دوست من باید به این شماره ی 30009 چی ارسال کنیم تا صورت حساب رو بفرسته؟
یه سوال دیگه کدوم قسمت سایت ام سی آی قبضا رو نشون میده ؟ من پیدا نکردم ...
Printable View
دوست من باید به این شماره ی 30009 چی ارسال کنیم تا صورت حساب رو بفرسته؟
یه سوال دیگه کدوم قسمت سایت ام سی آی قبضا رو نشون میده ؟ من پیدا نکردم ...
اون موقع كه نوكيا n90 داشتم بيشترين قبضم 50000 واسه اس ام اس
يه شب باهاش 360 تا اس ام اس فرستادم ركورد روحال كنين
با 11 نفر اس ام اس بازي ميكردم
اس ام اس نوشتن باهاش راحت بود دكمه هاي نرم و بزرگ
و اين گوشيم ان 73 مكافات باهاش اس ام اس فرستادن دكمه هاي كوچيك و به هم چسبيده
باید تاریخ بفرستی حالا یا تاریخ یه روز یا یک بازه از تاریخنقل قول:
لیلا
میشه یک نمونه رو کاملا به انگلسی بنویسی همون طور که باید سند کنم.
به نظرت 350 تمن کمه؟والا من 350 تومن داشتم 350 هزار بار میرفتم دانشگاه و بر میگشتم.در مورد دختره هم باید بگم که اون بابا وضعش خوبه؟ به ما چه؟همینان که تو جامعه باعث اختلاف طبقاتی میشن دیگهنقل قول:
میخوای رکورده خودتو بشکنی دیگه؟بنده خدا بابات:31:نقل قول:
ببیننقل قول:
بررای اون شماره اس ام اس اینطوری میفرستی
860101,860220
وسط این دو عدد باید یکی واا کوچک بزاری .همون عدد یک موبایلتو دو بار بزنی میاد
در ضمن باید بم که این خدمت هزینه بیشتر از یک اس ام اس هست و هزینه هر بار اس ام اس دادن به این شماره 200 تومن شاید هم بیشتر باشه.یه نظرم توی هر دوره یه بار بفرستی بد نیست ولی بیشتر توصیه نمیشه.بررای منم یک بار بیشتر کار نکرد بعد اصلا جواب آدمو نمیده
در قسمت دوم سوالتم باید بگم که
مشاهده صورتحساب آخرین دورهکد:http://217.218.110.149/billing/index.html;jsessionid=4D6938925F3149C2D733B033A29B0591
:31::31::31::31::31:نقل قول:
کی گفت کمه من خطمو 360 تومن خریدم اون وقت بیام ماهی 300-400 هزار تومن پول بریزم تو جیب مخابرات ؟نقل قول:
به نظرت 350 تمن کمه؟والا من 350 تومن داشتم 350 هزار بار میرفتم دانشگاه و بر میگشتم.در مورد دختره هم باید بگم که اون بابا وضعش خوبه؟ به ما چه؟همینان که تو جامعه باعث اختلاف طبقاتی میشن دیگه
بله بابای دختره وعضش خوب بوده دیگه ایشاالا همه وضعشون توپ بشه.
بابا ببینید ماها چه آدمای بدبختی هستیم!!!...
الان حتماً دارید فکر می کنید که من منظورم مخابراته...
نه..
ببینید یه تعداد آدم مخ و دانشمند اومدند موبایل درست کردند و ما هم فقط بلد بودیم تو کفش بمونیم...
اومدن رایانه اختراع کردن ما فقط بلدیم تو کفش بمونیم...
اومدن اس ام اس رو ابداع کردن ما هنوز تو کفشیم...
به راستی تا کی باید این روند ادامه پیدا کنه...
همینه که عقب افتاده شدیم دیگه..
99.9999 درصد شما الان دارید از ویندوز و سیستمی که دیگران آن را ساخته اند استفاده می کنید و خیلی هم ادعا میکنید که حرفه ای هستید و همه جاشو بلدید...(درباره موبایل هم همینطور است)
چرا سر قبض موبایلتان دارید با هم بحث میکنید...
اگه می خواین این همراه اول سود نکنه چرا به فکر ساختن برنامه ای برای این منظور نیستید...
چرا فکر می کنید که چون چند تا اصطلاح می دونید خیلی به روز و آپ تو دیت هستید...
لطفاً یه کم به کاراتون فکر کنید.
البته ببخشید که اینجوری حرف زدم ...نمی خواستم تبی که اکثر جوون ها و نوجوون های ایرانی را فرا گرفته بیشتر شیوع پیدا کنه...
تبریک می گم شما موفق شدید جلو شیوع این تب رو بگیرید !نقل قول:
البته ببخشید که اینجوری حرف زدم ...نمی خواستم تبی که اکثر جوون ها و نوجوون های ایرانی را فرا گرفته بیشتر شیوع پیدا کنه...
عزیز کجای کاری ایرانی ها همچین مغز هم نیستن اصلا چرا می گن مغزن ؟
چی کار کردیم که اینو می گن ؟
آره تو کلاه برداری تا دلت بخواد ترفند بلدن ولی تو علم و تکنولوژی و ... نُچ!
ببین گلمنقل قول:
الان در قرن بیستم زندگی میکنیم.خوب؟اساسا هر وسیله ایی که اختراع میشه برای راحتی انسان هست و چون جدید هست خوب استقبالم میشه.
الان یه لحظه به این چیزی که میگ خوب دقت کن
شب تا ساعت 7 بیدار نیستی .چون برقو خارجی ها اختراع کردن.
پدر و مادرت توی یه شهر دیگن که فاصله تو با اونا زیاده.خدای نکرده بهت خبر میرسه پدرت حالش بده و تو میخواهی با قاطر بری پدرتو ببینی.چرا؟چون هواپیما رو خارجی ها اختراع کردن.
در بحث علم بهت میگن باید یه عدد 12 رقمی رو در یه عدد 20 رقمی ضرب کنی.تو باید با دست این کارو بکنی .چون ماشین حساب و کامپیوتر رو دیگران اختراع کردند و خیلی چیزای دیگه
ببین اون چه بل بشویی بشه.
بعدشم وقتی ادیسون برق رو اختراع کرد جهانی شد و فقط متعلق به یه کشور نیست و یه فرد جهانیه.همونطور که ابو علی سینا و دیگران ایرانی های معروف جهانی هستن .چون همه دارن از حاصل سالها کار اونا استفاده میکنن.
تو الان دور و برو نگاه کن.الان همه چی با کامپیوتری شده.به نظر من انسان قرن 20 بدون کامپیوتر دیگه نمیتونه زندگی کنه.زمان عصر هجر که نیست. ما محتاج کامپیوتر شدیم.ببیننم بهت بگن برو توی یه آتشفشان .میری؟نمیری که میگی چی یه روبات به جای من بره.روبات از چیه؟کامپیوتر.
همین امروز من رفته بودم بانک برای افتتاح حساب.متصدی بانک ازم کد ملی رو خواست.بهش گفتم تا دو دقیقه دیگه بهت میدم.سریع با موبایل زنگ زدم خونه و شماره گرفتم.حالا بدون موبایل باید این همه راهو برمیگشتم و دوباره میرفتم تو صف وایمسادم.تو حال داری بری و برگردی.من که حسشو ندارم.پس این کمک به منه.
بعدشم ما هنوز این تواناییو نداریم که بخواهیم ویندوز درست کنیم.مجبور یم که از ساخت اونا استفاده کنیم.چون ما هم پیشرفت و راحتی رو برای خودمون میخواهیم.به نظر من اگه استفاده نکنیم میشیم عقب افتاده
بعدم اینایی که 4 ا کلمه یاد میگیرن و میخوان پز بدن.اینا از درون توخالی هستن.همین
:18::18::18: حسابی کف کردم:18::18::18:نقل قول:
راستی اواتارت منو کشته:5::18::24::34:نقل قول:
ببینید دوست عزیز و گرامی همین الان شما داردید از فواید این امکانات رفاهی صحبت می کنید...نقل قول:
مگه من گقتم نباید استفاده کنیم...
شما نگاه کن از اون 7 8 تا مثالی که زدی چند تاشو ما ساختیم؟؟؟نه خدایی اصلاً چیز به کاربردی به اندازه برق و موبایل ساختیم؟؟؟
اون زمانی که موبایل و کامپیوتر داشت اختراع می شد پدران و نیاکان ما کجا بودند؟؟؟
جوابش روشنه داشتن از امکانتی که قبلش بازم خارجی ها اونا رو درست کرده بودن استفاده می کردن...(رادیو،تلویزیون،...)
و ما باز هم ما عقب افتادیم...
حرفمو قبول نداری؟؟خوب
شما همین الان همین الان داری چی کار می کنی؟؟؟
داری تو تاپیکی که زدی یه پست رو مطالعه می کنی و از کامپیوتر و اینترنت و ویندوز و ماوس و نور لامپ و ...استفاده می کنی..میگی باید استفاده کرد...باشه باید استفاده کرد...
حالا یه لحظه به گذشته برگرد و فکر کن که به جای وصل شدن به اینترنت چقدر می تونستی کار مفید انجام بدی یا ابداع کنی...
اگه دانشجو یی که یه چیزی اختراع می کردی یا دانش آموزی دو کلام درس می خوندی با نور لامپ..
من نگفتم که از امکانات نباید استفاده کرد...
ولی اینو بدونید که بعضی ها شدیداً می خوان که مارو عقب بندازن...
بهتره دیگه این بحثو ادامه ندید چون قفلش می کنن...
بابا همیشه قبض موبایل منم پول Sms بیشتر از هزینه مکالمه میاد.
حدود 20000 تومان پول Sms
ولی هزینه مکالمه حدود 13000 تومان
کف کردن هم داره من اگر این قدر پول داشتم ازدواج می کردم !نقل قول:
قابل نداره !:31:نقل قول:
خیلی ممنون جالب بودنقل قول:
در ضمن بحثو ادامه بدید برا چی بخوان قفلش کنن قوانین رو رعایت کنید
من هم حرفتو قبول دارم.ولی یه مسئله هستنقل قول:
ببین تو گله و شکایتت از نیاکانت هست ولی من میگم شکایتت باید از پادشاهان سابق و مسولین حاضر باشه.
نیاکان من و تو درسته برق و کامپیوتر رو اختراع نکردند ولی توی خیلی از زمینه ها از خارجیها جلوترند.
اصلا بزار یه چیز دیگه بهت بگم.مگه توی حمله امریکابه ژاپن،ژاپن با خاک یکسان نشد.مگه اونا نابود نشدند؟هنوز هم که هنوز از اثارات اون بمب بچه های ناقص به دنیا میارن.خوب الان فکر میکنی چطوری ژاپن به یک قطب مهم صنعتی تبدیل شده؟به وسیله نیاکانش؟ نه. به وسیله همت مردم و مسولین الان ژاپن شده ژاپن
فرض کن یه وسیله بسیار مهم اختراع کردی.میبری ثبت کنی بهت توجه نمیکنن.چه حسی بهت دست میده؟اون وقت یه شرکت خارجی میاد روی طرحت سرمایه گذاری میکنه.هر کی باشه میزاره میره و طرحشو میبره .منم بودم میبردم.
تو میدونستی اولین لیزر دنیا رو یه ایرانی به اسم مهندس جوان اختراع کرده؟
چند سال پیش یه خبری توی اخبار 22 شبکه 3 نشون داد واقعا کف کردم.میدونی چی بود؟همانطور که میدونی انواع پلاستیک ها از نفت ساخته میشه.یه نفر ایرانی اومده بود و از پلاستیک های زباله دوباره نفت درست کرده بود.خوب میدونی چقدر به نفع جامعه است؟ولی هیشکی حمایت نکرد.اونم طرحشو ورمیداره و در میره.
یا چند وقت پیش یه نفر لبه مرز یا کمترین امکانات تونسته بود یه قطعه ای واسه موبایل اختراع کرده بودکه با یه بار شارژ موبایل تا 30 دیگه احتیاجی نبود موبایل شارژ بشه.خوب تو فرض کن مسول شرکت نوکیا باشی.یه همچین خبری بهت بده نمیایی اون طرف رو دعوت کنی و از طرحش حمایت کنی؟همینجوری میشه که مغزای ما رو میبرن دیگه. همین دیشب توی برنامه کوله پشتی به طور اتفاقی دیدم که یه پسره ایرانی اومده و یه سیستم عامل تحت جاوا درست کرده بود که هم یه سیستم عامل بود و هم میتونست روی سیستم عامل های دیگر مثل ویندوز نصب بشه
جالبش این بود که این سیستم عامل از اول نوشته شده بود و از جایی باز خوانی نشده بود.یعنی اینکه بخواد از روی چیزی کپی کنه .بلکه خودش نوشته بود.به گفته خودش اینکار چندین سال از عمرشو گرفته بود و کار بسیار سختی بود.
میبینی. ما برق اختراع نکردیم.اختراع کامپیوتر و موبایل مال ما نیست.ولی اینقدر جوون باهوش داریم که اگه از همین الان پشت جوونامون باشیم و حمایت کنیم امریکا با این همه عظمت پشیزی در مقابل ما نیست.مطمئن باش اونا 100%میدونن که مقابل ما کم میارن.به خاطر همینه که دارن جوونای مارو یه عده معتاد و یه عده دیگرو با این بازی های دیوونه میکنن.ما خیلی سرتریم ولی کسی نیست که از بچه های ما حمایت کنه.این کارم باید مسولا بکنن که اونام ماشالله به فکر همه چی هستن الا مردم
خواهش میکنم.قابلی نداشت.:11:نقل قول:
ببینید عزیزان...
هر چیزی یه فرهنگ استفاده داره...قبول دارید؟
این در مورد اس ام اس هم صدق میکنه.
sms=short message sending یعنی سرویس پیام کوتاه.
این یعنی چی؟
یعنی شما میخوای به طرفت بگی بیا فلان جا...به جای اینکه زنگ بزنی یه اس ام اس میفرستی البته البته البته این برای خارجی ها بوده که اکثرا مکالماتشون دقیقه ای حساب میشه به همین علت براشون به صرفه تره.
برای ما ثانیه ای حساب میشه و اگه شما تماس بگیری و اونی رو که میخوای بنویسی بهش بگی هم هزینش کمتر میشه و هم مطمئینی که به دست طرف میرسه.
حالا ایرانی ها که قبض موبایلشون زیاد میاد همشون اس ام اس بازی میکنن.در حالی که اگه زنگ بزنید و همونا رو بگید خیل خیلی کمتر پاتون میفته.
اگه دقت کنید هر اس ام اس 16 تومنه که 1/3 هزینه هر دقیقه مکالمست و هر اس ام اس حداکثر 160 حرف انگلیسی.یعنی شما 3 تا اس ام استونو نمیتونید توی یک دقیقه مکالمه بگید؟
قبول کنید که فوهنگ استفاده از اس ام اس توی ایران وجود نداره.اگه دقت کنید و با دلیل اختراع اس ام اس یه مقایسه کنید میفهمید که در حقیقت اس ام اس نباید توی مملکت ما که مکالمه پالسی و ثانیه ای حساب میشه استفاده بشه ولی...
عزیز امروزه دیگه این یه نوع تفریح شده و یه راه بسیار پردرآمد توی این 4-5 ساله برای شرکت مخابراتنقل قول:
قبول کنید که فوهنگ استفاده از اس ام اس توی ایران وجود نداره.اگه دقت کنید و با دلیل اختراع اس ام اس یه مقایسه کنید میفهمید که در حقیقت اس ام اس نباید توی مملکت ما که مکالمه پالسی و ثانیه ای حساب میشه استفاده بشه ولی...
فرهنگ ؟
دوست خوب میشه درباره فرهنگ استفاده از اس ام اس بیشتر توضیح بدی ؟
--
نمیشه گفت که به جای اس ام اس زنگ بزنیم ! اصلا قابل مقایسه نیستن درسته یک دقیقه حرف زدن کمتر پولش میافته ولی بعضی چیزا رو شاید نشه گفت ...
--
در ضمن اس ام اس دونه ای 14-15 تومانه می دونی تا به حال بیش از 32 میلیارد تومان توسط اس ام اس های نرسیده به مخابرات سود رسیده ؟
sms=short message seviceنقل قول:
قیمت اس ام اس هم 13.8 هست
حرفتونم تا حدودی قبول دارم
این دوستمون هم راست میگه بعضی چیزا رو نمیشه با تلفن گفت مثلا من میخواستم به یه دختره تو دانشگاه نمرشو بگم.از اونجایی که حس فک زدنو نداشتم اس ام اس دادمنقل قول:
خب اینجوری که بدتره شماره موبایلتو برمیداره دیگه ولت نمیکنه!!!!نقل قول:
عزیز هزار تا راه برای فرستادن پیامک ناشناس وجود داره...نقل قول:
ولی بچه ها به جان خودم این تاپیک تا 4 ساعت دیگه به ترش می ره...
یه لحظه به عنوان تاپیک نگاه کنید و بعدش به بحث هایی که کردیم!!!
چقدر همدیگه رو دنبال می کنن ماقعاًً!!
فکر کنم نفری یکی یک دونه اخطار واسه منحرف کردن تاپیک بهمون بدن!!
اول:sms رو یکی دیگه ساخته ما اسمشو گذاشتیم پیامک.وقتی این خبرو اخبار اعلام کرد من بسیار ×××(این شکلی) شدم.
دوم:وقتی جنبه بالا باشه هیچ وقت اینجوری بلبشو و سایر اتفا قا ت و مشکلات برای ما و مخابرات نمی افته.
و آخر از همه:sms=short message system
یا حق.
با همه ی بی ربط بودن موضوع:ولی من از مدیران محترم p30world خواستار شناسه ی کاربری گذشته ی خودم هستم.
با احترام.fookhoonshio سابق
راستی یه چیز دیگه:شما اگر یه خطر اقدام قانونی رو به جون بخرید من حاضرم چگونگی گول زدن Sim رو یاد بدم.
با این روش از قبض های خفن می تونید خلاص شید.البته امتحان هم شده.در کل خطری هستش.
یا حق.
عزیز اس ام اس مخفف short message service هست.این از طرف شرکت ارتباطات سیار اعلام شده.به خاطر همینه میگن سرویس پیام کوتاهنقل قول:
نقل قول:
من معذرت میخوام اگر اشتباه از من بوده.:11:
خواهش میکنمنقل قول:
د همین دیگه...مشکل و ضعف بزرگ جامعه ی ما همینه...قدرت برقراری ارتباط با یه نفر دیگه توی بعضی موضوع ها رو نداریم.نقل قول:
در مورد فرهنگش هم توی همون پست توضیح دادم.
قیمت هر اس ام اس دائمی مخابران 142 ریاله و برای اعتباری هم 160 ریالنقل قول:
ماله من اومده 8800 و 4100 اس ام اس بود