دستت درد نکنه PINK PANTHER جان روشن شدم فقط چندتا ویستا وجود داره کدام باید نصب کنم یا اصلا فرقی نداره هر کدام شد عیب ندارهنقل قول:
Printable View
دستت درد نکنه PINK PANTHER جان روشن شدم فقط چندتا ویستا وجود داره کدام باید نصب کنم یا اصلا فرقی نداره هر کدام شد عیب ندارهنقل قول:
دستت درد نکنهنقل قول:
فقطfirmware چیه؟
آخرین firmware را از کجا بگیرم؟
سلام.
joey jordison جان ویندوز ویستا Ultimate رو بگیر.
حد اقل رمت باید بالای 2 باشه برای روون اجرا شدن وگرنه تیک میزنه.
ابولفضل جان ازینجا بگیر درسته:
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=ef74cd39-0fec-4c70-95c8-b01930b2b502&DisplayLang=en
دستت درد نکنه:8:نقل قول:
Pink Panther عزیز یعنی بدون رم 2 گیگ به بالا نمیشه ؟!
سیستم من اینه :
CPU : 3Full With 2MB Cache
VGA : 7300 GS With 128MB Ram Up To 512
Ram 1 GIG
Windows : Xp .
اگه هم نمیشه دیگه دیر شده چون من خریدم ! حالا یه تستی میکنم . خداکنه بگیره . عکس های پشت جلد بازی منو داره دیوونه میکنه !
در مورد FireWare اون دیگه چیه ؟ من تاحالا نشنیده بودم . حالا میگیرم شاید واسه ما یه کفافی داد !
نگران نباش میگیرهنقل قول:
عزیزم نگران نباش . اجرا میشه . فقط اگه یه وقت مشکلی پیش اومد ، از VGA هستش که اون هم با پایین آوردن جزئیات درست میشه .نقل قول:
بلاخره تموم شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . کمکی خواستین بگین.
دوستان با گرافیک سری 7 و 6 بازی زیاد گرافیک درستی نخواهد داشت. سایه ها و پرکتیکلها به هم میریزن اما خوبه.
بازی رو تقریبا دارم تموم میکنم ! واقعا کیف میبره ادم با این گرافیک با 8500 geforce عالی باز میشه
رم هم 1 گیگ بسه چون مال من هم 1 گیگ بود مشکلی نداشتم
pink panther جان اگه مشکلی داشتم میگم فعلا بای
سلام ،
اگه بازی BioShock رو تموم کردین و پایان بد رو دیدین ؛ بهتون پیشنهاد میکنم که به این سایت برین و پایان خوب رو حتما ببینین !! همونطوری که میدونید ، بازی 3 تا پایان داره که هر سه تو این سایت موجود هستن !!
توجه : دیدن این ویدیوها به افرادی که بازی را تمام نکرده اند ، به هیچ وجه توصیه نمیشود !!
[HTML]http://www.youtube.com/watch?v=8mCE3R2_eIc[/HTML]
موفق باشید.
ببخشید دوستان من به یه مشکلی برخوردم :
من وقتی دارم بازی میکنم خیلی خوب و روون اجرا میشه و مشکلی نداره ( البته یکمی گرافیک ها رو آوردم پایین )
بعد که میرسم به یه قسمتی یه دفعه سیستم Restart میشه !!!!! اعصابمو ریخته به هم . کسی میدونه مشکلش کجاست ؟
عزیزم ، یه گزینه هست تو آپشن که البته کامل یادم نیست چی بود ف یه چیز تو مایه های ... Shader ... اون رو غیر فعال کن احتمالا مشکلت حل میشه .نقل قول:
من هم همین مشکل رو داشتم .
ممنون دوست عزيز . يه امتحاني ميكنم خبرشو بهت ميدم .نقل قول:
عزیزم ، یه گزینه هست تو آپشن که البته کامل یادم نیست چی بود ف یه چیز تو مایه های ... Shader ... اون رو غیر فعال کن احتمالا مشکلت حل میشه .
من هم همین مشکل رو داشتم .
با سلام
این قدر تعریفش رو کردین دیوونه شدم!!!!!!!!!
دوستان یه سایتی چیزی هست که بتونم به صورت پست بخرم؟یعنی پول رو به حساب واریز کنم و فیش رو براشون بفرستم و بعد با پست برام بیاد؟
یا اگر کسی از دوستان می تونه برام تهیه کنه و پست کنه حاضرم تمام خرج و مخارجش از قبیل پست و این جور چیزها رو بپردازم.
دوستان عاجزانه خواهش می کنم.دارم دیوونه میشم.
با سلام
چی شد دوستان؟
چرا تاپیک رو تعطیل کردین؟
پس یعنی کسی نیست جواب سوال من بیچاره رو بده.
اون قدر بد شانس هستم تا اومدم توی این تاپیک پست دادم تاپیک تعطیل شد.
سلام دوستان من بازی Bioshock رو نصب کرد بعداز لی گشن کرک هم پیدا کردم ولی یه فایله به نام openal32.dll
می خواهد من از اینترنت دانلود کرم ولی اشکال داد کسی این بازی با این نام فایل رو نداره بده به ما
عزیز مال فایلهای C++ Runtime یا Direct X هست.نقل قول:
از اینترنت هم بگیری بازهم یکی دیگه رو میخواد.
آرخین رایرکت ایکس:
اونی که توی DVD هست نیست.کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=cb7397f3-0949-487b-9247-8fee451bf952&DisplayLang=en
C++ Runtime هم صفحه قبل هست.
دوستان برای خرید میتونید برید بیرون بازی رو بخرید.
توی فروشگاهها دیر میان;)
دوستان سلام
من بازی رو نصب کردم ولی وقتی روی فایل exe دابل کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته هارد یه چند ثانیه کار میکنه بعد هیچی:41::19:
درایورم 162.18_forceware هست
اخرین اپدیت DX 9c
سلام.نقل قول:
مطمئنی درایورت نصبه؟
اخه وقتی درایور نصب نباشه همین اتفاق میفته.
از صفحه ی سایت Nzone درایور رو گرفتی؟
اقا کسی میدونی رمز این در چیه؟
در ضمن چقدر دیگه بازی تمومه؟
کد:http://ardal.parsaspace.com/vvv.JPG
آره از سایت Nzone گرفتم .نقل قول:
یک فایل ظاهر میشه که نوشته:
Log (NuContext): Setup
Log (NuContext): Setup
Error (NuCore): Unsupported function called from 10D5F901: IDXGIAdapter_CheckInterfaceSupport
با چه ویندوزی؟نقل قول:
الان بعضی از فرومها همین مشکل تو رو نوشتن داشتن از کرک بوده.
کارت گرافیکت تقلبی نیست؟
از کرک darkcoder استفاده کردی یا کرک شرکت سرزمین؟
بگیر استفاده کن شاید درست شد.کد:http://www.megagames.com/cgi/download/download.cgi?action=search&category=cracks&search=BIOSHOCK.V1.0.ENG.DARKCODER.NOCD.ZIP
100% چونکه برای بقیه حل شده بود.
من چکار کنم؟؟؟نقل قول:
من این در رو هک کردم.نقل قول:
میتونی هکش کنی چون به قرصهای اکسیژن توی این دفتر احتیاج داری.
هک نمیشهنقل قول:
فقط باید کد بدی
میشه بگی توی کدوم مرحله ای؟نقل قول:
# Fort Frolic
# Hephaestus
# Olympus Heights
# Point Prometheus
کدوم قسمتی؟
Olympus Heights
سلام.نقل قول:
ممنون اسم مرحله گفتی
این رو تست کن:
آخرهای بازیه اما قسمت سخت بازی همونجاست. تقریبا سر درد میگیری.کد:5744
منون تست میکنم
با سلامنقل قول:
خوب منم می دونم که می تونم توی بیرون بازی رو بخرم
ولی بدبختی من اینه که بازی رو توی شهر خودمون گیر نیاوردم
یه سایتی چیزی هست که بتونم بازی رو ازش بخرم؟
ببخشید من یه سئوالی داشتم از اونایی که بازی رو تموم کردن :
ببخشید من بازی رو ادامه دادم تا اونجایی که دستش آتیشی هم میشه . بعد حالا یه جایی هست که یه تابلویی افتاده زمین و مثل اینکه باید من اونو منفجر کنم . ولی هرچی میگردم چیزی پیدا نمیکنم . میشه راهنمایی کنید ؟
دوست عزیز خوب من دارم . Dvd شو هم احتیاجی ندارم . اگه میخوای تا من اصلیشو واست بفرستم .نقل قول:
با سلام
خوب منم می دونم که می تونم توی بیرون بازی رو بخرم
ولی بدبختی من اینه که بازی رو توی شهر خودمون گیر نیاوردم
یه سایتی چیزی هست که بتونم بازی رو ازش بخرم؟
یعنی 2 Dvd + جلد . اگه خواستی بگو .
برو پایین یخها رو آب کن تا بتونی بری جلو;)نقل قول:
بعدش به یک چیزی میرسی که میتونی باهش در رو منفجر کنی.
نقل قول:
دستت درد نکنه درست شد :20::11:
ببخشید از کجا برم پایین ؟! یعنی برگردم بعد برم پایین ؟ حالا یکمی میگردم نتونستم رد کنم توی همین پست میگم . ممنون از توجهت .نقل قول:
برو پایین یخها رو آب کن تا بتونی بری جلو
بعدش به یک چیزی میرسی که میتونی باهش در رو منفجر کنی.
با سلام
دوستان BioShock با این سیستم اجرا میشه؟
Motherboard:GIGABYTE VM900M
RAM: 1 GB
Graphic Card: WinFast PX7300 GT Extreme(Nvidia)/128 Bit/DDR3
CPU : 3.00 GHZ Full/INTEL
سلام.نقل قول:
100% اجرا میشه.برو حالشو ببر.:46:
چند مگه برادرنقل قول:
دستت درد نکنه درست شد
مال من که اصلا اجرا نمیکنه
اقا اونایی که بازی رو تمام کردن اخرش چی میشه (همه پایان ها)
اخر رپچر میره زیر اب یا نه این جریان بیگ ددی و خواهر کوچولوها به کجا میرسه ایا شخصیت اول بازی میمیره یا نجات پیدا می کنه و در بازی چکار باید بکنیم تا پایان خوب رو ببینیم ممنون