:blink: بازى به اين سنگينى رو روى ويستا نصب كردى؟!
◙
Printable View
:blink: بازى به اين سنگينى رو روى ويستا نصب كردى؟!
◙
تجربه بهم نشون داده بازی ها تو ویستا بهتر اجرا میشهنقل قول:
مثلا Lost Planet تو اکس پی به زور ااجرا میشد ولی تو ویستا عالی
حالا امروز Xp مینصبم ببینم جی میشه
آقا من یه مشکلی دارم اونم اینه که من بازیه رالیه Dirt رو تا 80 درصد بازی کردم به علتی مجبور شدم ویندوزم رو عوض کنم حالا بعد از نصب مجدد ویندوز و نصب بازی دیگر بازی سیو های من رو لود نمی کنه و ارور خرابیه فایل های سیوو می ده . می خواشتم بدونم کسی برای مشکل من راه حلی داره ؟:41::41::41:
منو بازی خیلی قشنگه ولی گرافیکش اونقدرا هم بالا نیست
گرد خاکی هم که بلند میشه خیلی کمه حال نمیده:13:
سیو مراحل رو محلش رو خودت تعیین میکنی که معمولآ توی مای داکو منت با شارد داکومنت میافته که با ید قبل از نصب ویندوز اونا رو برمیداشتی
اما بری ایجاد گرد وغبار انگار مشکل CPU هست چون برای ایجاد گرد و غبار Cpu قوی لازمه به همین دلیل سازنده ها به فکر ایجاد گرد و غبار کم هسن تا مشکلی پیش نیاد/
Minimum Specifications
----------------------
- Windows XP
- DirectX 9.0c
- Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 3000+
- 1GB RAM.
- Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above
- DirectX Compatible Sound Card
- Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
- 12.5 Gb Hard Drive Space
Recommended Specifications
--------------------------
- Windows XP/Vista.
- DirectX 9.0c
- Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+
- 2GB RAM.
- Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon X1950
- Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card.
- Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
- 12.5 Gb Hard Drive Space
اگه می تونید مشکل سیو بازی رو حل کنید حسش نیست از اول برم چون 50 % بازی رو رفتم
سیستم من رو های جواب میده
vga 8600 gt
cpu 3000 amd
ram 2gig
ببخشید با این سیستم روون اجرا میشه ؟
CPU : 3 Full
Ram 1 gig
VGA 8600GT
من که با این سیستم روون اجرا کردم پس برای شما هم روون اجرا میشهنقل قول:
cpu:3800
ram:2gig
vga:7600 gs
راستی اصلا بازی جالبی نیست فقط گرافیک داره
این حرف رو نزنی دوست عزیز ! خداییش من با ورژن های قبلی خیلی حال میکردم . خدا میدونه این دیگه چیه !نقل قول:
راستی اصلا بازی جالبی نیست فقط گرافیک داره
اصلا نمیشه ماشینو روند!!!وحشتناک به درد نخوره.پولتو ریختی دور!
ورژن قبلی هم ربطی به این نداره که!آبرو کالینه خدا بیا مرزم بردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان توجه داشته باشید که این بازی NFS نیست ! توقع نداشته باشید با 5 ساعت بازی، یادش بگیرید. این یه شبیه سازه و کنترل ماشین ها هم به این سادگی نیست. در ضمن بعد از یادگیری، پیمودن یک مسیر که مثلا 10 دقیقه طول میکشه نیاز به اعصاب آرام و تمرکز بالا داره . برای من بارها پیش اومده که در انتهای مسیر به خاطر یک لحظه غفلت تصادف شدیدی کردم که یا ترمینال دمیج شدم یا کلی زمان از دست دادم. من که تو سری های قبلی خبره بودم اولین باری که این نسخه رو امتحان کردم نمیتونستم ماشین رو تو جاده نگه دارم !
یک ماه پیش این بازی رو کامل تمام کردم و تمامی نقشه ها و ماشین هارو هم باز کردم. باید بگم Dirt بهترین ریسینگی بوده که امسال تجربه کردم . به عنوان یک عاشق(اوه مای گاد) و طرفدار این سری میگم که زود قضاوت نکنید و با تمرین بیشتر نهایت لذت رو از این بازی ببرید.
کاملا باهات موافقم . به نظر من دست فرمونش خیلی از NFS طبیعی تره . گرافیک هم که حرف اول رو میزنه .نقل قول:
دوستان توجه داشته باشید که این بازی NFS نیست ! توقع نداشته باشید با 5 ساعت بازی، یادش بگیرید. این یه شبیه سازه و کنترل ماشین ها هم به این سادگی نیست. در ضمن بعد از یادگیری، پیمودن یک مسیر که مثلا 10 دقیقه طول میکشه نیاز به اعصاب آرام و تمرکز بالا داره . برای من بارها پیش اومده که در انتهای مسیر به خاطر یک لحظه غفلت تصادف شدیدی کردم که یا ترمینال دمیج شدم یا کلی زمان از دست دادم. من که تو سری های قبلی خبره بودم اولین باری که این نسخه رو امتحان کردم نمیتونستم ماشین رو تو جاده نگه دارم !
یک ماه پیش این بازی رو کامل تمام کردم و تمامی نقشه ها و ماشین هارو هم باز کردم. باید بگم Dirt بهترین ریسینگی بوده که امسال تجربه کردم . به عنوان یک عاشق(اوه مای گاد) و طرفدار این سری میگم که زود قضاوت نکنید و با تمرین بیشتر نهایت لذت رو از این بازی ببرید.
من اون اولا که Colin MC Rally گرفته بودم اعصابمو ریخته بود بهم . جاده خاکی سر پیچ یکمی فرمون رو اضافی میچرخونی میزد توی دیوار . یکمی که باهاش ور رفتم کنترلش اومد دستم . حدس میزنم که این هم به همون سبک باشه .
بعدشم آقا امین سلیقه ها متفاوت هست .
ببخشید دوستان یادمه که قبلا بیشتر دوستان با Save کردن و Profile ساختن مشکل داشتند .
حالا منم بازی رو گرفتم اینطوریه .
یعنی Profile که میسازی دفعه ی بعد دیگه نیستش !
کسی میدونه باید چیکارش کنم ؟
آقا ما هم اين مشكل رو داريم.كسي ميدونه بايد چي كار كرد؟نقل قول:
منم بازی رو همان 2-3 روز اول اومدنش گرفتم و اکثر مراحل رو رفتم ولی چون آسمان نداشت !!!!!!! حالم گرفته شد تا آخر نرفتم راستی چرا آسمانش برام سیاه بود سیستم منم اینست :
cpu:2.6 intel
graphic:7300 gs supporting 512 ddr 2
ram:2gig kingeston
آقا من هنوز با این سیستم نمیتونم بازی رو تو رزولوشن 1240 در 1024 روون اجرا کنم چرا؟
cpu : core 2 6550
graphic: xfx 8600 gts
2 gig ram bus 800
آقا ما هم تو ساختن پروفايل اين بازي مشكل داريم اگه ميشه مارو راهنمايي كنيد.يه يهفته اي هسكه تو خماري مونديم.اگه ميشه زودتر
كسي نيست به ما بگه كه چجوري اين مشكل رو حل كنيم :19:نقل قول:
زمانی که پروفایل میسازی دوباره بعدش ازت سوال میکنه که میخوای پروایل بسازی و تو باید yes رو بزنی و بعد save کنینقل قول:
من پرو فايل رو ميسازم و وقتي وارد بازي ميشم وچند تا مرحله رو ميرم و سيو ميكنم دوباره وقتي وارد بازي ميشم ميگه پرو فايل جديد بساز(در صورتي كه پرو فايل قبلي وجود داره)وتمام سيو هام پاك ميشه.مثل اين كه چند تا از بچه ها هم اين مشك رو داشتن و تونستن حل كنن اما ما نفهميديم چجورينقل قول:
agha kasi mitone save game kamele in bazio vasam bezare??
sam جان شما بگو چجوری میشه سیوام پاک نشه منم برم بازی کنم .:13:نقل قول:
- دریافت پچ ورژن 1.2 بازی Colin McRae: DIRT و کرک از این آدرس ها:
Colin McRae: DIRT 1.2 Patch | Size: 52.6MB
Colin McRae: DIRT 1.2 Patch Crack | Size: 2.62MBکد:http://games.softpedia.com/get/Patch/Colin-McRae-DIRT-12-Patch.shtml
این پچ رسمی, ایرادات و مشکلات بازی از جمله اجرا, گرافیک, صدا, سیو بازی (که خیلی ها این مشکل رو دارند) و ... رو برطرف میکنه.کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=ColinMcRaeDiRTv1.2NoDVDFixedexeAll.rar
این Dirt رو دست Pro Street واقعا بلند شده:46:
آخه اگه گرافیکو بیاری رو پایین ترین درجه بازم گرافیک اصلیشو داره:3:
ولی یه انتقاد اونم اینکه دست فرمون ماشین یا فیزیکش یکم بگی نگی بده:17:
آخه انگار ماشین انقدر سبکه که میخواد پرواز کنه با یه اشاره کل ماشین 360 درجه می چرخه:23:
فکر میکنید تو رالی واقعی اینطوری باشه؟:13:
دوست عزیز حق با شماست ! فرمون ماشین خیلی تند هست .نقل قول:
این Dirt رو دست Pro Street واقعا بلند شده
آخه اگه گرافیکو بیاری رو پایین ترین درجه بازم گرافیک اصلیشو داره
ولی یه انتقاد اونم اینکه دست فرمون ماشین یا فیزیکش یکم بگی نگی بده
آخه انگار ماشین انقدر سبکه که میخواد پرواز کنه با یه اشاره کل ماشین 360 درجه می چرخه
فکر میکنید تو رالی واقعی اینطوری باشه؟
ولی سازندگان فکر اینجاشو هم کرده بودن .
یه قسمت داره که میتونی تنظیمش کنی .
من خودم روی خیلی آهسته گذاشتم تازه شده حالت معمولی !!!
به نظر من توی رالی واقعی همینطوریه .
سلام دوستان من بازي رو نصب كردم ولي وقتي كرك رو كپي ميكنم همون پيغام معروف dont send مياد و بازي اجرا نميشه اين كرك بالاي رو هم دانلود كردم فرقي نكرد.
دوستاني كه با سيو مشكل دارند بايد يك كانكشن lan بسازند و اونو enabale كنند تا مشكلشون حل بشه همين و بس !!!
بايد اول از توي بايوس اگر مادربرد lan داره فعال كنند ///
با ريختن پچ و update بازي هم مشكل بر طرف ميشه // در واقع اين يه باگ در بازيه كه بعد درست شد !!! :13:
واقعا بازي محشريه من همون روزا اول كه اومد گرفتم و تمومش كردم .... :10:
در بازی dirt زمانی که سیو میکنم و از بازی خارج میشوم و دوباره وارد بازی میشوم موقع لود کردن ارور (load faild ) را میدهد.
اگر کسی میتونه کمک کنه.
مسیر سیو این بازی تو ویستا چیه ؟
مرسی
لینک دانلوددش رو میذارید
به طو ر مستقیم باشه بی زحمت
ممنون
بیا اینم dirt2:
کد:http://fs28.www.ex.ua/load/874260/rld-drt2.iso
کسی میدونه توی ایکس باکسش چطوری باید لرزش دسته رو غیر فعال کرد؟
داخل control settings چیزی پیدا نکردم
اینجا تاپیک dirt سری یک هستش شما ورداشتین لینک دانلود dirt 2 رو گذاشتین.نقل قول:
ممنون اما من همون یک رو میخواستم
منم منظورم همین بود که ایشون باید لینک سری یک رو میزاشت.نقل قول:
دو که بهتره چرا ترش میکنین دوستان حالا بیا رفیق بزرگ کن:13:
میدون دو بهتره :31:نقل قول:
اما روی سیستم ما بیچاره ها نمیکشه :41:
دیگه چه میشه کرد:46:
حالا ممنون میشم لینک مستقیم نسخه یک این بازی رو بذارید:11:
کسی لینک دانلود این بازی رو نداره!
قبلا یه تاپیکی بود که میشد بازی دانلود کرد الان پیداش نیست؟