نه نمیشه با SW بازش کرد. برای هماهنگ کردنش می تونی از Shift Vobsub استفاده کنی که هم خودش تو فورم هست هم آمزشش فقط کمی سرچ می خواد.نقل قول:
موفق باشی
Printable View
نه نمیشه با SW بازش کرد. برای هماهنگ کردنش می تونی از Shift Vobsub استفاده کنی که هم خودش تو فورم هست هم آمزشش فقط کمی سرچ می خواد.نقل قول:
موفق باشی
سلام
جوابنقل قول:
+نقل قول:
تو پست اول همین تاپیک تنظیم زیرنویس های sub/idx هم توضیح داده شده
با تشکر از آموزش بسیار خوب امین
همه زیر نویسها را تونستم هماهنگ کنم به جز 3 مورد
زیر نویسهای فیلم ارباب حلقه ها شماره 3و2و1 با FPS 29 هست و وقتی که میخوام اونارو برای هماهنگ کردن با فیلم با برنامه Subtitle Workshop باز کنم error میده و پیغام میده که این فایل معتیر نیست .
لطفا میشه منو راهنمایی کنید.
ضمنا فیلمی که دانلود کردم با fps 25 هست.
ممنون
سلام ببخشید این زیرنویس euro trip فرمت idx و sub داره و نسبت به فیلم چند ثانیه زودتر نشون میده چطور میتوانم درستش کنم ؟ البته من با subtitle workshop کار کردم اما این فایل را باز نمیکنه
البته اینو هم اضافه کنم ، وقتی عقب جلو میزنم ( اگر تغییری هم توسط vobcutter ) یا خود jetaudio که Delay بده ، میریزه به هم و قاطی میشه
حتی با Shiftvob هم کار کردم و حدود 5 ساعت کار کردم اما درست نمیشه
آیا ممکن هست راهنمایی کنید ؟
من برنامه را با jet audio باز میکنم و فرمت vobsob هم نصب کردم
موفق باشید
اين برنامه شما فارسي شده است لينكش نمي گذاريد
چرا بعضي از فيلم ها بااينكه vcdاست لود نميشه توي اين برنامه؟
براي cdبايد چي كرد؟vcd
بعضي ازاين زيرنويس ها كه گذاشتيد با پسوند .sub چرا لود نميشه!!نكنه اين برنامه نميتواند باز كند
زیرنویس را با Notepad باز کنید و محتویاتش رو تو یه فایل جدید کپی کرده و Save کنید احتمالا مشکل حل بشهنقل قول:
تنها راحش همونه باید کمی روش کار کنید راه دیگه ای ندارهنقل قول:
کدوم برنامه؟SW? باید LP شو از سایتش بگیرینقل قول:
زیر نویسهای Sub با shift vobsub لود میشن بقیه اکثرا با SW باز میشننقل قول:
خوب لينكش رو ميداديد:41:نقل قول:
این آخرین نسخه ی SWنقل قول:
فارسی هم داره تو زبانشکد:http://www.urusoft.net/downloads/subtitleworkshop251.zip
Shift vobsub هم تو همین فروم هست با یه سرچ پیدا میشه
موفق باشی
سلام
لینک جفتش تو پست اول بود که
چرا دقت نمیکنید
الان خواستم ببينم اين زير نويس فارسي resident evil 1 زير نويسش خيلي مشكل داره زيرنويس خيلي جلو بعضي قسمت هاي اول جاش درسته اما جلوتر ميري زيرنويس خيلي جلوتر است
الان اين اموزشي كه داديد بايد تك تك يعني درست كرد اينطوري خيلي طول ميكشه وزحمت زيادي داره
البته من زيرنويس يک فيلم رو تقريبا بصورت تک تک مرتب کردم. تقريبا هر 5 6 جمله اي با هم. زياد کار نميگيره. يه نصف روز تقريبا.
سلام
آقا امین دستت درد نکند , من تازه امروز به این تاپیک آمدم و از اطلاعات مفیدتون نهایت استفاده رو می برم ( پست اول رو ذخیره می کنم تا همیشه در دسترسم باشد )
بابت اطلاعاتی که قرار دادید بسیار بسیار ممنون .
خیلی عالی بودند .
باید بقیه پستها رو هم بخونم ؟ ؟ ؟
ممنون .
** ** ** **
نقل قول:
با تشکر از راهنماییتون . مشکل در مورد زیرنویسهای ارباب حلقه ها حل شد و با مدیا پلیر هم نمایش داده میشود.
زیرنویس فیلم shooter هم همین مشکل رو داره یعنی با WS باز نمیشد(خطای فایل معتبر نیست) که با کپی کردن در یک فایل دیگر این مشکل حل می شود منتها نمیدونم چرا زیرنویس با مدیا پلیر نمایش داده نمی شود.
عمدتا اکثر مشکلات زیرنویس با نصب کردن Vobsub حل میشن اگه نصب ندارید نصبش کنیدنقل قول:
سلام
من زیر نویس رو با فرمت rar دارم حالا برای تبدیلش به srt باید چی کار کنم؟
با تشکر
rar فرمت فشرده شده هستش کفیه از حالت فشرده درش بیاری بعد زیرنویس با هر پسوندی که هست رو کنار فیلم بذار تا نمایش داده بشهنقل قول:
یه سوال دارم شاید قبلا مطرح شده باشه
میخواشتم بپرسم این هماهنگ کردن زیرنویس با فیلم شامل Dvdهم میشه؟
سلام دوستان
این هماهنگ کردن فایل های sub/idx هم واقعأ کار سختی هست و نشدنی
من که هرکاری میکنم درست نمیشه ( حتی از اون فایل در pdf هم که در اول پست این تاپیک بود استفاده کردم اما درست نمیشه )
من فیلمم تا نصفه خوب پخش میشد اما یک دفعه از وسط فیلم ناهماهنگ شد ... هیچ راهی برای تنظیم این فایل ها بصورت راحت نیست ؟ (اسم فیلم هم little children )
موفق باشید
برنامه ای هست که بشه فهمید یک فیلم چقدر فریم هست ؟ یعنی همون 23.97 یا 25 یا 29.97 Fps
راحتترین راهش اینکه راست کلیک کنی و از Properties نگاه کنی!نقل قول:
البته برنامه هایی مثل YAAI و .. هم اینکار رو میکنن
سلامنقل قول:
اتفاقا به نظر من ست کردن زیرنویس های sub/idx راحت تره
کافیه FPS زیرنویس رو با فیلم یکی کنید
و بعدش یه شیفت ساده
همون فیلمه مورد نظر شما رو من با نسخه 2 سیدی (limited) تنظیم کردم
متشکرم از راهنماییتوننقل قول:
من زير نويس فيلم elektra رو ميخوام تنظيم کنم.
اولين خط شو آخرين خطش رو تنظيم ميکنم،
اما خط های وسطش تنظيم نميشه !!
چيکار کنم ؟
(فکر کنم اگه FPS فيلم رو هماهنگ بکنم درست بشه ، اما ياد ندارم چطوری اين کار رو انجام بدم !!!! )
ممنون خوب بود
يکی لطفاً به من هم کمک کنهنقل قول:
سلامنقل قول:
از آموزش های پست اول استفاده کردین ؟
سلام حاجی چه طور می شه فیلم رو با یه فرمت به خوصوص که بسه رو مدیاپلیر اجرا بشه تبدیل کرد .
فيلم ها که اکثرا رو مديا پلير اجرا ميشن.نقل قول:
می دونم حاجی با این(Subtitle Workshop) برنامه چهطور ذخیرش کنم که مدیاپلیر بخونتش
دوست عزیز چی رو بخونه؟؟ فیلمو یا زیرنویسو؟؟نقل قول:
اگه منظورت فیلمه که SW اصلا با فیلم کاری نداره و فقط مخصوص زیرنویس هست
اگه منظورت زیرنویس هست که کافیه از منوی فایل "ذخیره"رو انتخاب کنی آموزشش هم اینجاست
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=96016
حاجی منظورم اینه زیر نویس رو چطور زیر فیلم بزارم
کافيه فقط فـيلتر Direct VobSub رو نصب کنيد.نقل قول:
نقل قول:+نقل قول:
اگه فقط می خواهی موقع نمایش فیلم زیرنویس نشون داده بشه کافیه که اونو با فیلمت همنام کنی و هر دو رو تو یه پوشه بذاری و با یک پلیر نیگاه کنی!
ارگ هم می خواهی زیرنویس به صورت Hard Sub باشه یعنی به فیلمت بچسبه اینجا توضیح داده شده
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=130008
مرسی حاجی دستت درد نکنه
زير نويس فيلم elektra رو ميخوام تنظيم کنم.
با استفاده از روش نقطه تقارن خط اول و آخرش رو تنظيم ميکنم.
تقريباً 2 دقيقه اول و آخر زير نويد تنظيم هست و هر چه به وسط فيلم ميريم زير نويس تاخيرش بيشتر ميشه !
بايد چطوری اين مشکل رو رفع کنم ؟
سلامنقل قول:
از روش مقایسه با زیرنویس انگلیسی هم امتحان کردین ؟
زير نويس انگليسی هم دقيقاً مثل همينه !
فکر کنم که بايد قيد فيلم رو بزنم ...
سلام
بچه ها من چندتا فيلم دانلود كردم حالا زيرنويسشو گرفتم ديدم تو نرم افزار KMPLAYER زيرنويس با حروف عجيب نمايش داده ميشه .
ولي با نرم افزار Subtitle Workshop زير نويس كاملا خوانا ديده ميشه البته اون قسمتي كي زبان زير نويس را انتخاب ميكني رويه عربي تنظيم شده .
نميدونيد چطوري ميتونم در پلاير هاي ديگه هم فارسي زيرنويس ها را خوانا ببينم ؟
ممنون
سلامنقل قول:
unicode ویندوزتون رو به فارسی تغییر بدین
منظور شما از يونيكد ويندوز چيه ؟
حالا به فرض اينكه من يونيكد ويندوزمو عوض كنم اگر اون dvd را رايت كنم روي سيستم مقصد چه حالتي براش پيش مياد ؟
ممنون امين جان