از نردبان برو بالانقل قول:
اون بال طناب رو با كليد F بگير
بعد برو پايين و بايد سريع سريع اون آدمك هارو بزني و اون مرحله رو انجام بدي:46:
در ضمن تاپيك بازي Call Of Duty 4 : Modern Warfare
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=123086
Printable View
از نردبان برو بالانقل قول:
اون بال طناب رو با كليد F بگير
بعد برو پايين و بايد سريع سريع اون آدمك هارو بزني و اون مرحله رو انجام بدي:46:
در ضمن تاپيك بازي Call Of Duty 4 : Modern Warfare
سلام به همه دوستان و آشنایان.من این بازی رو تازه شروع کردم و با اولین مشکل مواجه شدم. مشکل من توی مراحل اولیه بازی هست. تو اون مرحله ای که یه هلیکوپتر هی داره بالای سر ما می چرخه و به من شلیک میکنه. من یه اسلحه که شبیه آر پی جی هست رو برداشتم ولی نمیشه باهاش شلیک کرد.فقط پیغام میده شبیه این: On Lock Require نمیدونم باید چه کار کنم.کمک کنید لطفا :41::41::41:
سامان جان كال اف ديوتي چهار هستش؟!!
خب روي اون كليك چپ رو داشته باش فكر كنم تير بزنه
باید هدف رو روی هلیکوپتر نگه داری تا هدف رو قفل کنهنقل قول:
سلام به همه دوستان و آشنایان.من این بازی رو تازه شروع کردم و با اولین مشکل مواجه شدم. مشکل من توی مراحل اولیه بازی هست. تو اون مرحله ای کهیه هلیکوپتر هی داره بالا سر ما میچرخه و به من شلیک میکنه. من یه اسلحه که شبیه آر پی جی هست رو برداشتم ولی نمیشه باهاش شلیک کرد.فقط پیغام میده شبیه این: On Lock Require نمیدونم باید چه کار کنم.کمک کنید لطفا
اگر هم از ترینر استفاده میکنی اینجا نباید استفاده کنی...
سلام دوستان من بازی call of duty 4 رو نصب کردم کارت گرافیکمم 256 هست
ولی وقتی اجرا میکنم ارور میده
Video card or driver doesn't support UBYTE4N vertex data
چیکار کنم؟
هیچ راهی نداره بتونم بازی کنم ؟
اگر مدل کارت گرافیکت رو بنویسی بهترهنقل قول:
سلام دوستان من بازی call of duty 4 رو نصب کردم کارت گرافیکمم 256 هست
ولی وقتی اجرا میکنم ارور میده
Video card or driver doesn't support UBYTE4N vertex data
چیکار کنم؟
هیچ راهی نداره بتونم بازی کنم ؟
چون اینجور که نشون میده گرافیکت نمیکشه یا درایورش رو نصب نکردی
دوست عزیز شما باید چند ثانیه رو هدف نگهداری تا اسلحه قفل کنه بعد باید شلیک کنی اگه شلیک نکرد فضای خالی پشت سرت کمه باید چند متر پشت سرت خالی باشه تا به خودت آسیبی نرسه .نقل قول:
دوستان عزیز در مورد این بازی من یه سوال داشتم . من امروز برای ششمین بار این بازی رو تموم کردم اما تا حالا نفهمیدم اون لپ تاپ ها به چه دردی می خورند . اگه مهمن لطفا بهم بگین.
جواب سوال شما در تاپیک Call of Duty 4: Modern Warfare پست 966 به این آدرس داده شده.نقل قول:
دوستان عزیز! این تاپیک فقط مربوط به Call of Duty هست.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2047891&postcount=966
تاپیک Call of Duty 4: Modern Warfare در این آدرس:
نقل قول:
کارت گرافیک Mobile intel 965 Express chipset family
البته لبتاپ هستش dell 1520
دوستان من قبلا Call of Duty 2 رو بازی کرده بودم و با روند کار اشنام. همه این کارهایی رو که شما میگید من انجام دادم ولی عملی نشد. نمیدونم شاید قبلش باید کار دیگه ای انجام میدادم که ندادم. من خیلی کم برام پیش میاد که تو یه جای بازی گیر کنم. این اولین باره. لطفا بیشتر راهنمایی کنید. حتما شما نمیدونید من دقیقا کجا رو میگم. توی اون مرحله یه گلخونه هم داشت.
راست كليك رو بزن و نگه دارنقل قول:
F رو بزن و زوم كن روش و با چپ شليك كن
اين كه كار سختي نيست !!! :13:
دوست من ،این کاری که تو میگی مال یه مرحله قبله که اون اسلحه روی تانک قفل میشد. ولی مشکل من با این هلیکوپتره که هی داره رو هوا میچرخه، اصلا نمیشه روش قفل کرد. اصلا اون اسلحه این کار رو انجام نمیده ، و حتی قابلیت زوم کردن هم نداره. من ده بار کلید F رو فشار دادم ، همه اون کارهایی که تو گفتی رو کردم. به خدا نشد. جون من یه کاریش بکن برام. چند روزه که همون جا گیر کردم.نقل قول:
راستی یادم رفته بود بگم . یه علامت مثل نارنجک درست وسط صفحه بازی هست. اون رو هم نمیدونم برای چیه. Please Help me
كليك چپ رو داشته باش اصلا يه عكس از مرحله بزار ببينيم چي ميگي جيگر با تنقگ هلي كوپترو بزن اگر هم نشد تو ميگي جلوت هلي كوپتره؟ اگه جلوتو اون ادم هايي كه جلوت هستو بكش با هلي كوپتر كاري نداشته باشه !!نقل قول:
علامت نارنجك يعني فرار:10:نقل قول:
سلام دوست من. اولا من همهء اون عربهای تروریست رو کشتم. هیچ دشمنی زنده نمونده. دوماً : اون علامت همیشه روی صفحه هست ، پس یعنی همیشه باید فرار کنم ؟ اون علامت بیشتر شبیه یه بمب میمونه که سرش یه ----- داره، 3 : من با اسلحه معمولی خیلی به اون هلیکوپتر شلیک کردم ،ولی نامرد از بین نمیره!! 4: من از اون قسمت عکس گرفتم ولی نمی دونم چطوری باید بیارمش تو فروم. 5: من این مرحله رو از اول با ترینر شروع کردم، البته آخرین بار بدون ترینر هم امتحانش کردم ، به نظرت مشکل از اونجا نمیتونه باشه؟
دوستان عزیز هر کسی هر چقدر که بلده راهنماییم کنه، جبران میکنم. یواش یواش دارم از ادامه بازی بی خیال میشم.
دوست عزيز ميشه بگيد كدوم نسخه رو داري بازي مي كنينقل قول:
Call of Duty 4 - Modern Warfareنقل قول:
نسخه کامل بازیه
من یک بار دیگه هم اون قسمت رو از اول شروع کردم ولی تا به اونجا رسیدم باز هم شد همون.
به نظر شما ممکنه ایراد از بازی باشه، مثلا یکی از فایلهای بازی ناقص باشه ؟
البته قبل از این مشکلی نداشت.
دیگه دارم دیوونه میشم.
با سلام.از اینکه دوستان رو به زحمت انداختم معذرت میخواهم. الحمدلله مشکل من حل شد و اون اسلحه لعنتی شلیک کرد. به نظر من این مشکل بخاطر استفاده از ترینر بوجود اومده اود. این دفعه بدون ترینر از اول شروع کردم،مشکل حل شد.
دوستان عزیز خیلی باحالید.
دوست عزيز من كه قبلا به شما گفتمنقل قول:
بهتره از ترينر استفاده نكنيد
با ترينر اصلا لذتي نداره
COD4 خوبيش به اينه كه با هيجان بازيش كني:46: كه البته با ترينر چنين مشكلاتي هم پيش مياد:41:
با سلام به خدمت تمامی دوستان !!!
دوستان عزیز باید توجه کنند که اینجا تاپیکی اساسی برای تمامی شماره های call of duty می باشد لطفا
از تغییر مسیر دادن تاپیک خودداری کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی از دوستان سول کردن تو cod4 اون لبتاپ ها به چه دردی میخورن ؟
عزیز اونها واسه فعال کردن چیت ها یا همان کد تقلب های بازی هستن که اگه تو منو بازی option رو
بزنی میبینی اونجا نوشته cheats و نوشته که با پیدا کردن چه مقدار لبتاپ کدام چیت ها باز میشن!
برای مثال برای بی نهایت کردن ammo یا فشنگ باید 30 تا لبتاپ رو پیدا کنی!
در ضمن اگه میخواهید از رمز های بازی استفاده کنید بهتره از اینهایی که اینجا میزارم استفاده کنید
واقعا عالی جواب میتون چون اینها چیتها ی موجود در خود بازی هستند:
کليد "~" را فشار دهيد و بنويسيد : seta thereisacow "1337"
سپس Enter را فشار دهيد و بنويسيد : spdevmap و دوباره Enter را فشار دهيد.
اکنون با پيغام خطايي مواجه مي شويد. وارد بازي شده و کليد "~" را فشار دهيد و کدهاي زير را وارد کنيد :
noclip
notarget
ufo
give all
give ammo
cg_jumphight 128
در ضمن یه چیت تو cod 2 بود که بازی رو سوم شخص میکرد !!!!!!!!!!!!
این بود من امتحان نکردم ولی فکر کنم تو cod 4 هم جواب بده.
toggle cg_thirdperson
یه چیز دیگه !
هر کس تو call of duty 2 multiplayer یا call of duty 4 multiplayer کاری کرده که خیلی عجیبه
البته بدون چیت و رمز زدن بیاد عکسشو بزاره تا همه بتونن ببینن من خودم برای مثال اینو تو cod 2 کردم :
رفتم تو مپ burgandy (حالا بین خودمون املا شو هم غلط نوشتم ) تو اتاق تیر بار اصلی بغل flag german
پریدم رو شیروانی کنار تیربار بعد اونجا یه پنجره وجود داشت که یه باگ عالی بود میری توی اتق نامرئی این
هم عکسهاش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دیگه تموم شد بازم من در خدمتم اگه سوالی داشتید ! از این به بعد هم اینجا تاپیک کلیه شماره های call of duty هستنش
از یادتون نره یه وقت
در ضمن یادم رفت بگم بابا انگار من تو پست اخری یه سرور کرک شده با پینگ کم میخوستم پس چی شد؟؟
من تو قسمتی از بازی callof duty4 که همراه با کاپیتان مک میلان هستیم اون قسمتی که
دنبال نیروهای امریکایی میگردن و سینه خیز راه میریم مک میلان میگه که هیچ تکونی نخور
و من با اینکه سرم رو پایین نگه می دارم بازم ما رو پیدا می کنند
البته کاپیتان مک میلان به پهلو می خوابه من نمی دونم چطوری میشه به پهلو خوابید ؟
بعد تازه اگه فرم بازی جوری هست که پیدامون می کنند با این تفنگ که نمیشه با این
همه نیرو و تانک طرف شد ؟
احتمالا شما پست سره كاپيتان ميري و اين باعث ميشه كه شمارو پيدا كنن سعي كن كمي جلوتر از كاپيتان و متمايل به راست نه اونقدر كه تو شعاع راداكتيو قرار بگيري سينه خيز باش و سرتم ننداز پايين به جلو نگاه كن اگه تو مسيره سربازه پياده باش كمي به اطراف ولي خيلي ملايم حركت كن.و تا كاپيتان نگفته بلند نشو و كسي رو هم نزن.در زمن سعي كن هر چه زود تر يه مسلسل عوض كلت كمريت پيدا كني من اين بازي رو 2بار تموم كردم وقت داشتم 10 بار اين كارو مي كردم:27:نقل قول:
يادم رفت بگم كه به پهلو خوابيدن نداريم شما وقتي دراز كشيدي همونطور ميموني طبق گفته هاي بالا و تا اين افراد رد نشدن همون جا ميموني چو قرار نيست اصلا ديدهبشيد چون مي خواييد زاخايف رو ترور كني.سخترين مرحلش هم همينه.حالا كجاشو ديدي كاپيتان زخمي ميشه بايد برداري رو دوشت فرار كني بعضي جاها هم ميزاري زمين جنگ مي كني بعد دوباره برش ميداري و بازم فرار و اي چرخه همچنان ادامه دارد.
just take care of the dogs
پس من نباید دنبال کاپیتان برم ! فکر می کردم همه جا باید دنبال اون برم!
بعد من دقیقا روی تپه که میرسم اون نیروها با ما 7-8 متر فاصله دارن یعنی من
از اونها و کاپیتان عقب تر باشم یا دورتر ؟ بعد اون تانکه چی میشه ! یعنی خودش میره !
اینجوری که گفتی خیلبی هیجان انگیز باید باشه:thumbsup:
دوست عزیز! اتفاقا توصیه میشه که پشت سر کاپیتان مک میلان باشی.نقل قول:
تو همین قسمت از مرحله با فاصله 3 متر دنبال کاپیتان باش و هر کاری که اون خواست اجرا کن.
نقل قول:
سلام
با فاصله کمی در سمت چپ کاپیتان و همردیف باهاش اروم حرکت کن
از همون جلو اگه دیدی کسی درمسیرته اروم و یواش تغییر مسیر بده حرکت تندی نکن تا همه رد بشن بقیه رو کاپیتان بهت میگه چکار کنی
ممنون بچه ها ! اون مرحله رو ر کردم و اون یارو زاخائف رو ترور کردم و بعد هیلیکوپتر رو منفجر کردم
بعدش دنبال کاپیتان از ساختمان اومدیم بیرون وقتی میایم بیرون من پشت اون ستون هایی که
روبه رومون 2 تا هلی کوپتر کبرا ایستادن سنگر میگیرم و نیروهایی که با هیلی کوپتر میان پایین
رو میزنم ! بیشتر از 50 نفر رو با اسنایپ و مسلسل کشتم یه سری رو هم که از دستم در رفتن
کاپیتان کشت اما تموم نمیشن! بعد تازه یه کبرا میاد جلوی سنگرم(ستون) و دستش رو میزاره رو رگبار
از پشت سنگر بیام بیرون تیربار کبرا سرویسم میکنه !
نمی دونم چکار کنم !
کار خاصی نباید بکنینقل قول:
ممنون بچه ها ! اون مرحله رو ر کردم و اون یارو زاخائف رو ترور کردم و بعد هیلیکوپتر رو منفجر کردم
بعدش دنبال کاپیتان از ساختمان اومدیم بیرون وقتی میایم بیرون من پشت اون ستون هایی که
روبه رومون 2 تا هلی کوپتر کبرا ایستادن سنگر میگیرم و نیروهایی که با هیلی کوپتر میان پایین
رو میزنم ! بیشتر از 50 نفر رو با اسنایپ و مسلسل کشتم یه سری رو هم که از دستم در رفتن
کاپیتان کشت اما تموم نمیشن! بعد تازه یه کبرا میاد جلوی سنگرم(ستون) و دستش رو میزاره رو رگبار
از پشت سنگر بیام بیرون تیربار کبرا سرویسم میکنه !
نمی دونم چکار کنم !
باید انقدر اونا رو بکشی تا نیروهای خودی برسن
میتونی توی زمین بمب بذاری تا کارت راحتتر بشه
استراتژیهای پایان این مرحله به این صورت هست:نقل قول:
- مهمترین قاعده, یکبار شلیک کردن (Head Shot) و سریع شلیک کردنه.
- در نبردهای نزدیک از اسلحه USP .45 استفاده کن.
- به سگهایی که تو استخر دور جنازه هستن کاریت نباشه. چون وقتی نیروی دشمن به اون منطقه وارد میشه سگها به اونا حمله میکنن.
- مین گذاری ورودی های دشمن در پایان مرحله فراموش نشه.
- بهترین راه برای سنگر گرفتن در آخر مرحله, طرف چرخ وفلکه چون میدان دید خوبی داری.( روی سکو)
- آخر همین مرحله وقتی دشمن قصد داره نیروی کمکی خودش رو با هلیکوپتر پیاده کنه, نیروها رو حین پیاده شدن از هلیکوپتر رو هوا بزن.
پس اون زمان برای این هست ؟نقل قول:
اخه مشکل اینه که من واقعا 2 تا مشکل دارم اول اینکه خشاب کم میارم که اون رو باه یه ترفندی گیر میارم
مکل دوم اون هلی کوپتره کبرا هست که تیربارش دهنمون رو سرویس میکنه
چطوریم میشه توی زمین بمب گذاشت ؟
خب من الان نمی دونم چطوری میشه مین گذاشت ؟نقل قول:
خب الان پس میرم پشت چرخ و فلک !
نگران کاپیتان میلان هم هستم چون اون بمیره مرحله تموم میشه دیگه
برای مین گذاری دکمه 6 رو بزنید و ورودی اون منطقه رو که دشمنها از اون جا میان رو به فواصل معین مین گذاری کنید.نقل قول:
به خصوص کنار حصار سمت راست که دشمنان از اونجا هم وارد میشن و خودشونو به پشت چرخ و فلک میرسونند.
شما نباید پشت چرخ وفلک باشید بلکه باید روی سکوی چرخ و فلک (جلو) باشید چون بهترین میدان دید اونجاست.
اقا من هر چی میگردم چرخ و فلک رو پیدا نمی کنم!نقل قول:
از سمتی که وارد میشیم دست راست میشه جایی که
نیروها پیاده میشن ! سمت رویرو میشه اونجایی که ماشین های وسط
خیابان چیده شدن! انتها هم که سمت راستش اتوبوس ها هستن و سمت
چپشم هیچی نیست و منطقه رادیواکتیو هست!
توی دمو قبل بازی چرخ و فلک رو نشون میده اما تو خود بازی هر چی
دنبالش میگردم پیداش نمی کنم
ای داد فک کنم یکم عقبتر از چرخ و فلکی.اونجا من از کنارمینی بوسه سریع رفتم.هر کی جلو بود زدم تا رسید اونور خیابون دیگه نیومدن دنبالم.هنوز تا چرخ و فلک مونده...نقل قول:
کاپیتان که زخمی نشده؟بعد اون میرسی به چرخ و فلک
پس من باید فرا کنم تا برسم به چرخو فلک بعد اونجا بزنمشون!نقل قول:
تا بخوام برسم اونجا که میکشنم! تازه اون سگها هم که معلوم نیست از کجا پیداشون میشه!
وقتی زمان تموم بشه نیروها میرسن و مرحله تمومه یا اینکه باید بازم بجنگیم ؟
سلام
من توی یه مرحله از cod2 گیر کردم.
اونجایی که باید توی راهرو ها حرکت کنی و بعدش بری مخزن سوخت دشمن و همچنین چند تا انبار رو بترکونی و بعدش بری توی یه تونل و یه اسنادی رو بدست بیاری و برگردی پیش کاپیتان.
من همه رو انجام میدم و پیغام کامل شدن مرحله هم میاد ولی هیچی نمیشه و مرحله بعد نمیره.
اون کاپیتانه میگه باید برگردیم شهر ولی هیچ راهی برای برگشتن پیدا نمیکنم.
سلامنقل قول:
توی این مرحله اصلا نباید وایسی. باید سریع از کنار اتوبوس ها خودتو برسونی اونور. یعنی برو کنار اتوبوس ها و مستقیم حرکت کن. اگه تا فردا صبح هم همونجا بمونی و ادم بکشی بازم نیروهای دشمن میان. اگه قبول نداری میتونی با ترینر این قسمت رو بازی کنی. میبینی که تا از اونجا نری هیچ اتفاق خاصی نمی افته. باید خودتو برسونی انور محوطه.
تازه رفتي رسيدي به چرخ و فلك مصيبت نامت شروع ميشه
هههههههه من با هارد بازي مي كردم
وقتي رسيدي اونجا يه كلك بهت ياد ميدم كه تا هلي كپتر بياد برسه زنده بموني.حالا چرخ و فلك رو پيدا كن بعد