دوست عزیز من شما واقعا اطلاعات خیلی بالایی دارید !
من حدس میزنم شما بسیار بسیار انسان فهمیده و بزرگواری هستید . . . لطفا به این 2 سوال من هم پاسخ بدهید !
1- شما در پست های قبلی فایل دادید که نشون میداد چطور میشه با ترکیب باندها به نقاط ملموس رسید ! من متنش رو مطالعه کردم و از یه نسبت ترکیب * نسبت دیگر بیان کرده بود ولی در مورد اینکه چطور به صورت علمیتر بررسی کرد رو هیچ نگفته بود ! دوست دارم شما یک متنی رو معرفی کنید که بگه " با استفاده از نرم افزار ENVI ( من نرم افزار pci و oasis montaj 7 نیز دارم ) بصورت علمی به تحلیل و بررسی رخنمون های آهن دسترسی پیدا کنم" ( متن فارسی - انگلیسی - فرانسه - و ژاپنی فرقی نمیکنه تا حد متوسط میتوانم ترجمه کنم )- در واقع به بررسی تخصصی رخنمون های فلزی ( آهن - مس و ... ) با استفاده از تصاویر ماهواره و با کمک نرم افزار ENVI
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- سوال دوم من کمی اقتصادی تر است ! من اینگونه بیان میکنم ؟ الان من در جستجوی کانی آهن هستم و در ابتدای کار بر روی تصاویر ماهواره دارم مطالعه میکنم ! مثلا در یک شیت تصویر ماهواره بیان میکند که رخنمونی از فلز آهن وجود دارد ( با استفاده از ترکیب باند ها ) ! خوب من برای جستجوی صحرایی محیا میشود و به سراغ منطقه مورد نظر میرویم و بعد متوجه میشیم که رخنمون مورد نظر توجیه اقتصادی ندارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در کنار همین رخنمون چند رخنمون قوی از مس و روی و قلع وجود دارد ! حال به ابتدای کار نیگاه میکنیم که ای کاش ما از ابتدا بر روی چند کانسار کار میکردیم !؟
با این مقدمه طولانی به این نتیجه گیری میرسیم که اگر بشود چند مورد ( مثلا روی - قلع و مس ) رو هم با تصاویر ماهواره رخنمون هاش رو پیدا کرد امیدی به امید های ما برای پیدا کردن مستعدترین جا محیا میشه ؟ پس اگر امکانش هست در مورد مقاله هایی در زمینه پتانسیل یابی مناطق مس و قلع- روی از طریق تصاویر لندست ( با کمک نرم افزار های زمین شناسی ) هم یه توضیح ... و یا لینک مقاله و یا کتابی رو قرار بدهید !