سلام بعد از یه ماه اومدین سایت خارجی دادین؟:18:
دمتون گرم
Printable View
سلام بعد از یه ماه اومدین سایت خارجی دادین؟:18:
دمتون گرم
تاپیک به این خوبی چرا هیشکی پست نمیده پس؟
اساتید کجا رفتین؟
این مادربرد من (شایدم مال مادربرد نباشه) یه قطعه ی اضافی داره
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تاپیک هم براش زده بودماما اقای مدیر گفت اینجا مطرحش کنمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=165665
پس منتظر جوابم بدونم این قطعه واقعا اضافیه یا به درد میخوره؟
چکارش کنم؟ واقعا باهاش خورشت درست کنم؟
کامپیوترم تا حالا که بیشتر از یه ماه از روش گذشته که این قطعه اضافی پیدا شده، هیچ مشکلی پیدا نکرده
سلام عرض می کنیم
من یه مشکل عجیبی با کارت گرافیکم پیدا کردم.:41: هر وقت کارت گرافیک رو می زارم روی سیستم و سیستم رو روشن می کنم انگار که اصلاً هیچ کدوم از قطعات سیستم حتی رم یا هارد رو نمیشناسه. مونیتور هم تو همون حالت خاموش باقی میمونه و هیچ پیغامی نشون داده نمیشه. :45:هیچ بوقی هم زده نمیشه. نمی دونم چرا این جوری شده. تا همین دیروز خوب کار می کرد. اما نمی دونم یه دفعه چش شد؟؟؟؟:23:
وقتی کارت گرافیک رو در میارم سیستم با کارت آنبورد بدون هیچ مشکلی بالا میاد. جون هر کی دوست دارید کمک کنید. :42:همش دو ماه نیست این کارت گرافیک رو خریدم.:37:
مادربوردم گیگا هست و کارت گرافیکم nvidia fx 5500 AGP هستش. روی کارت گرافیک هم خوب بررسی کردم هیچ اثری از سوختن IC نیست در ضمن فن روی کارت هم کار میکنه.
روي يك سيستم ديگه امتحانش كن اگر ج.اب داد سالم هست
برو توي Setup تنظيمات را Load Defultرا بزن دوتاشو تا تنظيمات بحالت اول برگردد ببين مشكلت بر طرف مي شود يا نه
نقل قول:
فکر کنم بردت مشکیه
کارتت سوخته باید بدی گارانتی شک نکن
آره اتفاقاً بوردش سیاه هستش. جریان چیه؟ این بورد سیاه مشکل داره؟نقل قول:
روی یه سیستم دیگه هم امتحان کردم. بالا نیومد. البته مادربورد اون هم عین مادر بورد خودم بود. حالا ببرم گارانتی قبول می کنه؟ یعنی درست میشه؟:13:
راستی من چند وقت پیش یه مشکلات دیگه ای با سیستمم داشتم. فکر می کنم مادر بوردم مشکل داره که کارت گرافیکمو سوزونده. من دو تا هارد روی سیستم دارم. همین دو هفته پیش یه طوری شده بود پارتیشن های هارد دوم نشون داده نمی شد. بعضی وقت ها هم فقط یکی دوتاش نشون داده می شد. هارد رو روی یه سیستم دیگه گذاشتم مشکلی نداشت. اما بعدها این مشکل خود به خود حل شد. یا این که قبل از اون یه چند روزی هر چی dvd رایت می کردم می سوخت. باز dvd writer رو که روی سیستم دیگه امتحان کردم کار کرد. بعد که دوباره رو سیستم خودم امتحان کردم مشکلی نداشت و الان مثل بچه آدم رایت می کنه . بعد از همه این اتفاقات بود که کارت گرافیکم این جوری شد ولی این بار دیگه به حالت عادی برنگشت و کاملاً پکید:41:
برد های ضعیفی هستند این نوع برد خیلی مرجوعی داده
اره بده گارانتی ردیف میکنن معمولاً هم ایراد از كريستال یا ترانزيستورهاي پشت كانكتور
راه هایی وجود دارد که بدون نیاز به تخصص افراد ماهر میتوان پی به عیب سخت افزارهای مشکل دار خود ببرید. این ترفند اگر چه يك راهنماي جامع براي عيب زدايي از كامپيوترتان نيست اما مي تواند شما را به سمت يافتن مشكل كامپيوتر راهنمايي كند. مطمئنأ پیدا کردن عیب کامپیوتر توسط شخص خودتان بسیار شیرین تر از تشخیص آن توسط یک تعمیرکار با تجربه است!
اگر بعد از فشردن دكمه power ، كامپيوتر روشن نشد
بررسي كنيد آيا سيم برق متصل است؟ آيا سر ديگر سيم برق متصل شده است؟ سوييچي كه در پشت كامپيوترتان وجود دارد چك كنيد. از اتصال صحيح منبع تغذيه به مادربرد اطمينان حاصل كنيد. اگر هيچ يك از اين كارها نتيجه نداد در مرحله بعد هر چيزي را كه به مادربرد متصل است به غير از كابل برق، سيم دكمه power، كارت گرافيك، حافظه RAM و CPU را جدا كنيد. اگر باز هم سيستم بالا نمي آيد يك يا دو قطعه از سيستم شما معيوب است. در اين مورد به احتمال زياد مادربرد يا منبع تغذيه Case شما اشكال دارد.
اگر سيستم روشن مي شود ولي بوق نمي زند يا بالا نمي آيد
ابتدا همه اتصالات را چك كنيد و دوباره امتحان كنيد. در صورتي كه اين عمل مؤثر نبود، بهترين كار اين است كه مانند بالا همه چيز را به غير از سيم دكمه power، كارت گرافيك، حافظه RAM و CPU را از مادربرد جدا كرده و دوباره امتحان كنيد.
اگر كامپيوتر به خوبي شروع به كار كرد كامپيوتر را خاموش كنيد و هر بار يك قطعه را متصل كرده و سپس كامپيوتر را روشن كنيد تا جايي كه مشكل را پيدا كنيد ولي اگر كامپيوتر اصلاً روشن نشد احتمالاً يك يا چند قطعه معيوب داريد(CPU ،RAM، مادربرد و منبع تغذيه).
كامپيوتر روشن مي شود و متناوباً بوق مي زند، بالا مي آيد
ببينيد آيا حافظه RAM شما بدرستي نصب شده است اگر لازم است آن را بيرون آوريد و دوباره جا بزنيد.
سيستم روشن مي شود يك سري بوقهاي سريع مي زند، بالا نمي آيد
توجه داشته باشید که اگه رم در اسلات خود به درستی قرار نگرفته باشد باعث معیوب شدن رم میشود
ببينيد آيا كارت گرافيك به درستي روي اسلات AGP نشسته است يا خير.اگر مقدار كمي از كارت گرافيك خارج از اسلات AGP باشد سيستم بالا نمي آيد.
چند مشكل ديگر هم وجود دارد كه بوسيله اين بوقها شناسايي مي شود اما دو مورد بالا معمول ترين موارد هستند.
اگر سيستم بالا مي آيد ولي مشكلاتي را مشاهده مي كنيد در اين جا دو مشكل عمده ذكر مي شود. كامپيوتر شما در هنگام نصب سيستم عامل بارها از حركت باز مي ايستد علت آن مي تواند گرماي CPU باشد بخصوص CPU هاي شركت AMD يا CPU هاي قديمي تر شركت INTEL. چك كنيد آيا فن CPUبخوبي عمل مي كند و چك كنيد آيا هيت سينك (قطعه آلومينيومي كه روي CPU ) بخوبي نصب شده است و با سطح CPU كاملاً موازي است. مطمئن شويد از هيت سينكي استفاده مي كنيد كه ساخت سازنده CPU شماست. هيت سينك اگر درست نصب شود بيش از آنچه نياز است خنك كاري انجام مي دهد.
مشكلات زيادي در سيستم عامل همراه با صفحات آبي كه ظاهر مي شود داريد
خطاهايي كه در هنگام كپي كردن فايل هاي Set up بوجود مي آيند بخصوص در ويندوز 2000 و XP، به احتمال زياد نشانه وجود مشكل در حافظه RAM شماست. اين امكان هم وجود دارد كه مشكل از هارد ديسك شما باشد اگر خطاها همراه با صفحات آبي است كه در آنها Page Fault ديده مي شود يقيناً مشكل از حافظه RAM شماست
سلام
دی وی دی رایتر لپ تاپ من مدتی است سی دی ها رو نمیخونه. فقط دی وی دی میخونه.
هر چی گشتم اون پتانسیومتر رو پیدا نکردم. دو تا پیچ کوچیک کنار هم بود به اونا شک کردم ولی هر چی تغییرشون دادم سی دی رو نخوند.فقط یکبار سی دی رو خوند اونم با سر و صدای زیاد.
دی وی دی رو میخونه بدون سر و صدا. سی دی ها رو هم خالی میشناسه.یعنی چند بار تق صدا میده و دیگه هیچ کاری نمیکنه.
رفقا کمک کنید لطفا!
نقل قول:
فریم وارشو بگیر آپدیت کن
سیستمم سالم بود ولی فن سی پی یوش خیلی صدا می کرد، از وقتی فن رو عوض کردم دیگه اصلا بالا نمی آد، یعنی اون صفحه اول میاد که مربوط به مادربرده و نوع مادربرد رو میزنه ولی بوقی چیزی نمیزنه و همونطور می مونه. به نظر شما سی پی یو سوخته؟ یا مادربرد مشکلی پیش اومده براش؟
احتمالاً فن رو درست جا نزدی دوباره جا بزن اگه پیغام میده تایپ کن اینجانقل قول:
پیغامی که نمیده ، فقط صفحه اول میاد که مدل مادربرد رو اعلام میکنه، همون میاد، فن پاور و فن سی پی یو و اینا کار میکنن ولی اون بوق اولیه که سیستم موقع بالا اومدن میزنه رو نمیزنه و همونطور رو همون صفحه میمونه
پس یه بار سی پی یو با فن رو دربیار دوباره جا بزننقل قول:
دوست عزیزم، ظاهرا مشکل از پاور بود، عوضش کردم و مشکل حل شد. به هرحال بینهایت از راهنمائیهای شما سپاسگذارم.
خيلي گشتم ولي فريمورشو گير نياوردم.نقل قول:
مدلش _NEC هستش.مدل لپ تاپ HP Pavilion ZE5600 هست.
Salam Aliye Edame bede naomid nasho hadeaghalesh ne ke angize va khalaghiyato yadgiri khodet behtaro bishtar mishe :D:X
کسی می تونه در مورد تعمیر مادربرد به من کمک کنه ؟ من تاحدودی تعمیر کرده ام .
ظاهرا فقط یه بار بعد از تعویض پاور سیستم روشن شد و دیگه قصد روشن شدن نداره، به نظر شما مادربوردش مشکل نداره؟نقل قول:
مادربرد هم عوض كن ببين مشكل دارد دوباره
سلام دوستان گل من یه سوال داشتم من امروز یک پرینتر hp laserjet 1018 خریدم بار اول به همان روشی که باید اول نصب کرد بعد یو اس پی جا زد عمل کردم درست شد و کار افتاد که البته هنگام نصب usp این عبارت را هم در حین نصب داد usb device not recognized اما درست شد وپرینت گرفت اما وقتی که کامپیوتر را خاموش و دوباره روشن کردم دیگر پرینت نگرفت برای همین پرینت را دوباره نصب کردم ولی ایندور هر کار میکنم پرینتر نصب نمیشه خواهش میکنم اگر می تونید راهنمایی کنید
نقل قول:
سلام
من هم مشکل پرینتر شما را داشتم . یه بار پرینت می کرد یه بار نه . من پس از پرس و جوی زیاد فهمیدم که مشکل مربوط به کابل هست . این کابل های معمولی سفید رنگ که معمولا قیمتشون 1000 تومان هست روی hp خوب کار نمی کنه . مشکل من من با خرید یه کابل مشکی hp اصل چینی که قیمتش هم 4500 تومان بود حل شد . الان پرینتر خیلی خوب کار می کنه .
:20:
محمد جان خود فروشنده ام گفت ممکنه کابل خراب باشه دقیقا هم 1000 تومان خریدم پس چرا دیگه نصب نمیشه
سلامنقل قول:
پرینتر من هم اول در موقع نصب در ویزارد setup پرینتر پیغام می داد که پرینتر تشخیص داده نشد و اصلا پرینتر روی بعضی از ویندوزها نصب نمی شد . احتمالا پرینتر با usb 2.0 سازگار هست اما نوع usb کابل usb 1.1 هست و برای همین پیغام "usb device ..." نمایش داده می شود یعنی دستگاه usb تشخیص داده نشد . مشکل نصب و کار با پرینتر با تعویض کابل با کابل اصل حل می شه .
بله با تعویض کابل درست شد محمد جان ممنون
کد:http://www.kellerstudio.de/repairfaq/sam/cdfaq.htm
ممنون میشم اگه برای هر کدام از قسمتهای سخت افزارهای کامپیوتر کتاب به زبان فارسی معرفی کنین که حاوی تصویر و رفع عیب سخت افزاری و آموزش تکنولوژی ساخت اون قطعه کامپیوتر باشه
با سلام مثله اینکه از دوستان قدیمیمون خبری نیست
با با این دوتا سی دی رام من از هر 20 بار یه بار دتکت میشن وقتی سیستم رو روشنش میکنم چراغاشون روشن میشه درشم باز میشه اما ایکنش نمی یاد
کابل دیتا رو عوض کننقل قول:
سلام دوست عزیز من همون صفحه های اول رو دیدم اگه میشه داخل عکس ها روی آن قطعه (ای سی و خازن و...) یک علامت بکسید خوب میشه چون خیلی ها مثل من اسمشونو نمیدونم بعد یک محل خوب برای خرید لوازم خرده مثل اپتیک و ... معرفی نید.
مرسی
سلام دوباره.
من درایور های یک دستگاه رو با آل درایور نصب کردم چون سی دی هاش گک شده بود بعد از نصب کردن کارت صدا چون درایور خودش نبود سیدی رام و رایتر پرید هر کاری کردم تو device manager سرچ زدم نیومد کابلو کشیدم و زدم نیومد تو بایوس رفتم بود ولی تو ویندوز نبود نمی دونم دیگه چکار کنم می خواستم ببینم کسی می دونه چکار باید کرد البته به غیر از عوض کردن ویندوز. منتظرم .ممنون
با سلاممن یه مشکل رو دارم موقعی که دکمه سی ی رایتر رو می زنم سی دی رایتر می یاد که باز بشه یه تق کوچولو می کنه و باز نمی شه مجبورم با سیم باز کنم یا بعضی وقتها هم باز می شه بگیر نگیر داره راهنمایی میکنید
--------------------------------------------------------------------------------
با سلام اول ازدوستان خواهش می کنم به من بگویید آیا این مادربورد p5GC (asus خوبه در ثانی من یه مدتی که سعی میکنم از برنامه جت آیدیو برای تبدیل فرمت استفاده کنم ولی دستگاه خاموش میشه یا ویندوز های جدید رو سیستم قبول نمیکنه و در اواسط نصب ویندوز دستگاه خاموش میشه ایراد از کجا میتونه باشه یکی از دوستام میگه از بایوس هست در ضمن یه ضربه هم خورده سیستم مشخصات این سیستم هم اینه
پاور :پرتفورن
سی پی یو :3000 فول
رم :512 co2
هارد :مکستور 80 ide بی زحمت کمک کنید واقعا گرفتارشدم
باید تسمه جلوی درب رو عوض کنینقل قول:
باتری بایوس رو در بیارید و سیستمو روشن کنید بعد از بوت شدن خاموش و دوباره بذارین سره جاش و روشن کنید که فکر نکنم از این باشه ....
سلام دوستان ميخواستم بدونم خريدن يك رم 1 گيگ بهتره يا 2 رم 512
دو تا 512 ببندي سريعتر ميشه هرچي تعداد رم ها بيشتر بشه سرعت بيشتر ميشه البته هردو رم بايد از يك مارك باشند يعني هر دو يا بايد Kingstone باشند يا هر دو بايد Jel باشند و ... در غير اين صورت سيستم يا بالا نمي ياد يا اگه بالا بياد يه رمت رو ميشناسه
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من یه سیدی رایتر سامسنگ دارم که وقتی وصلش میکنم دتکت میشه و سیستم هم میشناسش ولی وقتی سیدی داخلش میزارم همین که شروع به خوندن سیدی میکنه سیستم ریستارت میشه. حالا چه سیدی خام باشه چه پر. ربتی هم به ویندوز نداره چون خارج از ویندوز هم امتحان کردم همینطور شد. حدود یه یک ماههی هست که اینجوری شده. فریمور جدیدش رو هم از سایت سامسونگ گرفتم و آپدیت کردم ولی باز هم همونجوره.
کابل عوض کردم. سوکت master و sla رو عوض کردم باز هم جواب نداد.
جالب اینجاست که در 5 درصد موارد سیستم ریستارت نمیشه و به خوبی کار میکنه و حتی رایت هم میکنه.
لطفاً راهنمایی کنید.
سلام.
یه سیدی رام asus دارم که وقتی به سیستم وصل میکنم دتکت میشه لنز هم روشن میشه ولی درش بازو بسته نمیشه. وقتی که دکمه روی پنل رو میزنم چراغش روشن میشه ولی درش باز نمیشه. موتوری رو که در رو باز و بسته میکنه رو عوض کردم ولی باز هم همونجوره.
در ضمن این آی سی هم خیلی داغ میکنه. توی عکس نشون دادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی میتونه راهنمایی کنه. ممنون