سلام
يه سوال:سيستم ايميل هم درست شده يا نه ؟
چون توي سيستم قبل وقتي توي تاپيك پست ميداديم حداكثر 5 تا 6 تا ايميل بعد از Reply دوستان ميومد و بعدش ديگه قطع ميشد.
راستي من Editor رو روي حالت دوم قرار دادم ولي باز هم شكلك ندارم!!
سلام
يه سوال:سيستم ايميل هم درست شده يا نه ؟
چون توي سيستم قبل وقتي توي تاپيك پست ميداديم حداكثر 5 تا 6 تا ايميل بعد از Reply دوستان ميومد و بعدش ديگه قطع ميشد.
راستي من Editor رو روي حالت دوم قرار دادم ولي باز هم شكلك ندارم!!
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط sa3er
ایولا ساسر جون ... به نکته ظریفی اشاره کردی
خودم دست زده بودم
الان درستش میکنم :happy:
ممنون :biggrin:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Amin101
آره خیلی کوچیک بود ... من درستش کردم
نه 80*80 نه 160*160 ... 150*150 دیگه تخفیف نگیرین ... همین خوبه :biggrin:
ممنون
يه ايراد ديگه دارم اون هم اين كه چرا بين لينك هاي فعال ... ميوفته
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط aht
خوب اینکه چیز خوبیه ... شکل و قیافه لینک ها کوچیک میشه ... اون لینک هایی که بسیار بزرگه و همه چیز رو به هم میریزه
اینطوری همه یک اندازه میشه
ممنون
سلام آقا میثم می دونم جواب من رو دادین
اما حالا نمیشه شما که داری تخفیف می دی این حجم عکس ها رو حداقل بکنید 30 کیلوبایت تا بچه ها یکم دستشون باز باشه برای انتخاب لوگو یا همون آواتار
يه نفر جواب سوال منم بده تروخدا!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام حامد جاننقل قول:
نوشته شده توسط Hamed_P30
در این مورد من در آموزش بعدی به طور کامل توضیح میدم
ممنون
ممنون ميثم جان منتظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Hamed_P30
حمد جان این شکلک ها چیه استفاده میکنی؟ برای خود انجمن که باحال تره
آقا ميثم اگه يه تاپيكي باشه با حدود 50.60 تا صفحه و ما بخواهيم بريم به صفحات وسطي بايد چكار كنيم؟
يعني راهشو مي دونم روي >> تا به صفحات مسطي برسيم ولي مي خواستم بدونم راه آسون تري هم داره يا نه؟
البته خودم ميدونم كه ميشه توي آدرسي كه بالا هستش رفت و جلوي page صفحه ي مورد نظر رو نوشت. ميخواستم ببينم فقط همين دو تا راه رو داره؟
ميثم جان گفتم كه متاسفانه من شكلك هارو ندارم وگرنه براي خود انجمن كه ارجحيت داره.
میثم جان برای من هم شکلک ها وجود نداره و نیست
بابا حامد جان ... من که اینجا توضیح دادمنقل قول:
نوشته شده توسط Hamed_P30
نحوه استفاده از شکلک ها و ادیتور رو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط smmn_203
بله ... این چند راهی که گفتید جواب سوال شماست ;)
ممنون
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Friend
فرند جان پس شما توی این سایت چیکار میکنید؟ :ohno:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تاپیک رو نخوندید؟
این رو اجراش کنید
ممنون :)
میثم جان من هر وقت میام تو انجمن بالای اسمم یه ستاره هست اون چیه؟
آقا میثم اگه Senior Member Administrator و... مثل سیستم قبلی. فارسی بشن خیلی عالی میشه.
و قرار دادن 10 پست آخر در صفحه ی اصلی کار خیلی ضروری بود که انجام شد.
از شما تشکر می کنم.
سلام علی جاننقل قول:
نوشته شده توسط Ali_k
چون شما توی انجمن به صورت هیدن لوگین میکنید جلوی اسم شما یک ستاره نمایش داده میشه که نشون میده شما هیدن هستید ... البته این شتاره رو فقط شما میتونید ببینید و ما ... دیگر کاربران نمیتونند ببینند
ممنون
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط smmn_203
البته اگه همینطوری به صورت انگلیسی باشه بهتره ...
ممنون
آقا میثم سلام
می تونم بپرسم به چه دلیل نمی شه فارسی باشه یا همون انگلیسی بهتره می شه دلیلش را بدونم ؟؟؟؟
اولا که من نگفتم نمیشه ... گفتم بهتره انگلیسی باشهنقل قول:
نوشته شده توسط Friend
دوما دلیلشم اینه که یه ایده نوی هست ... اگه مثل دفعه قبلش کنیم یک نواخت میشه
راستی شما تونستی شکلک ها رو فعال کنی؟
اصلا جواب بنده رو پست شما در همین تاپیک رو خوندین؟
سلام
ميثم جان من همون دفعه اول كه اين تاپيك رو ديدم به راهنمايي هاي شما عمل كردم الان هم اديتور حالت دوم هست. فقط فكر كردم مشكلي هست كه توي جواب سريع شكلك نيست !!
كاش ميشد توي اين اديتور پايين هم شكلك هارو بگذاريد. ;)
ميثم جان خوب چرا اين تغييرات رو نمي ديد!؟ :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط sa3er
يه سوال هم من داشتم كه چرا در انجمنا عنوان بعضي از پستها به صورت توپر هست ولي بعضي هاي ديگه توپر نيستند.
من هم با حامد موافقم اگر میشه این کار را انجام دهید
آقا میثم اختیار داری این هم شکلک ها که شما به من یاد دادین چی جوری فعال کنم :happy: :happy: :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط Meisam
به نظر من آقا میثم آیا شما خنده دار نمی دونید که کل انجمن ها فارسی است ولی لقب ها انگلیسی یا همین نقل قول را انگلیسی کردین به نظر من اگه لقب ها رو فارسی کنید عالی میشه :cool:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mahdi_pc
اون تاپیک هایی که توپر هستند یعنی جدید هستند و شما هنوز اونها رو ندیدید و اون هایی که تو خالی هستند قدیمی هستند
در مورد شکلک ها در ادیتور "ارسال پاسخ سریع" و اون تغییری که قرار شد بدیم ... چشم تا چند روز آینده انجام میدیم
ممنون
با سلام و خسته نباشید ...میخاستم بگم این قالب تکراریه و این انجمن هم قیافه اش شده مثل بعضی انجمنهای دیگه ...راستی کاشکی حالا که این همه زحمت کشیدین ... یه دکمه تشکر هم میذاشتین ..
راستی من نمیتونم عکس توی امضام قرار بدم ( عکس قبلی بالا نمیاد ) چیکار کنم ..فونت امضا هم خیلی درشته و نمیدونم چطور میشه اون رو بولد یا کوچیک کرد ..اگه میشه یه نفر لطف کنه به من یاد بده ...ممنون
امکانات ویرایش پست هم کمتر شده ( شاید هم من بلد نیستم )
آقا سينا! چجوري مي تونم شكلك هايي به ليست شكلكها اضافه كنم؟
ما نفر 16 بوديم اما...
نقل قول:
نوشته شده توسط smmn_203
okنقل قول:
نوشته شده توسط Meisam
يه سوال ديگه هم اينكه وقتي پستهاي يك كاربر رو جستجو مي كنيم و پستهاش ليست ميشه . پاكت كنار پستها چند تا رنگ مختلف داره.(نارنجي و آبي و...) در مورد اينا ميشه يه توپيح بدين.
در ضمن منظورم از تغيرات هم تغييراتي بود كه ساسر جان مطرح كرده بودن.
خيلي ممنون :happy:
اين قسمت تولد امروز چيه؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط smmn_203
smmn_203 جان شرمنده ... من پست شما رو ندیدم .
یعنی شما میخوای به شکلک هایی که توی ادیتور دارید ... بازم شکلک هایی رو اضافه کنید؟
اگه منظورتون اینه باید عرض کنم که همچین امکانی وجود نداره
در مورد ضیممه باید بگم که یکی از امکانات این سیستم هست که اعضا میتونند در پست خودشون برای سایرین فایل ضممیه کنند ... البته چون حجم زیادی ممکنه ایجاد کنه ما این امکان رو برای دوستان غیر فعال کردیم
ممنون
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mahdi_pc
در مورد اون پاکت ها و معانی مختلفشون من توی اون آموزش توضیح دادم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
در مورد تغییری که ساسر جان اشاره کردند باید عرض کنم که چشم ... تا یکی دو روز دیگه اون رو هم درست میکنیم
ممنون
اقا ميثم پست منو نديديد؟
اگه شما وارد قسمت تنظیمات کاربر بشی و به ويرايش مشخصات بری و تاریخ تولدت به میلادی رو بزنی هر وقت روز تولدت برسه اونجا مینویسه . :happy: :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط freddy
ميثم جان من از حرف زدنت خوشم مياد!
آقا چه جوری آواتری که رو سایت آپلود کردیم پاک کنیم؟
میثم جان یه خواهشی داشتم ازت
میشه نام کاربری من رو این شکلیش کنی؟
ZiTaNiX
zitanix جان يه تاپيك براي تغيير دادن نام كاربري بود اون جا بايد درخواست بدي يا با ميثم جان خصوصي درميون بذاري
بابا ما گفتیم سرور عوض شده در خواست رو بزنیم اینجا
اون تاپیک هم پیدا نکردم
خوب حالا عوضش کن دیگه میثم جان