من با 256 امین نت سرعتی حدود 40k دانلود میکنم با دانلود منیجر
Printable View
من با 256 امین نت سرعتی حدود 40k دانلود میکنم با دانلود منیجر
نامحدودا داري؟ ازامين نت
مشکل امین نت اینه که نامحدود نمیده
ولي به بعضي از مشتري هاش نامحدود مي ده
البته قبلا نامحدود مي داد
نه بابا نميده.نقل قول:
من يك سال ازش داشتم خواستم نامحدود بگيرم گفت نداريم منم رفتم از يه جاي ديگه گرفتم.:27:
سلامنقل قول:
من خودم سراغ دارم
دوستم توي ملاصدرا كافي نت داره
داره ازش نامحدود مي گيره
خودم اكانتش را ديدم
راستي الان از كجا مي گيري
با چه سرعتي و قيمتش چنده ؟
يکي از بچه ها که مخابرات مدرس مي خواست بگيره پي ام زدم بهش حالا نمي دونم مي خوام ببينم چيکار کرد ولي خبري ازش نيست اگه اومدي پي ام بده ببينم چيکار کردي البته من دارم از ندا گستر صبا مي گيرم
پي ام زدم برات جواب بده اگه اومدي
نقل قول:
میگه نامحدود ولی 8 گیگ بیشتر نیست
نه حدود 13 گيگا بايته
اگر هم تموم شد باز هم شارژ مي كنه
من فکر می کنم این سرویسها یک مقدار ناخالصی دارند.وگر نه سرعت های دانلود باید خیلی بیشتر از این چیز ها باشد.
خواستم از هميار بگيرم كه نگرفتم . :21:نقل قول:
از صبا گرفتم 3ماهه با 128 10 گيگ. :8:
ولي جديدا سرعت شبانش يكم كمتر شده:19: چــــــــرا؟
خوب ماهي چند ميده؟ بعدا برا شارژ مجدد هم پول ميده؟نقل قول:
قيمتش يادم نيستنقل قول:
براي شارژ مجدد نه پول نمي گيره
ولي گفتم به هر كسي نامحدود نمي دن
تو ليست قيمتهاش تو سايتش نامحدود هم داره ؛ ولي من كه پرسيده بودم گفت اون ماله قبلا هست ديگه نامحدود نميديم.:13:نقل قول:
درسته
اون مال قبلا هستش
كه خودم هم يك ماه ازشون گرفتم
ولي باز هم به مشتريان سفارشي مي دهند
من از صبا نت 3 ماهه گرفتم 46000 خیلی هم راضیم یبن 30 تا 45 دانلود میکنم اشتراکم هم 128 هست
در ضمن اینی که میگید Adsl به فاصله حساس هست تو ایران اینجوری نیست. یعنی میشه گفت سرعت شما ربطی به فاصله نداره
صبا نت به من گفت در آینده ی نزدیک نا محدود میدیم.
صبا نت در تهران نامحدود مي ده
ولي فعلا در شهرستان ها نمي ده
بايد ببينيم آينده نزديك يعني چه موقع ؟!!!
گفتند چند هفته ی دیگه.نقل قول:
گفتند دستگاهاشو سفارش دادیم منتظریم بیاد.
مگه دستگاه خاصی میخواد؟؟!!!!!!!!!
شاید میخواند سرویس نامحدود رو کاملا جدا کنند تا سرعت بقیه پایین نیاد
خوب سرور قدرتمند تري لازم هستنقل قول:
سرور هم خوب سي پي يو و قطعات ديگري دارد و بايد تقويت شود
دوستانی که از صبانت دارن. من از شرکت ارم که نمایندگی صبا هست دارم. الان چند روزه که چراغ Link مودم مربوط به ADSL ثابت نمیمونه هرچی هم زنگ می زنم کسی نیست که جواب درست بده. می گن از مخابراته. شما به این مشکل بر نخوردید؟ مرکز تلفنم هم معالی آباده.
صبانت همه چیزش خوبه ها ولی فقط تا زمانی که به مشکل بر نخوری چون همشون جمیعا بی سوادن و ساده ترین مشکل ها رو هم نمی تونن کمک کنن.
من از صبا نت دارم از شبکه ی رایانه ی شیراز .نقل قول:
هر وقت مشکلی داشتم 3 سوت جوابمو دادن.
اگه مشکل از مخابرات باشه مسئولیت اونها هست که بررسی کنند.
برو توی config مودمت log شو بخون ببین چی نوشته.
در ضمن اگه به دفترچه ی مودمت مراجعه کنی معنی چراغ چشمک زن رو نوشته.
وقتی چراغ لینک چشمک زن است یعنی مودم شما با مودم داخل مخابرات که توسط سرویس دهنده شما گذاشته شده است وصل نیست
یا به نوعی دیگه خط شما رانژه نیست
وظیفه صبا نت هست که جوابگو باشن
دوست عزیز این یک تکنولوژی تعریف شده و ثابت است و ربطی به ایران و غیر ایران نداره.لطفا مقاله زیر را ببینید.نقل قول:کد:http://www.jdsu.com/test_and_measurement/technical_resources/technology_documents/whitepaper/ADSL_Technology_White_Paper.pdf
سلام
من می خوام برای بار اول adslرو امتحان کنم رفتم به شرکت ارائه دهنده گفت با سرعت 64 ومحدودیت دریافت 2گیگ
می خواستم بدونم برای من که استفاده خانگی از اینترنت می کنم و هر از گاهی چیزی دانلود می کنم سرعت64
کافیه ؟یه چیز مهمتر اینکه محدودیت2گیگ کم نمیاد چطوره؟
هم سرعت و هم پهنای باند کافیهنقل قول:
اینها همه بستگی به نوع کاربری شما از رایانه دارد.اگر حجم دانلود شما کم است مثلا نمی خواهید مقدار زیادی عکس آهنگ یا ویدئو دانلود کنید خوبه.هم 64 و هم 2 گیگ .نقل قول:
با سلام من میخوام ببیم :19:
اگه من یه adsl بخرم که با سرعت 64k با دانلود 2g آیا برای مصرف خانگی خوبه یا نه؟
و سرعت دانلودش چقدر است؟
البته من در شیراز نیستم در قم هستم .:11:
سلام خدمت دوستانم
می خواستم بدونم می تونید آموزش کامل استفاده (از آموزش نصب مودم گرفته تا تنظیمات کامپیوتر) از اینترنتadslرو بذارید واسه من تا من به جای پول کسی که می اد
تا برام نصب کنه بذارم رو پول قبلیم تا بجای128،64 بگیریم .
مخلص همتون هم هستم. یا علی
مودمش که بیرون از کیس قرار می گیره
یک کابل شبکه داره
که یکسرش به مودم و اون یکی هم به کارت شبکه کام÷یوترت وصل می شه
سیم تلفن رو هم به مودم وصل می کنی
یه ترانس برق هم داره فکر کنم 6 ولت که به مودمت وصل می کنی و روشنش می کنی
همین
بعد یک کانکشن می سازی و تمام
چیز خاصی نداره
به نظر من هميارنت خيلي خوبه البته من خودم ندارم يكي از دوستام داره ولي اكانت نامحدود داره وقيمت شم خيلي مناسبه.
اینی که میگی خوبه ولی سرعتش هم مهمه!! من از خود مسئولش که پرسیدم گفت با 256kb میتونی بین 15 تا 30 دانلود کنی!! من الان با 128kb صبا دارم 30 تا 48 دانلود میکنم
صبا نت چون الان مشترك كمي دارد اين سرعت را ارائه مي دهد
هر سرويسي با افزايش كاربر با كاهش سرعت مواجه مي شود
وقتی کاربر زیاد میشه باید پهنای باند هم اضافه کنند که متاسفانه اینجور نیست
خوب متاسفانه خيلي چيزهاي ديگر زا هم زعايت نمي كنند
سلام خدمت دوستان عزیز
اقا من از امین نت 128 با 4 گیگ گرفتم ولی سرعت دانلودم افتضاست :2:زنگ زدم شرکت گفت تو run بزن cmd بعد تو صفحه داسی بزن ping*.*.*.* من زدم بعد گفت اعدادو بخون خوندم گفت عادیه
شما نمیدونید مشکل چیه کامپوترم ظاهرا ویروس نداره ویروس یابم روش نصب نیست فاصه ام هم تا مخابرات زیر 1 کلیومتر هستش
با سپاس
سلام.سرعت دانلودت مگه چقدره که میگی افتضاست؟آخه امین نت تو بعضی از مراکز کلا سرعت دانلودش پایینهنقل قول:
راستی برای بعضی از مشترکین جدید بعضی وقتها سرعت بالا یا پایین میبندن البته اشتباهی،برای یکی از دوستام اشتباهی 256 بسته بودن!هر چند برای یکی دیگشون 64/32!
در هر صورت تو home page مودمت نگاه کن ببین سرعتت رو چند بستن ممکنه مشکل از خودشون باشه!
سلام به همگی
شنیدم راههای برای جلوگیری از کم شدن حجم وجود داره کسی چیزی نشنیده؟
نقل قول:
برام کم نبندند زیاد در کار نیست من از این شانسا ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم اینارو با یه چیزای دیگه نوشته
dsl:up
Downstream / Upstream (Kbps) :96/32
Internet: Not Connected
Connection Type: PPPoE
یعنی سرعت 96 دریافت 32 سند بستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
زنگ بزن با قسمت مونیتورینگ صحبت کن آقای محمدی یا خانم پرتو