بابا امیر جان دندونت درد میکنه بکشش.
به سن و سالت نمیخوره دندونهات رو درست کنی.
فقط اینجا گیر نده.
Printable View
بابا امیر جان دندونت درد میکنه بکشش.
به سن و سالت نمیخوره دندونهات رو درست کنی.
فقط اینجا گیر نده.
داری منو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دست میندازی ؟نقل قول:
نقل قول:
بابا اول اون شروع کرد من که آخرش گفتم بهتره جنجال به پانکنیم.
من نه دوست دارم گیر بدم نه اینکه بهم بیخودی گیر بدن .
من اگه می دونستم با معرفی کردن تیفا اینجوری میشه هیچ وقت این کار رو نمی کردم.... ^__^
ولی از شوخی گذشته از بقیه ی شخصیتای دختر Ff خیلی بهتره!!! (البته به نظر من)
فکر کنم بازیش واسه Pc هم باشه... (مطمئن نیستم)
نقل قول:
چیز مهمی نبود . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :5:
بگذریم .................................................. .................................................. .............................ترمز!!!!!!!!!!!
شخصیت اون خفاشه زن تو بازی DEVIL MAY CRY 3 یکی از دشمن های بازی خیلی قوی بود
وقتی آخرای جونش بود میومد بهت میچسبید و خون تو رو میخورد:18: و برای خودش میگرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 روز طول کشید تا کشتمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آره واقعا شخصیت قوی ای بود.... همین طور اعصاب خرد کن....:2:
.................................................. ...............................ترمز !
اون شخصیت زن تو بازی onimusha 3 یکی از دشمنای بازی بود که 4 تا دست داشت و دستاش هم کش میوورد! اعصاب منو بهم میریخت :18:
ولی در آخر نبرد --------- به هلاکت رسید .:27:
نقل قول:
من onimusha 3 رو ندارم... برای چه کنسولی هست؟؟؟ بازی خوبیه؟
نقل قول:
سلام .:31:
برای ps2 و pc ------- بازی خوبی است سوم شخصه و 2 تا cd هستش .:5:
اینم عکس از بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خیلی خیلی ممنون!!!!:33:
نقل قول:
خواهش میکنم !:43::11:
شخصیت تام ریدر هم خوب بود یعنی عالی بود:31:
من هنوز نتونستم این ورژن جدیدشو بازی کنم میخواستم بپرسم اگه شما بازی کردین با ورژن قبلیش چه فرقی داره ؟
نقش لارا کرفت (Tomb Raider)
یه دختره هم بود... توی Fatal_Frame_III :
اره این یکی هم موفق بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
میشه یک کم اطلاعات در موردش بدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .............ممنونت میشم !:46:
کلا داستانش دور به دختره بنام Rei Kurosawa (همونی که ازش عکس گزاشتم) هست...ایشون عکاسن و طی ماجراهایی ( که خودم هم زیاد متوجه نشدم ) میبینه که میتونه از روحا عکس بگیره!!!!!!!!!!!!!!!:18:نقل قول:
نقل قول:
عجب.........................!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط باید از روح ها عکس بگیری ؟
فکر کنم دوربینش سونی بوده (مدل DSC-R1) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:46:
نقل قول:
هه هه هه هه هه....:16: آره واقعا....
کسی کندی سوکس رو نمیشناسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان از زدن اسپم بپرهیزید.
این دیگه چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟:27:نقل قول:
چه جالب!!!!!!!!نقل قول:
کلا داستانش دور به دختره بنام Rei Kurosawa (همونی که ازش عکس گزاشتم) هست...ایشون عکاسن و طی ماجراهایی ( که خودم هم زیاد متوجه نشدم ) میبینه که میتونه از روحا عکس بگیره!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:به نظر من تاثیر گذارترین نقش فرعی بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://images.google.com/images?hl=en&q=Candy+Suxxx&btnG=Search+Images&gbv=2
بازی فاتال فریم ژاپنیه...من یکی دوست ندارم نقدهاشم بخونم.:27:
این دیگه چی بود .! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بازی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چه چیزایی بازی میکنی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pink pantherخطر داره.............!:27:
بابا همین GTA:VC خودمون بود.نقل قول:
از فاتال فریم که بهتر بود از نظر من.
کلا با داستان زور زده IIIش Great گرفته از گیم اسپات.
مطمئنم داستانشم کپی یک فیلم بوده.
کاراکترهاشم که عنیمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی اسم فیلمی که از روش برداشتن میدونه بگه ممنون میشم.
نقل قول:
اتفاقا من هم داستان این بازی رو دوست دارم هم کاراکتراشو....:20:
نقل قول:
جان ما ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تو gta san andreass میشه از این کارا کرد ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی بیشتر فمنیستیه اما نقش هوکرها پررنگتر شده:27:نقل قول:
راستی خیلی جهان سومی هستی. با پیام شخصی دنبال کن:19::19:
دوست داشتن فرق میکنه.نقل قول:
اتفاقا من هم داستان این بازی رو دوست دارم هم کاراکتراشو....:20:
جذاب هست به کنار از خودش ایده ای نداره.:13:
شاید........نقل قول:
جذاب هست به کنار از خودش ایده ای نداره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------------
یونا توی فاینال هم بد نیست!!!
نقل قول:
نه باور کن اینجوری نیست :19:!
شوووووووووووووووووووووووو خی کردم
اون که خیلی بچه مثبت بود همه اش می خواست خودشو فدا کنه بقیه نجات پیدا کنن!!!!نقل قول:
یونا توی فاینال هم بد نیست!!!
من از اون بدجنسه خوشم می اومد اسمش چی بود؟ همون که موهاش آبی بود!!!
ولی بازیش واقعا پایان قشنگی داشتش
من یکی از شخصیت یونا در فینال فانتزی 10 خوشم می اید یکی هم از اش شخصیت فینال 12
به نظر من که خدا هست راستی کسایی دیگری هم هستن که خوشم بیاد ولی نه به این اندازه
نقل قول:
من یه دمو ازش دیدم خوب بود:20:
من که از تو شخصیت ها فقط اش ملکه فینال فانتازی 12
نقل قول:
کی هست ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من فاینال 12 رو بازی نکردم... میتونید ازش یه عکس بزارید؟؟؟:20:
ولی کلا همه ی شخصیتای سری فاینال فانتزی خوبن!!!!!!!!!!!!!!!!
---------------------------------------------------------
من از این دختره هم خوشم میاد...فقط مشکل اینجاست که نمی دونم مال کدوم بازیه:9:...فقط این عکسم ازش دارم:
کسی میدونه مال کدوم بازیه؟؟؟؟
لباسش که مثل راننده های مسابقات ماشین سواری (فرمول) یا (رالی) است !!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نمیدونم والا!!!!!!!
اسمش چیه؟؟؟
خیلی مبهمه این دختر خانومه .....
سلام به همگی.
به نظر من شخصیت های توی فاینال فانتزی نسبت به بازیای دیگه سر ترن . اما من شخصیت Eva در متال گیر 3 (اسنیک ایتر) رو خیلی دوست داشتم .
واقعا!!!!!!نقل قول:
خیلی مبهمه این دختر خانومه .....