ای ول من فقط از ایشون دوتا از فیلم هاشو دیدم قلعه متحرک و راه ارواح و جفتشون ناز بودن
ببینم بقیه اش رو شما از کجا آوردید ؟ میشه پیشنهاد بدید من هم برم بگیرم ببینم :21:
ای ول من فقط از ایشون دوتا از فیلم هاشو دیدم قلعه متحرک و راه ارواح و جفتشون ناز بودن
ببینم بقیه اش رو شما از کجا آوردید ؟ میشه پیشنهاد بدید من هم برم بگیرم ببینم :21:
از یه شخصی تو تهران با واسطه خریدم.
خوب می شه معرفی کنی ؟ اگه مغازه ای جایی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هایاو میازاکی از فیلمسازان نسل میانی انیمیشن ژاپن است که جزو بزرگترین کارگردانهای انیمیشن ژاپن محسوب می شود ، او که انیمشنهای زیادی در رابطه با اساطیر ژاپن ساخته کارهای پرفروشی در کارنامه کاری خود دارد.
موضوع اکثر کارای میازاکی ارتباط انسان ها با طبیعت و تکنولوژی است و تقریبا بیشتر وقتها قهرمان فیلمش دخترا هستند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارهای او در قسم انیمیشن تحولی بزرگ بود بطوریکه جایزه بهترین کارگردان را برای سالهای متوالی برای او به ارمغان آورد. فیلم شاهزاده مونونوکه او با فروشی بالغ بر 300 میلیون دلار در زمان خود رکورد فروش گلیشه سینماهای ژاپنی را شکست و توانست به عنوان پرفروشترین فیلم تاریخ سینمای ژاپن معرفی شد. بعد از آن میازاکی با ساخت فیلم انیمیشن جدا افتاده باز هم این عنوان را از آن خود کرد... و این انیمیشن اسکار بهترین انیمشن را برای او به ارمغان آورد. شاید نوشتن مطلبی در مورد این انیمیشن که مدتی قبل ساخته و پخش شده است کمی عجیب بنظر برسد بالاخص که این کارگردان کار دیگری با نام قلعه متحرک هاول را نیز ساخته است که نامزد دریافت اسکار نیز شده بود ولی به دلیل وجود ریشه های سمبولیستی و اساطیری و نگرش دقیق و کاملا کارشناسانه ای که این کازگردان در این انیمیشن به وضعیت کنونی جامعه ژاپن داشته و به زیبایی آنرا درون زرورقی از داستانهای اساطیری پوشانده تصمیم به معرفی این انیمیشن گرفتم. نگارش مطلبی که نگاه نزدیکتر به این انیمیشن داشته باشد شاید باعث برقراری ارتباط بهتری با این نوع انیمیشن ها شود و از طرفی استفاده از استعاره و سمبلها در انیمیشن را به گونه ای ظریف و منطقی مورد مطالعه قرار داد...
در ایران متاسفانه بسیاری از مشتاقان انیمیشن ، انیمیشنها را با نامهای غیر از نام واقعی آنها می شناسند. مثلا همین انیمیشن را که با عنوان انگلیسی Spirited Away در جوامع دیگر ارائه شده است را با نامهایی مانند "بی رمق" – "ناگهان ربوده شده" – "شهر اشباح" – "از نفس افتاده" و "قدرت زن" معرفی کرده اند در صورتی که با توجه به مضمون انیمیشن و همینطور با توجه به ترجمه مستقیم انگلیسی به فارسی نام این انیمیشن با نام جدا افتاده بنظر به جا تر و با مفهوم تر جلوه گر میشود.
سکانس آغازین این انیمیشن با معرفی کاراکترها و موقعیت کنونی آنها آغاز می شود. خانواده 3 نفره متشکل از پدر- مادر و دختر بچه کوچکشان که در حقیقت پرسوناژ اصلی همان دختر بچه است در حال نقل مکان به شهری بزرگتر و با امکانات تری است ، با این نقل مکان در واقع عبور جامعه گذشته ژاپن از زندگی سنتی و قدیمی و ورود به دنیای جدید و مدرن است. دختر بچه به خاطر از دست دادن دوستان قدیمیش ناراحت است ولی پدر و مادر بدلیل زیبائیهای دنیای جدید شدیدا فریفته آن شده از این انتقال رضایت دارند...
پدر و مادر گرم رانندگی هستند و بر اثر یک اتفاق وارد بی راه ای می شوند که آنها را به سوی معبدی متروک می کشاند، معبد در حقیقت نماد اعتقادات و جامعه سنتی و هویت قدیمی و اصلی مردم ژاپن است، معبد مکانیست که رشته های عمیق و قوی جامعه ژاپن را بهم پیوند می دهد و این اتفاق و آمدن این خانواده به کنار این معبد شاید به گونه ای تعبیری از یک ناخوداگاه بزرگ باشد که آنها را دعوت به تامل در مورد حرکت و سیری که در حال طی کردن آن است می کند.
اگر کسی بخواهد بهترین نمونه کارتون ژاپنی را نام ببرد شاید نامی آشنا تر از استودیو جیبلی نیابد. استودیو جیبلی یکی از معروفترین استودیوهای تولید کننده کارتونهای ژاپنی یا به قول معروف، انیمه است. این شرکت که در سال 1985 توسط کارگردان بنام "هایااو میازاکی" تاسیس شد و بعدها تولید کننده و دوست او که یکی از تولید کنندگان معروف ژاپنی به نام "اسیااو تاکاهاتا" بود نیز به او پیوست بعد از گذشت چند سالی به یکی از بهترین و با کیفیترین انیمه سازان جهان بدل شد.
این شرکت تا به امروز که 22 سال از عمر آن میگذرد بیش از 16 فیلم بلند با مضمون های مستقلی تولید کرده است که بسیاری از آنها برندگان جوایز فیلمی و هنری از سراسر جهان هستند. فیلمهای بلند این شرکت با چیره دستی فوقالعاده ای نقاشی و متحرک سازی شده اند که گاهی انسان را به شگفتی میدارد ولی جدای از آن داستانهای آن ها داستانهایی آموزنده و زیبا هستند و در زمان خود شاهکار ادبی به شمار میروند. دیدن تمام 16 فیلم آن به همه دوست داران انیمه های ژاپنی توصیه میشود.
در اینجا نام فیلمها و تاریخ ساخت آن را برایتان یاداشت میکنم. بنده تمان این 16 فیلم بلند را دارم و اگر کسی مایل بود میتوانیم با تشکیل گروهی به ترجمه آنها مبادرت کنیم.
لوگو و یا نشان این استودیو که برگرفته از فیلم چهارم این گروه میباشد به نام "همسایه من، توتورو"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها اینو نمی دونستمنقل قول:
وگو و یا نشان این استودیو که برگرفته از فیلم چهارم این گروه میباشد به نام "همسایه من، توتورو"
اصلا این "همسایه من، توتورو" چطوریه؟
سلام
من کلا تو خط Anime نیستم ولی یه سوال دارم (نخندین فقط!)
این جناب میازاکی اثری به زبون انگلیسی هم داره؟ (البته به صورت original)
نقل قول:
اولا سلام و بهتون این اطمینان رو بدم که اینجا کسی به دیگری نمی خنده!
دومن آره خیلی از کارهاش رو مثل پرنسس مونونوکه یا شهر اشباح توسط والت دیزنی دوبله و پخش شده.
کارتون شهر اشباح رو که جان لستر (مدیر پیکسار) مسئولیت دانلودش رو داشته!
و البته دوبله های انگلیسی اش فوق العاده ان
صداهای بسیار مناسبی که روی شخصیت ها گذاشتن و اینکه موسیقی زمینه رو بهش خراشی هم وارد نکردن من که اصلا ژاپنیش رو حاضر نیستم نگاه کنم فقط دوبله انگلیسی!!!
شرمنده یه سوال دارم از جناب آرام جان می خواستم بدونم فقط شما انیمه انگلیسی نگاه می کنی خیلی از انیمه های خوب دنیا هست که انگلیسی نیست خوب اگه جواب شما آره است خوب جدیدا بهترین انیمه که دیدم رو هم دوبله انگلیسی کردن death note البته زیر نویس انگلیسی هم بد نیست یه امتحا بکنی خوبه من از بعد زیر نویس انیمه رو دیدم دیگه دوبله بهم نمی چسبه اخه خودشون با احساس تر حرف می زنن تا دوبلور ها
نخیرم بنده اصلا فقط انیمه انگلیسی نگاه نمی کنم من هرچی کارتون دستم بیاد نگاه می کنم اما چون این چشم بادومی ها زبونشون اصلا حالیم نمی شه ترجیح می دم دوبله انگلیسیش رو ببینم دوبله های فارسی زمان بچگی هامون هم خیلی توپ بود اما الان دیگه اونقدرها نمی چسبه چون می فهمی چطوری بعضی جاهاشو چرت و پرت می گن کفرت در می یاد!!!
درباره death note هم شنیدم باید جالب باشه
نقل قول:
آرام جان یه سایت هست کار بچه های ایرانیه و کارشوم هم تخصصی برای همین انیمه هست یک سر بزن
------------
Spirited Away يعني چه؟ ( برره اي پرسيدم:31:)
دور شدن جادويي
دور شدن مخفيانه
جدا شدن مخفيانه
؟
اونهايي كه اسم فيلمو شهر اشباح گذاشتن كار خودشونو راحت كردن!
ممنون به خاطر جواب
فکر کنم به صورت اصطلاحی معنی " جاندار شده " یا " روح دار شده" بده.نقل قول:
----
ضمنا یه سوالی من اینا رو تو تهران به زبون انگلیسی DvD شو از کجا میتونم بگیرم؟
"جاندار شده" ميشه vitalizedنقل قول:
معنی شو فهمیدم البته دو تا معنی پیدا کردم:نقل قول:
ربوده شده
یا
نابود شده به صورت مرموز
البته یه سری معنی دیگه هم داره که خب چون نمیدونم داستانش از چه قراره نمیتونم دقیق بگم!
----
البته اینم بگم که جاندار شدن معنیهای مختلفی دارم : Spirited, Vitalized, Animated و...
ممنون از همكاري شمانقل قول:
در واقع اسم فيلم به ژاپني هست: Sen_to_Chihiro_no_kamikakushi
شايد به انگليسي بشه: mysterious disappearance of Sen or Chihiro
mysterious disappearance = spirited Away
بنابراين اسم فيلم با ارفاق زياد ميشه: ناپديد شدن مرموز
اما:
از اونجا كه در عنوان ژاپني هر دو اسم قهرمان داستان هست ( Sen_to_Chihiro )
ممكنه منظور تغيير هويت دختر باشه؟ همونطور كه در داستان اتفاق ميافته؟
ضمنأ اين عنوانها هم هست:
Sen and the Mysterious Disappearance of Chihiro - "سن" و ناپديد شدن مرموز "چي هيرو"
The Spiriting Away of Sen and Chihiro - ناپديد شدن مرموز "سن" و "چي هيرو"
بنظرم kamikakushi معناي خاصي در فرهنگ ژاپني بايد داشته باشه!
( من در واقع مشكوكم به معناي استحاله "چي هيرو" به "سن" )
آقا خدای کارتنه !!!نقل قول:
من ورژن ژاپنیشو دیدم ولی میدونم تو نسخه دیسنی داکوتا فانینگ و خواهرش جای شخصیتای فیلم حرف زدن
حتما ببینینش .
در مورد فیلم whisper of the heart
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فیلم محصول 1995 هستش و اولین فیلم ژاپنیه که از صدای دالبی دیجیتال بهره می بره
این فیلم قصه دختریه به اسم "شیزوکو سوکیشیما"که تازه میخاد وارد دبیرستان بشه
و خیلی اهل مطالعه س
یه روز وقتی کتاباشو که از کتابخونه گرفته نگاه میکنه متوجه میشه همه اونا قبلا توسط پسری به اسم "سیجی آماساوا"امانت گرفته شدن
از طرف دیگه یه عتیقه فروشی عجیب که صاحبش یه پیرمرده پیدا میکنه و تصمیم میگیره گاهس سری به اونجا بزنه
بقیه داستانشو فکر میکنم تعزیف نکنم بهتر باشه چون از مزه فیلم کم میشه
این فیلم تنها فیلم میازاکیه (*)که هیچ نکته ماورالطبیعی و غیر علمی توش نیست
همه چی رئاله و در زمان حال اتفاق می افته
البته باید عرض کنم فیلم یه جورایی داستانش هندیه (!)و خیلی دلچسب مخصوصا وقتی برای اول میبینیدش
فیلم چند تا داستان موازی داره (در واقع یه داستان اصلی و چند تا داستان فرعی) که در نهایت همه شون تقریبا ختم به خیر میشن
فیلم یه آهنگ تو آخرش داره که ترجمه یه آهنگ انگلیسیه به اسم کانتری رود
خیلی آهنگ جالبیه که با ریتم ملایم هم خونده میشه اگه فیلمو دیدین تیتراژ آخرشو رد نکنید و دقیقا به اتفاقاتی که میفته توجه کنید
از طرف دیگه استودیو جیبلی یه فیلم دیگه داره به اسم The cat Returnsکه من فعلا ندیدم ولی فکر میکنم ادامه یکی از داستانهای فرعی این فیلم باشه
کسایی که احیانا خیلی به این فیلم علاقه دارن و نمیتونن پیدا کنن میتونن توی یو تیوب کل فیلمو که به 15 قسمت تقسیم شده پیدا کنن
در حال حاضر من در حال ترجمه زیر نویس این فیلم به فارسی هستم و وقتی تموم بشه انشالله اینجا هم میذارم
*: البته نویسنده این فیلم میازاکیه و کارگردانش یوشیفومو کاندو نام داره.
و جا داره اشاره کنم بر مبنای یه کمیک مانگا از آوی هیراجی ساخته شده.
ممنون از تذکر دوستان.
نقل قول:
ممنون دوست عزيز ؛ اين رو نديدم ولي پيشنهاد ميكنم كارهاي Studio Ghibli رو حتما با كيفيتش رو گير بياريد تا لذت بيشتري ببريد
در مورد زير نويس هم اگر اين كار رو انجام بدي خيلي ممنون ميشيم ، اگر از بقيه اين انيمي ها هم زيرنويس داشتي بذار .
اینو من برای کسایی گفتم که فیلمو نمیتونن گیربیارن و گرنه من خودم دی وی دی دیدم
بعدش هم تموم شد چشم .
خب لینکای اینو من از یوتیوب درآوردم :
1:2:کد:http://www.youtube.com/watch?v=sh7X-hXKqTM
3:کد:http://www.youtube.com/watch?v=fGCXNmpWnHI
4:کد:http://www.youtube.com/watch?v=5jeFHE5wXRA
5:کد:http://www.youtube.com/watch?v=B_j_CFNElfU
6:کد:http://www.youtube.com/watch?v=_o_ZSJecopg
7:کد:http://www.youtube.com/watch?v=5SGw7FGeO00
8:کد:http://www.youtube.com/watch?v=qBbUJz0uSiA
9:کد:http://www.youtube.com/watch?v=WQoasvQCx88
10:کد:http://www.youtube.com/watch?v=1j2gXtKMweE
11:کد:http://www.youtube.com/watch?v=37_xu2BCr4E
12:کد:http://www.youtube.com/watch?v=ad431rN8Yuc
13:کد:http://www.youtube.com/watch?v=Wei9YxYctt8
14:کد:http://www.youtube.com/watch?v=0hPttB-ZvGo
15:کد:http://www.youtube.com/watch?v=EWCOSXzKZSU
کد:http://www.youtube.com/watch?v=etSbOML9aGw
اینم لینک اجرای زنده آهنگ آخر فیلم :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=Q19bF9mwVFI
پس این تاپیک هم استیکی شد
به صاحبش تبریک می گم!
مرسی دوست جون ولی من که هیچ فعالیت مفیدی در این تاپیک ننمودم
درضمن با این آواتور خیلی خوش تیپ شدی!
خب دوستان و طرفداران Studio Ghibli صفحه اول این تاپیک بالاخره کامل شد !
حتما مطالب صفحه اول رو با دقت مطالعه کنید .
در تعریف از این تاپیک هم باید بگم که هیچ مرجع فارسی به این کاملی در این باره وجود ندارد و حتی به این مرتبی ! حتی در سایت های رسمی خود استودیو و میازاکی هم اینطور دقیق بهش پرداخته نشده !
به خود میازاکی هم که تاپیک رو نشان دادیم بعد از اندکی غش مقادیر زیادی کف از خود تولید نمود که نگو ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه کار این تاپیک هنوز تموم نشده !
از Ar@m هم خیلی ممنونم که خیلی همکاری و کمک کرد و البته فعالیتش در این تاپیک اونطوری که خودش میگه نیست واقعا . هم نظر و نقدهای خوبی داشته (که استفاده بردیم) و هم مخاطب عالیی بوده (همه نقدها و مطالب رو بادقت میخونه و نظرش رو با دقت میگه که آدم رو ذوق زده میکنه ) .
از بقیه دوستان هم متشکرم .
به نظر بنده مونونوکه و ناوسیکا ضعیفترین کارهای میازاکی هستن
بعدش هم یه کاری صفحه اول معرفی شده به اسم grave of the fireflies
این کارو من به تصور اینکه شبیه کارهای دیگه میازاکیه خریدم
متاسفانه به شدت از کار خودم پشیمون شدم الانم محاله برای بار دوم ببینمش
نه اینکه کار بدی باشه اتفاقا کار خیلی هنرمندانه ایه ولی انقدر تلخ و گزنده س که فکر نمیکنم شمر ابن ذوالجوشن هم
بتونه تو 10 دقیقه آخر فیلم جلو خودشو بگیره و گریه نکنه ! لامصب مثل زهر مار میمونه !
من بعد دیدن این فیلم دو سه روزی دپرس بودم.
گفتم گفته باشم !
تا اینجا که همه ی انیمشنها رو بررسی کردیم... همه ی آنها از یه قانون تبعیت می کنند و اونم نشون دادن عشق و فداکاری در محیط مامورایی طوری که بیننده همه ی اونها رو قبول میکنه ، طوری که این انیمشنها انگار رئال هستند.
شاید فقط اینها نگاهی دیگر به زندگی هستند.
خلاصه چرا Studio Ghibli یا اکثر کمپانی هایی که سبک منگا کار میکنند می توانند داستانهای تخیلی را طوری نمایش دهند که ما سعی می کنیم آنها را در ذهنمان واقعی جلوه بدهیم؟
منم دوباره ازت تشکر می کنم خیلی زحمت کشیدی جدینقل قول:
من خیلی زحمت کشیدم ( copy-paste کار خیلی سختیه!!!!!)
بیخودم نگو من کاری کردم ولی آره بدجور نقدهای همه رو می خونم می خوام همچین بکوبمشون به دیوار!!!
مرسی!
مونونوکه ضعیفه؟؟؟نقل قول:
ضعیفه؟؟؟
اصلا هم اینطور نیست دلیل داری بیار!
اسم grave of the fireflies رو هم نشنیده بودم مال کیه؟
دقیقا نگاه دیگه ای به زندگی درستهنقل قول:
ما که نمی تونیم مثل ایده آل هیمون زندگی کنیم پس اونا رو تصور می کنیم براشون قصه می گیم فیلم می سازیم تحسینشون می کنیم این یه نقطه مشترک توی تمام فیلمها و روایت هاست و حالا توی کارهای میازاکی شدید تر (همون مثبت بازی محض!)
من خودم شخصا هم اعصابم داغون می شه هم کیف می کنم
شخصیت تمام سامورایی ها مثل همه: خاموش و کم حرف، قدرتمند،طرفدار عدالت،بچه مثبت!
همین آشی تاکا چه خودشو می اندازه وسط بین مبارزه سان و لیدی چی چی (اسمش یادم رفته!) آدم حرصش می گیره آخه به تو چه تو برو به بدبختی خودت برس!!!
وقتی اونطوری سان رو می بره بیرون و با یه دستش دروازه رو باز می کنه!! اینا همش توی اون محیط رئال اتفاق می افته که واقعیت و تخیل خیلی خیلی قشنگ با هم ترکیب شدن و همینکه باعث می شن با وجود شدیدا غیرواقعی بودنشون باورشون کنیم حیرت انگیزه
این بهنظر من معجزه ایه که توی کارهای میازاکی اتفاق می افته
بچه ها همه چی رو باور می کنن بزرگترها دیرتر اما همین بزرگترها به کارهای میازاکی که می رسن همون حسی رو تجربه می کنن که مدتهاست از دستش دادن:
باور کردن چیزهای غیر عادی درست مثل بچگی هاشون!!!
این فوق العاده نیست؟؟؟
grave of the fireflies مال ايسائو تاكاهاتاس
مهمترین بدی مونونوکه و نااوسیکا داستان پیچیده و تقریبا بی معنیه که بدون دلیل آب فراوانی بهش بسته شده
به ندرت پیش میاد سر فیلمی من خوابم بگیره که متاسفانه سر نااوسیکا این اتفاق افتاد
زمان فیلم بیش از حد زیاده و شخصیتا بی دلیل و بی اتیکت توی داستان وول میخورن
همین.
بچه ها این کارتونها رو از کجا میشه گیر اورد؟؟؟
من هر چه قدر گشتم چندتاشون که دوبله شدن گیر اوردم
دوبله هاش که افتضاحننقل قول:
بچه ها این کارتونها رو از کجا میشه گیر اورد؟؟؟
من هر چه قدر گشتم چندتاشون که دوبله شدن گیر اوردم
منم البته همش رو گیر نیاوردم اینم از بیچارگی ما
من یه سوال جدی داشتم این on your mark واقعا 7 دقیقه است؟؟؟
من از onlineghibli دانلودش کردم ولی بنظر تیکه تیکه می رسه
توی imdb هم نوشته بود 7 دقیقه!!
یعنی چی فقط 7 دقیقه؟ !!!
توي صفحه اول همين تاپيك هم نوشته 7 دقيقه !! ( 6 دقيقه و 34 ثانيه )نقل قول:
خب همونطور كه قبلا هم گفتم اين يه انيمي كوتاه از ميازاكي هست !
يعني همين ديگه !
جدا" صفحه اول رو يه نگاهي بنداز !نقل قول:
اسم grave of the fireflies رو هم نشنیده بودم مال کیه؟
خوب اومدم aram حرف حسابت با هاول چیه؟
هه!!!نقل قول:
باشه خوب می زنی داغون می کنی ها!!!نقل قول:
دعوا کنیم؟ :31:
دهه واقع اومدی دعوا!!! :31:نقل قول:
هیچی بابا این هاول خداییش خل و چله!!!
یعنی واقعا با شخصیت های مذکر بقیه آثار میازاکی فرق می کنه
اولش همچین شخصیتش مرموزه آدم رو می گیره می یاد اونطوری سوفی رو نجات می ده ولی کم کم می بینی نخیر! مخش تاب داره! اون حمومش رو یادت می یاد؟ بچه سوسول!! موهاشو رنگ می کرده که خوش تیپ باشه!!!!
البته خداییش با موهای طلایی خوش تیپ تر بود!
اونم از اون مسخره بازی ها که جلوی استادش در آورد
من تا حالا ندیده بودم میازاکی به یکی از قهرمان های اصلیش شخصیت شیطون و طنز آمیز بده!!!
حالا اگه می تونی ازش دفاع کن!! :31:
حالا میان کلامتون ...
تو هاول اون شخصیت بچه هست مارکل
خیلی جالبه اصلا مشخص نیست از کجا اومده چطور شده پیش هاول زندگی میکنه
و اصلا سنخیتی با هاول و قلعه ش نداره
اشتباه نکنید نظرم منفی نیست اتفاقا مخ آدمو تحریک میکنه....
راستی کسایی که هاول اصلی رو دیدن یه ندایی بدین ببینیم از نسخه دوبله ش خیلی بریدن ؟
من از روی تایمی که تو imdb نوشته چک کردم هیچچی کم نداره ولی به نظر میاد برش داشته باشه.
منم نمی دونم این مارکل چیکاره بودنقل قول:
بهتره بهجای مارکل به سگ سالیوان گیر بدی من عاشقشم!!!
نسخه اصلی هاول رو من دیدم اما دوبلش رو ندیدم که بفهمم ازش زدن یا نه!
حالا به کجاها مشکوکی؟
کلا میازاکی توی کارهاش صحنه های غیرمجاز نداره فقط یه ابلهی مثل صدا و سیمای ما می تونه ازش بزنه (سادیسم دارن اینا)
الان فکر می کنم نمی تونم بفهمم از صدای چه کسی بجای هاول استفاده کردن توی دوبله فارسی
اون صدای نسخه انگلیسی که معرکه بود تک بود واقعا
اما آشپزی هاول جالب بود!اونقدر نرم حرکت می کرد حال کردم!اسباب کشی هم جالب بود اما وقتی فهمیدم
اون آتیش قلب هاول رو تمثیل می کنه واقعاً منقلب شدم!من توی کانال ترکیه دیدم طبق معمول دوبلاژ محشر بود
پس تو باید بقیه کارهای میازاکی رو هم ببینی
همشون قشنگن
تازه قلعه متحرک هاول یه اثری بود که نسبت به بقیه کارهاش کمی ضعیف بود یعنی پایانش همچین سرهم بندی شده بود اما من که کیف کردم!
توی کانال ترکی؟ لابد ترکی دوبله شده بود !!!!
خوب آره زبون استابولی دیدم من یکی دیگه هم دیدم اما اسمشو نمی دونم دختر بچه می ره یک شهر عجیب از
یک بچه کله گنده مواظبت می کنه و...هیچ سر در نیاوردم!غیرازاون کیفیت این کارتونها بالا نیست فقط موضوع این
کاتون هاول منو جذب کرد
ده هه !!!نقل قول:
دعوا ؟! چون الان ذهنيت من از تو پرنسس مونونوكه (سن) هست ؛ بي خيال ! هاول رو چه به دعوا :31::31:
هاول : مرموز ، خل و چل ، سوسول ، مسخره ، شیطون ...نقل قول:
دهه واقع اومدی دعوا!!! :31:
هیچی بابا این هاول خداییش خل و چله!!!
یعنی واقعا با شخصیت های مذکر بقیه آثار میازاکی فرق می کنه
اولش همچین شخصیتش مرموزه آدم رو می گیره می یاد اونطوری سوفی رو نجات می ده ولی کم کم می بینی نخیر! مخش تاب داره! اون حمومش رو یادت می یاد؟ بچه سوسول!! موهاشو رنگ می کرده که خوش تیپ باشه!!!!
البته خداییش با موهای طلایی خوش تیپ تر بود!
اونم از اون مسخره بازی ها که جلوی استادش در آورد
من تا حالا ندیده بودم میازاکی به یکی از قهرمان های اصلیش شخصیت شیطون و طنز آمیز بده!!!
حالا اگه می تونی ازش دفاع کن!! :31:
Ar@m : آنتي هاول
خوب شد هاول موهاشو مثل اين جديديا مش نكرده بودها !
ولي در كل شخصيت هاول خيلي قاطي بود ! همينش هم به من حال داد !
شخصيت ماركل يه نماد دوست داشتني در قلعه متحرك بود .نقل قول:
البته يه كمي هم شخصيت پردازيش گنگ بود
به جز تحريك مخ يه جور رابط هم بود
نقل قول:دوبله به تركي استانبولي !! بايد خيلي خنده دار بوده باشه !!نقل قول:
من هم دوبله فارسي و هم زبان انگليسي هاول رو ديدم و بايد بگم نسخه انگليسي بيشتر حال داد
دوبله فارسي هم البته قابل قبول بود ، سانسورش هم در حدود 20 - 10 ثانيه اي بود !
راستي اون انيميشني كه گفتي فكر مي كنم « شهر اشباح » بوده ، يه سر و گردن از بقيه انيمي ها ميازاكي بالاتره ! اگر نبينيش نصف عمرت بر فناست ! نقدش هم در پست 9 همين تاپيك ميتوني بخوني . حداقل دوبله شده اش رو از بازار مي توني پيدا كني .