من تو این شکست مورینیو رو مقصر می دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من تو این شکست مورینیو رو مقصر می دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نبود لمپارد و بالاک خیلی گرون تموم شد
ولی روز شانس ما هم فرا می رسه
نگران نباشید
اولین کرنری که زدن گل شد در صورتیکه چلسی 12 کرنر قبلش زده بود ولی...
دومین موقعیت خوبشون هم که گل شد در صورتی که ما 70٪ بازی رو در اختیار داشتیم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیالی نیست
بازی برگشت به ** شون میدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما بعد از 9 سال باید اونا رو تو زمینشون می بردیم حالا باید رفت تا 1 سال دیگه!
البته با این یه سالی که می گذره میشه 9 سال:13:نقل قول:
حالا بی خیال فدای سرتون . روز های خوب ما هم میرسه . بازی بعدی با کیه ؟
با بلکبرن :27:نقل قول:
بله دوست عزیز مسئله این است .نقل قول:
البته با این یه سالی که می گذره میشه 9 سال
من 2 ساعت عزای عمومی اعلام می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه!نقل قول:
حالا بی خیال فدای سرتون . روز های خوب ما هم میرسه . بازی بعدی با کیه ؟
باید افراد مقصر در موضوع مشخص بشن . آخه چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن باش رومن آبراموویچ از ما عصبانی تره . خودش مقصر رو تنبیه می کنه . ولی نباید از حق بگذریم که در مجموع خوب بازی کردیم.نقل قول:
امشب بد جوری حالم گرفته .... امشب هم مثل نیم نهایی با لیورپول خوابم نمیبره ......! آخه چرا ؟
بد جوری با ختیم ..... نه ؟ ولی این انصاف نیست که با مالکیت 70 درصدی ببازیم ! کسی مقصر نیست
همه خوب بازی کردن ... این ویلا بود که بهتر از ما بازی کرد ... در ضمن اگه یه کم دقت کرده باشید سمت راست دفاع چلسی خفن میلنگه ....!
تا ببینیم در آینده چه می شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بازی های باشگاهی هفته بعد بخاطر بازیهای ملی تعطیله .
بازیها دو هفته دیگه از سر گرفته می شه که با بلکبرن بازی داریم ساعت 19:45
سلام دوست عزیز.نقل قول:
همه خوب بازی کردن ... این ویلا بود که بهتر از ما بازی کرد ... در ضمن اگه یه کم دقت کرده باشید سمت راست دفاع چلسی خفن میلنگه ....!
نه کسی نگفت ما بد بازی کردیم ولی رو گل اول خط دفاع و شاید بتونیم بگیم دروازبان اشباه کرد در ضمن استون ویلا که مشخص بود روی ضد حمله ها کار کرد کرده و برنامشم همین بود که موفق هم شد . ولی ما با این همه حمله ای که کردیم و بازی رو در اختیار داشتیم چرا نتونستیم گل بزنیم ؟ هر چند که اونا اومده بودن دفاع کنن و بعد ضد حمله !
persianastronomy عزیز اولین حضور شما در این تاپیک رو تبریک میگم.
خیلی دوست دارم در جام باشگاههای اروپا به بارسلون و لیورپول بخوریم. حال این دوتا تیم رو باید اساسی بگیریم مخصوصا لیورپول .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوزه مورینیو مربی چلسی بعد از اولین شکست تیمش در فصل جدید اظهار کرد ما در این دیدار موقعیت های زیادی داشتیم اما با بد شانسی و چند اشتباه در خط دفاعی گل خوردیم
مورینیو گفت : بازی خوبی بود ، هر دو تیم بازی خوبی را از خود به نمایش گذاشتند اما نتیجه به نفع استون ویلا به پایان رسید . فقط چند اشتباه ما کردیم و همان باعث شد تا ما نتیجه را واگذار کنیم . ما نیمه اول را فوق العاده بازی کردیم اما نیمه دوم خسته بودیم و نتوانستیم بازی خوبمان را ادامه دهیم و ویلایی ها از خستگی ما استفاده کردند و ۲ بار دروازه ما را باز کردند . البته نباید فراموش کرد که ویلایی ها میزبان بودند و ما کاروالیو ، بالاک ، شوچنکو و لمپارد را در اختیار نداشتیم . او افزود : من از بازیکنانم راضی بودم و از بازی آن ها تشکر می کنم فقط چند اشتباه کوچک باعث این باخت بود و او به اونیل مربی استون ویلا تبریک گفت و گفت : آن ها هم خوب بازی کردند و ما را غافل گیر کردند.
خدا کنه دروگبا مصدومیتش جدی نباشه
البته جای شکر داره که هفته دیگه بازیهای باشگاهی تعطیله و امیدوارم مصدومها تا دو هفته دیگه خوب بشن
اما این باخت یک حسن هم داشت و اون اینکه بازیکنا به خودشون بیان و در بازیهای آینده بهتر بازی کنند
ولی خداییش در این بازی بازیکنی برای جانشینی لمپارد نبود ..... ما کله له و میکل هر دوشون هافبک دفاعی هستند و اسین هم نمیشه روش به عنوان هافبک تهاجمی حساب کرد
این هم یکی از اون مشکلاتی بود که باعث باخت تیم شد
منتظر نظرات شما هم هستم
یا حق
ببخشید ویرایش کردم چون نمیدونستم منچستری ها حق اظهار نظر تو این تاپیکو ندارن.
من که می دونم چی می خواستی بنویسی:21:نقل قول:
برو وقتی 4 تا باخت دادیم بیا اینجا پست بده رفیق
فعلا که تو جدول زیر ما هستین :27:
یا حق
اه.دقیقا شد عین بازی پارسال با تاتنهام که چلسی کل بازی دستش بود ولی بازیو باخت.اشکال نداره.مهم اینه که منچستر هنوز اون پایینا داره دست و پا میزنه.
به همگيتون تسليت ميگم.
يه تيم چقدر ميتونه بد بخت باشه كه از استون ويلا ببازه.:31:
و تيمي هم كه به 1 بازيكن بند باشه بايد بره دسته 3 سيستان و بلوچستان بازيكنه.:27:
نقل قول:
یک بازیکن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میدونی چند تا بازیکنمون نبودند ؟؟ لمپارد , بالاک , شوچنکو , کاروالیو ........
ولی باز با این وجود خیلی خوب بازی کردند. آمار بازی رو نگاه کنی همش به نفع تیم ما بود. با بد شانسی باختیم
تا آخر فصل خیلی مونده :47:
تیم چلسی دیروز در برابر استون ویلا تن به شکست 0-2 داد.به نقل از منابع خبری خوزه مورینهو سرمربی این
تیم بعد از بازی در طی مصاحبه ای علت اصلی شکست تیمش را غیبت فرانک لمپارد هافبک ارزنده ی چلسی
دانست.
فرانک لمپارد به تمام بازیکن های دنیامی ارزه ...
تایید میشه :40:نقل قول:
خوش آمدی
برای اینکه یکم از این حال و هوا در بیاین :
خوزه در 6 سالگی !
میبینم که طرفدارای چلسی داره زیاد میشه :10: همگی خوش اومدید . انشالله امسال حال همه ی تیم ها رو میگیریم . مخصوصا بارسلونا و لیورپول . :47:
اینجوریه هااااااااااان؟؟؟؟نقل قول:
فکر کنم قوانینو در صفحه اول نخوندی
بزار یه بار ببازین میام تاپیکتونو آتیش می زنم:27:
با این باخت اختلاف مورینیو و ابرامویچ باز هم بیشتر شد .
تو سایت های معروف هیچ خبری از اختلاف بین این دو نفر نیستنقل قول:
فقط چون یکی از روزنامه های محلی انگلیس این خبر رو نوشته شما هم باور کردید
روزامه های اونجا مثل روزنامه های ایرانه
یا حق
فقط چلسی....:40:
امیدوارم که چلسی قهرمان بشه
اصلا به آبراموویچ ربطی نداره اون فقط پولداره . فکر درست حسابی که نداره
نقل قول:
دوست عزیز بالاخره هر چی باشه اون مدیر عامل و سرمایه گذار باشگاه هستش و او همه ی سرمایه و زندگیش رو در این راه گذاشته....
آن وقت شما میگی که به اون چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟!!!!!!:18:
این حق طبیعی اون و دیگر افراد مسئول در باشگاه هستش که در پی کسب موفقیت و پیروزی باشن...
اگه به اون ربطی نداشته باشه ، به شما که دیگه عمرن ربطی نداره:46::31:
مورینیو : کسب عنوان قهرمانی در این فصل کاملا باز خواهد بود .
مربی تیم چلسی خوزه مورنیو بعد از اولین شکست تیمش پس از 8 ماه اظهار کرد کسب عنوان قهرمانی در این فصل کاملا" باز خواهد بود .
مورینیو در رابطه با این شکست غیر منتظره گفت : چلسی حاکم مطلق بازی بود حتی اگر اسکات کارسون چند واکنش برای دریافت توپ داشته باشد .
و بعد از اینکه چلسی شانس خودش را برای قرار گرفتن در صدر جدول بجای لیورپوول از دست داد مورینیو اظهار کرد افزایش قدرت باشگاه هایی همچون استون ویلا این مفهوم را می رساند که 4 باشگاه بزرگ (چلسی،منچستر،آرسنال و لیورپوول) امتیازهای بیشتری از دست خواهند داد .
مورینیو ادامه داد تیمهای بسیار خوبی هم اکنون در لیگ حضور دارند و یک پیشرفت بسیار خوب در تیمهای زیرین 4 مدعی اتفاق افتاده پس بسیار عادی خواهد بود که باشگاه های بزرگ خیلی از بازیها و امتیازاتشون رو از دست بدن .
"بقیه تیمها هم پول خرج کرده اند ، تیمشون رو تغییر و ارتقاء دادن ویلا فقط یکی از این مثالهاست و می تونید مثالهایی بیشتری هم پیدا کنید ."
"جنگیدن با این تیمها الان خیلی سخت شده اما جدول بعد از این 5 بازی چیزی رو اثبات نمی کنه "
"بازی خوبی بود ویلا خوب کار کرد چلسی هم از نظر من خوب کار کرد ما اشتباهاتی رو مرتکب شدیم که نباید می شدیم برای اینکه ما در نقطه دفاعی بسیار منظم و منسجم بودیم و خوب سازماندهی شده بودیم . ما در نیمه اول بسیار مطمئن و یک پارچه بودیم اما بعد از گلی که در ابتدای نیمه دوم خوردیم وضعیت تغییر کرد . ویلا هم خوب سازماندهی شده بود اونا روحیه داشتن و خوب دفاع کردن تا دروازشون رو بسته نگه دارن .
ما کاملا" حاکم بر بازی بودیم اما نتونستیم گلی بثمر برسونیم هر دو تیم می تونستن یک امتیاز داشته باشن اما چه اتفاقی در زمین افتاد ؟ بله شما تاوان اشتباهاتتون رو می دید ما اشتباهات خودمونو داشتیم و من نمی تونم بگم اونا چون اشتباه نداشتن شایسته برد هم بودن
مورینو لمپارد رو بخاطر مصدومیت در اختیار نداشت یک مهره قابل اطمینان برای گل زنی و هدایت کردن تیم . او تشریح کرد : ما لمپارد رو جمعه در تمرینات از دست دادیم در کار گروهی نه در تمرینات شخصی بعد از اون .
با این حال تمام کاری که ما در طول هفته انجام دادیم باید فراموش بشه و سعی کنیم تیم رو برای بازی شنبه دوباره سازماندهی کنیم . من بازیهای زیادی رو از دست ندادم و این سخته که به کارت با یه شکست ادامه بدی وقتی که استحقاقشو نداشتی .
در همان حال اونیل مربی تیم ویلا در مورد وضعیت اشلی یانگ و گرت بری که نام هر دو برای بازی در مقدماتی جام ملت های اروپا در برابر رژیم غاصب اسرائیل و روسیه برای قرار گرفتن در ترکیب انگستان به گوش میرسه توضیحاتی داد .
اونیل گفت : یانگ یکی از بدترین بازیکنان در تمرین شنبه تیم بود و روز بدش پشت سر گذاشت .
این واقعا" تحصین برانگیزه . ما همیشه به یه همچین نتیجه ای برای اینکه اعتقاد پیدا کنیم ما می تونیم در برابر تیم های بزرگ بایستیم داریم . ما استعدادشو داریم . اشلی بسیار موثر بود و موجب شد تماشاچیان وجد بیان .
و با مصدومیت لمپارد و شک و شبه از توانایی بازی جرارد گرت بری مطمئنن کسی رو از خودش ناامید نمی کنه اون اعتماد به نفس بالایی داره .
اونیل همچنین از زت نایت که اولین گل خودش رو در اولین بازی و بعد از بازداشت توسط پلیس در آخر هفته برای ویلا زد تقدیر کرد .
مربی ویلا گفت : من برای زت خیلی خوشحالم یک سری شایعات دور و بر اون بود بعضی هاشون خوشآیند و بعضی هاشون هم ناخوشآیند . اون در فولام با سیستم دفاعیه دیگه ای بازی کرده بود و من امیدوارم اون بهتر از اینها هم بشه .
خودت زت نایت هم اظهار کرد : این یه رویا بود که به حقیقت پیوست این یه هفته بسیار عالی بود و من از تعریف اون عاجزم اما این خیلی عالیه که در اولین بازیت گل بزنی!
اولا" که خوش اومدی .نقل قول:
سلام
اسم من لیو آریاکیا هست.(لیو اسم مستعار من هست و به خاطر علاقه ی من به لیو تایلر (بازیگر زن) هست)
من یه طرفدار چلسی هستم و یه سوال دارم :
فرانک لمپارد تا کی نمی تونه بازی کنه ؟
ممنون از شما
بعدشم معلوم نیست کی برمیگرده بصورت رسمی اعلام نشه و اخبار غیر موثقی گفتن حداقل 10 روز . یعنی احتمالش هست که تو بازی شنبه چلسی مقابل بلکبرن باشه .
مطمئن باش یه همچین آدمی حتما" مخشو داشته که که بیلیونر شده . یا ولا هر کی ادعا می کنه بهتره ، بسم الله! و مطمئن باش بخاطر افه نیومده باشگاه بخره .نقل قول:
والا از بچگی هم تخز بوده.نقل قول:
امکانات چلسی بسیار بهتر از بارسلوناست .
جولیانو بلتی تصدیق کرد که من از تفاوت تجهیزات و امکانات آماده سازی چلسی نسبت به بارسلونا شگفت زده شده ام .
مدافع چلسی که اواخر ماه گذشته به چلسی پیوسته است از فراهم بودن تمام تجهیزات ممکن برای هر بازیکنان تحت تاثیر قرار گرفته است .
در حالیکه بارسلونا فقط یک زمین برای تمرین دارد که در کنار نیوکمپ قرار دارد و به راحتی در دسترس نیست چلسی دارای یک زمین بسیار پیشرفته و مجهز است .
بلتی گفت : چیزی که مرا شگفت زده می کند ساختار باشگاه است . در بارسلونا من در نیو کمپ تمرین می کردم و جای بخوصوصی برای آماده سازی وجود نداشت اما اینجا ما زمین تمرین ، مرکزی داریم با تمام چیزهایی که ممکن است نیاز داشته باشیم .
اینجا اتاق مخصوص سنجش وزن و اتاق ریکاوری و همه چیز فراهم است و باشگاه هم از ساختار بسیار خوبی برخوردار است .
در حالیکه تنها کمتر 2 هفته از شروع بکار بلتی می گذرد او کاملا" با تیم هماهنگ شده است و او اعتقاد دارد که این به دلیل فلسفه مشابه چلسی و بارسلوناست .
" من هیچ مشکلی با چلسی ندارم . او ادامه می دهد تمرینات مربی درست همانند تمریناتی است که در بارسا داشتم . ارجهیت ، کار با توپ است .
بلتی همچنین نگاهی به وضعیت خود در استمفورد بریج کرد اما سعی در رد این کرد که او سعی میکند نشان دهد کارش در برزیل تمام شده است .
او گفت : " من برای 3 سال با چلسی قرارداد دارم و وقتی که آن به پایان برسد من 34 ساله شده ام " .
" من نمی خواهم چیزی را پیش بینی کنم فقط باید صبر کرد و دید " .
از دروگبا چه خبر؟؟
مصدومیتش در چه حاله؟
باشگاه چلسی روز جمعه لیست اسامی بازیکنان حاضر در مرحله گروهی جام قهرمانان را ارائه کرد .
همچنین در آن اعلام شده است که :
ما تایید می کنیم که میشائیل بالاک جزو بازیکنان حاضر در لیست ارائه شده قرار ندارد .
متاسفانه مصدومیت میشائیل هنوز ادامه دارد و در این زمان ما نمی توانیم تضمین کنیم تا زمان ضرب العجل تایین شده اسم او در لیست برای باقی بازی های مرحله گروهی قرار بگیرد .
طبیعتا" ما آرزو می کنیم بهبودی بالاک هر چه زودتر اتفاق بیافتد و به تمرینات کامل بر اساس برنامه ها باز گردد در آن صورت او برای آخرین مراحل دیدارها در دسترس خواهد بود و واجد شرایط خواهد بود .
لیست بازیکنان حاضر در مرحله گروهی :
کد:A List
1 CECH, Petr
3 COLE, Ashley
4 MAKELELE, Claude
5 ESSIEN, Michael
6 CARVALHO, Ricardo
7 SHEVCHENKO, Andriy
8 LAMPARD, Frank
9 SIDWELL, Steve
10 COLE, Joe
11 DROGBA, Didier