آيا كسي ميدونه چگونه مي توان حافظه جاواي d900i را افزايش داد .
آيا كسي برنامهايي براي خواندن فايل هاي متني و pdf كه روي d900i قابل نصب باشه سراغ داده .
از پيش از افراد ياري دهنده تشكر مي كنم .
Printable View
آيا كسي ميدونه چگونه مي توان حافظه جاواي d900i را افزايش داد .
آيا كسي برنامهايي براي خواندن فايل هاي متني و pdf كه روي d900i قابل نصب باشه سراغ داده .
آيا كسي ميدونه چگونه مي توان حافظه جاواي d900i را افزايش داد . آيا اصلاً چنين چيزي ممكنه ؟
1-با هک گوشی که در همین بخش در موردش صحبت شده میشه حافظه اش رو 2برابر کرد
2-برنامه هست ولی اون برنامه ها محدودیت حجمی دارن که کاربردی نیستند
با تشكر از hellbrain666 ،
من روش اول را بيشتر مي پسندم ، ولي در اين فروم چيزي در مورد هك كردن d900i آورده نشده ، لطفاً آدرس دقيقتري به من نشون بديد .
يه چند تا سوال ديگه يي نيز دارم:
چگونه مي توان در اينترفيس با كامپيوتر مستقيماً به مموري كارد دسترسي پيدا كرد ؟
چگونه مي توان حافظه مورد استفاده براي فيلم برداري يا عكس برداري را مموري كارد قرار داد ؟
این تاپیکش:
2-settings phone settings usb seting mass storage اینطوری مثل رم ریدر عمل میکنهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=163231
3-امکانش وحود نداره
hellbrain666 مرسي از راهنماييهات
hellbrain666 جان دمت گرم من یک هفته بود هر راهی میرفتم جواب نمی داد لی روش شما جواب داد بازم ممنون
اون دوستی که برنامه برای اجرای فایل word میخواست این آدرس لینکش من خودم نصبش کردم اجرا شد و بدون هیچ محدودیتی فایل word من رو که حدود 30 خط بود نشان داد در ضمن این لینک شامل بیشتر برنامه های مورد نیاز برای d900i هست مثل هک بلوتوث دیکشنری و ... که من همه را اجرا کردم به بهترین شکل ممکن و بدون محدودیت اجرا شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا لینکم رو خوب چاپ نکرد منظورم سایت gsmaria است برید تو سایت و از قسمت نرم افزار مدل گوشیتون انتخاب و برنامه های سازگار با اون رو ببینید
[quote=hellbrain666;1891188]:
[
2-settings phone settings usb seting mass storage اینطوری مثل رم ریدر عمل میکنه
این یعنی چی؟
برو توی منو به ترتیب این عددها رو بزن 9 و2 و 8 وبعد mass storage رو انتخاب کن
اون وقت یه درایو توی مای کامپیوترت درست میشه
OK
مرسی.انجام دادم.بعضی فایلارو باز نمیکنه و copy هم نمیکنه؟چرا؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مرسی.انجام دادم.بعضی فایلارو باز نمیکنه و copy هم نمیکنه؟چرا؟
علامت سوالام فقط اضافه شد
خب این برمیگرده به امنیت افتضاح سامسونگ
احتمالا اون فایل هایی رو که باز نمیکنه از بلوتوث دریافت کردی
این قفل باعث میشه روی کامپیوتر قابل خوندن نشه تا اگه ویروسی بود کامپیوتر ویروسی نشه
شما باید برنامه moby explorer 3 رو نصب کنید و با اون مشکل رو رفعش کنید.
این سامسونگ فقط تو کارای جاسوسیه ها.
حالا این برنامه که گفتی از کجا بیارم؟
چیکار میکنه؟
این برنامه رو نصب که کردی (یه برنامه مثل اکسپلورر کامپیوتره می تونی تو propertis فایل ها بری و هیدن و یا غیر قابل خودن بکنی
اون فایل های اینجوری رو با موبی برو به پروپرتیسشون اون 2 گزینه ی readable و writable تیک دارن تیک اون دو تا رو بردار روباره بزن بعد برنامه یه اجازه میگیره (فقط یه بار اول اجرای برنامه و یه بار هم موقع ادیت اولین فایل دیگه تا برنامه رو نبندی اجازه نمیگیره) و تمومکد:http://www.2shared.com/file/2611048/8545cef0/MobyE3.html
*-برنامه با اجرای فایل های فارسی مشکل داره اول با خود گوشی باید با حروف انگلیسی rename شوند.
سلام من دفعه اول از طریق روش گفته شده 4 بازی و برنامه رو نصب کردم اما از اون به بعد دیگه نتونستم این کارو بکنم همه کارها رو هم درست میرم ولی در آخر .صفحه ((در حال دانلود میاد)) ولی اصلا پر نمیشه و همینجوری میمونه . گوشی رو ریست کردم . برنامه های مختلفی رو هم امتحان کردم و چند بار هم این کارا رو کردم ولی بازم این حالت پیش میاد لطفا راهنمایی کنید
4 تا؟
شاید بیشتر ،
آخه من حدس میزنم این مشکل شما برای پر شدن حافظه جاوا باشه
نه همون 4تا هستش تازه حدود 2 مگا هم جا داره ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه یعنی صفحه درحال دانلود میاد ولی پر نمیشه و تا گوشی رو ریست نکنم همینجوری میمونه . لطفا راهنمایی کنید
بهتره اسم فایل رو قبل از نصب کوچک کنی مثلا اسمش رو بردار یه حرفی کن
در هر حال صفحات قبل فکر کنم چند نکته گفته شده باشه
شاید هم باید بی خیال نصبشون شد
واسه منم چن وقته اینجوری شده.دیگه بیخیال برنامه و بازی شدم تا گوشیمو عوض کنم.
من وقت نکرم ویندوز عوض کنم و دوباره امتحان کنم.شما خودت اینکارو بکن شاید درس شه
نه به ویندوز کاری نداره
من حتی ویندوزم هم عوض کردم ولی باز این مشکلو دارم یعنی همه چیز رو درست میرم ولی در آخر صفحه دانلود همین جوری میمو نه و یک درصد هم پر نمیشه یعنی هیچکس این مشکلو نداره !! یا اینکه d900i کلا اینجوریه که اگه هست که خیلی ضایس
من خودم تا به حال این مشکل برام پیش نیومده یعنی اگر بره به قسمت دانلود حتما تا 100 % رفته به جز مواردی که:
1-حافظه گوشی پر بوده
2-اسم فایل طولانی یا دارای کاراکتر هایی به جز حروف بوده
3-قبلا همچین مشخصاتی رو توی فایل های نصبی داشه باشم
4-فایل جر کامل نباشه
البته بگم احتمال داره بعضی از فایر وال ها هم مانع انجام کار بشن
حالا بازم یادم اومد میگم
من تا حالا هر چی بوده نصب کردم فقط مشکل اینجاست که یه سری ها رو موقع اجرا ارور میده که اونم به خاطر پلتفرم ضایشه!
انصافا خیلی ضایس
بالاخره بعد از یک بار مستر ریست کردن تونستم کلی بازی و برنامه نصب کنم ولی اینو بگم که بعضی بازی ها و برنامه ها خودشون ایراد دارن که صفحه دانلود پر نمیشه یا ارور میده اگه باری شما هم اینطوری شده اشکال از اون برنامه است نه گوشی یه نکته دیگه اینکه من بعد از هر بار ریختن یک بازی بازی یا برنامه بعد رو در uploader دانلود میکردم و کد رو میزدم و بازی نصب میشد فکر نکنم نیاز باشه بعد از هر بار نصب گوشی رو ریست کنیم و دوباره همه چیز از نو. من که انجام دادم شد؟!
بله من این موضوع رو چند روز بعد از آموزش فهمیدم که توی همین تاپیک گفتم توی صفحات قبل هست
چجوری میشه گوشیو مستر ریست کرد؟
چه اتفاقی میفته؟
با کد : ستاره -2767 ستاره 3855 مربع
تمام قسمت ها ریست میشن (برمیگردن به حالت اول) به جز پاک شدن فایل ها - بازی ها
اتفاقی که واسه گوشی نمیفته؟
نه .
مثلا چه اتفاقی؟
من خودم 4 بار مستر ریست کردم
شماره تلفن ها هم ÷اک میشه؟
لطف کنید یه لینک سالم که بشه بازیهای با پسوند jar - java ازش دانلود کرد رو معرفی کنید
اینم یک سایت خارجی با صدها بازی و برنامه برای d900i
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا بیشتر بازیهایی که برای d900i دانلود میکنم پسوند جاد ندارن؟
یه مشکلی که تو نصب بازی دارم اینه که چرا بازیها بعداز نصب سایزشون از نصف صفحه نمایشگر موبایل هم کوچکتره!!! علت چیه؟
برای ساخت فایل جد میتونید از JAD استفاده کنید
اون بازی ها سایزشون با سایز گوشی فرق داره حتما از 240x320 کمتره و مشکلی نیست
بازی های 240*320 بریز کاملا صفه رو ÷ر میکنه.مشکلی نیس
ببخشید من متوجه نشدم..برای ساخت فایل جد چطور از JAD استفاده کنم؟نقل قول: