خوب ما هم دنبال همین داریم می گردیم
Printable View
خوب ما هم دنبال همین داریم می گردیم
به نام خدا
سلام دوست من شما ها چطوری نسخه های قبلی را بدست آوردید اگر ممکن است مرا راهنمایی کنید ...
راستی من مستر کارت دارم اگر برام بصرفه باشه شاید بخرم .
ولی در عوضش باید برای منم یک کاری کنید که بیرزه ....
اگر چیزی داشتید برای دانلود که با ارزش بود برام پیغام خصوصی کنید اگر ارزش داشت من خدا وکیلی براتون یکی یا شاید دو تا از مدل پک ها را می گیرم .
اعم از فایلهای آموزشی ، برنامه های کمیاب و ...
تا امشب جواب بدید فردا براتون میخرم .
چرا خودتون مدل نمي سازيد !!!
چطوری بسازیم؟
مشکل ما همین ساختنشه دیگه عزیز
من يه اموزش توي اين سايت گذاشتم ببين بدردت مي خوره
کد:http://tinyurl.com/2jyftf
ایول خوب توضیح دادی
دارم روی مدل کار می کنم
مدل كاراكتر زنه رو مي گي
خوب بود
:19::18::31:بابا خوبه مستر كارت داري نرم افزار براي خريد زياده يه نرمافزار به اسم كاراكتر شاپ يكي ديگه كه اسمون ميسازه يكي ديكه كه زمين ميسازه يكي ديگه كه جنگل و ساختمون ميسازه كلي مدل پك بغير از مدل پكاي خود سايت براي اين اف پي اس خيلي چيزا ساختن ولي............ :19:پولين:41:برو تو فروم اف پي اس اونجا كلي چيز ميبيني ببين ميتوني كاري كني البته من مدلاي زيادي دارم كه باخون دل خوردن با اين سرعت هويج از اينترنت گرفتم :21:پوستم كنده شد ببينم چي كار ميكنينقل قول:
دوستان در جواب به آقای Mozمی دونید
برای اینکه کل محیط تاریک بشه باید
در سایتfpsfree رفته و در اسکریپت هاش Dark Zoneرا انتخاب کرده ودانلود کنی
مرسي من خيلي دونبال همچين چيزي بودم ولي خيلي ببخشيد چجوري بايد از اين اسكريبت استفاده كنيم:31:نقل قول:
هركسي ميدونه كمكم كنه:31:
راستي ببخشيد كل محيط تاريك بشه يعني اين كه اصلاً نميشه از Light ها هم استفاده كرد يعني با لامپ ها نميشه ديگه محيط رو روشن تر كرد!من دونبال يك نوع تاريكي خيلي خفن همستم يعني وقتي تو تاريكي قرار ميگيري هيچي معلوم نباشه.
كسي اسكريبتي داره كه بشه باهاش مثل Half Life چراغ قوه روشن كرد؟!
بروبچ بهترین کار در حال حاضر اینه که بسیج بشیم بگردیم دنبال مدل پک های ۷ تا ۱۰ هرکس به adsl دسترسی داره با E-MULE یه سرچ بکنه . اگه موفق به دانلود شد ما مخلصشیم . من فعلا دارم یه سری مدل پک ۲۰۰ مگی دانلود میکنم . (دادم به کفی نتی برام دانلود کنه) با شخصی که بتونه اون مدل پک ها رو گیر بیاره حاضر به معاوضه هستم...
ایده ی خوبیه می تونیم سی دی ها رو با هم ردوبدل کنیم
خوب یکی پیداشون کنه بعد ...
تو يكي از سايت ها مدل پك هاي 8 و 9 رو ديدم اما فايلش تورنت بود نتونستم دانلود كنم!
خیلی ها از این تورنت دانلود می کنن ولی نمی دونم چطوری . من هم خیلی چیز ها رو پیدا کردم ولی همشون تو تورنت بودن ...
:19:سلام با getright مي تونيد دانلود كنيد حيف سرعتم هويجه:19:كلي دانلود مي كردم:37:
اقا من يه اموزش ويديويي از سايت fps creator گرفتم براي اينكه محيط تاريك بشه توي marker يه لامپ بود اونو مي زاشت محيط تاريك مي شد
خسته نباشيد و دستتم درد نكنه ولي اين تاريكيش خيلي كمه!من مشكلمو حل كردم!
من چند تا سوال دیگه هم دارم
1- چطور باید کاری بکنم که وقتی میری مرحله ی بعد اسلحه های مرحله ی قبل همراهش نباشه؟
2- چطور می شه کاری کرد که وقتی می ری مرحله ی بعد خون از ادامه ی مرحله ی قبل نباشه؟
ولی من هنوز هم فکر می کنم که با برنامه ی مخصوصی باید بازش کرد وقتی که فایل های تورنت رو باز کردی توش یه شورتکات دیگه برای دانلود باشه
سلام آقای warman
مطمئینید میشه ؟ اگه مطمئینید لطفا گویید چطوری؟ فقط باید لینکش رو تو گت رایت باز کنم؟ من دارم چهارشنبه می رم برای 5 ساعت کافی نت !!! هرچی لینک مدل پک توپ تو تورنت دارید بدید تا دانلود کنم و در اختیار بقیه بذارم ...
آدرسارو پاك كردم يه سرچ تو گوگل بكن پيدا ميكني راستي من همون انجل هستم عزيز
تو اپشن گت رايت 6 يه قسمت هست كه ميتوني تنظيمش كني براي تورنت اول يه فايل متني ميگيره بعد خود فايلو دانلود ميكنه در ضمن خود تورنت يه نرمافزار مجاني با دحجم نيم مگ داره ميتوني بگيري ولي گت رايت بهتره من به خاطر سرعتم نميتونم دانلود كنم ولي تمام مدل پكا از 1 تا 10 رو با خود نرم افزار داره
اگه دانلود کردی سی دیش رو ازت می خرم
دمتون گرم یعنی من میام به دوستان بفروشم ؟ فقط لینک خود این فایل هاشو می خوام . getright6 رو هم همونجا دانلود می کنم . یعنی پک های 7 تا 10 رو هم می تونم پیدا کنم. راستی آنجل جان خودت رو زودتر معرفی می کردی...
حالا مگه اين پك ها چي توشه
راستي من چند تا تفنگ فخن مي خوام كدوم پكها رو دانلود كنم
پک های : 5 , 6 , 9 , 10
البته 5 و 9 و 10 بهتره . چون دست بازیکن یه شکله ...
نه تورو خدا فروشي نباشه(اگه گرفتين) آخه بعضي ها مثل من پولشو ندارن شما هم حتماً بالاي 3 تومن ميگين!
راستي مگه 5 رو ندارين؟! من از 1 تا 6 رو دارم اون پكيم كه اسلحه با دست بازيكن معلومه رو دارم 5 دستش سفيده 6 دستش كماندويي تازه چاقو و مشت هم داره اگه ميخواين من لينك مستقيم دارم ميزارم!
دارم رو يه بازي ترسناك كار ميكنم كسي ميتونه كمكم كنه؟!
من هم 5 را دارم ولی سفید نیست تازه اگه پیدا کنم که رایگان می ذارم . البته مسئله این است که :
اون لین کهایی که تو رپیدشیر بوده ( 7 و 9 و 10 ) پاک شده و تا وارد میشم بهم ارور میده ...
منظور از سفيد يعني فقط ست هستش بدون آستين و دستكش ولي 6 با دستكش هستش!
میگم یه مقدار جابه با گفتی . 5 با دستکشه ...
کسی به سوال ما جواب نداد ها
راستی یه سوال دیگه هم داشتم می خوام دیوار نامرئی تو بازیم بذارم یعنی به طوری که طرف تا یه بره دیگه نتونه جلوتر بره
آخ ببخشيد شما راست ميگيد من جابه جا گفتمنقل قول:
ايني كه ميگم مطمعن نيستم ولي شايد عملي شه:نقل قول:
تو Fpsc اگه دقت كرده باشي مشكي رنگي نداره يعني مثلاً اگه يه نوشته بخواي تو Fpsc بذاري كه دورش چيزي نباشه بايد Backgroun و مشكي كني و نوشته رو يه رنگ ديگه من با Magic Fps خيلي از اين كارا كردم ولي ديوارو امتحان نكردم همين امروز امتحان كن خودمم نياز دارم امتحان ميكنم راستي اگه لينك دانلود MagicFps رو ميخواي از لينك زير دانلود كن::40::27:
[HTML]http://rs1.rapidshare.com/files/13157724/Mgcfps23.rar[/HTML]
اينم يه توضيح براي كساني كه اين نرم افزار رو نميشناسن:يه نرم افزار عالي براي Fpsc باز ها كه باهاش ميشه مدل هاي سه بعدي مثل ديوار و كوه و تپه و در و ... رو براي اين موتور طراحي كرد كه كار كردم باهاش مثل آب خوردن چون مدل هاش آمادست فقط شما بايد Texture طراحي كنيد كه شايد اين قسمتش سخت باشه!
اگه لينكش خراب بود بگو
برو تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونجا اينويزيبل وال رو پيدا كن بگيرش ديوار نامريي
دمت گرم!!:10:نقل قول:
ولي ديدي راست گفتم اين مدلم Texture اش سياه!
كسي نيست منو تو ساخت يه بازي كمك كنه؟! تمام تجهيزات و مكملاشم دارم فقط ميدونم تنهايي خيلي طول ميكشه چون خيلي دارم باحال كار ميكنم.
بروبچ هرکی لینک تورنتشونو داره بده . یا لااقل بگه چطوری تو تورنت دنبال لینک دانلود بگردم ...