[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پدرام عزیز بگو کدوما تا حذفشون کنم.نقل قول:
از همگي ممنون...با حال بودن
حجم صفحه ها بالاست.من با 256 دو سه دقیقه تو هر صفحه گیرم.بعضی عکسا تا 600 kb و بالا ترم میرسن.
عکسای پر حجم رو 3-4 تایی تو یه پست نذارین.
Transformers
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40: :40: :40:ســــــــــــــــــــــــ ــــامــــــــــــــســــ ـــــــــــــــــو نــــــــــــــــــــــــ ــــــــــگ
:40: :40: :40:
کاملا بی غرض ! :27:
حالا می خوام یه سایت جالب معرفی کنم.
تو این سایت شما طرح مورد نظرتون رو انتخاب می کنید بعد عبارتی که می خواین تو طرح وجود داشته باشه رو وارد
می کنید . اینطوری یه bg اختصاصی خواهید داشت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت:
کد:http://reddodo.com
اسپایدر من ________________ 4 شگفت انگیز _________________کینگ کنگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گارفیلد ________________ ماشین ها _______________جوجه کوچولو
دوستان ممنون.
تاپیک جالبیه.
خواهش دوست عزیز.نقل قول:
علت اینکه من (نمی گم ما چون من می تونم فقط از طرف خودم صحبت کنم) این تصاویر رو اینجا قرار می دم اینکه فکر می کنم اینا همون طور که به درد خودم می خوره واسه بقیه هم مفیده.اگه بقیه هم بگن به دردشون خورده من ادامه میدم اگرم نه پس دلیلی برای ادامه دادن نمیمونه.
ممنون
حامد