مرد
1- سلطان سياوش قميشي
2-حبيب
3-منصور
زن
1-هنگامه
2-شكيلا
3-گوگوش
Printable View
مرد
1- سلطان سياوش قميشي
2-حبيب
3-منصور
زن
1-هنگامه
2-شكيلا
3-گوگوش
خوب نظر سنجي رو من تا اينجا ( با اجازه آقا مهدي عزيز 8) ) شمردم اين هم از نتايج :
مرد :
1. سياوش قميشي با 119 راي (30 راي اول )
2. ابي با 46 راي ( 5 راي اول)
3. شادمهر با 30 راي ( 5 راي اول)
4. داريوش با 28 راي
5. معين با 27 راي
6. فريدون فروغي با 13 راي
7. فرهاد مهراد با 10 راي
8. كامران و همون با 10 راي
9. رضا صادقي با 10 راي
10. آرش با 9 راي (از من خجالت نكشيديد :roll: )
خانوم ها :
1. زنده ياد هايده با 57 راي ( 17 راي اول)
2. گوگوش با 47 راي ( 10 راي اول )
3. مهستي با 23 راي ( 2راي اول)
4. شكيلا با 23 راي
5. هنگامه با 20 راي
6. شهره با 19 راي
7. ليلا فروهر با 16 راي
.8 مرجان با 13 راي
.9 حميرا با 9 راي
10 . هلن با 7 راي
لازم به ذكر است كه :
1. اين نتايج كاملا درست هستن
2. جمله داخل پرانتز ها ( مثل : 30 راي اول ) به اين معني هستن كه چند نفر در انتخاب اول به اين خواننده راي دادن :arrow: :arrow:
مرسي از توجهتون و موفق باشيد :wink: :wink: :wink:
مرد:
سياوش قميشي .1
شاد مهر .2
زنها:
ندارم
ايول استاد سياوش قميشي كه همه دوسش دارن :arrow: :arrow:
موفق باشيد :wink: :wink:
مرد :
1.سياوش قميشی
2.--------------
3. -------------
زنها :
1. گوگوش
2. هايده
3.---------------
مرد:
1- شادمهر عقیلی
2- امید
زن هم ندارم .
سلام به دوستان
من نمي دونم چرا كسي به اندي راي نداده :? يا فراموش كرديد يا خيلي بي سليقه هستيد البته ببخشيدا.
من ميگم
1. اندي
2. سياوش قميشي
3. به نظر من هيچ نفر سومي در دنياي خوانندها وجود ندارد مگر اينكه در طول دوران خوانندگي فقط چند هنگ قشنگ خونده باشه ولي لين دو خوانندها تمام اهنگاشون زيبا هستن ميگين نه يه بار گوش بديد
تو زنها هم
1. ليلا فروهر
2. شكيلا
3. هنگامه و هلن
بازم از دوستان معذرت مي خوام
.:: خدانگهدار ::.
محمدحسن جان سلام
لطف كن به نظر ديگران احترام بگذار.
مطمئن باش اندي هم خيلي محبوب هست. اما وقتي انتخاب به 3 گزينه محدود باشد خوب طبيعي است كه اون كساني را كه بيشتر علاقه داريم انتخاب مي كنيم. مثلا ممكنه يك نفر اندي و سه نفر ديگر را خيلي دوست داشته باشد اما چون 3 نفر بيشتر نمي توانسته انتخاب كند پس اون 3 تاي ديگر را انتخاب كرده است.
1-سیاوش قمیش
2-قمیشی سیاوش
3-ابراهیم حامدی ملقب به ابی
زن:
هایده
سلام
مرد:
1-ابي
2-قميشي
3-اميد
زن:
1-ليلا فروهر
2-گوگوش
3-هايده
ارش
فرشاد امين
محسن چاوشي!
زن
هايده
گوگووش
؟؟؟؟؟
بالاخره نتيجه رو از كجا بفهميم؟
سیاوش قمیشی
محمد جان ارش جان زحمت کشید و در صفحه قبل اعلام کرد
مهدی جان دوست عزیزم سلام و ممنون از تا÷یکی که زدی بابت اضافه کردن مهدیان به لیست هم تشکر می کنم
خواننده مرد:
1 رضا صادقی
2سیاوش قمیشی
3 محسن چاووشی
خواننده زن:
1 هایده
2 نوش آفرین
مهدی جان عزیز بحث تا÷یک رو منحرف نکن تا قفل بشه شما هم اگه دوست داشتی انتخاب کن در غیر این صورت خواهش میکنم بحث تا÷یک رو منحرف نکن و در مورد ÷ستی هم که میخواهی بدی بیشتر فکر کن که بعدا کارت به معذرت خواهی نکشه در مورد خواننده ه هم باید خدمت شما دوست عزیز عرض کنم که خواننده های نسل جدید بجز چند تاشون به نظر بنده بقیه شون چرت و ÷رت میخونن باز هم خواننده های قدیمی که در سایت مهدی جان دوست بسیار عزیزم به ان ذکر نکرده قمرالملوک وزیری - مرضیه - دلکش - ÷وران و.... که همشون در کار خودشون استاد بودند و از مهدی جان به خاطر زحمات فراوانش در سایت تشکر میکنم
جناب مهدي خان عزيز
اولا كه اون كلمه "پست خودتي" رو من نگفتم و دوستان ديگر گفتند كه به دليل اين بوده كه شما توهين كرده اي و آنها جواب شما رو داده اند.
ثانيا همه مي دونن كه در همه تاپيكهايي كه كسي بر عليه جمهوري اسلامي حرف زده يا تاپيك را سياسي كرده اند اولين كسي كه برخورد كرده خود من بوده ام. ولي موسيقي و علاقه داشتن به خواننده ها اصلا با قوانين جمهوري اسلامي منافات نداره. همانطور كه خيلي از خواننده ها به ايران رفت و آمد دارند.
ثالثا من همكار انجمن هستم و اختيارات خاص خود را دارم اما در مورد اينكه از كجا فهميدم كه شما همان يكي هستيد بايد بگم كه اينقدر تابلو پست مي دي كه هر كس ديگري نيز مي تواند اين را متوجه بشود. شما دقيقا با هر 2 آيدي با ادبيات خاص خود كه خيلي هم بي ادبانه است صحبت مي كني و پست مي دي و كاملا مشخصه كه هر 2 آي دي شما هستي.
رابعا آي دي شما كه بن شده بود براي 3 روز بود و الان باز شده و مشكلي نداره.
خامسا اطلاعات خاصي شما در اين سايت نداري كه بخواد لو بره يا محرمانه بمونه ولي همان اطلاعات ناچيزي هم كه اينجا هست محفوظ خواهد ماند و هيچكس از آن خبر نداره.
سلام
من این تاپیک رو ویرایش کردم ... :mellow:
ممنون
آخه من حرفم اینه که چرا برای خوانند گان زن کردی خوب من که با مردان مخالف نبودم این میثم آقا که هر چی پست در ضمن دیمال من بوده پاک کرده من خودم هم با موسیقی میانه خوبی دارم ولی با خوانندگان زن نه
من دیگه ام اینجا پست نمی دم خوشحال شوید در این تایپیک(فکر کنم بیشتر از همه مدیر خوشحال شد)
مرد :
معين
سياوش قميشی
ابی
زن :هايده
آقا اول مهره نتايج چي شد؟؟؟
رسما باید امروز رای گیری تموم شه یکی برادری کنه نتیجه رو بگه
سلام
من فردا نتيجه نهايي رو اعلام مي كنم.
مهدی جان عزیز منتظریم ولی با این حجم انتخاب فکر کنم سیاوش قمیشی و هایده اول بشند
مرد:
1-ابي
2-معين
3-فرهاد
4-فرامرز اصلاني
زن:
اوووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووووووق
نقل قول:
نوشته شده توسط Gangster_Benington
آقاي Gangster_Benington اگر پست اول آقا مهدي را ميخواندي متوجه ميشدي كه بايد فقط 3 نفر را انتخاب كني و نفر چهارم رايي نمي آورد.
نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi Best
آقاي مهدي بست ممنون ميشيم هر چي زودتر نتايج را اعلام فرماييد . طبق قولتون گفتيد كه آخر شهريور نتايج را اعلام ميكنيد.
ممنون و متشكر
سلام
بالاخره موقع اعلام نتايج نهايي نظرسنجي بهترين خواننده مرد و زن رسيد.
بدون هيچ مقدمه اي به سراغ اعلام نتايج مي رم:
خواننده هاي مرد:
1 - سياوش قميشي با 139 راي (34 راي اول)
2 - ابراهيم حامدي (ابي) با 57 راي (7 راي اول)
3 - شادمهر عقيلي با 39 راي (7 راي اول)
4 - معين با 33 راي (6 راي اول)
5 - داريوش با 29 راي (5 راي اول)
خواننده هاي زن:
1 - مرحوم هايده با 75 راي (22 راي اول)
2 - گوگوش با 53 راي (10 راي اول)
3 - هنگامه با 26 راي (5 راي اول)
4 - شكيلا با 25 راي (6 راي اول)
5 - مهستي با 24 راي (3 راي اول)
با عرض پوزش به دليل اينكه بايد الان آفلاين بشم بقيه نفرات از نفر ششم و به بعد را فردا به طور كامل اعلام مي كنم.
مهدي خان عزيز سلام
من الان به يقين رسيدم كه شما از اين كساني هستي كه فقط ادعاي مسلماني دارند و فقط براي ريا و تظاهر به اينطور مسايل گير مي دهند اما خودشون از همه بدتر هستند.
شما اگه واقعا اهل عمل بودي اصلا در اين تاپيك وارد نمي شدي. اما گويا شما بيشتر از همه (حتي اون دوستاني كه در اين تاپيك راي دادند) به اين تاپيك و نتايجش علاقه مند هستي كه از همه بيشتر در اين تاپيك پست مي دهي!
يك نكته رو هم بگم و اون اينكه مطمئن باش به اندازه اي از اصطلاحات و معاني آنها آگاهي دارم كه بدونم چه چيزي رو در كجا دارم مي نويسم.
شما هم اگه ادعاي مسلماني داري بهتره به جاي پشت سر مرده حرف زدن! طلب مغفرت و بخشش براي ايشون بكني.
خواننده مرد:معین
خواننده زن:هایده
دیر نیومدم که؟
البته من زیاد با صدای خواننده حال نمیکنم هر موقع هم بستگی به حس آدم داره
زن:گوگوش
هایده
مرد:سیاوش قمیشی
داریوش
شهرام صولتی (با سبیل)
حالا شد
1 - سياوش قميشي با140 راي (35 راي اول)
2 - ابراهيم حامدي (ابي) با 57 راي (7 راي اول)
3 - شادمهر عقيلي با 39 راي (7 راي اول)
4 - معين با 33 راي (6 راي اول)
5 - داريوش 30 راي (5 راي اول)
خواننده هاي زن:
1 - مرحوم هايده با 76 راي (22 راي اول)
2 - گوگوش با 54 راي11 راي اول)
3 - هنگامه با 26 راي (5 راي اول)
4 - شكيلا با 25 راي (6 راي اول)
سلام
با توجه به اينكه مهلت نظرسنجي تمام شده و نتايج نظرسنجي نيز در صفحه 11 اعلام شد ديگر نيازي به ادامه اين تاپيك نيست.
جناب مهدي از قم نيز در صورت تمايل در مورد ادامه بحث مي توانند با آي دي من در ياهو ارتباط برقرار كنند.
از همه دوستاني كه با احترام به قوانين در اين تاپيك نظر خود را اعلام كردند تا كاملترين نظرسنجي به بهترين شكل برگزار شود، نيز تشكر مي كنم.
سلام
من این تاپیک رو دوباره ویرایش کردم ...
mahdi2005qomi رو هم تبعید کردیم :biggrin:
ممنون
مثل اینکه دیر رسیدم!!!!!