اقا همیونطور که اون بالا گفتم من اون فایلو کپ کردم ( سیو رو )
بعد رفتم تو فولدره الان نیستش
Printable View
اقا همیونطور که اون بالا گفتم من اون فایلو کپ کردم ( سیو رو )
بعد رفتم تو فولدره الان نیستش
اقا من ویندوز عوض کردم سیو بازی قبل رو هم کپی کردم بعد اینجا پیست کردم
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Electronic Arts\Harry Potter and the
Order of the Phoenix
بازم سیواش نیومد
اصلا كلا اين بازي با بقيه بازيا فرق ميكنه نه مثل آدم تموم ميشه نه سيواش سر جاست نه...
اصلا بازي باحالي نيست
من ريختم ديدمش پاكش كردم
نخريد سنگين تره
تو بازی فقط باید راه بری.!
قاعدتا باید بیاد .نقل قول:
اول خود بازی رو تا یه جا برو و سیو کن بعد فایل رو جای اون کپی کن .
اگه نیومد برو خر EA رو بچسب با این بازی مزخرفشون .
یعنی من برم بخرمش ؟؟مطمئنید قشنگه ؟ :41:نقل قول:
ببین دوست عزیز به نظر من تنها بدیش راه رفتن بیش از حد معمول تو بازی
elendil راست میگه حوصله آدم سر میره
ببینم بازی رو هنوز با سی دی هیچ شرکتی نداده بیرون؟من هنوز دی وی دی رام نخریدم.ولی دوس دارم بازی کنم.چون هری پاتر عشق منه:40:
چرا دادن بیرون
من خریدم سی دی رو
افتضاحهنقل قول:
اصلا قابل قیاس با 4 تای قبلیش نیست .
1.تو این بازی هیچ وقت نمی بازی .
2.همش باید راه بری .
3.تمام وقتتو دیدن دمو میگیره .
4.تنها قشنگیش نحوه ی استفاده از طلسمهاست .
اره اصلا نمی بازی
چون ما اینگلیسی بلد نیستم دمو برامون جذاب نیست
این اسنیپ یه مقاله میخواد ... تو خود بازی میگه برو کتاب خونه ! من هر چی تو کتاب خونه میگردم چیزی پیدا نمی کنم !! شما میدونین کجا میشه پیدا کرد ؟
برو ته کتاب خوبنه قسمت ممنونع یه قفسه هست فقط یه کتاب توشه اونو ورش دار ببر پیشش
یه جوری میگی اینگار تا حالا همه بازیهای فارسی بودن و ما میفهمیدیم .:31:نقل قول:
نمیخرمش دیگه
اگه طرفدار هری پاتری بگیرش
گل گفتهنقل قول:
رضا جون ما هم كه طرفدار هري پاتريم هم از انجام بازي پشيمون شديم
به نظر من این بازی به جز طلسمها فقط تو گرافیک پیشرفت داشته
یه بدی مهم بازی که خیلی مهمه رون و هرماینی هی جلوی شما وای میستند و 200 بار باید عقب جلو بری تا از سر راحتون برن کنار
من که خیلی طرفدارشم . ولی تعریف بد شنیدم ازش . آقا منصرف شدم میگیرمش . :31: دیگه هزار تومن ارزش ندارهنقل قول:
خب شاید هوش مصنوعیشون ضعیفه.ببینم میتونی کنترل دامبلدور رو توی مبارزه با ولدمورت به دست گرفت یا نه؟اصلا همچین صحنه ای توی بازی هست.نبرد توی وزارتخونه به طور کل.هستش؟نقل قول:
بله وجود داره تو میشی دامبلدور و دشمنت ولدی
بله معمولن این جور بازی ها به هوش مصنوعی بقیه توجه نمی شه فقط خود کسایی که با هاشون بازی می کنی
جالب اينه كه دامبلدور و هري طلسماشون تو دوئل فرقي نميكنه!
بله فرق نمی کنه ولی برای دامبلدور 100000000000 برابر از هری قوی تره مگر اینکه با هری تو بازی به مرحله 14 یا 13 برسی که پترفیکو توتالوسش 2 تایی بشه یا استیپیفایش 4 تایی
دوستان کسی cd key شرکت تیکن رو نداره؟آخه وقتی میخوام نصبش کنم ازم پاسورد میخواد. لطفا اگه کسی داره بذاره.
باید توی خود سی دی باشه.یه نگاه به کل محتویاش بنداز حتما پیدا میکنی.مطمئن باش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببين اين به دردت مي خوره
در ضمن به اين سايت سر بزنيد به درد بخورهکد:www.esnips.com
بخشید این معلم کوتوله ازما چی می خواد
نقل قول:
برای پروفسور فیلیت باید بری توی GREET HALL اونجا بقل شومینه بزرگه یه دختر وپسر نشستن یه عالمه کتاب جلوشونه
باهاشون صحبت کن بعد برو پیشه فیلیت ویک
نقل از صفحه 4 همين تاپيك !
یه چند تا سوال پشت سر هم
اول این لونا کجاست ؟
بعد کارهای پرفسور مک گوناگال و اسنیپ چه جوری انجام بدم؟
بعد یه کم در مورد کارهایی که اعضای Ad از ما می خوان توضیح بدید (یعنی چه جوری انجام بدم) همشون؟
ممنون
عزیز دلم می خوای اصلا سیو آخر بازی رو بذارم ؟نقل قول:
فکر نمی کنی که اگه خودت بازی کنی بهتر باشه ؟
اگه اینا رو هم بهت بگیم که بازی میشه فقط دمو .
من فقط راهنمایی خواستم راهنمایی نمی کنی تیکه ننداز:37:نقل قول:
ببين همه اين سوالا تو اين تاپيك جواب داده شده يه نيگا به صفحه هاي ديگه هم بنداز!:21:نقل قول:
نه قصد من توهین نبود.نقل قول:
می گم این بازی کلا هیچی نداره .
اگه قرار باشه این چند مورد رو هم بقیه بگن , دیگه کسل کننده میشه .
حالا میل خودته .
دستت درد نکنه مشکلم حل شد.نقل قول:
یه چهارتا عکس از این بازی بزارید تا ما هم ببینیم چطوری
با سلام اين اولين پست من تو سايت پي سي ورلد هست اميدوارم بتونم كاربر فعالي باشم
چند تا مطلب هست كه بايد عرض كنم تا حالا يك بازي هري پاتر بود كه دسته بازي ساپورت نميكرد اونم هري پاتر و زنداني آزكابان بود يعني چهارمين بازي رسمي هري پاتر (علت اينكه شده چهار وجود داشتن بازي جام جهاني كوئيديچ هست كه بعد از بازي هري پاتر و تالار اسرار اومد) اين بازي هم دسته رو ساپورت نميكنه و بايد با كيبورد وماوس بازي كنيم (البته خودمم مطمئن نيستم كه دسته ساپورت ميكنه يا نه اگه كسي ميتونه با گيم پد بازي كنه اطلاع بده ممنون ميشم) يه مطلب ديگه اينكه كلا چه كتب چه فيلم و چه بازي اسمش محفل (انجمن) ققنوس هست يا هرچي كه معني محفل انجمن يا گروه و تشكيلاتي كه براي انجام دادن كار خاصي گرد هم ميان. نزديكترين معني كلمه Order محفل و انجمن هست و يكي از معاني Order كه تو كتاب درسي هم بود فرمان و دستور هست . Order of the Phoenix همون تشكيلات و محفلي هست كه توسط دامبلدور گرداوري شده و اين انجمن اعضايي داره كه دامبلدور رييس انجمن هست. هر كسي كه قبول نداره كه محفل درست هست ميتونه كتاب رو بخونه تا از جريان با خبر بشه. از راهنمايي هايي كه در مورد بازي كردن دوستان من يكي كه استفاده كردم و لذت بردم دم همتون گرم
نه من ازشما معذرت می خوام واقعا بازی هیچی ندارهنقل قول:
فقط یه سوال این ساعتی که دین توماس میگه رو چه جوری خراب کنم
چرخدنده های طرف دین رو با وینگاردیوم ور دار بزا سمت راست که خالیه بعدش برو طبقه بالا 3 تا چرخ دنده بفرست پایین برای دین بعدش برو پایین این سه تا چرخ دنده رو همون جا بزار که چرخ دنده ها رو دفعه پیش در آوردی
در مورد درخواست لونا بايد چيكار كنم راهنمايي كنيد من اصلا نتونستم كار لونا رو انجام بدم. چيزي در مورد تسترالهاست اما چه كاري چه طوري؟ اگه ميشه راهنمايي كنيد
لوناااااااااااااااااااااا ااااااا اين چيه كه ميخواي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟