میشه این فایل آموزشی رو یه جای دیگه آپلود کنی. مدام ارور میده بیشتر از ده بار دانلود کردم.نقل قول:
Printable View
میشه این فایل آموزشی رو یه جای دیگه آپلود کنی. مدام ارور میده بیشتر از ده بار دانلود کردم.نقل قول:
سلام دوست من . :10:
ببخشید اگه دیر به دیر سر می زنم :13: واقعا شرمند ه ام :11: اگه یه پی ام می دادی ، زود تر متوجه می شدم . :46:
این هم لینک ، پست اول هم ادیت شد :
سوالی بود در خدمتم ( پی ام بذار ، ماکسیمم یکی _ دو روزه جواب میدم ، اما به این تاپیک دیر به دیر شاید سر بزنم .)کد:http://www.4shared.com/file/28972905/60ad413c/k510.html
سلام.
من گوشی خودم رو با Xs++ فلش کردم دیگه روشن نمیشه چیکار کنم در ضمن من بیرون ببر نیستم.....
البته من خیلی حرفه ای نیستم ، اما سعی می کنم کمکت کنم . مدل گوشی ات چیه ؟
( بهتره با devil هم صحبت کنی ، اون ختم )
راستی من هم یه بار این مشکل پیش اومد ، یه بار دیگه فلش کن ، ببین چی میشه ؟
گوشی من k510i هستش.......نقل قول:
چی رو فلش کنم و چطوری(یعنی پچ و . چیزی باید اونو فلش کنم......)
ممنون میشم....
من نتونستم این شخص رو پیدا کنم یه نشانی بدید به من....نقل قول:
( بهتره با devil هم صحبت کنی ، اون ختم )
گوشی من اصلا روشن نمیشه چیکار کنم روشن بشه خواهش می کنم کمکم کنید.......
سلام ببخشید که دیر اومدم .
ببین اون فایل هایی که رو که گفتم اول تاپیک گرفتی ؟ فایل آموزشی رو هم خوندی ؟ ( اگه آره . . . ) :
با فایل فلش ( K510_p3k_dcu.49R.ssw ) اول گوشی تو فلش کن ، بعدش فایل فریم ور ( K510_R4EA031_MAIN_GENERIC_RED49.mbn ) رو بریز رو گوشی ات .
این هم id دویل هستش : D E V I L
این هم لینک اش :با اون هم مشورت کن ، اما فکر کنم اگه این کاری رو که گفتم بکنی ، حله .کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=21098
بهم خبر بده . . .
یا حق
كل 9 صفحه رو ديدم
يه آكوستيك واسه ك510 معرفي نكرديد
ببينم چه ميكنيد !!!
امتحان میکنم..... با چه برنامه ی setool2lite دیگه......نقل قول:
گوشی من اصلا روشن نمیشه یه برنامه ی باید باشه که وسط بایستی گوشی منو روشنش کنه(مگه نه)
آرش جان ، این جوری بخای پیش بری که گوشی ات به فنا می ره ، کامل اون pdf رو بخون ، تا نخوندی ، دست بهش نزن .
بابام من اونو خوندم اون واسه فلش گوشی هستش آخه مسئله این جاست که گوشی من روشن نمیشه؟چیکار کنم....نقل قول:
ای با با . . .
دوست من گفتم که یه بار فلش کن ، برای من هم موقع هک اش یه بار همی جوری شد ، روشن نمی شد ، کامل فلش کردم ، درست شد .
ضمنا به دویل گفتی ؟
چه فایلی رو فلش کنم.اونو بگید......و با چه نرم افزاری؟؟؟Setool2lite?نقل قول:
راستش با Setool2lite هم احتمالا باید بشه ، اما من بلد نیستم . . . .
من این جوری بلدم :
با برنامه xs++ اول فایل K510_p3k_dcu.49R.ssw را رو گوشی ات بریز ، بعد هم فریمور جدید رو ، K510_R4EA031_MAIN_GENERIC_RED49.mbn بریز رو گوشی ات .
نگفتی به دویل گفتی یا نه . . . ؟
( بهتره اول به اون بگی ، بعد دست به کار بشی )
گفتم ولی هنوزی جوابی نداده.....نقل قول:
برو تو تاپیک هک براش پست بزن ، اونجا رو دیگه حتما جواب میده . . .
راستی داشتی چی کار می کردی که دیگه روشن نشد ؟ داشتی کاری می کردی ؟ ( هک ، پچ و . . . )
داشتم پچ تبدیل 3gp به mp4 رو add میکردم با برنامه.Phone-XS V2.01 Beta فلش میکردم...وقتی نشد وسط کار قطعش کردم بعدش هم روشن نشد...؟؟؟؟چیکار کنم.نقل قول:
سوال نداره...گوشی وقتی روشن نمیشه بهترین حالتش اینه که مشکل نرم افزاری داره و با فلش درست میشه
با ستول فلش کن...بلدی دیگه(اموزشش رو که میدونی دیگه کجاست)
بعد 5 دقیقه گوشیت روشن میشه اشالله...
چی رو فلش کنم همین طوری در برنامه setool2lite دگمه فلش رو بزنم و بد از این که تموم شد گوشی ام روشن میشه؟نقل قول:
آره آموزش رو کاملا بلدم ولی این که چطوری گوشی ام خاموش هستش یه کاری بکنم روشن بشه رو بلد نیستم.
در ضمن اون پنچ دقیقه ی رو که گفتی منظورت چی هستش........
یعنی 5 دقیقه به گوشی دست نزنم و از کابل هم بعد از تمام شدن کار جدا نکنم بمونم روشن بشه؟؟؟آره......
کمک کنید.........
بابا پچي . آكوستيكي و... چيزي واسه اين گوشي وجود نداره
يه لينك دانلودي چيزي بدين ديگه
سلام .من یکی از دوستام تازه یه k510 گرفته که به من گفت برو صدای اینو زیاد کن .موقعی که من خواستم گوشی رو به setool2lite وصل کنم با این پیغام روبه رو شدم.اگه کسی مشکل رو می دونه بی زحمت به من کمک کنه ،ممنون میشم. (یه w810 هم همین مشکل رو داشت)
usb رو نسب کردم k750 w810 w700 k310 اینارو هم هک کردم ولی این دوتا گوشی نمیشه که نمیشه.
welcome to setool2 lite edition v 1.07
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
ChipID:8040,EMP protocol:0301
NEW SECURITY MODEL DETECTED
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:50
Speed:921600
err: 32 (30)
loader header not accepted
Can't load id loader !
Elapsed:41 secs.
سلام .نقل قول:
حق با شماست دوست من ، خیلی سرم شلوغه تو این چند وقته ، به بزرگی خودتون ببخشید :11:
این پچها رو ببینید ، شاید به دردتون بخوره ، اگه تکراری اند ببخشید .
این ها رو هم ببین :کد:www.4shared.com/file/29093329/d04e693b/k510_R4EA031_.html
این جا رو دیدید ؟کد:www.4shared.com/file/29093387/cd19acb6/k510_R4EC001_.html
این جا هم بد نیست ، برای من فیلتره :کد:http://tohidshamspour.persiangig.com/k510%20patch%20by%20D%20E%20V%20I%20L.rar
کد:http://thedy.extra.hu
من فقط با setool2lite پچ نصب کردم ، بقیه کار هامو با xs می کنم ، شرمنده . . .نقل قول:
داداش دمت خيلي خيلي گرمنقل قول:
سلام .
حق با شماست دوست من ، خیلی سرم شلوغه تو این چند وقته ، به بزرگی خودتون ببخشید
این پچها رو ببینید ، شاید به دردتون بخوره ، اگه تکراری اند ببخشید .
راستي داداش آكوستيك خوب واسه ك510 سراغ نداري ؟؟ (بيشتر صداي اسپيكر رو زياد كنه)
آكوستيك هاي ك750 يا دبليو 800 يا 810 بهش نميخوره ؟؟؟
من اکوستیک toshora v6 رو زدم خوب جواب داد؟
الان سوال پرسيدي ؟؟؟نقل قول:
من اکوستیک toshora v6 رو زدم خوب جواب داد؟
چطور ممکنه ، پچ و برنامه و آکوستیک و این جور مسخره بازی ها باید مختص اون گوشی نوشته شده باشه . . . ؟
من آکوستیک سراغ ندارم ، اما یه سرچی می کنم و نتیجه رو می گم . . .
دوستان این روش تست شده و کاملا بدون دردسر
1-در این روش باید از سی تولز استفاده کنید.
2-فایل آکوستیک را از حالت فشرده خارج نکنید(باید همینطوری و در حالت زیپ شده به سی تولز معرفیش کنید)
3-یک فایل آکوستیک مشتی هم گذاشتم که خودم تست کردم مطمئنم راضی میشین
فایل آکوستیک:
روش:کد:http://www.2shared.com/file/2548012/2b9b61ff/Acostic_k510_-_Ok.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما یه مشکل کوچولو برای من بوجود اومد با روش قدیمی
اونم اینه که من گوشی رو دفعه اول با همین روشی که معرفی کردم صداشو بالا بردم،برای بار دوم به خاطر دسترسی به منو و لایوت و سایر قسمتها از روش قدیمی وارد شدم اما بعد از فلش کردن (یعنی مرحله آخر) گوشی به فارسی این خطا رو داد : لطفا sim درست را وارد کنید.
چند بار دیگر هم فلش کردم اما باز هم خطا دا با این مضمون:
Configuration error.please cotact your network operator or service center
و آخرین خطا:
insert correct sim card
حالا از دوستان کسی هست منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟
سلام
من یه 3 _ 4 روزی تلفن ام قطع بود ، نشد این چند وقته On بشم ، ببخشید . . .
آقا مهران راستش من با سی تولز خیلی حال نمی کنم ، برای همین فقط برای پچ استفاده می کنم و برای آکوستیک و بقیه کارها استفاده نمی کنم . . . .
اما در باره مشکلی که به وجود آمده ، در اولین جواب باید بگم که فلش کن ، اما می گی فلش هم کردی ، این جوری به نظر می آید مشکل از طرف گوشی ات شاید نباشه ، sim کارت رو عوض کن ، شاید سیم ات سوخته باشه ( شاید ، ممکنه دیگه ) اما اگه مشکل از سیم کارتت نباشه ، مشکل بر می گرده به گوشی ات ، فلش هم که کردی !!!! ؟؟؟؟
الآن چیزی به ذهنم نمی رسه ، باز هم فکر می کنم ، اما اگه مشکل ات برطرف نشد ، رحت ترین راه ، و مطمئن ترین راه اینه که بدی با باکس برات فلش کنن .
بهم خبر بده ، ببین مشکل از سیم ات بوده یا نه ، من هم بهت خبر می دم . . .
یاحق
سلام
مرسی که اومدی
مشکل از سیم کارت هم نیست آخه با همون سیم کارت روی یک گوشی دیگه دارم استفاده میکنم مشکل نداره
ببین میتونی فایل fs همین main رو برام آپلود کنی ممنون میشم
میدونی من تازه کار نیستم اما تابحال به همچین موردی نخوردم .خیلی از ارورها رو رد کردم اما این جدیده.
حالا اگه fs بدی فول فلشش میکنم شاید درست شه.
لامصب سریال چنج هم هست، این دردسره
سلام .:5:
کاری نکردم که ، من که از تو خیلی تازه کار ترم ، کمکی هم که از دستم بر نمی آید . . . :13:
رو چشمم ، فقط بگو که چجوری این fs رو save کنم ؟ از توی فار باید این کار رو انجام بدم ؟ یه توضیحکی بده ، به قول خودن من تازه کار ام . . .:12: :11:
میدونی یه fs گیر آوردم که کار منو راه انداخت ..
مرسی
حداقل بگو چجوری این کار رو میکنی ؟ هم fs گرفتن ، هم چجوری اعمال کردنش . . یاد ما هم بده ، ثواب داره . . . :31:نقل قول:
من چطوری گوشی ام رو به کامپیوتر بشناسانم؟یعنی وقتی کابل رو به گامپیوتر وصل می کنم کامپیوتر موبایل k510i منو نمیشناسه!
چیکار کنم.
سی دی K510i رو هم ندارم......
از این آدرس دانلود کن:نقل قول:
کد:http://thedy.extra.hu/index.php?dir=Programs%2F
اون فایل رو که از اینترنت گرفتم .نقل قول:
اما با سیتول هم میشه که شما خوشت نمیاد.
اعمال کردنش رو هم که هم با سیتول میشه هم با XS++
در XS++ اون فیلد رو که فلش رو انتخاب میکنی زیرش یه فیلد دیگه هست .. از اونجا fs رو انتخاب میکنی
اینکار برای فول فلش کردن هر گوشی به کار میره
اینم یک منوی زیبا برای این مدل گوشی.
این فایل زیپ رو میتونید بدون اینکه از زیپ خارجش کنید با سیتول به گوشی انتقال بدید
ویا بازش کنید و با far انتقال بدید
البته من setool2lite رو پیشنهاد میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود:
کد:http://www.2shared.com/file/2567337/49220a9d/Menu.html
ای ول قشنگ بود ، باز هم داری ؟ رو کن . . .
عزیز میشه با setool2lite رو آموزش بدی مرسی به طور کامل و چند دقیقه طول می کشه و چه پیغامی آخر می ده
اينم تايپك هك k750 به w800 هستش هر كاري كه اونجا گفتن به k510 انجام بده....مثل عوض كردن طرح منو ..بلندي صدا...و كاراي ديگه:11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=185160