300 قویتر هست؟
ببخشید پست من تکراری شد. browser من بهم ریخته بود. به هر حال از جوابتون متشکرم.
میدونی چیه نابخشوده جان کابل یو اس ابی رو میزنم ولی چیزی روی صفحه pc من نمیاد دلیل بر اینکه اتصال برقرار شده باشه؟؟؟؟؟
اشکال اینجاست؟؟؟
دوستان می شه lcd این گوشی را با گوشی دیگه که تقریبا هم سطح هستنند مقایسه کنید
با سلام خدمت دوستان
ميخواستم بدونم اين گوشي ساخت کجاست ؟
آيا فنلانده يا آلمان يا مجارستان يا ...
و موقعي که اونو ميخريم چي تو جعبش هست
آيا راسته که ميگن کابل و Cd توش نيست؟
با تشکر
1- ساخت مجارستاننقل قول:
با سلام خدمت دوستان
ميخواستم بدونم اين گوشي ساخت کجاست ؟
آيا فنلانده يا آلمان يا مجارستان يا ...
و موقعي که اونو ميخريم چي تو جعبش هست
آيا راسته که ميگن کابل و Cd توش نيست؟
با تشکر
2- گوشی + باطری + هدفون مونو + دفترچه ی راهنما
3- بله کابل و سی دی همراهش نیست ( ضمنا بدون سی دی هم فقط با وصل کردن کابل به کامپیوتر ویندوز مموری کارت شما رو شناسایی میکنه و در واقع قابلیت مس استوریج داره )
قيمتش الان چنده ؟( اگه کسي بدونه تو بهبهان يا خوزستان قمتش چنده که چه بهتر)
با گارانتي يا بدون گارانتي
اگه گارانتي داره اسم گارانتيش چيه
با تشکر
فکر میکنم الان حدود 125-130 باشه ( شاید ارزونترم گیر بیاد )! بدون گارانتی ...نقل قول:
قيمتش الان چنده ؟( اگه کسي بدونه تو بهبهان يا خوزستان قمتش چنده که چه بهتر)
با گارانتي يا بدون گارانتي
اگه گارانتي داره اسم گارانتيش چيه
با تشکر
گارانتی رو هم توصیه نمیکنم چون تو ایران اکثرا فقط پول اضافه دادنه ...
رم داخلش چقدر است
برنامه هایی نظیر نقشه تهران که حجمش 3 مگ هست روش اجرا میشه ؟
عرض کنم خدمتت وحید جان ...نقل قول:
رم داخلش چقدر است
برنامه هایی نظیر نقشه تهران که حجمش 3 مگ هست روش اجرا میشه ؟
بله منوی فارسی هم داره و کلا زبان فارسی رو به طور کامل ساپورت میکنه ( البته خوب طبیعتا قبل خرید باید بپرسید چون ممکنه برخی نمونه هاش فقط عربی رو ساپورت کنن ) !
فونتاش به طور پیش فرض درشته ! قابلیت تنظیم اندازه هم داره !
مموری داخلیش 9 مگه ولی رم همراه گوشی بهت نمیدن و شما میتونین رم میکرو اس دی رو جدا تهیه کنید ( الانم قیمتش خیلی پایین اومده ! ) ضمنا تا 2 گیگ مموری رو ساپورت میکنه !
ضمنا متاسفانه برنامه های بالای 1 مگ رو ساپورت نمیکنه !
سلام .... دیروز با یکی از دوستانم رفتیم طبقه 5 علاالدین و این گوشی رو بعد از کلی تحقیق خریدیم ....
با قیمت 124 تومن .... البته همونجوری که میدونید رم و کابل usb نداره که باید جدا تهیه کنید .....
به نظر من واقعاً گوشیه خوب و خوشدستیه ..... امکاناتش هم با توجه به قیمتش خیلی خوبه ....
چند تا سوال از كسايي كه اين گوشي رو داره
1 . cd pc suite داره تو جعبش ؟
2 . نمي دونم چرا بلوتوثش خراب شده . مي فرسته ولي وقتي مي خواد دريافت كنه مي زنه operation failed
در مورد سوالهاتون ....
1- cd نرم افزار داخل جعبه نداره .... ولی اگه هر ورژنی از این نرم افزار را روی سیستمتون داشته باشید گوشی رو میشناسه .... مهم همون کابل اتصال هست که متاسفانه داخل جعبه نیست و باید بصورت آزاد تهیه کنید ....
2- یه بار تنظیماتت رو خوب چک کن ..... در نهایت گوشیتو یه ریست کلی بکن .....
من pc suit n73 روي گوشيم نصب بود ولي نشناخت . كابلشو دارم يه كابل usb معموليه .نقل قول:
گوشيمو ريست كردم حتي به كامپيوتر وصل كردم و ويروس يابيش كردم ولي باز درست نشد ... اميدوارم با آپديت حل بشه
سلام آقا بابای من یه گوشیه نوکیا 3110 کلاسیک داه که یه موری 1 گیگ میکرو اس دی هم داره چند روز پیش من اومدم فایلهایی که براش بلوتوث کردمو از فون مموریش برزم تو این رمه ( یعنی از پوشه ی "پرونده های دریافتی" یا همون "Receive.Files" ریختم تو رم ) ولی وقتی این ارو کردم فایلها نا پدید شدن :41: یعنی اون مقدار حجمو اشغال کرده ولی فقط چندتاشو نو نشئن میده:18: تقریبا از 50 مگ 3 مگ از فایلها رو نشون میده و بقیه رو نشون نمیده.
چیکار کنم.؟؟؟
اول بگو گوشیه شما چی بوده ....؟ دوماً فایلهایی که فرستادی فیلم بودن ....؟
فرمت فایلهای شما mpeg یا mp4 بودن که گوشیه 3110 نمیتونه اونا رو نشون بده ......
سلام سامان جان،
اولا منظورم از این که نشون نمیده این نبود که مثلا فلان فرمتو نشون نمیده:18: منظورم اینه که اصلا اصل فایل ( یعنی اون آیکونشم ) نشون نمیده تو گوشی!!!
دوما فایلهاش mp3، عکس و فیلمهایی بوده که تا قبل این انتقال سالم بودن و میومدن همشون:13: