البته لقب ارزان ترین بیشتر بهش میاد تا بهترین . مطمئنا شرکت های خیلی بهتری هم هستن که قیمشتون بالاتره .نقل قول:
Printable View
البته لقب ارزان ترین بیشتر بهش میاد تا بهترین . مطمئنا شرکت های خیلی بهتری هم هستن که قیمشتون بالاتره .نقل قول:
مزخرفترین , بیخود ترین , آشغالترین , ضایع ترین adsl در ایران ماله همین آسیا تک دزده , مسئول بی وجدان پشتیبانیش میگه 3 نصفه شب تا 5 صبح استفاده کن , 4 شنبه زنگ زدم فحشش دادم بهش گفتم شنبه میام دفترتون بهتون میگم دنیا دسته کیه , اونم گوشی رو قطع کرد , امروز میرم شیکمشونو سفره می کنم , بیخودیم از این دزدای بی وجدان طرفداری نکنین , امروز تکلیفشونو 1 سره میکنم
آقا من اگه بخوام adsl بخرم چی باید بدونم ؟
چه چیزایی مهم هستن ؟ ( چی ازم می پرسن ؟)
کدوم adsl بهتره ؟
دوستان تو منطقه ما اسیا فقط به اداری adsl میده..منم نیاز ضروری دارم...ایا راهی هست که بشه ازش adsl بگیرم....پیش شماره6649....شاتل هم ظرفیت نداره.....:((
::: بررسی وضعیت سرویس Adsl آسیاتک:::
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=155514
احتمالا منطقتونو هنوز ساپورت نمیکنه.باید صبر کنی یا اینکه از یه شرکت دیگه مثل پارس آنلاین بگیری(من از کارایی پارس آنلاین خبر ندارم)
اقا در یک کلمه افتضاح . منطقه من نصرالهی هست سرعته 128 از 10 بالاتر تا حالا نرفته
ولی مال من الان رفته روی 18 داره دانلود میکنه.البته نوسان داره ولی خوبه.ولی روزا میاد پاین.
دوستان منم زنگ زدم امروز گفت فردا 100 در 100 وصل میشه
خدا کنه فردا وصل بشه :37:
سلام , منم Adsl آسیاتک دارم که خیلی بده , قبلش صبا داشتم که عالی بود فقط بدیش این بود که حجمی بود منم دانلود زیاد دارم اونم زود تموم میشد , بعدش از آسیاتک گرفتم که خیلی افتضاحه , حالا میخوام عوضش کنم , به نظرتون پارس آنلاین خوبه ؟ مرکز مخابراتی ما شهید کاظمیان , ممنون میشم 1 کمکی بکنین , بای :8::40::8:
سرعت پایین آسیا تک به خاطر حجم بالای مشتریانی هست که به خاطر استفاده از یه ماه رایگان اشتراک میگیرن وکمبود تجهیزات مرکز مخابراتی هستش.
سلام دوستان من میخواهم Adsl آسیا تک رابگیرم چندتا سوال دارم
1.آیا Adsl آسیا تک در ماه اول رایگان است یا نه؟
2.آیا مودم را خودشرکت به طور امانی میدهد یا باید مودم بخریم؟
3.ایا برای کد 4410 چهار رقم اول وصل شده است؟
باتشکر.:20:
آسیاتک برای من که شرم آور بود , شنبه میخوام از یه شرکت دیگه بگیرم :8::8::8::8:
بچه ها من که مودم و خریدم , حالا پسش میگیرن یا نه ؟ از پارس آنلاینم باید مودم بخرم ؟ :5::8::5:
سلام دوستان من میخواهم Adsl آسیا تک رابگیرم چندتا سوال دارم
1.آیا Adsl آسیا تک در ماه اول رایگان است یا نه؟
2.آیا مودم را خودشرکت به طور امانی میدهد یا باید مودم بخریم؟
3.ایا برای کد 4410 چهار رقم اول وصل شده است؟
4.آیا اگر بس از ماه اول بخواهیم بس بدهیم میگیرند؟
خیلی افتضاحه من محلاتی ام ... عوضی هر وقت سرعتش کم میشه (در حد دایل آپ ) میگه از مرکز مخابراتیه و به ما ربطی نداره ...
یه مشت آشغال تو پشتیبانیشن که هنرشون پیچوندن مردمه ...
من ندارم پس اشتباه وارد شدم پس ميرم
باید ببینی که پاس ان لاین ساپرتش می کنه یا نه یه زنگ بزن بپرس که به احتمال زیاد می شهنقل قول:
این امضات واقعا زیباست. کلی خندیدیم.خودت ساختی؟؟نقل قول:
1-بلهنقل قول:
2-هردوش میشه
3-باید بپرسی
4-میتونی تمدید نکنی.
اسیا تک تنها اشتراک دهنده که برای کاربراش ارزش قائله
تحویل خیلی خوب سرویس عالی دیگه از یه شرکت چی میخوایید
من دارم بدک نیست تا حالام اونچنان اذیت نکرده ولی پشتیبانیش حرف نداره ولی بازم بگرد
اسیا تک حرف نداره
همین
آسیاتک خیلی بده , همین :8::5::8::40::8::5::8:
nagoo dadash duige che khadamaty bayad bede
bayad chi ? bede
آقا سلام چقدر طول می کشه واطون وصل کنن ؟
واسهمن که بعد 4-5 روز تازه تو مرحله ی انتظار حسابداری فروشه
فقط از هر کي ميگري از پارس ان لاين نگير که پولتو ريختي دور
سلام دوستان من یه مودم asus am602 گرفتم حالا که تمام کارها را انجام دادم هرچی یوزر وپسورد را میزنم وصل نمیشه از آسیاتک هم اکانت گرفتم وقتی که یکی از شرکت اومد نصب کنه یه مودم Corecess EA103 گذاشت و زود وصل شد من موندم که این مودم asus با اکثر شرکتها همخونی داره ولی نمیدونم چرا برای من وصل نمیشه من با پورت usb وصل کردم .. همین طرفه گفت یه کارت شبکه بگیر وبا lan وصل کن حالا بنظرتون چیکار باید بکنم به lan یه کامپیوتر دیگه هم زدم که بازهم وصل نشد
دوستان آسياتكي من يه مشكلي پيدا كردم.
دو روزه كه وقتي ميخواد كانكت بشه روي همون مرحله Conect through wan miniport ... ميمونه و ديگه وصل نميشه و بعد هم ارور ميده كه كامپيوتر مقصد جواب نميده.
تماس گرفتيم كلي راه امتحان كرديم ولي بازم نشد گفتن امروز تماس بگير يكي رو بفرستن. مي خواستم ببنيم كسي ديگه هم اين مشكلو پيدا كرده آيا و راه حلش چي مي تونه باشه؟
با تشكر
من همین هفته پیش این مشکل رو داشتم که ایراد از مخابرات بود اومده بودن خط یکی دیگه رو رانژه کنن خط منو از رانژه درآورده بودن.نقل قول:
مرسي مشكل ما هم مركز مخابراتي بود كه الان حل شد!!نقل قول:
(خداروشكر :31:)
برادرا به نظرتون با Vpn میشه بهبود داد سرعتو؟من الان کانکشنشو گرفتم ولی هنوز یوزر پسورد نگرفتم.
سلام دوستان
من امروز سایت آسیاتک رو می دیدم به یه نکته جالب رسیدم و اون این بود که چند نوع 128 داشت زنگ زدم پرسیدم فکر می کنید چی جوابمو دادند . به من می گه اون سرویس های خونگی بین 10 نفر تقسیم شده و ما بقی بین 5 نفر که واقعا افتضاء چو اصلا سرعت خوبی نمیرسه . نه دانلود خوبی و نه سرعت برای باز کردن صفحات وب . و من به این نتیجه رسیدم اگه اینترنت با سرعت کمتر از کارت اینترنت می خواهید می تونید از آسیاتک بگیرید .
یکی از دوستام از آسیا تک داره :2: اصلا راضی نیست و می خواد رانژه خطشو جمع کنه.
در اینجا می فهمیم که یه شرکت مثل آسیاتک اوایلش که پهنای باندش خالی و یوزر نداره یا به عبارت دیگه ناشناخته هستش کیفیت عالی می ده ولی اون اوایل با ارائه سرویس های یک ماه رایگان خودش حسابی جذب یوزر کرده و پهنای باندش پر شده و مسلما کیفیتش آشغاله :2::2::2:
ببینید سرویس هر شرکتی بستگی به تعداد یوزر اون شرکت در مرکز مخابراتی که ازش سرویس میگیرید داره پهنای باندی که اختصاص میدن در هر مرکز مشخص میکنه کیفیت سرویس شما در چه حدیه جاهایی که یوزر هی کمی داره از هر شرکی بگیرید کیفقیت مطلوبه ولی جاهای شلوغ مجبورید از شرکت هایی که گرون تر ولی یوزر کمتری دارند سرویس بگیرید تا کیفیت قابل قبولی داشته باشید
عزيزم شما كه خودن نداري الكي واسه خودت نبر و ندوز و نتيجه نگير!!! :13::13::13:نقل قول:
ما توي مركزي هستيم كه تعداد مشترك خيلي هم زياده ولي سرعت دان من از 16 (برنم به تخته!! :27:) پايين تر نمياد و حداكثرش روي 20 هست هميشه+ پشتيباني بسيار عالي كه تا حالا از هيچ شركتي نديدم.
حالا شما مشكل داري خوشت نمياد دليل نميشه بي دليل بتازي.
:18:
منم آسیاتک دارم و از کیفیتش بسیار بسیار راضی هستم مخصوصا الان که جدیدا پهنای باند رو در منطقه ما افزایش دادند و الان شبها دانلود من عالیه و از شرکت مفتخوری مثل پارس آفلاین که من داشتم و به قیمت خون پدرش adsl رو حساب میکرد الان آسیاتک کیفیت بهتری داره
من هم آسیاتک دارم و ازش هم راضی هستم به نظر من نسبت به پولی که میدی امکاناتش خوبه.این که 1ماه رایگان بهت میده کار خیلی خوبی هست.
نيازمند كمك فوري شما هستم
من مودم corecess از آسيا تك گرفتم (32000) مي خواستم بدونم توي لينوكس چه جوري بايد نصب بشه لطفا برام پيغام بزنيد منتظرم
منم الان 1 سالی میشه اسیاتک دارم و نسبتا راضی هستم .چون خط نهری شلوغه بعضی موقعها قط میشه
انهایی که ناراضی هستند داتک رو یکبار امتحان کنند تا قدر عافیت رو بدونند