شما میتونی پولی که پرداخت کردین رو پس بگیری چون speed دلخواهتون نبوده!نقل قول:
Printable View
شما میتونی پولی که پرداخت کردین رو پس بگیری چون speed دلخواهتون نبوده!نقل قول:
آقا راحتت کنم منم این مشکلو داشتم همرو چک کردم هیچ اشکالی نداشت...فهمیدم خط داخلی خونمون نویز داره یه سیم کشیدم آوردم تو اتاقم مشکل حل شد.
1 چیزه دیگم هست سرعت خوب به کارت شبکه خوبم هست ! شما می تونی یه کارت شبکه خوب بگیری
دوست عزیز من خط تلفنم رو عوض کردم در ضمن خودم برقکارم و همه موارد رو چک کردم به مخابرات هم زنگ زدم اونا گفتن خطتون هیچ مشکلی نداره به تاپیک های که زدن اگه توجه کنی میبینی مشکل همه Isp ها همینه و همه دارن می نالن
اگر از کنار خونه منبع برق رد بشه که کاریش نمیشه کرد .. البته به منطقه هم مربوط میشه
لطفا برای تایید حرفاتون منبع مشخص کنید و ثابت کنید :46:نقل قول:
بهتر نيست عنوان اين تاپيك عوض بشه؟
مثلا بشه بررسي Adsl فن آوا
دوستاني كه از فن آوا استراك دارند
آيا دانلود رايگان شبانه داريد؟
در چه ساعاتي؟
و با چه سرعتي؟ با همان سرعت در قراردادتان؟
هر چی تلاش کردم که دانلود کنم نشد اصلا سایت باز نمی کنه چه برسه به دانلود :41::41:نقل قول:
دوستان من هم منطقمون فقط فن آوا داره.
میخوام یک سرویس بگیرم از شون.
فقط مثل این که این ها پهنای باند نامحدود ندارن .
گیگی 3000 تومن به بالا دارن !
گرونه.
البته کاریش نمیشه کرد چون استفاده من هم زیاد هست.
کدوم سرویس رو بگیرم؟
مودم چی؟
سرویس 128 اش چطوره ؟
راستی دانلود رایگان شبانه هم داره ؟؟
چرا پهنای باند نامحدودم دارن"سرویس های D و T" که به علت هزینه ی بالا پیشنهاد نمیکنم.نقل قول:
پیشنهاد من به شما "S3" هست که اگر زمان واست مهم نیست "S2".
مودمشونم که Simens c-110 هست.
بدرود:11:
اگر بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.نقل قول:
نوشته شده توسط persian_empire_evanescence [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که شما میگی فقط اطلاعات سایت رو میگی یا از شرکت خبر داری.
من که با 88338833 تماس میگیرم میگن ما نامحدود دیگه نمیدیم.
فقط دانلود پولی به ازای هر گیگ.
راستی فرق s3 و s2 چیه که گفتید زمان مهم هست یا نه ؟
ممنون
نقل قول:
S2 سرویس 128 با محدودیتشه و s3 سرویس 256 با محدودیته که کل این سرویس S ها فرقشون توی ازای هر گیگ مصرفیتونه مثال s2 هر 1 گیگ 3500 باید پول بدی ولی s1 برای هر 1 گیگ 3000 تومان باید خرج کنید سرعتاشونم که مشخصه فرق می کنه
من چند تا از دوستام از سرویس هایه نامحدود استفاده میکنند،البته اونا 6 ماهه پیش گرفتن الانو نمیدونم.اگه گفتن نمیدن خب لابد دیگه نمیدن!که اگه درست باشه.!.:18:نقل قول:
فرقشون تو سرعتو قیمته هر گیگ دانلوده..که منظورم این بود که اگر برات زمانه دانلود مهمه و وقته زیادی بره وقت تلف شدن نداری "S3" بگیر.اگرم که نه پوله بیخودی نده.مثلا" بعضی ها زمانه دانلود واسشون مهمه و بعضی هاام نه فرقی براشون نداره که چه تو 2 ساعت دانلود کنن چه تو 1 ساعت.
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.
يكي به من بگه فناوا شبانه رايگان داره يا نه؟
آره 2 تا 7 شب مجانی دارهنقل قول:
مرسي از پاسخت.نقل قول:
آره 2 تا 7 شب مجانی داره
اونوقت سرعت شبانه، همان سرعت قرارداد است يا مثل صبانت، بيشتر است؟
سرعت شبانش بیشتره احساس میکنم در برابر من که 128 kb دارم سرعت شبانش بین 128 تا 256 باشهنقل قول:
خوب من پرسیدم گفت شبانه 64 هست !
برای شما چطور هست؟
راستی گفت که مودم ما Router Siemens هست، که احتمالا همون Simens c-110 هست.
من میخوام یک US Robotics 9108 بخرم.
کار میکنه دیگه؟
کسی نداشته این رو ؟
با فناوا؟
سلام
یک سوال از بچه های عضو فناوا:
من تعرفه های فناوا رو دیدم به نظرم منصفانه نبود. چه انگیزه ای باعث شده که شما ازین شرکت سرویس گرفتین؟
ممنونم
چطور بنظرتون منصفانه نیومد؟!با کجاش مشکل دارید؟!نقل قول:
من قبلا" از فن آوا سرویس میگرفتم(حدوده 1 ماه پیش)
سلام
فن اوایی ها خوب هستید؟:31:
من بعد از هزار جور خون ودل خوردن برای دی اس ال بالاخره دو ماهیه سرویسه ys3 فن اوا راضیم کرد
البته بعضی وقتا لنگ می زنه ولی ازش خیلی راضیم
ارزشه 30 تومان رو انصافا داشت
البته من از نمایندگی اینا ینی پارسی نت سرویس دارم
دوسته عزیز شما چرا رفتی صبا نت؟؟ به خاطره دانلود اره؟؟!:31:
فن اوا هم همچین شبا دانلودش بد نیست :20:
خوب سرویسشون در مجموع بد نیست و پشتیبانی خوبی هم دارند. اما چون محدودیت حجمی داره و به ازای هر گیگ پول زیادی میگیرن. مثلا 6 هزار تومن برای 1 گیگ !نقل قول:
سلام
یک سوال از بچه های عضو فناوا:
من تعرفه های فناوا رو دیدم به نظرم منصفانه نبود. چه انگیزه ای باعث شده که شما ازین شرکت سرویس گرفتین؟
ممنونم
اینه که سرویس های دیگه اگر برای دانلود بخواهید مناسب تر هستند.
البته نکته اساسی تر اینه که اکثر مناطقی که تازه adsl راه میافته فقط همین فن آوا ارائه میده ! اون موقع هست که دیگه شما حق انتخاب ندارید.
اشتباه کردم آقا!اشتباه:19:نقل قول:
تحته تاثیره تبلیغات قرار گرفتم:41:
روزایه اول عالی بود،ولی نامردا داشتن برام دون میپاچیدن:27:
یه نصیحت به شما فن آوایی ها دارم اونم این که پورتتونو سفت بچسبید و از دستش ندید عینه من:46:
بخدا صبانت هیچی نیست!:41:همش یه مشت حرفه بی خوده:2:
بدبختی 3 ماه گرفتم ازش:18:باید بسازمو بسوزم.....
در کل فن آوا از صبانت بهتره :10:
فن آوا ثبات داره ولی صبا نت...:18::2::18:
هیچ وقت وقتی باره اول به یه ای اس پی برای قرارداد مراجعه می کنی با هاشون بالای یک ماه قرار داد نبند.:20:نقل قول:
نوشته شده توسط persian_empire_evanescence [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر یه روزی فن اوا به گل نشست . که بعیده حا لا حالا ها
اولویت برام این دوتا خواهد بود: شاتل وصبا
اول 1 ماهه قرار داد بستم ولی رفتم 3 ماهش کردم آخه فکرشو نمیکردم اینطوری باشه:41:نقل قول:
راستی صبانت که انقد به اول بودنه خودش در سایت Speedtest مینازه،در کله ایران رتبه ی آخرو داره!!و فن آوا سومه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ببین قیمتهایی که توی سایتش هست (یعنی اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خیلی مناسب نیست. مثلا سرویس 128 رو اگه بگیری فقط با یک گیگا بایت باید 14500 تومن بدی! درحالیکه
خیلی راحت میشه سرویس 2 گیگ ده هزار تومن رو با شرکتهای دیگه پیدا کرد(مثلا صبا).
یا فرضا مقایسه کن S3 رو با مشابهش توی صبا (256 فن اوا با مصرف 2 گیگ درمیاد 24000 تومن! )
راستی گویا فن اوا ازون شرکتهاست که قیمت خودش با Resellerش یکسان نیست! (عجیب نیست؟)
خوب میشه وبسایت نماینده هاش رو معرفی کنید؟
خیلی ممنون :10:
نقل قول:
سلام
وبسایت پارسی نت چیه؟
ممنون
میشه دقیق تر بپرسم که از چه نکته خاصی از صبانت ناراضی هستید؟نقل قول:
بله تا حدودی حق با شماست:10:نقل قول:
ولی باور کنید صبانت به هیچ وجه با شما رو راست نیست:41:
همونطور که میدونید من قبل از اینکه بیام صبانت،فن آوا بودم...من مصرف پهنایه باند ماهیانم در فناوا هر ماه حدوده 800 تا1.5 گیگابایت بود....
قابله توجه دوستان که من با اکانته روزانم برای وبگردی و گاهی اوقاتم از مسنجر استفاده میکنم.
حالا من الان حدوده 14 روزه که به صبانت اومدم به نظرتون چقدر تا امروز پهنای باند استفاده کردم؟؟!!
856 مگابایت تا الان مصرفم بوده:13:!!این در حالیه که من فقط وبگردی کردم !!!و البته 46 مگابایتم برنامه دانلود کردم همین!!
حالا من موندم فرموله محاسبه ی مصرف در صبانت به چه شکله که واسه من انقد مصرف زده!!:18:
شاید بگید که شاید نرم افزاری و یا ویروسی بر رویه کامپیوتر دارم که از پهنایه باندمو مصرف میکنه؟ولی اینطور نیست من همه جوره سیستممو با انواع و اقسامه برنامه هایه شبکه تست کردم... بعلاوه ی اینکه من با همین سیستم از فناوا استفاده میکردم، پس این فرضیه ی احتمالیه شما رو با قاطعیت رد میکنم:46:
بدرود..:11:
از این همه بی ثباتیش:13:از این همه دیسی شدناش و کانکت نشدناش:13:از اینکه به ما گفتن فراتر از سرویسی که دریافت میکنید بهتون سرویس میدیم ولی حالا میبینم پایین تر از سرویسی که میگیریم بهمون سرویس میدن:27:نقل قول:
بعلاوه پست شماره 110
کافیه ؟!!
دقیقا درسته و اگه گیریم توی فن آوا پول اضافی پرداخت می کنیم که من میگم نمیکنیم در عوض خیالت راحته با آدم روراستن و سرعتشم همون قدری هستش که خودشون میگن حالا اینا یه طرف باورتون شاید نشه من تاحالا Dc نشدم از طرف isp در صورتی که خودشون گفتن رستارت میدیم... والا قطعی برای من نداشته رفیق من parsonline داره میگه روزی End بار قطعی داره
با سلام
من يه اكانت 128k از فن آوا گرفتم با اكانت معمولي بدون مشكل به اينترنت وصل ميشم اما اكانت شبانه ارور 734 ميده عنوان پيغام هم اينه: Ppp Link Protocol Was Terminated من تا چندتا اكانت مختلف درست كردم حتي ويندوزم عوض كردم اما مشكل حل نشد لطفا براي حل اين مشكل كمك كنيد
نقل قول:
هیچ کی نمیدونه؟
بله درسته بعضی مواقع اینجوری میشه که شما 1 بار مودمتو ریست بده ولی اگه درست نشد این موضوع به پشتیبانی اطلاع بده !!! تازه شاکیم بشونقل قول:
نقل قول:
مودم ريست كردم اما فرقي نكرد با پشتيباني هم تماس گرفتم گفت از مركز مخابراتي كه ADSL رو گرفتي پيگيري ميكنم نتيجه رو بهت ميگم حالا نميدونم اكانت شبانه اصلا ربطي به مخابرات داره يا نه:13: البته حدود دو ماهه كه اكانت شبانه براي من قطعه :41:
سلام
بچه هایی که مستقیم از شرکت فن آوا سرویس گرفتید، میدونستید همون سرویس رو بعضی شرکتها که با فن آوا قرارداد دارن ارزونتر میدن؟ :31:
البته زیاد عاقلانه به نظر نمیاد اما به نظر میاد که اینطوریه. :8:
لابد یه چیزی کم می ذارن ، این ها ضرر تو کارشون نیست :5:نقل قول:
نه دیگه ..چرا ویندوز عوض کردی؟؟ هر اتفاقی میفته سریع میندوز عوض میشهنقل قول:
این ارور برای خیلی از اعضا هست
وقتی شرکت داره به طوره خودمونی بگم با یک چیزی ور می ره ..حالا تجهیزات یا سرور ...ارور های یکی درمیون 718 و734 خودشون رو نشون میدن
ولی با ریست کردن مودم ...اگه نشد صبر کنین 2-3 ساعته دیگه تست کنین ..ارور نمیده
نقل قول:کد:www.parsinet.net
برای اکونته شبانه این جوری شده؟؟نقل قول:
خوب این جای بحث داره دیگه
برای من هم یه شب وصل شدم ساعته 2 بعد هم رفتم خوابیدم صبح ساعته 5 که پاشدم دیدم 1 ساعت بعد قطع شده و وقتی می خوام کانکت شم این ارور رو میده ..ولی یک یا دوشب ....نه دوماه
چطور دو ماه رو تحمل کردی؟؟ تو یه هفته اگه تو هر کاری کردی ..اونا هرکاری کردن نشد..........تعویضه شرکته طرفه قرارداد
از مخابرات باید پیگیر بشی حتما ....هرچند وظیفه اون کساییه که ازشون سرویس گرفتی
ولی من یکی دوباری بهشون زنگ زدم ...همشون گفتن به نمایندگی خودت زنگ بزن
به نمایندگی زنگ زدم برای این ارور گفت به اصلی بزن
ولی با همون ریست کردن و2 ساعت صبر جواب داده..نمی دوننم چرا برای شما این طوره
می تونی مثال بزنی یا بیشتر توضیح بدینقل قول:
نمایندشون ممکنه یه چیزی اضافه هم بگیره
گزارشه من از دیشب
دانلود با اکونته شبانه فن اوا
از ساعته 2- 7 صبح با سرعته 50
ساعته 2 شده بود که اکونته روزانم رو دیس کردم
گزاشتم برای شبانه ... یه فیلمه اچ دی 3 گیگی رو بعده 2 روز گزاشتم تا قسمت های اخرش رو که 14-15 تا پارته 95 مگی بود دانلود بشه
روزه قبلش بعده یک ساعت دیس شده بودم
..همین طوری وب گردی می کردم
جالبه: فن اوا هم با این سرعته درهپیته شبانش رو ای پی ها دیس شدنه اتومات گزاشته
از ساعته 2 ..... نیم ساعت به نیم ساعت 3 تادیس داره و بعدش که دیسی نداره و دیگه میره تا صبح دانلود می کنه
فک کنم استفاده از نرم افزار های تکراره اتومات مثله ماکرو و... ضروریه باید برم تو تاپیکه صبا نتی ببینم دقیق اونا چه کار می کنن..تا بلکه منم یه اموزشی برای فن اوا بزارم
ولی همچین بدم دانلود نکرد... 13 تا پارته 95 مگی رو دانلود کرد .
البته صبا خیلی بهتره ..چون تا 2 هم حجم میرسه...البته صبا برای همه این جوری نیست که همه شبی 2 گیگ بگیرن
برای همین من به همین فن اوا راضیم
اگرم بخوام روزی بالای 15 تا فیلم بگیرم ..دوباره برمی گردم به دانلوده افلاین
ولی کو حسش؟!
نتیجه : شبانه فن اوا متوسط ارزیابی می شه ...چون با این که یه ساعت به ظاهر بیشتره ولی سرعتش حداکثر 60 هستش که نصفه اون چیزیه که صبا نتی ها می گن
نمونش من فقط تونستم 13 تا پارته 95 مگی دانلود کنم. ( در بهترین حالت)