عکس العمل وردربرمن در مورد همگروه شدن با رئال!
سایت رسمی باشگاه وردربرمن امروز نوشت: رئال مادرید از ان دسته تیمهایی است که هر تیمی ارزو می کند با او بازی کند.
و ادامه داد:
رئال مادرید در این گروه شانس اول صعود است و شاید ما به عنوان تیم دوم شانس صعود داشته باشیم.
یکی از مربیان تیم برمن نیز گفت:
ما بسیار محظوظ شدیم که با تیمی مانند رئال مادرید همگروه شدیم ما سال گذشته با همگروه شدن با بارسلونا و چلسی تجربه روبرو شدن با تیمهایی در این سطح بالا داریم.
توماس شاف سرمربی برمن نیز گفت:
مطمئنا این تیم رئال مادرید است که مدعی اول صعود از این گروه است انها با داشتن مربی مثل شوستر و با بازیکنانی نظیر رائول - ون نیستلروی - کاناوارو - روبینیو و دیگر بازیکنان حتما حرفهای زیادی خواهند داشت.
فرانک بوئمن کاپیتان برمن هم گفت:
من از این قرعه کشی بسیار راضی هستم چون ما می خواهیم با بازی کردن در مقابل رئال مادرید خودمان را ثابت کنیم.
و در اخر صحبتهای مهاجم جوان برمن - کوین - را می خوانیم:
من ارزو داشتم که با رئال همگروه شویم و این اتفاق نیز افتاد و من از این اتفاق بسیار خوشحالم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رائول:تغییر مربی قسمتی از زندگی مادرید است.
كاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد تغييرات پي در پي در پست مربيگري را قسمتي از زندگي اين تيم دانست.
به نقل از آس اسپانيا، رائول گونسالس گفت: متاسفانه سالها است كه مربيان ما مدام تغيير ميكنند. تاكتيكهاي عجيب و غريب آنها را به اجبار اجرا مي كنيم و هر بار نيز ثابت كرده ايم كه مشكلي از اين منظر نداريم.
گونسالس بلانكو افزود: بازيكنان حرفه اي هستيم و برايمان فرقي نمي كند چه مربي بالاي سرمان باشد. تنها مربي كه حضورش براي ما بسيار مغتنم بود، كاپلو است.
وي اظهار داشت: بعد از او به نظر مي آيد برند شوستر نيز نقشي موثر را ايفا ميكند؛ اما اين درست نيست كه پس از هر تساوي يا باخت، هر چه قدر هم سنگين، به فكر تغيير مربي باشيم. متاسفانه تغيير مربي قسمتي از زندگي رئال مادريد است.
سولدادو مشروط در رئال ماند!
روبرتو سولدادو بازیکن ۲۲ ساله رئال مادرید که سال گذشته را به طور قرضی در اوساسونا بازی می کرد امسال به تیم رئال مادرید بازگشت اما با وجود بازیکنانی نظیر رائول - ون نیستلروی - ساویولا و هیگوئین بعید به نظر می رسد فرصت بازی به او برسد به همین دلیل این بازیکن قصد داشت که رئال را ترک کند اما پدیا میاتوویچ با او مذاکره کرد و قول داد که اگر در نیم فصل اول به او فرصت بازی کردن داده نشد او می تواند در فصل نقل و انتقالات زمستانی به هر تیمی که می خواهد برود.
در آستانه رئال مادرید - ویارئال
Who: Villarreal vs Real Madrid
When: Sunday, 2nd September 2007, 2100 CET
Where: Estadio El Madrigal, Villareal
به نقل از پارس فوتبال:
پنج بازی آخر دو تیم:
Villarreal
Aug 25 Valencia vs Villarreal 0-3 (Primera Liga
Aug 19 Villarreal vs Livorno 2-2 (Pre-Season Friendly
Aug 14 Villarreal vs Osasuna 3-0 (Pre-Season Friendly
Aug 10 Villarreal vs Sporting Braga 3-1 (Pre-Season Friendly
Aug 07 Hércules vs Villarreal 0-4 (Pre-Season Friendly
Real Madrid
Aug 25 Real Madrid vs Atlético Madrid 2-1 (Primera Liga
Aug 19 Real Madrid vs Sevilla 3-5 (Spanish Super Cup
Aug 15 Cadiz vs Real Madrid 1-3 (Ramon de Carranza Trophy
Aug 14 Real Madrid vs Real Betis 0-1 (Ramon de Carranza Trophy
Aug 11 Sevilla vs Real Madrid 1-0 (Spanish Super Cup
تركیب احتمال ویارئال:
Viera - Venta/Ángel, Cygan, Fuentes, Capdevila - Cazorla, Senna, Josico, Pirès - Tomasson, Rossi/Kahveci
تركیب احتمال رئال:
Casillas - Sergio Ramos, Metzelder, Cannavaro, Heinze - Sneijder, Diarra, Guti, Robinho - Raul, van Nistelrooy
نظر من:
--------------------------كاسیاس---------------------------
هاینزه--------كاناوارو-------------متزلدر--------------راموس
--------------------------دیارا--------------------------------
-------درنت--------------گوتی----------------اشنایدر------
--------------رائول-------------------نیستلروی-------------
پیش بینی سایت گل:
Villarreal 1-2 Real Madrid
منبع:parsfootball
تبریک به طرفداران رئال مادرید