خوب میشه آذر سال بعد دیگه :31:نقل قول:
آزمون دولتی اول قرار بود تیر برگزار بشه بعد تصمیم گرفته شد اردیبهشت برگزار بشه بعد مثل اینکه دوباره مسئولین خواب بد دیدن برش گردوندن تیر.
امیدوارم تیر نگن امتحان اردیبهشت بود تموم شد:31:
Printable View
خوب میشه آذر سال بعد دیگه :31:نقل قول:
آزمون دولتی اول قرار بود تیر برگزار بشه بعد تصمیم گرفته شد اردیبهشت برگزار بشه بعد مثل اینکه دوباره مسئولین خواب بد دیدن برش گردوندن تیر.
امیدوارم تیر نگن امتحان اردیبهشت بود تموم شد:31:
نقل قول:
اگه مشکل خدمت سربازی نداشته باشی آره میتونی ! اگه مشمول باشی باید بری سربازی !
با مدرک کاردانی ناپیوسته میتونی توی هر رشته ای که بخوای شرکت کنی !
نقل قول:
دست شما درد نکنه دیگه !!
بابا سخته ! خیلی هم سخته !! بخصوص سراسری !!!
به حرف اینا که میگن هیچی نخوندیم و قبول شدیم گوش نکن ! میخوام بگن ما خیلی اینکاره ایم !
خداییش سخته دیگه ! :(
اینجا که همه کامپیوترن !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا کسی برق نیست !؟ نمیدونه چه درسایی تو علمی کاربردی میاد ؟! البته آزاد شرکت کردم نمیدونم
چی میشه ، اگه قبول نشم باید برم علمی کاربردی ! خلاصه از سربازی که بهتره ! دفترچش کی میاد ؟
دفترچه اش همین روزاست که بیاد ... احتمالا 26 آذر ماه میاد .
من از معافیت کارشناسی استفاده میکنمنقل قول:
اگه کنکور کاردانی به کارشناسی که میدن وبدون هیچ مشکلی میرن ادامه تحصیل میدن برای کاردانی به کارشناسی دوباره معافیت تحصیلی میگیرن مگه معادل کاردانی فرق میکنه
ببین من چیزی که شنیدم اینه که اگه شما از دانشگاه انصراف بدی یا اخراج بشی باید وضعیت خدمتت مشخصنقل قول:
بشه تا بتونی دوباره کنکور بدی ! حالا که شما کارشناسی هستی نمیدونم چطوری میخوای کاردانی معادل بگیری
حتما" باید انصراف بدی دیگه ! :)
بازم برای اطمینان بیشتر تحقیق کن ..
ما نفهمیدیم بالاخره کنکور کاردانی به کارشناسی کامپیوتر اردیبهشته یا تیر ؟
% قبولیش چطوریه !
مشهد باید رتبت چند بشه ؟!
سجاد جان کنکور کارشناسی ناپیوسته تو تیر ماهه
تو رشته شما نمیدونم قبولیش چطوریه ولی من خودم باید رتبم 160 به پایین باشه که تازه غیر انتفاعی تو شهر خودمون قبول بشم
اگه بخوای دولتی قبول بشی باید رتبت خیلی خوب بشه
این دفترچه های علمی کاربردی هم معلوم نیست کی می خواد بیاد
مشهد که دولتی نداره!!!نقل قول:
برای غیر انتفاعی هم دوست من امسال با رتبه 760 غیرانتفاعی بابل قبول شد. فکر کنم توی همین مایه ها باشه.
یکی دیگه از هم دانشگاهیها هم با رتبه 250 همون دانشگاه خودمون شمسی پور تهران قبول شد.
کلا رتبه زیر هزار میتونی همه جا غیرانتفاعی قبول بشی.
کنکور کاردانی به کارشناسی 21 تیر ماهه و ثبت نامش 20/11/86 تا 10/12/86 هست
و به قول sarina_sh این دفترچه های علمی کاربردی هم معلوم نیست کی می خواد بیاد
سلام دوستان گل من رشتم برق صنعتي هست
و هنوز ترم 2 هستم دانشگاه دولتي اگه امشال قبول بشم رزرو نگاه ميداره؟
دانشگاه ازاد چي؟
ميشه لطف كنين دروسي كه بايد كنكور بديم رو ذكر كنين(تخصصي)
و در ضمن ميشه بگين كه چه كتاب تستي خوبه
ممنون ميشم
سلام دوست خوب
در مورد دانشگاه آزاد درست نمی دونم اما دولتی : با توجه به اینکه الان ترم دو هستید فکر نمی کنم بتونید اینکارو بکنین مگر اینکه سر 4 ترم درستون تموم بشه .
چون اول دفترچه هم همیشه می نویسه دانشجویانی که تا شهریور ماه یا نهایتا بهمن ماه فارغ التحصیل می شوند می تونن شرکت کنن .
دوستای دیگه هم که رشتشون برق هست لطف کنن و منابع را معرفی کنن.
سلام ..نقل قول:
منم مثه تو برق صنعتی میخوندم که امسال تموم شد درسم ...
در مورد سوالت دانشگاه آزاد می تونی ترم اول رو مرخصی بگیری منتهی شهریه ثابت رو باید بدی .. اما شما الان تازه ترم 2یی ! اگه 4 ترم هم
بتونی تمومش کنی باید 2 ترم پشت هم مرخصی بگیری ! که نمیدونم میشه یا نه !!!!
در مورد دانشگاه دولتی تا حالا نشنیدم کسی رزرو کرده باشه ! یعنی نمیشه چون باید تا بهمن ماه اون سال حداکثر درست تموم شه
درمورد درسا هم نگفتی آزاد یا دولتی !؟
آزاد : ماشین های الکتریکی ضریب 3 - مدارهای الکتریکی ضریب 3 - ریاضی ضریب 2 - فیزیک الکتریسیته و مغناطیس ضریب 2
تکنولوژی کارگاه برق و سیم پیچی ضریب 2 !
دانشگاه سراسری همیناست به اضافه ی مدار منطقی - الکترونیک - اصول اندازه گیری الکتریکی !
ضریبش هم بسته به نوع رشته ای که انتخاب می کنی فرق می کنه !
خيلي خيلي خيلي ممنون از راهنماييتون
ميدونين اخه من يكي رو ميخوام اونم به من گفته كه بايد كارشناسي مو بگيرم تا بتونم بهش برسم واسه همين دارم از حالا شروع به خوندن ميكنم كه قبول شما واسم دعا كنين
راستي شما كتاب خواصي رو براي تست معرفي نميكني؟
هم عمومي هم تخصصي
سلام من دانشجوی ترم 3 برق الکترونیکم می خواستم یه سری اطلاعات دقیق در رابطه با دانشگاه های دولتی که
این رشترو پذیرش میکنن به دست بیارم راستش تا اونجایی که من میدونم صنعتی شیراز امسال
ظرفیتی نداشته در صورتی که بهترین دانشگاه فقط همون بوده
به نظر شما من رو دولتی هزینه کنم ارزش داره در ضمن شرکت تو کلاس های پارسه موثره یا اگه اموزشگاه
بهتر ی سراغ دارید بگید در ضمن اینکه میگن دولتی مدرکش مهندسی نیست بلکه کارشناسی ناپیوستست
چقدر با مهندسی که دانشگاه ازاد میده فرق میکنه چون بعضیا به خاطر همین میگن ازاد بهتره
خواهش میکنم منو راهنمایی کنید :20:
خوب انگیزه ی خیلی قشنگی داری واسه ادامه تحصیلت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امیدوارم که قبول شی و به کسی که میخوای برسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از همه مهمتر زندگی خوبی داشته باشی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از الان جدی بخونی حتما" قبول میشی .. اما کتاب :
ببین من کتابای مدرسان شریف رو قبول دارم کتابای عمومی و تخصصی رو بگیر + یه کتاب داره که مجموعه تست چند سال گذشته کنکوره ! اونا رو بخونی و تست بزنی حتما" قبول میشی :)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رشته شما الکترونیکه و خیلی راحت میتونی سراسری قبول شی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون زیاد پذیرش داره ...نقل قول:
درمورد کلاس هم بعضیا میگن کاردانی به کارشناسی مدرسان شریف خوبه و پارسه برای ارشد قوی تر عمل می کنه
اما خوب با این حال من مدرسان شریف میرفتم اما فکر می کنم پارسه بهتر باشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد مدرک هم درسته ! آزاد مدرک مهندسی میده اما سراسری کارشناسی میده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرقش هم همینه که مدرکت
مهندسی نیست ! و در مورد رشته خودم که قدرته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگن حق امضا برای تایید نقشه های برق ندارن ! که البته حالا کار
کجا بود که بخوای تازه اینقدر مهم باشی که نقشه بزارن جولوت تایید کنی !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا آقا تورج شما هم درگیر درس و کنکوری؟؟
به نظر من کتابای مدرسان شریف برای عمومی ها عالیه ولی تخصصی ها چون من رشتم کامپیوتره نمیدونم واسه رشته شما چی خوبه
سلامنقل قول:
راستش من تا انجايي كه خبر دارم بايد كنكور مدرك معادل كارداني به كارشناسي رو بدي. با اين كنكور فرق داره.در ضمن ميتونين هر رشتهاي كه بخواين شركت كنين در صورت قبولي بايد پيش نياز بگذرونين.
كسي از تكميل ظرفيت كنكور سراسري كارداني به كارشناسي امسال اطلايي نداره؟ پارسال 3 بار تكميل طرفيت گرفته ولي امسال خبري نشد .در ضمن كسي نميخواد ساخت وتوليد امتحان بده ؟من منبع سوالات قالب سازيشو ميخوام خواهشن اگر ميشه كمكم كنين
تا جایی که اطلاع دارم به دلیل تغییر زمان آزمون امسال تکمیل بی تکمیلنقل قول:
تغيير زمان آزمون ؟ولي 2سال همين موقع برگزار ميشه تغيير نكرده.اينم از بد شانسي منه كه تكميل برداشتن:41:نقل قول:
سلام بچه ها
یه سوال دارم ، برای کاردانی به کارشناسی بدون کنکور پیام نور یا آزاد باید چیکار کنیم ،موقع ثبت نامش کی هست؟
کسی چیزی میدونه؟
کد:http://www.uast.ac.ir/files/uploaded/mavade-azmoon/karshenasi-np.pdf
جواب آزاد کی میاد؟
هفته ی آخر همین ماه ( دی ):5:نقل قول:
عجب گیری افتادیما !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا یکی به اینا بگه پس دفترچه علمی کاربردی چی شد !؟
نه میگن میاد ! نه میگن نمیاد ! هیچی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دیگه معلوم نیست کی می خواد بیاد این دفترچه ها:19::19:
این دانشگاه علمی کاربردی اینقدر داره تو مقطع کاردانی ( پودمانی ) دانشجو می گیره که دیگه فکر کنم یادشون رفته باید دفترچه کارشناسیا را بدن :13:
اینطوری که تو سایت کارشناسی نوشته شده بود مثله اینکه 10 دی میاد
فهرست پذیرش مراکز مصوب برگزار کننده دوره های ترمی مقطع کارشناسی ناپیوسته گرایش مهندسی نرم افزار دانشگاه علمی کاربردی
لینک دانلود:
کد:http://www.4shared.com/file/33222002/9d92c4c7/ElmiKarbordi86.html
منبع :
کد:http://forum.karshenasi.com/viewtopic.php?t=2209
دوست عزيز خيلي ممنونم !نقل قول:
خيلي بد شد تعدادشون كمه و قبول شدنشم سخت ميشه !
حالا دقيقا همينه ديگه !؟
خواهش می کنم:46:نقل قول:
والا دقیقش را نمیشه الان گفت و باید صبر کرد که دفتر چه ها بیاد :5:
امیدوارم تو این هفته دیگه بیاد
دوستان گرامی
من دانشگاه آزاد شرکت کردم رشته عمران انتخاب اولم تهران مرکز ردم حالا میخواستم بدونم کسی اینجا مرکز زده یا نه در ضمن کی جواب آزاد میاد مردیم از بس توی خونه پای pc نشستیم در ضمن درسته که مدرک دولتی توی عمران مهندسی نیست و نظام مهندسی قبول نمیکنه
بچه ها دفترچه کنکور سراسری کاردانی به کارشناسی کی می آد؟
علمی کاربردی خیلی خوبه خدائی من کارشناسی اگه قبول شم با کله میرم چو هم وقتم گرفته نمیشه و هم آسون تر میگیرن البته این رو شنیدم نمیدونم صحت داره یا نه.
دوست عزیز حدودا آخرای بهمن توضیع میشه !نقل قول:
آقا ما خشته شدیم از این کاردانی ورودی 83 بودم دانشگاه آزاد سالی که آزاد آخرین کنکور رو گرفت و بعدش به مدت 2 سال بدون کنکور کاردانی گرفتو ارزش کاردانی رو پایین آورد بعدشم از امسال دوباره با کنکور ورودی گرفت آقا من بخوام کاردانی به کارشناسی دیگه الکترونیک نخونم چی کار باید کنم ( یادش بخیر یه زمانی واسه الکترونیک جون میدادم ) ولی دیگه زده شدم از بس فرمول و استاد های جور واجور دیدم میخوام برم تو رده علوم انسانی رشته های مثل روانشناسی یا علوم تربیتی یا علوم سیاسی چی کار باید کنم فراگیر که دفترچه هاش نمیاد علمی کاربردی هم که معلوم نیست کسی میدونه چه درس هایی باید خونده بشه برای فنی به علوم انسانی ؟؟
ثبت نام علمی کاربردی کی هست؟؟نقل قول:
من دفترچه خدمت رو پست کردم
میتونم امتحان بدم و در صورت قبولی برم دانشگاه ؟ یا باید برم خدمت؟؟