کجاش هک کردنه که یارو فکر کنه مثلاً کامپیوترش ویروسیه یا هاردش داره فرمت میشه!فقط شوخیهنقل قول:
کجاش هک کردنه که یارو فکر کنه مثلاً کامپیوترش ویروسیه یا هاردش داره فرمت میشه!فقط شوخیهنقل قول:
ای ول داداش خیلی ردیف بود.
این برنامه هیچ کاری نمی کنه فقط یه صفحه می آره که نوشته داره اطلاعاتتون پاک می شه در حالی که هیچ اتفاقی رخ نمی ده برای ترسوندن عالیه:27:
Ever wanted to prank your friend whit a virus?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Now you can with these completly safe viruses they are all fake and dont harm their PC.
What does it do: Make a black screen with red text saying its deleting EVERYTHING and shutsdown their PC. Funy-Tested safeکد:http://rapidshare.com/files/101512197/Fake_Virus_v2-Mohsen6558.rar
مطمئنی هيچ كاری نمی كنه؟ يك وقت كار دستمون نده!؟
ای ول چیز جالب و لازمیست.
ممنون.
چطور کار میکنه ؟ یعنی باید روی چی چی کلیک کنه ؟
كريمي جان:
همه اين برنامه ها حتما يه جوري بايد غير فعال بشن... لطفا طريقه غير فعال كردن هر كدومشون رو هم ذكر كن.
مثلا من randomkey يا اون كه هر چند ثانيه يك بار ارور مي ده رو روي سيستم خودم اجرا كردم و به هيچ طريقي غير فعال نمي شن! (هنوز رستارت نكردم كه ببينم واقعا غير فعال مي شن يا نه).
با تشكر
[quote=K A R I M I;1351574]مردم آزاری از طریق کیبورد
replacekey : با این برنامه میتونید تعیین کنید که هر چند ثانیه کلید های کیبورد جاشون رو با هم عوض کنند ( میتونید همیشگیش کنید ) .
اين برنامه رو من رو سيستم يكی اجرا كردم و انتخاب كردم كه هر وقت دگمه a رو بزني بنويسه e. تازه هميشگيش كردم(انقدر حال داد). حالا به پام افتاده كه بيا درستش كن. يك بار رفتم نشد. برنامه ارور ميداد و باز نمی شد. حالا بايد چی كنم؟کد:http://karimi.parsaspace.com/Pranks/Keyboard/replacekeys.zip
با اين كه می ترسيدم امتحان كردم. فقط كافيه برنامه رو اجرا كنی. اولش تو يك محيط يك نوشته هايی رو با خط قرمز مياره. بعدش می بينی كه سيستم داره شات داون ميشه. يك ثانيه شمار هم برای شات داون شدن مياد.ولی آخرش نميشه. ثانيه شمارش مثل اونی است كه برای خاموش كردن كامپيوتر تو Notepad يك چيزايی می نويسند، بعدش با پسوند bat ذخيره می كنند.
[QUOTE=hermion gringer;2260819]تکراری............نقل قول:
ساده هست
یه صفحه داس وا می شه و می نویسه که اطلاعات شما داره می ره پیش خدا در حالی که هیچ طوری نمی شه!
بعد یه صفحه ی رستارت می آد و سیتسم رستارت می شه
تا ویندوز بیاد بالا جون کاربر به لبش می رسه و تو ذهنش مجسم می کنه فایلهایی رو که برا جمعشون زحمت کشیده بود یه حسنش هم اینه به فکر بک آپ می افته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ولی بهتر بود اینجا میذاشتی:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=145511
ندیدم چون مهم نبود اون تاپیک پایین بود
ادغام می شه بزودی
مرسی
ایول عجب تاپیکی.
برم از اول بخونم.
ممنون.
50 Funny Computer Pranks All-In-One
1- AddRemove v1.00
2- Avoid v1.01
3- Back Pack Prank
4- Blue Screen of Death Prank
5- Bomb v1.02
6- Buttons Prank
7- Click Me v1.01
8- ClickStart v1.00
9- Clippy v1.00
10- Copy Cursor v1.00
11- Crazy Num Caps Scroll v1.04
12- Cursor Fun v1.01
13- Dirty Mouse v1.00
14- DownHoax v1.02
15- Email Fun v1.00
16- Enhance Your Mouse Prank
17- Exit P Prank
18- Fake Delete v3.05
19- Fake Format v1.05
20- Fake Shutdown v1.00
21- Fake Start Menu 95 v1.00[Sters,continea virus!]
22- Flasher v1.00
23- Flip It v1.00
24- Floppy Madness v1.00
25- Follow Me v1.00
26- Gas Gripe v1.00
27- HeadAche v1.01
28- Image Capture Prank
29- IQ Test Prank
30- Message Manager Lite v1.06
31- Mouse Droppings v1.00
32- Mouse Move v1.00
33- MouseClicks v1.00
34- Password Prank v1.00
35- Pirated Software v1.00
36- Popup Prank v1.00
37- Print Me v1.00
38- Program - WAV Launcher v1.07
39- Random Burper v1.00
40- Relationship Test Prank
41- ReplaceKeys v1.00
42- Rotate v1.00
43- Screen Screw v1.00
44- Shakedown v1.00
45- Show - Hide Desktop v1.00
46- Swap Mouse Buttons Prank
47- The v1.01
48- Time Traveler v1.00
49- Windows Wordpad Prank
50- Y2K Joke v2.00
کد:http://rapidshare.com/files/88607486/50.Funny.Computer.Pranks.www.softarchive.net.rar
password :
کد:www.softarchive.net
23 مگ بید :27:
برنامه های جالبیه:21: لطفا ادامه بدین .. ( برنامه های کم حجمتر هم بذارین )
واي خيلي جالبن..رو سيستمه خودم اكثرشونو تست كردم
همه چي قرو قاتي شده..موسم ديگه انقد برنامه ريختم روش داره پرواز ميكنه:31:
:18:
من خودم برنامه نویس هستم.
اگه دوست داشتین بگین تا چند تا از اینا براتون بسازی.
پیشتهاد و طرح از شما.ساختن از ما.
دوستان اگه کسی بخواد این ها رو خنثی کنه باید چیکار کنه با پاک کردنه ای برنامهها خنثی میشن
خوب بود ولی من با یه ترفند روی همه اون دکمه هایی که نمیشد کلیک کنی کلیک کردم :31:
با سلام به همگی
من یه چند تا از این برنامه ها که مثل این گوسفنده است می خوام
هرچی سریع تر باشه بهتره
عالي بود@@@@
ممنون عالی بود !
همچنین !نقل قول:
خوب بود ولی من با یه ترفند روی همه اون دکمه هایی که نمیشد کلیک کنی کلیک کردم
نقل قول:
آقا به ما هم ياد بدين
ممنون ميشم
خيلي ساده ! شما با استفاده از space مي توني روش كليك كني ! البته فرقي نميكنه ! فقط جا به جا ميشه !نقل قول:
اگه این برنامه ها اجرا شد بعد رسیدن به هدف! چطوری از مردم ازاری دست برداریم! یعنی چطوری این برنامه ها رو خنثی کنیم تا دیگه شورش درنیاد!
سلام
دوستان اگه کسی سورس ا ین برنامه ها رو داره لطفا آپلود کنه :11:
توي task manager خيلي راحت اسم برنامه رو بيدا كن و end task بزن !!! يه ريست هم بكني (اكه طرف نزاشته باشه توي start up منوت ) همش باك ميشه ... ولي اكه كذاشته بود توي استارت اب و هر وقت اومدي اجرا شد برو توي Run==>msconfig توي تب srart up اون كزينه ي مورد نظر اون برنامه رو قطع كن و طرف رو هم اكه دستت بهش رسيد سير بزنش !!! D: !!!نقل قول:
البته قبلش برو توي start==>all programs==>startup
رو جك كن ببين فايل رو توي اين نزاشته باشه ! ولي در كل خيلي نرم افزار هاي باحالي هستن !!!! D:
لينكها خرابه مخصوصا اونا كه w810 داره
سرعت ADSL بیشتره یا فیبر نوری؟
وحشتناکترین شوخی تا بحال که رتبه 5 را از دیدگاه سافتپدیا با بیش از 1000 دانلود دارد
1: قبل از استفاده کاملا متن را بخوانید
2: مسئولیت اجرای آن بعهده خودتان است
3 : درسته که فعالیت من و دوستان بخاطر تشکر نیست ولی اینیکی تایپ و ترجمش سخت و طولانی بود و چیز تاپی هم هست از دکمه تشکر حتی الامکان استفاده کنید
این برنامه شبیه ویروس عمل میکند ولی در واقع ویروس نیست در اولین اجرا یک پیام میدهد که سیستم شما ویروسی شده و سه گزینه به شما میدهد
اولی فرمت هارد دیسک:
اگر این انتخاب شود یک پروسه مشابه فرمت اجرا میشود در حالیکه اینگونه نیست و اگر کنسل شود صفحه آبی ظاهر میشود
دومی فرمت پوشه ویندوز
اگر این انتخاب شود شروع به اسکن میکند و پروسه ای شروع میشود که نشان میدهد که فایلهای شما در حال پاک شدن است که حتی یوزرهای حرفه ای هم گول آنرا میخورند
سومی پاک کردن محتویات لوکال دیسک
اتخاب اینیکی مشابه قبلیها است فولدرهی و فولدرهای روت را اسکن کرده و....
ولی هنوز تمام نشده بعد از تمام شدن مراحل یک رستارت قلابی رخ میدهد روی صفحه مشکی داس یک پیغام ظاهر میشود کهویندوز در حالت بوت رفته و بعد یک صدای بوق شنیده خواهد شد و یک پیغام ترسناک ظاهر میشود که BIOS image شما آسیب دیده است و مادربورد شما به مشکل برخورده است وکلیک کنید تا دوباره سعی شود زمانیکه این کار سه بار انجام شد پیام دیگری ظاهر خواهد شد که مادربرد کاملا آسیب دیده است
حالا شوخی بپایان میرسد وهیچ تاثیری بر سیستم نخواهد گذاشت البته بجز استرس وحشتناکی که به دوست شما میدهد
مهم نیست که دوست شما تازه کار باشد یا یک یوزر کاملا حرفه ای گول این قضیه را خواهد خورد
The Ultimate Virus 1.20 (Prank Software) | 5.4 Mb
If you love to making fun to your friend, then we presents a greatest computer prank for you. The Ultimate Virus is the best prank software ever known on the net. Over 1000 downloads and 5 rating on Softpedia.com, then it proves that The Ultimate Virus is a right choice for prank your friend!
This program acts like a virus, but it's not a real virus.
At first run, a progress bar appears, inform user if virus loading is in progress. Then, the taskbar and desktop icons are disappears. A dialog box displayed that contains three choices :
Format Hard disk
If you click this button, a progress bar will appears that formatting is in progress but actually it's not. If user click "Cancel" button, then a fake "Blue Screen Of Death" will appear!
Appearance of "BSOD" is different depends on your system. If user has run this program on Windows 9x system, then Windows 9x "BSOD" will appear. Otherwise if user has run this program on Windows XP, then a Windows XP "BSOD" will appear.
Delete Windows Folder
This program will scan all files and folders on your Windows folder. After that, a progress bar appears that displaying deletion progress. An advanced Windows user will be tricked because it displays all files on their systems are being deleted!
Delete All Contents on Local Disk
Similar to above, but it just scan folders on your root folder. Because there is a ton of files is stored on hard disk, so it's impossible to scan all files and folders on your hard disk because it will lag the application.
But it's not finished yet. After all progress is finished, this program will does a fake restart. It displays black screen and text with MS-DOS style, so your friend will be tricked that their computer is being in boot mode. Then, a beep coming from computer speaker, and a frightening text appear: "BIOS image has been corrupted. There is a problem with your motherboard ROM. Press any key to try again” When your friend reach three attempts, a text appears that their motherboard is permanently damaged!
This prank is best for prank your friends, no matter that your friend is a newbie, even an advanced Windows user will be got tricked too! Actually this program DOES NOT damage your system, but gives a big effect to your friend!
Okay, prank is over, now how to remove this program?
I got so many question on how to remove this program. Simply delete The Ultimate Virus program from your computer and it won’t run again. Please note that this program DOES NOT install itself to system. If you found this program run at startup, maybe your friend who do that. Check on startup folder on Start Menu or run MSCONFIG then check Startup tab.
کد:http://uploading.com/files/VW10QMP1/The_Ultimate_Virus_120.rar.html
کد:http://www.easy-share.com/1907533211/The_Ultimate_Virus_120.rar
کد:http://hotfile.com/dl/11045420/bb8f9bd/The_Ultimate_Virus_120.rar.html
کد:http://depositfiles.com/files/d0lf8kfpi
همین حالا هم چک کردم توی سافتپدیا تعدا دانلودش به 6986 رسده است
اینم لینک سافتپدیاش برای دانلود کردنش
کد:http://download.softpedia.com/dl/52fff102c9d760ba943ea019c5bd77aa/4a9a47da/100118316/software/other_tools/theultimatevirusv120.zip
این خو سایزش تو سایت 566 KB است چطور شده اینجا 5.4 Mb ؟؟؟نقل قول:
خنثی کردن این ها که کاری نداره Task Manager رو بیار و به قسمت Proceesses برو اسم برنامه ای که اجرا کردی را در لیست پیدا کن روش کلیک کن و End Proceesses رو بزن جالبه که بدونید این روش رو اینجانب با تجربه خود بدست آوردم
متاسفانه اینی که در سافتپدیا گذاشته ناقصه و بد آپلود شده لینکهای دیگه رو استفاده کنیدنقل قول:
این خو سایزش تو سایت 566 KB است چطور شده اینجا 5.4 Mb ؟؟؟
شما کافیه اینکارو بکنی میبینی که اون صفحه آبی معروف میادنقل قول:
خنثی کردن این ها که کاری نداره Task Manager رو بیار و به قسمت Proceesses برو اسم برنامه ای که اجرا کردی را در لیست پیدا کن روش کلیک کن و End Proceesses رو بزن جالبه که بدونید این روش رو اینجانب با تجربه خود بدست آوردم
موفق باشی
سلام
تو یکی از فرومها ( البته اینجا نه )متاسفانه شخصی اومده و با یه برنامه ای کل فروم رو به هم ریخته !
طوری که در هر دقیقه صد ها پیام یکسان می فرسته و باعث بی نظمی در فروم شده
دو تا سوال داشتم
یک اینکه با چه برنامه ای این کارو کرده
دو : راه مقابله با این برنامه چیه
ممنون می شم توضیح کامل بدین
این که کاری نداره با یه برنامه نویسی ساده می شه یه چیز مثل این رو درست کردنقل قول:
سلام K A R I M I عزیز
امکان دانلود برنامه های صفحه اول وجود نداره دوباره قرارشون بده
امکان داونلود بعضی ها فقط.نقل قول:
توی یکی از صفحه ها هم مجموعه همه اینها وجود داره حجمش هم 5 مگ هست.
آیا نمونه این برنامه هست ؟ یا به فروم یا انجمن مربوطه ربط داره ؟نقل قول: