ولي يه چيزي توي اين بازي مسخرس اينا كه اينهمه نقشه ميكشن چرا توي اين كاغذ پاره ها همشو لو ميدن يا لااقل اگه ميخوان توي كاغذ بنويسن خوب بنويسن!! ولي دم دست نزارن كه هر آتيش پاره اي بره بخونه
Printable View
ولي يه چيزي توي اين بازي مسخرس اينا كه اينهمه نقشه ميكشن چرا توي اين كاغذ پاره ها همشو لو ميدن يا لااقل اگه ميخوان توي كاغذ بنويسن خوب بنويسن!! ولي دم دست نزارن كه هر آتيش پاره اي بره بخونه
واسه همين مي گم بازي ديگه اصلا پيچيدگي هاي اويل 3 رو نداره ديگه !! خلي ساده و آسونش كردن كه يه بچه 9 ساله هم متوجه ميشه :13:نقل قول:
مثلا همون چرخ دنده هاي برج ساعت رو ديگه بايد مي ذاشتن خودمون بهميم مشكلش كجاست تا بازي رو جذابتر كنه.
Luis' Memo 2
The first castellan buried the Las Plagas deep underground below the castle to hide their very existence. But when Salazar released the Las Plagas, no one thought he could bring them back to life. Because when Salazar found them they were all just fossilized remains.
Everyone knew that the parasitic organisms could not survive without hosts.
That they couldn't sustain life on their own. But when Salazar and his men excavated the remains, it almost appeared as if the Las Plagas were just waiting to be discovered so that they could resurrect.
Several years later, unexplainable convulsions started occurring among the villagers who helped with the excavation of the Las Plagas.
Then one day, all of a sudden, these villagers turned into violent savages.
They later found out it was caused by the Las Plagas. Although they appeared fossilized, they were able to survive the long years by lying in a dormant state at the cellular level remaining in a spore-like form.
Apparently, during the excavation, the villagers inhaled the spores and within their bodies the parasites became active again. This is how the Las Plagas were resurrected.
Even as I'm writing, the excavation of the Las Plagas continues God only knows how many of these Plagas have been resurrected. Not to mention the countless number of Ganandos that have been created.
Their inhumane activity must be put to an end. If they are not stopped, people around the world count turn into victims of this crazy cult organization.
يادداشت روزانه ي لوييس 2
اولين سردرمدار قصر انگل لاس پلاگاس رو جايي در زير زمين و بناي قصر مدفون كرد تا وجودش رو مخفي نگه داره.
اما موقعي هم كه سالازار لاس پلاگاس رو بيرون آورد هيچ كس فكر نمي كرد كه اون بتونه انگل رو دوباره زنده كنه به خاطر اين كه اولش اونا فقط بقاياي فسيل شده و مرده بودند نه خود انگل.
همه مي دونن كه موجودات انگلي بدون داشتن ميزبان نمي تونن زنده بمونن و زندگي رو با تكيه به توان خودشون نمي تونن ادامه بدن. اما وقتي سالازار و افرادش بقاياي پلاگاس رو از زير خاك بيرون آوردن به نظر مي رسيد كه انگار انگل منتظر بوده كشف بشه تا بتونه دوباره خودشو احيا كنه!
چندين سال بعد از كشف انگل بود كه تنش ها و ناراحتي هايي بين اون دسته از روستايي هايي كه در حفاري هاي كشف انگل كمك كرده بودن ديده شد كه هيچ توضيحي براش وجود نداشت.
بعد يه روز به طور ناگهاني اين عده از روستايي ها تبديل به وحشي هاي خشن و رام نشدني شدند.
بعدها معلوم شد كه دليل اين تغيير لاس پلاگاس بوده و با اين كه انگل در ظاهر فسيل شده بوده ولي بازم اين توانايي رو داشته كه سالهاي خيلي زيادي رو در يه مرحله سكون و به شكل سلولي شبه اسپور باقي بمونه و از بين نره.
ظاهرا در طول حفاري ها اهالي دهكده كه توي اين كار كمك مي كردن اسپورها رو موقع تنفس به داخل بدن خودشون كشيدن بعد اسپورها اونجا فعال شدن و در نهايت لاس پلاگاس به اين ترتيب مجددا احيا شده و به فرم فعال خودش برگشته.
حتي همين الان كه دارم اينا رو مي نويسم هم حفاري براي بيرون آوردن پلاگاس ادامه داره و فقط خدا مي دونه تا حالا چند تا از اين موجودات احيا و دوباره قعال شدن و فقط به ياد آوردن تعداد "گونادو" يي كه تا حالا بر اثر اين حفاريها ايجاد شده به تنهايي مي تونه گستردگي اين عمليات و تعداد زياد انگلهاي آزاد شده رو نشون بده.
فعاليتهاي غير انساني اونها بايد سريعا متوقف بشه چون اگه اين اتفاق نيفته مردم دنيا همگي قرباني كاراي نابخردانه و غير عقلاني اين فرقه ميشن.
اينم از چهارمين گزارش ايداايدا: Leon S.Kennedy احتمالا مهم ترين فرد حاضر توي اين ماموريته. بدون اون اين داستان تكميل نميشه. اون بايد در برابر خطرات مقاومت كنه و زنده بمونه. قبلا هم اين كارو كرده و الآن از اون موقع خيلي بهتره. ---- يه نابغس. اون باهوشه و ميدونه چطوري از هوشش استفاده كنه. به علاوه كار اون به عنوان مامورد دولت خيلي سخته. من خودمو مخفي ميكنم كه فكر كنه اون تنها كسيه كه توي اين بازيه. (مترجم: خيلي خودشو مخفي كرد:31:) البته شايد خيلي ساده لوحم كه فكر ميكنم اين كار به سادگي انجام ميشه. با در نظر گرفتن سدلر و كرازر كه هر دوشون توي اين جريان دخالت دارن ممكنه مشكلات مختلفي پيش بياد. اما من به اون احتياج دارم تا توي رسيدن به هدفم كمكم كنه . (مترجم: چه بچه ي پروييه:27:) هركاري از دستم بر بياد ميكنم تا اونو حفظ كنم و به نتيجه ي دلخواهم برسم. البته تا چند ماه قبل اون نقش مهمي نداشت نقش منم خيلي سادس اما اين قبل از ربوده شدن دختر رئيسس جمهور بود و ---- براي پيدا كردن اون اعزام شد. البته اينا واضح ترين وقايع داستان هستن. به هر حال نيازي نيست كه نگران باشم ---- توي شرايط سخت هميشه بوده و هميشه موفق شده. اون آدمه خيلي خوش شانسيه. در واقع بايد بگم كه من دقيقا مي دونم كه چه اتفاقي براش مي افته.
Letter from Ada
Once a Plaga egg hatches, it's nearly impossible to remove it from the body.
But before it hatches, then it can be neutralized by medication.
If it does hatch you might be able to get it out by surgery before it turns into an adult. But it won't be easy. There's a high chance you won't survive the operation.
As far as I know the girl was injected with the egg before you. Her time is ticking. You should prepare yourself for the worst case scenario.
نامه اي از ايدا
وقتي كه يه تخم پلاگا توي بدن سر باز مي كنه ديگه تقريبا غير ممكنه كه بشه اونو از بدن بيرون آورد ولي قبل از باز شدن ميشه با دارو از بين بردش.
اگر تخم باز بشه ممكنه شايد با يه جور جراحي پيشرفته انگل رو قبل از اين كه توي بدن بالغ بشه خارج كني ولي اين كار اصلا آسون نيست و احتمال اين كه از جراحي جون سالم به در نبري خيلي زياده.
تا اونجايي كه من مي دونم دختره رو خيلي قبل از تو بهش انگل رو تزريق كردن و زمان براي اون به سرعت داره سپري ميشه و بايد خودتو براي بدترين قسمت داستان آماده كني.
Luis' Memo 3
The hideous creatures such as the El Gigante and the Novistaors are merely by-products of the diabolical and inhumane experiments conduced on the specimens that were once human.
But there's one type of creature that clearly distinguishes itself from the rest.
These creatures are called Regenerators.
Regenerators have a superior metabolism that allows the to regenerate their lost body parts at an incredible speeds. [sic]
I've never seen anything like it...
It is this characteristic that makes them almost invincible to conventional weapons.
But like any living creature, there's a way to kill it. Apparently there are Plagas that live in its body; somewhat like leeches.
To stop its regeneration process, these leech-like Plagas must be located and then destroyed.
But they can't be seen with the naked eye. They can only be seen through thermal imaging.
As far as I know, most of the Regenerators host a number of these leech-like Plagas.
To kill the Regenerators, each one of these leech-like Plagas must be killed.
يادداشت روزانه ي لوييس 3
موجودات مخوفي مثل "ال گيگانت" ها (غول هاي عظيم الجثه) و "نويستادور" ها (حشرات عظيم الجثه) صرفا محصولات جانبي آزمايش هاي شيطان صفتانه و غير انساني هستن كه بر روي نمونه هاي آزمايشگاهي كه يه زماني "انسان" بودن انجام شده.
ولي اين ميون يه موجودي هم درست شده كه ويژگيهاي منحصر به فردش آشكارا اونو از بقيه متمايز مي كنه. به اين موجودات "بازسازنده" ها ميگن.
بازسازنده ها از نوعي متابوليسم پيشرفته برخوردارن كه بهشون اجازه مي ده بخش هاي از دست رفته ي بدنشون رو با سرعت شگفت انگيزي ترميم و بازسازي كنن.
من كه تا حالا يه همچين چيزي نديدم ...
همين ويژگي هست كه اونا رو در برابر اسلحه هاي معمولي كه الان رواج داره تقريبا شكست ناپذير مي كنه.
ولي خوب مثل هر موجود زنده ي ديگه اي يه راهي هم براي كشتن اين موجود هست؛ ظاهرا يه جور خاص از انگل پلاگاي "زالو" مانند توي بدن اين موجود زندگي مي كنه و براي اين كه بشه فرايند ترميم و بازسازي اون رو متوقف كرد بايد محل اين انگل هاي زالو مانند رو توي بدنش پيدا كنيم و بعد اونا رو از بين ببريم.
ولي اين محل هاي به خصوص با چشم غير مسلح ديده نميشن و فقط با استفاده از دوربين حساس به حرارت ميشه ديدشون.
تا جايي كه من مي دونم بيشتر اين "بازسازنده" ها هر كدوم مقداري از اين انگلهاي زالو شكل رو در بدن خودشون دارن و براي كشتن هر بازسازنده بايد انگلهاي موجود توي بدنش رو نابود كرد.
-------------------------------
-------------------------------
مترجم: من چقدر از اين موجودات چندش آور حالم به هم مي خورد !! مخصوصا اون مدلي كه مي لرزيد و يه هويي خار هم از بدنش ميومد بيرون !!!!! :2::2::13::13:
Paper Airplane
Perhaps you figured it out already, but you might be able to get out of here by using the waste disposal vent.
هواپيماي كاغذي
ممكنه خودت تا حال متوجه شده باشي ولي براي خارج شدن از اينجا مي توني از دريچه دفع زباله استفاده كني.
----------------------------------------
اين ميني ترجمه بودش !! :31:
دقيقا من فقط از هموناش بدم مياد يعني اون قسمتايي كه از اون موجودا دارهنقل قول:
من چقدر از اين موجودات چندش آور حالم به هم مي خورد !! مخصوصا اون مدلي كه مي لرزيد و يه هويي خار هم از بدنش ميومد بيرون !!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Our Plan
Because of that agent, we lost Chief Mendez and Ramon. Nevertheless, everything will proceed according to plan.
I must admit however the loss of my loyal men is a bit disheartening. But I will deal with it.
Replacing that loss will not come easy. I must choose widely; for the Plaga reflects the conscience of their hosts. If chosen poorly, they could betray me.
I need men who will swear their allegiance to me.
I've learned my lesson when Sera betrayed me. I will not make the same mistake again.
In this important hour, I cannot and will not have anyone stand in my way.
نقشه ي ما
اون مامور آمريكايي باعث شد كه فرمانده مندز و ريمون (سالازار) رو از دست بديم. با اين حال هنوزم همه چيز داره طبق نقشه پيش ميره.
البته بايد اضافه كنم از دست دادن افراد وفادارم يه مقدار برام سخته ولي يه جوري بالاخره باهاش كنار ميام.
پيدا كردن جانشين براي افرادي كه از دست داديم آسون نيست. بايد با دقت دنبال موارد جديد بگردم چون كه وقتي قدرت پلاگا در اختيار كسي قرار ميگيره فرد مي تونه از اين قدرت براي آشكار كردن باطن و تمايلات واقعي خودش استفاده كنه و نشون ميده واقعا چه جور آدمي هست به خاطر همين اگر افراد رو اشتباهي انتخاب كنم به راحتي مي تونن به من خيانت كنن.
من به مرداني نياز دارم كه روي وفاداريشون به من قسم بخورن. به خصوص وقتي كه سرا به گروه خيانت كرد تجربه ي بيشتري در اين زمينه پيدا كردم و اشتباه گذشته رو ديگه دوباره تكرار نميكنم.
توي اين لحظه ي حساس نبايد بذارم هيچ كس سر راه اجراي نقشه هاي من قرار بگيره.
اينم از آخرين گزارش
ايدا : ساده نبود... اما ميشه گفت كه ماموريت با موفقيت انجام شده. دست پيدا كردن به اون نمونه هدف اوليه ي من بود. اما من براي وسكر هديه ي ديگه اي فرستادم. درست همون طور كه سازمان دستور داده بود. اين كه وانمود ميكنم باهاش كار ميكنم خيلي جالبه. آلبرت وسكر... هدف بعديش چيه؟ يه حسي بهم ميگفت كه اين فقط بخشي از كارهاييه كه تو سرش داره ( مترجم: خانوم باهوشه تازه فهميده ) براي اون آمبرلا يعني قدرت خودشو پشت اون مخفي ميكنه تا خواسته هاشو عملي كنه و حالا آمبرلا جمع شده. بعد از اينكه آمبرلاي قديمي از بين رفت اونايي كه خواستار قدرت بودن تصميم گرفتن اونو دوباره زنده كنن. اونا ميدونن كه از مسير راست منحرف شدن و در جنگ بين روشنايي و تاريكي خودشونو مخفي كردن. براي همين بود كه وسكر تصميم گرفت هر طور كه شده آمبرلاي جديد ايجاد كنه. تشكيلات داروييS براي تمام دنيا امكانات دارويي فراهم ميكنه. ما ميدونيم كه پس از فروپاشي آمبرلا وسكر با اونا در تماس بوده. شكي نيست كه به زودي خبري ازشون شنيده ميشه و سازمان بايد هميشه مراقب باشه. اما وسكر احمق نيست اون دقيقا ميدونه سازمان به چي فكر ميكنه. تا قبل از اين كه اين حركت بعدي انجام بشه من و اون فرصت داريم اين موشو گربه بازي رو ادامه بديم. شايد اين ماموريت تموم شده باشه اما جنگ ما تازه شروع شده....
توضيحات مترجم : خدا به خير كنه اين تشكيلات دارويي ديگه از كجا پيداشون شد
آليسما جان تموم شد گزارشا
Luis' Memo 4
I'll report my findings about the Plagas here. The Plagas have 3 distinct
characteristics.
1.
As mentioned previously, the Plagas have the ability to manipulate the behavioral patterns of their hosts.
2.
The Plagas are social organisms. By this I mean that instead of living individually, they live in perfect social harmony. It is believed that they have a collective intelligence.
This type of behavior can be seen among insects such as bees and ants.
However this kind of social behavior is rarely seen among parasitic organisms. Perhaps it was a learned behavior by the Plagas. I'm finding out if this has any relationship with their first characteristic.
3.
The Plagas have exceptional adaptation skills. They are able to live off of many kinds of organisms by creating a symbiotic environment quickly. This ability, when combined with their social behaviors, allows them to interact intelligently between hosts regardless of the host organism.
I am ashamed to admit that my pure fascination with the Plagas, in hindsight, has blinded me to the true research objectives of the Los Illuminados.
Even with the knowledge that Saddler was going to abuse the results of these experiments, I could not pull myself away from my research. As a result, I am just as responsible for this whole mess as he is. I see now that I was wrong, but can I stop their evil plans alone...?
end
يادداشت روزانه ي لوييس 4
طي اين گزارش نتيجه ي تحقيقاتم رو بر روي انگل پلاگا قرار مي دم؛ اين انگل سه تا ويژگي ممتاز داره.
1- همونطور كه قبلا هم اشاره كرده بودم، انگل اين توانايي رو داره كه الگوهاي رفتاري ميزبان خودش رو تغيير بده و مثل دست آموز از اون استفاده كنه.
2- انگلهاي پلاگاس موجوداتي اجتماعي هستن. منظورم اينه كه اونا به جاي زيست انفرادي در قالب يه اجتماع هماهنگ و بي نقص زندگي مي كنن و اعتقاد بر اينه كه اونا از يه جور شعور اجتماعي و هوش دسته جمعي برخوردارن.
اين طرز رفتار رو ميشه بين حشره هايي مثل زنبور عسل يا مورچه هم مشاهده كرد ولي چنين رفتاري بين موجودات انگلي خيلي نادر هست. ممكنه اين يه جور رفتار اكتسابي باشه بين انگلهاي پلاگا و من دارم سعي مي كنم بفهمم آيا ارتباطي بين اين رفتار و خصوصيت اول اونا وجود داره يا خير.
3- انگلهاي پلاگاس مهارت هاي استئنايي و منحصر به فردي در سازگاري با محيط هاي جديد دارن و قادرن با ايجاد سريع يه محيط همزيستي مناسب، درون بدن موجودات متنوعي زندگي و رشد كنن. اين توانايي وقتي با رفتارهاي اجتماعي اونا تركيب ميشه، كمكشون مي كنه كه به طور هوشمندانه اي - بدون توجه به نوع ميزبان - بين ميزبانهاي مختلف كنش و واكنش هاي زيستي بر قرار كنن.
البته برام شرم آوره كه اضافه كنم علاقه ي بيش از حد من به مطالعه و درك و فهم ماهيت اين انگلها باعث شد اهداف اصلي اين پژوهش ها رو كه فرقه لوس ايلومينادوز به دنبالش بود از ياد ببرم و اين علاقه مفرط چشم من رو بر روي واقعيت ها بست.
حتي با اين كه مي دونستم سدلر قصد داره از نتايج اين آزمايشها سواستفاده كنه بازم نمي تونستم از ادامه ي تحقيقاتم صرف نظر كنم و در نتيجه الان منم دقيقا به اندازه ي سادلر بابت ايجاد اين وضع آشفته مسئول و مقصرم. الان ديگه كاملا متوجه شدم كه اشتباه مي كردم، ولي آيا مي تونم به تنهايي جلوي اجراي نقشه هاي پليد و شيطاني اونا رو بگيرم ... ؟
دستت درد نكنه Maggy جاننقل قول:
از منم سه تا فايل بيشتر نمونده شما هر كدوم مي خواي ترجمه كن منم بعدي ها رو تا اين سري هم تموم بشه.
اگرم برات راحتتره بذار من اين سه تا رو هم ترجمه كنم بعد بريم سر اويل سه. هر طور راحت تري براي منم فرقي نمي كنه :46:
ويرايش مي كنم: الان شد دو تا فايل !!
Krauser Note
It turns out that old man Saddler wasn't buying me from the start.
Even though I succeeded in kidnapping Ashley, I sort of sensed this when Saddler didn't completely let me in the loop.
Under the circumstances, I had no other alternative but to call for her assistance.
Perhaps she knew this was the way it was going to turn out all along...
My guess is that her ultimate goal might be different from Wesker's and mine.
This is just the perfect opportunity to find out.
And after I get rid of Leon and retrieve the sample, I'll put her in a bodybag along with Leon and send them both to Wesker.
يادداشت كراوزر
الان ديگه داره كم كم برام روشن ميشه كه اون پيرمرده سادلر از اول نمي خواست با من روراست باشه.
حتي وقتي كه موفق شدم اشلي رو براش بدزدم باز يه جورايي حس كردم كه دلش نمي خواد خيلي بهش نزديك بشم.
توي اين شرايط چاره ي ديگه اي ندارم جز اين كه از ايدا درخواست كمك كنم.
شايد اون مي دونسته كه چنين اتفاقايي قراره بيفته.
حدس من اينه كه هدف هاي نهايي اون چيزي غير از اهداف من و وسكر باشه و الان بهترين فرصته كه بتونم اينو بفهمم.
و بعد از اين كه از شر لئون خلاص شدم و نمونه رو هم به چنگ آوردم مي تونم جسد اون (ايدا) رو هم كنار لئون توي يه كيسه (جسد) قرار بدم و جفتشون رو براي وسكر بفرستم.
با سلام
آقا واقعه دستتون درد نكنه. من واقعا شرمندم كه نتونستم كمك بكنم چون سرم خيلي شلوغ شد. از طرفي هم متوجه شدم كه آليسما جان دارن به خوبي از عهده ترجمه فايل ها بر ميان و من نخواستم كه در كارشون اختلال ايجاد بكنم. فقط من متوجه شدم كه يه فايل رو جا انداختين، من قبلا اين فايل رو ترجمه كرده بودم واسه همين ميزارمش. اين فايل بايد بعد از يادداشت ايدا قرار ميگرفت و ظاهرا آخرين فايل مربوط به قصر هستش.
نام بازي : تمرين هدف گيري (Target Practice)
قوانين بازي :
1. با كسب امتياز بالاي 3000 جايزه دريافت كنيد.
2. زدن كله هدفها امتياز بيشتري دارد. (زنها 200 و مردها 100)
3. در صورتي كه پنج هدف را به طور متوالي و بدون خطا بزنيد، هدف سالازار كه داراي امتياز زيادي است (500) ظاهر خواهد شد.
4. زدن اشلي موجب كم شدن امتيازتان خواهد شد. (1000-)
جايزهها :
1. در هر دور بازي فقط يك Bottle Cap ميتوانيد به عنوان جايزه دريافت كنيد.
2. Bottle Cap هاي ويژه را ميتوانيد به دو صورت به دست آوريد. يا تمام هدفهاي چوبي (25تا) را بزنيد (البته به غير از اشلي) و يا اينكه امتيازي بالاي 4000 بياوريد.
3. به طور كلي در بازي 24تا Bottle Cap وجود دارد. هر بار كه وارد يك Shooting Range جديد ميشويد 6 تا از اين Bottle Cap ها در دسترس خواهند بود.
پاداش ويژه :
1. هر بار كه يك رديف را روي پايه Bottle Cap كامل كنيد، پاداش دريافت خواهيد كرد.
2. از آنجا كه 4 رديف بر روي پايه Bottle Cap وجود دارد، پس چهار دفعه ميتوانيد پاداش دريافت كنيد.
نكته آخر اينكه Bottle Cap هايي را كه برنده شدهايد ميتوانيد در قسمت Key/Treasures مشاهده نماييد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش قابلي نداشت:31:نقل قول:
اي بابا چه زود فايلا تموم شد اگه دوتا مونده پس همون دوتا رو زحمتشو بكش:31:
دستتم درد نكنه:11:
يه چيز ديگه فايلاي اويل 3 رو توي يه تاپيك ديگه ترجمه كنيم يا همين جا؟
اينم از تاپيك ترجمه ي فايل هاي اويل 3 توي اين ترجمه ميكنيم:31:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1488917&posted=1#post1488917
ممنون از كراوزر جان براي گذاشتند ترجمه يه دونه فايل جا مونده.
خوب ديگه منم اين دو تا ترجمه رو مي ذارم و در اولين فرصت همه رو به پي دي اف تبديل مي كنم براتون.
Luis' Memo 5
From the initial stages of the research, we have been searching for a safe and practical removal procedure of the Plaga. Ironically, it turns out that the real objective of this research was not ti find a way to remove the Plagas but to find a way so that the Plaga could not be removed from the body
easily.
In the end we were able to find out that the Plagas could be removed only by exposing them to a special radiation. The only drawback with this method is that it is a very painful procedure. Since the Plaga attaches itself to the nerves, there is a possibility that it may impair the consciousness of the host.
Another fact that must be mentioned is that once the Plaga grows into an adult, the removal procedure could kill the host.
But perhaps death isn't so bad when you think about the alternative.
يادداشت روزانه لوييس 5
از همون مراحل ابتدايي نحقيقات ما داشتيم دنبال يه راه عملي و امن براي برداشتن و حذف پلاگا از بدن ميزبان مي گشتيم ولي جالبه كه برام معلوم شده، هدف اين پژوهش نه تنها پيدا كردن راهي براي از بين بردن پلاگا نيست بلكه دقيقا بر عكس ابداع روشي هست كه باعث بشه پلاگا به راحتي نتونه از بدن قرباني خودش جدا و نابود بشه.
در نهايت تونستيم بفهميم كه پلاگا فقط به يه روش از بدن جدا و نابود ميشه و اونم قرار گرفتن انگل در معرض يه جور پرتو خاص هست. منتها تنها مشكل اين روش اينه كه فرايند خيلي خيلي دردناكي هست به خاطر اين كه پلاگا خودشو به رشته هاي عصبي فرد متصل مي كنه و ممكنه حتي هوشياري فرد رو هم تحت تاثير قرار بده و بهش صدمه بزنه.
واقعيت ديگه اي هم كه بايد بهش اشاره كرد اينه كه وقتي پلاگا توي بدون فردي رشد كرد و تبديل به انگل بالغ شد پروسه ي نابودي اون ممكنه به مرگ ميزبان منجر بشه.
ولي شايد مرگ خيلي به نظر بد نباشه وقتي به بلاهايي كه در اثر رشد انگل توي بدنت ممكنه به سرت بياد فكر كني.
و اين هم ترجمه ي آخريــــن فايل Biohazard 4 :46:
به زودي منتظر يك فايل پي دي اف مدون و زيبا از اين مجموعه باشيد !! :10:
Our Mission
The real power of the United States lies in three areas. The Justice Department, the Administrative bodies, and the military. In order to take control of these areas, we must influence the minds of the people who advise the president.
After this is done, the rest of the departments will quickly fall under our sway.
If by chance the United States were to figure out our plan, the damage caused should be minimal.
We will still be able to conquer the country as planed using our backup plan.
Once we control the country, we will use their international influence to our advantage.
The rest of the world will fall swiftly.
As already stated, if our first plan doesn't go as smoothly as expected, we'll proceed with our secondary plan. By sending in our "special" forces we will infiltrate the country from within. Fear and chaos will spread through the nation like a virus.
It'll only be a matter of time before the country loses its stability. At that time, when they're most vulnerable, we will strike.
Rejoice my brethren: the world shall soon be cleansed.
ماموريت نهايي ما
قدرت حقيقي ايالات متحده در سه منطقه متمركز شده. ساختمان دادگستري، قواي مجريه و ارتش. براي اين كه بتونيم كنترل اين مناطق رو به دست بگيريم بايد ذهن و فكر افرادي رو كه مشاور رييس جمهور هستن تحت تاثير قرار بديم.
وقتي كه اين اقدام به عمل اومد بقيه ي ادارات و بخش ها به سرعت تحت حكومت ما در ميان.
اگر هم به طور اتفاقي بعضي مردم متوجه نقشه ي ما بشن خساراتي كه ممكنه بهمون وارد بشه بايد به حداقل برسه. البته حتي در اين صورت هم ما هنوز مي تونيم با استفاده از نقشه ي پشتيبانمون كشور رو فتح كنيم و سپس از قدرت و نفوذ بين المللي اونها به نفع خودمون استفاده مي كنيم تا بقيه دنيا رو هم تحت كنترل در بياريم.
همونطور كه اشاره شد اگر برنامه ي اول ما بر طبق نقشه پيش نره از نقشه دوم خودمون استفاده مي كنيم. به اين ترتيب كه با نيروهاي "ويژه" به كشور نفوذ م يكنيم و ترس و وحشت و آپوب رو مثل ويروس توي ايالت ها پخش و گسترده مي كنيم.
اون وقت ديگه فقط به مقداري زمان لازمه تا مقاومت كشور در هم بريزه و درست در لحظه اي كه اونا كاملا آسيب پذير شدن ما حمله نهايي رو شروع مي كنيم.
برادران من شاد باشيد: دنيا به زودي از مخالفان ما پاك خواهد شد !
سلام
تشكر مي كنم از دوستاني كه در ترجمه ها همكاري داشتن. :10:
فايل پي دي اف مجموعه هم حاضر شد. البته اين فقط فايل ها هست و تماس هاي ---- رو توي يه فايل جدا مي ذارم كه مرتب باشه.
حجمش 9 مگ هست يه مقدار زياد هست به خاطر عكس هايي كه بين فايل ها و توضيحات قرار دادم.
ولي پيشنهاد ميكنم حتما دانلود كنيد چون يادگاري خوب و قشنگي به خصوص براي دوستاني كه توي ترجمه شركت داشتند از كار دراومده چون نام كاربري عزيزان و اسم انجمن رو هم نوشتم در پايان.
كلا براي هر فايل عكسهاي تا حد امكان مرتبط رو سعي كردم پيدا كنم و بذارم و خلاصه مجموعه زيبايي شده كه ماندگار هم هست به عنوان مرجع اين بازي !! :40:
اميدوارم كه خوشتون بياد و نظر هم يادتون نره !! :11::11::11:
پسورد فايل زيپ همهست.کد:www.p30world.com
ممنون آلیسمای عزیز عالی بود.
مرسي پلنگ صورتي جان داشتم ديگه نا اميد مي شدم از گذاشتن اين فايل و بقيه فايلا !!!:41::41::41:نقل قول:
ممنون آلیسمای عزیز عالی بود.
فكر مي كردم دوستان بيشتري فايلو گرفته باشن و نظرشون رو هم نوشته باشن.:19::19::19:
خوب مشکل شما اینه که فقط توی این تاپیک گذاشتی.
توی سایتهایی مثل بازی سنتر و دارینوس هم بذار تا خستگی کار از تنت در ره.
آدرس اونا رو نمي دونم ميشه بفرستي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم خیلی ازت تشکر می کنم عالیه
خواهش مي كنم آرام جان!
پي دي اف تماس ها هم كه شما زحمتشو كشيدي به زودي توي راهه !!
ولی فکر کنم چند تاش مونده بود که ترجمه نکردم دیگه در رفتم!!!
اینطوری که ناقص می شه
شرمنده ولی خودت لطفا کاملش کن!!!!
اوكي ولي من متن اونا رو ندارم اگه داري متن كامل همه رو بفرست كه هم براي اونايي كه ترجمه شده هم نشده بذارم.نقل قول:
آخه منم ندارم موقع بازی کردن می نوشتمشون حالا چیکار کنیم؟؟
اگه چيزي براي ترجمه گذاشتن من هستم.
اینا رو هم قبلا ترجمه کرده بودم اما یه خط بود که نتونستم معنی شو بفهمم:
( cant you remember the name? a senior moment perhaps )
می خواستم اول ازت بپرسم چی می شه بعد تایپ کنم اما تنبلیم شد! هنوزم معنی شو نمی دونم فکر می کنی معنیش چی بشه؟
دو تای دیگه هم مونده یکی آخرین مکالمه ( لیون با هانیگان) یکی هم همون باغ سالازار که الان سیوش رو ندارم اگه بخوام بنویسم باید دوباره بازی رو برم نمی دونم کسی داره ترجمه اش کنه یا نه. اینم بقیه:
Saddler_ از ملاقات دوست قدیمیت لذت بردی؟
Leon_راستش رو بخوای آره!
Saddler_عالیه. دوست ندارم مهمون ویژه ام تو جزیره احساس تنهایی بکنه!
Leon_فکر کنم باید ازت تشکر کنم نه؟
Saddler_اوه من یه فکری دارم. تا وقتی تو اینجا هستی چرا تو رو به "اون" نسپرم؟ این می تونه مشغولت کنه.
Leon_نمی تونی اسمش رو بخاطر بسپری؟ ( a senior moment perhaps???)
Saddler_از سرگرمیت لذت ببر
------------------------------------------------
Saddler_خب بنظر می رسه تو کراوزر رو هم کشتی! چطور می تونم ازت قدردانی کنم؟
Leon_چی؟ درباره چی صحبت می کنی؟ فکر می کردم اون با توئه.
Saddler_تو درباره چی صحبت می کنی! واقعا فکر کردی من به آمریکایی ها اعتماد می کنم؟ بهت راستشو می گم. داشتم فکر می کردم چطوری می تونم از شرش خلاص بشم اما به لطف تو دیگه لازم نیست نگرانش باشم.
Leon_تو از همون اول ازش سواستفاده کردی
Saddler_باید می سپردمش به تو...تو با کشتن کراوزر یه قسمت از پیمانت رو به من ثابت کردی.وقتی کاملا به Las Plagas آلوده شدی تو رو گارد حفاظتی خودم می کنم!
Leon_بدبختانه مجبورم پیشنهاد سخاوتمندانه ات رو رد کنم! من یه شغل خوب دارم.
Saddler_تا وقتی می تونی از چرت و پرت گفتن خودت لذت ببر!
---------------------------------------------------
Saddler_متاسفم لیون
Leon_سدلر تو ...(فحش داد!)
Saddler_چیزی وجود نداره که بخوای بخاطرش ناراحت بشی. نگو که هیچوقت یه حشره مزاحم رو نکشتی. در واقع اینم یه همچین چیزی بود.
Leon_چی گفتی؟ زندگی یه آدم رو با یه حشره مقایسه می کنی؟
Saddler_وقتی تو هم این قدرت رو بدست آوردی می فهمی چی می گم.
Leon_فکر کنم اینم یه دلیل خوب دیگه برای اینه که این انگل رو از بدنم خارج کنم.
Saddler_برات آرزوی خوش شانسی می کنم.
آره همین دو تا مکالمه که مونده اگه تو ترجمه کنی عالیه!نقل قول:
اگه چيزي براي ترجمه گذاشتن من هستم
اينجا رو ميشه گفت مثلا "اسمشو يادت نمياد؟ شايد تو يه لحظه ي خيلي خاص اونو ديده باشي"نقل قول:
cant you remember the name? a senior moment perhaps
از بابت بقيه هم كه گذاشتي ممنون.
cyrus_ln جان شما هم اگه زحمت بكشي اون دو تا فايلي كه آرام جان گفتش رو ترجمه كني بذاري يعني اين دو تا:
باغ سالازار يعني همونجايي كه بعدش ---- وارد ماز شمشادا مي شد ديگه كامل ميشه و پي دي اف تماس ها رو هم مي ذارم.نقل قول:
یکی آخرین مکالمه ( لیون با هانیگان) یکی هم همون باغ سالازار
متن انگليسيش هم اگه نيست عيبي نداره ديگه همينطوري فارسي ها رو با عكس و اينا قرار پي دي اف مي كنيم.
راستي Maggy جان پي دي اف گزارشهاي ايدا رو هم جدا مي ذارم دوباره مرسي از زحمتت.
سلام
با تشكر از Maggy جان براي ترجمه گزارشهاي ايدا.
اينم پي دي اف مجموع با حجم 1.5 مگ :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The another Order Reports
DOWNLOAD
دوستان تماس ها رو هم بي زحمت كامل كنين كه بذارم و مجموعه مون كامل بشه.:20:
اگه زحمتي نيست ترتيبش رو هم درست كنين همه رو تو يه پست :10:
سلام دست همگي درد نكنه ولي يه خواهشي كه دارم اينه لطفا يه جاي ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو uplode كنين
سلامنقل قول:
دست آقا مهدي درد نكنه :10:
فايلها رو در سرور خود انجمن آپلود كردن و در پست من قرار دادن. :40::40:
دوستان از اين سرور بدون نگراني از پاك شدن فايلا مي تونيد اونها رو دريافت كنيد :11:
ايول آليسما جان دمت جيز:31: يه سري هم به ترجمه ي فايل هاي اويل 3 بزننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156091
نقل قول:
cant you remember the name? a senior moment perhaps
نميتوني اون اسم رو بخاطر بياري؟شايد (فكر ميكنم اينجا senior به معناي آقا باشه).معنيش جور در نمياد.
متن رو بديد من ترجمه مي كنم سيو هاي من يا از آخر بازيه يا اول بازي.