سلام
کسی نیست یدونه برای ما بفرسته
من تا الآن با لینوکس کار نکردم و فقط ازش شنیدم
یکی از شماها که حاضر به من یک سی دی بده بگه تا من تو Pm آدرس رو بهش بدم
ممنون میشم
موفق باشید
فعلا
Printable View
سلام
کسی نیست یدونه برای ما بفرسته
من تا الآن با لینوکس کار نکردم و فقط ازش شنیدم
یکی از شماها که حاضر به من یک سی دی بده بگه تا من تو Pm آدرس رو بهش بدم
ممنون میشم
موفق باشید
فعلا
گفتم هر كي مي خواد بهم پي ام بدهنقل قول:
نوشته شده توسط Iranian_sports
شما آدرسو،كدپستي،نامتون رو بدين تا من براتون بفرستم
موفق باشيد
براي دو نفر ديگه هم مي تونم بدم
و دوستاني كه بهم پي ام دادم احتمالا امروز براشون پست مي كنم
موفق باشيد و البته لينوكسي :)
كولي جان مرسي فدات به دستم رسيد خيلي گلي
به دست منم رسید
من با این همه سیدی چه کار کنم :lol:
Beelzebub جان ممنون !
همان کاری که دیگران میکنند: به دوستان علاقمند بدهید و یا دانشگاه و حتی به یک مغازه فروش سی دی که بهش اطمینان دارید که بین مشتریهای علاقمند به لینوکس توزیعش کندنقل قول:
نوشته شده توسط hamid_badboy64
به دست منم رسید خیلی حال کردم از خارج واسه آدم یه بسته میاد و....... راستی سایتی نمیشناسین که سی دی رد هت رو مجانی بده؟
به دست من هم رسيد فکر نمی کردم واقعی باشه
بچه ها یعنی دیگه نمیشه ثبت نام کرد :sad: :sad:
ايول!!! به دست من هم رسيد. كلي حال داد. دمت گرم
منم مي خوام ! يكي براي ما بفرسته !
به نظر دوستان این عجیب نیست که یک شرکت سی دی مفتی اون هم برنامه ای چون سیستم عامل لینوکس رو به کاربران میده و این در حالی که برای کاربران ایرانی هم میفرسته... کسی این سی دی ها رو با آنتی ویروس و ... چک کرده؟ آخه از کی تا حالا خارجی ها دلشون به حال ما سوخته که بخوان سی دی مفتی هم به ما بدهند؟!!!
من كه باور نمي كنم بفرسته .
ولي براي اطلاع دوستان بگم كه من همين الان ثبت نام كردم و سايت مشكلي نداشت.
لینوکس برای تبلیغ این کار رو میکنه تا ویندوز رو عقب بزنه بعلاوه چند نرم افزار معروف رایگان از جمله Mozilla Firefox هم توش بود
اوایل همین تاپیک شما باز هم چنین اظهار نظر سطحی کردید. حالا بیشتر توضیح بفرمایید که بدونیم این "عقب" و "جلو" زدن و موندن چطور قراره اتفاق بیافته....نقل قول:
نوشته شده توسط *عیسی*
نوید عزیز.. خدا از گناهت بگذره با این تاپیک که زدی...
دوست عزيز معنا و مفهوم و فرهنگ و قاموس اپن سورس همينه ديگهنقل قول:
به نظر دوستان این عجیب نیست که یک شرکت سی دی مفتی اون هم برنامه ای چون سیستم عامل لینوکس رو به کاربران میده و این در حالی که برای کاربران ایرانی هم میفرسته... کسی این سی دی ها رو با آنتی ویروس و ... چک کرده؟ آخه از کی تا حالا خارجی ها دلشون به حال ما سوخته که بخوان سی دی مفتی هم به ما بدهند؟!!!
شما هم مثلا انشاالله يه زمان در زمينه اي متخصص شديد و برنامه اي نوشتيد يا هر چيز ديگري رو تونستيد خلق كنيد اين وظيفه رو در مقابل دنياي اپن سورس داريد كه اون رو به رايگان در اختيار ديگران قرار بديد
حالا فرض كنيد كه همه مردم دنيا اين كار رو بكنند (مزيتهاش غير قابل بيان هستش)
تازه شعار اين توزيع ( ubuntu) اينه كه انسانها با هر نژاد و زبان و مليتي با هم برابر و دوست و متحد هستند
اگر عكس روي جلد اين cd هايي كه برامون فرستاده شده رو ببينيد متوجه ميشويد
لينوكسي باشيد :cool:
rootnt جان لينوكسي باشي ;)
بدبخت شدم
سی دی های لينوکس اين سایت تک سی دیه
منم وقتی نصب کردم همه درایو هام از بین رفت همه برنامه هام پاک شد
بد بخت شدم
کسی نمیدونه میشه اون برنامه هام رو برگردونم یا نه
مجبور شدم از اول پارتیشن بندی کنم
دوست عزیز در حین نصب که به شما کلی هشدار داده میشه برای همین قسمت پارتیشن بندی...
وانگهی؛ دیسک زنده اش که اصولا یکی از کاربردهاش برای تازه کارهاست
backup نگرفتید و به سراغ ناشناخته ها رفتید؟ این جزاش هست
امیر حسین جان ما این همه توی این انجمن در باره نصب لینوکس و مخصوصا پارتیشن بندی اون صحبت کردم
شما می بایستی قبلش اونها رو میخوندی
تازه بعدش هم اشتباه کردید که هاردتون رو پارتیشن بندی کردید
اگر پارتیشن بندی نمیکردید یه امیدی برای برگشتن اطلاعاتتون بود ولی حالا دیگه فکر نمیکنم شانسی وجود داشته باشه
در این مورد beelzebub تجربه بیشتری داره
عیبی نداره
این هم یک تجربه است
انشاالله از این به بعد فایلها و برنامه های بهتر و بیشتری رو پیدا میکنید
كسي نيست اين لينوكس رو براي ما بفرسته ؟
مهدی جان من که گفتم که هر کس میخواد مشخصاتش رو به من از طریق پیام خصوصی بده
من منتظر بودم که ظرفیت تکمیل بشه و به همین دلیل فعلا برای دوستان دیگه نفرستادم
اگر شما همین الان آدرس و مشخصاتتون رو برای من بفرستید من دیگه فردا برای شما و دوستان دیگر پست میکنم
آقا شما چقدر عجله داري ما تازه ديروز پست كرديمنقل قول:
نوشته شده توسط mehdi87
2 روز ديگه صبر كني حتما مي رسه
خواهشا یکی از دوستان طریقه نصب از بوت این ubuntu وخصوصا قسمت پارتیشن بندی شو توضیح بدن
چون منم تا نیمه های نصبش رفتم ولی ترسیدمو بیخیال شدم.
لطفا جواب سر بالا هم ندین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Beelzebub جان من چاكرتم ! رسيد ---- بچه محلم هستيم كه جيييگر
----------
استادين لينوكس ! اگر بخواهيم هم ويندوز و هم لينوكس Ubuntu رو داشته باشيم ! چيكار كنيم ! يه لطفي كنين يه راهنمايي دقيق كنيد ! ممنون !
rootnt از شما هم ممنونم !
من هم امروز رفتم پست و کار رو تمام کردم
انشاالله فردا پس فردا به دست دوستانی که خواسته بودند میرسه
الان که وفت ندارم ولی اگر وقت کردم یه آموزش همراه با تصویر میذارمنقل قول:
خواهشا یکی از دوستان طریقه نصب از بوت این ubuntu وخصوصا قسمت پارتیشن بندی شو توضیح بدن
چون منم تا نیمه های نصبش رفتم ولی ترسیدمو بیخیال شدم.
لطفا جواب سر بالا هم ندی
واجبه که این کار انجام بشه تا دوستان دیگر هم دچار مشکل مشابه امیر حسین(AHT) نشوند
mehdi87 اوچيكتيمنقل قول:
نوشته شده توسط mehdi87
بچه محل ما كه نبايد اينقدر عجله كنه جييييگر ;)
ununtu نصبش خيلي شبيه debian است
اگه طريقه نصب دبيان رو بخونيد خيلي كمك مي كنه
البته منتظر مقاله rootnt براي نصب ubuntu هستيم چون به نظرم مقاله هايي ايشون مي نويسه خيلي توپ از آب در ميادکد:http://www.technotux.org/html/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=81&page=1
http://www.technotux.org/html/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=82&page=1
http://www.technotux.org/html/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=83&page=1
مخصوصا اون مقاله نصب مودم :)
موفق باشيد
بگمانم این لینک و فایل های تصویری در اون بتونند به شما کمک کنند دوست عزیز:نقل قول:
نوشته شده توسط hamid_badboy64
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینجا غافل نباشید که همه ی آموزشهای فعلی فارسی، عیال این هستند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با برنامه EasyRecovery تونستم مقداريش رو برگردونم اميدوارم بقيش هم برگرده
دوستان اگر شما با لینوکس اشنا نیستید از این توضیع استفاده نکنید چون بسیار سخته و برای مبتدیان همان طور که روت جان به من گفت از ناپیکس استفاده کنید که خیلی عالیه
در ضمن دیگه از این به بعد هزینه پستی به عهده کاربران میباشد
اگر لازم ندارید و با لینوکس بلد نیستید کار کنید توصیه میکنم سفارش ندید
تازه الان سایت بسته است و من نمیدونم چه طوری شما سفارش میدید؟
با نظر عباس خان کاملا موافقم! سفارشات داخله هم بیشتر انگار بمنظور کنجکاوی است تا استفاده
آقا بعد از دو ماه سفارش منم رسيد :cool:
10 تا دوتايي. ايول هلندي ها نشون دادن كه با معرفتن
حالا مونده نصبش :sad:
با تشکر از آقای beelzebub که سی دی را برای من پست کردند و امروز رسید .
Request Details
Standard request
The standard requests are more likely to be approved than custom ones, so unless you have special requirements, you should choose a standard one.
5 PC CDs 1 PC CD, 1 64-bit PC, 1 Mac CD 10 PC CDs, 3 64-bit PC CDs, 2 Mac CDs 20 PC CDs, 3 64-bit PC CDs, 2 Mac CDs 10 PC CDs, 5 64-bit PC CDs 40 PC CDs, 10 64-bit PC CDs, 5 Mac CDs
Custom request
PC: 64-bit PC: Mac:
Reason for custom request, in English: (required)
من كدام را بايد انتخاب بكنم اين مورد را به من توضيح دهيد
خوب معلومه!
PC CDs يعني براي كامپيوتر هاي ما(اكثر كامپيوتر هاي مورد استفاده در ايران) . اگر سيستم 64-bit بايد از 64-bit PC CDs استفاده كني . اگر هم از مكينتاژ استفاده مي كني(كه فكر نميكنم) بايد از Mac CDs استفاده كني.عددهاي كنارشون هم نشون دهنده تعداد CD درخواستيه.
البته مثل اينكه همه بچه ها از تمامشون خواستند كه شده 20-30
من كه نصب كردم خوشم اومد جالب بود ! خيلي سريع آدم حال ميكنه ! فقط يك مشكل داشت نتونسم ار ويندوز XP استفاده كنم !
تو رو خدا زودتر آموزشي بزاريد كه بشه هم ويندوز XP رو استفاده كنيم و هم Ubuntu رو ! ممنون !
دقيقا مشكل همينه. من الان xp دارم و ميخوام اين لينوكس رو هم نصب كنم چيكار كنم؟نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi87
بخدا كچل شدم. از ساعت 10 و نيم صبح تا حالا كه ساعت 12 هست همين جور دارم مقاله ميخونم. ولي هيچكدومش كمك نكرد. تو خدا كمك كنيد :sad: :sad: :sad:
locked account جان ما با Partition Magic نصب كردم - اطلاعاتم هم پاك نشد ولي مشكل اينجاست وقتي نصب كردم ! ديگه از ويندوز XP نتونستم استفاده كنم ! آره ! يه راه جلو ما بزارن ممنون !
اگه ويندوز تو ليست بوت گراب نيست خودتون اضافش كنين.
اين كدها رو بايد در menu.lst قرار بدين
البته اگه ويندوز xp روي درايو c هستکد:title Windows XP
root (hd0,0)
savedefault
makeactive
chainloader +1
براي دسترسي به menu.lst اين دستور رو تو ترمينال لينوكس وارد كنيد
بايد با كاربر root لوگين بشين
حالا نمي دونم مشكلتون همينه!کد:vi /boot/grub/menu.lst
موفق باشيد