ببخشيد اين n73 كه بايد چيني باشه
Printable View
ببخشيد اين n73 كه بايد چيني باشه
آقا به جون خودم یه کاسه یی زیر نیم کاسس :13: امروز که رفته بودم بیرون تو ویترین یه مغازه موبایل فروشی یه ان73 دیدم که قاب جلوش سفید بود ولی قاب پشتش صورتی کمرنگ بود :18: :18: :18: فکر کنم کاره چینه :19:
چرا نمی خواید قبول کنید توی تمام سایت های فروش اروپایی قیمت N73 حول و حوش 350 یوروست.
زبونم مو درآورد این قدر اینو گفتم و حالا هم که به قیمت واقعیش رسیده شما می گید چرا؟؟؟
خب منم 600 تومن داده بودم پای این گوشی الان این قیمت می دیدمش می سوختم.
تا حالا داشتن بهتون می انداختن این گوشی رو با دوبرابر قیمت . قیمت واقعیش همینه .
بازم فقط همينو ميتونم بگم!
متاسفم....:41:
آقا يون . ديروز از چند تا ازاين عمده فروش ها تحقيق كردم گفتند اينا چينيه. فنلاندش توليد نميشه و احتمالا تا چند وقت ديگه كه گندش در بياد چيني هاش ميره تا 300 و فنلاندها ميره روي 600 ( چون توليد نشده )
واسه ي تاييد اين مطلب رفتم جاي رفيقم كه تعميركاره. اومد گوشي من با يكي از اين چيني هاي جديد كه بعد از 3 روز آب روغن قاطي كرده بود رو باز كرد وقطعات رو يكي يكي مقايسه كرد بعد از 2 ساعت شاخ درآورده بود
ميگفت قطعات فوق العاده متفاوت بوده و حتي لنز داخلي هم فرق داشته.ويكي از نكات جالب اين بود ه كه آي سي هاش دستي لحيم شده بودند و خيلي تابلو بود.
با اومدن گوشی های تقلبی به بازار دیگه خریدن گوشی های بدون گارانتی معتبر کار درستی نیست.حالا اگه پشتش نوشته بود made in china خوب بود چون می دونستی نوکیای چینیه.
ولی اگه تقلبی باشه یعنی اصلا نوکیا نیست، و خریدن یه همچین جنسی یعنی اینکه پولتو ریختی دور.من که صبر می کنم تعرفه بیاد پایین و اگه خواستم گوشی بخرم همون اتصالات میخرم که خیالم راحت باشه.
واقعا چين ارزش نوكيا رو تا حد يه راديو جيبي اوورد پايين!
واقعا حرفاتون غیر منطقیه
آخه چرا گوشی 350 یورویی باید 600 تومن باشه ؟؟؟؟ خوشتون میاد پول مفت بدید ؟؟؟؟
آقای Bkm شما هنوز خریدار N73 هستی 580 تومن ؟؟؟؟؟؟
رفیقم همین هفته پیش از دوبی یه دونه خرید 330 تومن . لابد اونم تقلبیه؟؟
یعنی شرکت نوکیا این قدر بی در و پیکره که هر کی خواست بیاد گوشی هاشو تقلبی بزنه؟؟؟
شما بر اساس چه مدرکی میگی که شرکت توی چند ماه اخیر گوشی تولید نکرده؟؟ مگه مغز خر خورده که تولید گوشی که فروشش خوبه رو متوقف کنه. اونا به فکر خز و خیل شدن گوشی نیستن . به فکر اینن که سود کنن. هر چی بیشتر بهتر .
بله .مغز خر خورده .اونا كه مثل من وتو فكر نميكنند كه بگن چون فروشش خوبه پس هي توليد كنيم. اينو كه يك بچه ي 4 ساله هم ميفهمه .پس سياستگذاري تجاري توليدي اقتصادي كشكه ؟
اونا چون فروششون بالا بود براي گران كردن محصول يك مدت نميزنند تا كمياب بشه و بقولي جواد نشه بعد كه خوب نازشون رفت بالا حالا توليد
بابا چرا اينقدر زود عصباني ميشيد!نقل قول:
آقا قيمتش افت كرده اين وسط من و شماايم كه ضرر كرديم و ميكنيم!نوكيا و چين به موقعش سود خودشون رو كردن!
افت قيمت ؟ نه دادا
همين الان هر كي بهم فنلاند ورژن 3.07 به پايين بده 500 خريدارم. من ديشب از گاجره قيمت گرفتم گفت ان 73 ميدم 350 گفتم كاركرده ورژن پايين داري گفت 3.07 دارم با سه ماه كاركرد ميدم 530
ببین عزیزم اولا اون قیمتی که تو گفتی حداقلشه. در ضمن تو چرا فکر میکنی قیمت n73 تو ایران باید با قیمت جهانی اون یکی باشه و یا حتی کمتر... قیمت واقعیش تو ایران باید گرونتر از قیمت جهانیش باشه اگه با قیمت جهانی یکی بود یا کمتر حتما یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست. بابا تو مثل اینکه هزینه های حمل و نقل و تعرفه و واسطه ها و ... رو در نظر نمیگیری... حالا معلوم میشه به کی انداختن. گوشی های آشغال چینی رو نخرید چون پولتون رو دور ریختید.نقل قول:
آقايون قيمت n73 همچنان داره مياد پايين ؟؟؟
واقعا با این تفکری که دارید موبایل و بنزین که هیچی باید نفس کشیدن هم پولی شه . تازه همه هم راضی میشن.نقل قول:
خوشتون میاد پول مفت بدید . دارید به زجر کشیدن عادت می کنید ...
در ضمن يك خبر و آمار جديد :
n73 جديد چيني : در دوربينش رو باز كنيد واطلاعات دور لنز را با n73 قديمي وفنلاند مقايسه كنيد .
ببینم تو چرا فکر میکنی من از ارزون شدن n73 ناراحتم ؟ اصلا کیه که از ارزونی بدش بیاد ؟ من میگم این ارزون بودن بی دلیل نیست. در ضمن اون موقع که من n73 رو خریدم. شاید 30 تا 40 تومان از قیمت جهانیش گرونتر بود. و فکر نمیکنم پول مفت داده باشم. به هر حال امیدوارم که اشتباه کرده باشم و این n73 های 350 تومانی همگی اصل و بدون مشکل باشن.نقل قول:
مگه دور لنز این چینی ها چی نوشته ....؟
يك چيز ديگه نوشته با اينها فرق ميكنه .قطعات داخلش هم فرق داره.
این نوشته دور لنز دوربین N73 اصل فنلاند .... خودتون چک کنید ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من واسه دوستم n73 گرفتم...374 تومن...همه چیشم درسته...محض اطلاع دور لنزشم دقیقا همینی که شما گفتی و نوشته...مگر اینکه اشتباهی ! عکس چینی رو گذاشته باشی اینجا...نقل قول:
بابا بیخیال...چرا اینقدر جو میدید؟؟؟گوشی ارزون شده...چون تعرفه رو برداشتم...چون وارداتش راحت شده...چون شما ها گرون خریدید دلیل نمیشه که قیمت واقعیش اون بوده...قیمت واقعی اینم نیست...خیلی کمتر از ایناس...محض اطلاع بگم این گوشی 1000 درهمه تو دبی ، کجای کارید شما ها؟؟؟چون گوشی که شما خریدید دوست ندارید ارزون بشه این جو رو درست کردید که وارد کننده ها هم استفاده کنن و قیمتا رو ببرن بالا؟؟؟
از نظر شما هر چیزی که گرونتر باشه بهتره؟؟؟آره...چون تو ایران زندگی میکنیم این جوریه...خیلی چیزا دست یه عده خاصه ، اونا هم هر جوری بخوان مصرف کننده رو میرقصونن...یه کم منطقی تر و درست تر فکر کنیم...
آره یه چیز دیگه نوشته...نوشته من چینی هستم...نوشته این لنز نیست دکور است...نقل قول:
شما قطعات داخلشو از کجا خبر داری؟؟؟گوشیتو باز کردی تا قطعاتشو ببینی؟؟؟همه رو چک کردی و MADE IN CHINA رو روی ic ها و قطعات داخلش دیدی؟؟؟بابا این همه فدا کاری و گذشت و نمیشه جبران کرد...میگم این قطعاتشو بفرست واسه شرکت نوکیا ، شاید اونا هم خونشون به جوش بیاد و از دست این چینیا که دارن گوشیای نوکیا رو درست میکنن به یه جایی شکایت کنن...شایدم به جای این گوشیت که داغون کردی تا ثابت کنی چین داره اینا رو میسازه ، یه گوشی دیگه واست فرستادن...کوتاهی نکن...
کاملا موافقم ..... این افت قیمت هیچ دلیلی جز ازادشدن واردات گوشی و باز شدن رجیستر گوشی توسط مخابرات نداره ....نقل قول:
مطمینم اگه قیمت N73 بشه 800 تومن همه میگن بهترین گوشیه ... 100% اصل فنلانده ... و ....
پس الکی برای خودتون تفصیر نکنید ...که این گوشیها چینی هستن و .....
این گوشیهای 100% فنلاندی هستن... هر کسی میگه چینی هستن با مدرک و دلیل ادعای خودشو ثابت کنه ....
بازم میگم سعی نکنیم الکی شلوغش کنیم ... تا وقتی از چیزی مطمین نیستیم حرف نزنیم ...
امیر جان بی خیال .... ما تا صبح هم بگیم بابا به خدا این گوشی ها فنلاندی هستن کو گوش شنوا ....؟
این قیمت واقعی این گوشی نیست مطمین باشین میره بالا ...
این رجیستر کردن مخابرات شوک بزرگی به بازار زد .. و بیشترین افت قیمت رو هم N73 کرد ....تقریبا نصف
پس این افت قیمت رو با شایعاتی مثل چینی بودن گوشیها .. قاچاقی بودن ... تغییر سریال و لیبل زدن روی جعبه و .... دامن نزنیم ....
آقا هر کدومتون یه چیزی میگید. بابا یکیتون که ان 73 داره نمیتونه بره با این جدیدا چکش کنه؟
عزیز ، مطمئن باش هیچ فرقی ندارن...خوش به حال کسایی که الان دارن میرن بخرن...ارزون شده...اونایی هم که گرون خریدن برن به اونایی که باعثش شدن نق بزنن..اونایی که گفتن گوشی باید رجیستر باشه...اونایی که گوشی آورده بودن و میدونستن تعرفه داره میشه 60 %...اونایی که گوشیایی که وارد کردن رو به لطف تعرفه 60 % ، دو برابر قیمت فروختن...نقل قول:
عزیزم اگه منظورت با ماست. اون موقع که من n73 خریدم چیزی به نام رجیستر نبود و تعرفه 60% هم اعمال نشده بود.نقل قول:
امیدوارم حرف شما درست باشه و این گوشی ها اصل باشن.
من منظورم اونایی بود که تو این تعرفه بازار رفتن خریدن...اگه شما اون اول که گوشی اومده بود خریدید ، خب مسلما گرون بوده...هر گوشی که تازه میاد گرونه..6600 مگه یه موقعی 370 تومن نبود؟؟؟نقل قول:
N73 هم همین جوره...اولش گرون بوده...بعدش تا داشته ارزون میشده ، گند زدن به تعرفه و بحث رجیستر بودن و این حرفا ، خب ، قیمتش از اون اولشم که تازه اومده بود گوشی ، امکان داشته بالاتر رفته باشه...بعد گفتن غلط کردیم ، رجیستر و تعرفه برداشته شد...افت قیمتش نسبت به قیمتی که موقع افزایش تعرفه داشته ، زیاد بوده...ولی شما بیا و فرض کن افزایش تعرفه صورت نمیگرفت...روند کاهشیه قیمت این گوشی چه جوری بود اون وقت؟؟؟این کاهش قیمت طبیعی نبود؟؟شما فرض کن این 6 ، 7 ماه خبری نبوده...قیمت N73 با توجه به تجربه ای که همه از افت قیمت گوشی داریم ، چه قدر میبایست باشه؟؟؟
با این حرفا و این طرز فکر گوشیا قیمتاشون به زودی گرون میشه ، تنها کسایی هم که سود میبرن وارد کننده ها هستن...وقتی طرف میبینه اگه قیمتا رو بالا ببره مردم بهتر میخرن ،مگه مغز خر خورده بالا نبره؟؟؟
چرا ما ایرانیا این جوری هستیم؟؟؟؟
بابا یه کم بیاید فکر کنیم
عزیز میتونی کیفیت ساخت این گوشی و اینکه پشت گوشی زیر باطری چی نوشته منظورم اینه نوشته فنلاند یا نهنقل قول:
خوب میتونیم بگیم که مردم کشور ما از جنس چینی خوبی ندیدن و فکر میکنم بدبینی مردم به خاطر همینه
اره...زیر باطری نوشته made in finland...بازم میگم ، این حرفا همش بیخوده..خودتون رو اذیت میکنید...نقل قول:
قبول دارم که جنس چینی آشغاله...ولی فراموش نکنید درباره نوکیا حرف میزنیم...یکی از کت و کلفت ترین شرکتای دنیا...نمیاد محصول خودشو این جوری زیر سوال ببره...
من سوالم اینجاست که چرا یه گوشی مثل n80 که یه سال زودتر از n73 وارد بازار شده این همه نوسان نداشته ؟ چرا باید یه گوشی که پرفروشه اینقدر نوسان قیمت داشته باشه ؟ اینا همش سوالایی که باید براشون جواب پیدا کرد. n73 هر چه قدرم ارزون میشد دیگه از n70 me که ارزون تر نمیشد ( اتفاقی که الان افتاده ) به نظر شما این مشکوک نیست ؟
خوب...من این تاپیک رو دیر دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما برای این حرفتون مدرک یا منبع معتبر هم دارید ؟نقل قول:
کاملاً درسته اما خوب دقت کنید به قیمتی که دادید !! شما که خدای ناکرده یورو رو با تومان برابر نکردید ؟!!نقل قول:
350 یورو = 445 هزار تومان (قیمت بروز نرخ ارز) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا شما به من بگو چرا باید تو ایران ما با این وضعیت تورم و ... قیمت N73 حدوداً 340 باشه !!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز مورخ 17/4/86 :نقل قول:
N73 معمولی بدون گارانتی : 385
.. .. با گارانتی اصلی : 620 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از چیزایی که شک دوستان رو برانگیخته ، همین قضیه اختلاف قیمت فاحش بین گارانتی و بدون گارانتیه
اگه بخوای می تونم به یکی از دوستان افغانم بگم براتون N95 تقلبی بیاره که تازه تاچ اسکرین هم هست با فقط 320 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار کشور دوست و براد ، چینه !نقل قول:
دوست عزیز ، اینکه نوکیا بیاد ادامه ساخت یه گوشی رو بده به چین ، از بین بردن اعتباره ؟ مگه چین موجودیت نداره ؟ مگه اینهمه گوشی تولید و مونتاژ نمیکنه ؟ خیلی چین رو دست کم گرفتید . سیاست هر کمپانی ای همینه .
تا یه مدتی تولید گوشی رو خودش انجام میده ، طرح بعدی که اعلام شد ، ادامه تولید رو به کشورهای دارای امتیاز میده
تا حالا واژه سری اولی به گوشتون نخورده ؟ ندیدید معمولاً گوشی بازهای حرفه ای یا فروشنده ها دنبال این گوشیان ؟ به خاطر همین قضیست چون ساخت کمپانیه مادره
در اینکه این قیمت کاملاً غیر منطقیه شک نکنید . من اینو تو تاپیک N73 هم گفتم . به دو دلیل :
1- قیمت این گوشی تو بازار ایران ، از قیمت جهانیش حدوداً 70-80 هزار تومن ارزونتره !! (اون هم با این وضع تورم)
2- یکی از دلایلی که دوستان در منطقی جلوه دادن این قضیه عنوان میکنن ، آزاد شدن رجیستر و کم شدن تعرفه هاست ، تو مناظره ای که امروز با یکی از فروشنده ها داشتم ! گفتم که این دلیل ، مسخره ترین دلیل برای این موضوعه ( توهین به هیچ کس نشه) ، آیا رجیستر فقط برای N73 آزاد شده که قیمت این گوشی رو با خاک یکسان کرده ؟!!! پس چرا هنوز گوشیهایی مثل 3250 ، N90 (تکون نخورده!!) ، N91 ، N80 با اینچنین افت قیمتی مواجه نشدن ؟!!
دو دیدگاه در این مورد وجود داره :
1- دیدگاه مثبت : تنها صحبت منطقی ای که من تو این صفحات خوندم ، این بود که ممکنه این افت شدید و غیر منطقی ، کار دولت برای ایجاد شوک به بازار باشه و بعداً به قیمت معقولش برگرده .
2-این گوشیها ، ساخت چین یا هنده
کافیه یه مدت صبر کنید تا بفهمیم کدوم دیدگاه درسته ، اگه بعد از مدتی گرون شد ، دیدگاه اول و اگر همچنان ارزون موند ، دیدگاه دوم درسته
براي تائيد حرفهاي آقا محمد لازمه من اضافه كنم دليل شما اينه كه ريجستر آزاد شد n73برگشته روي قيمت اصلي!نقل قول:
ببخشيد يعني فقط اين گوشي وارد ميشه؟نوكياهاي ديگه رو ايران ميسازه؟
چرا قيمت 3250 هم قيمت n73هستش؟يعني اونم وارد نميشه؟پس چرا تا الان قيمتش نشده 200؟
لطفا به قضايا منطقي نگاه كنيد كاهش قيمت n73زماني مربوط به ريجستر ميشد كه همه نوكياها ارزون ميشدند!
شما افت قیمتش رو به خاطر چینی بودنش میدونید ؟؟؟
یعنی چین فقط بلد بوده n73 بزنه که فقط این قیمتش افت کنه؟؟؟....3250 و... که تولیدش آسونتره:13:
منطقی نیست
تازه شاید بگین چون پر طرفداره چینیش اومده!!!...خوب شما اگه 3250 رو هم بدین 200 تومن پرطرفدار میشه:8:
عزيزم 3250 -ان95-ان 93
اينا هم چينيش هست.نميدونستي اشكال نداره ولي برات 3250 ميارم به 300 تومن
ان 95 برات ميارم 500 تومن .ماگه فنلانديه بيا ازمن بخر
داداش گل اينا چينيه. مطمئن باش قبل از اينكه ان 76 توسط فنلاند بتركه توسط چين آتيش كش شده
شما محبوبیت N73 رو بت 3250 مقایسه میکنی ؟!!!!! همین الانش که همه به ماهیت این گوشی شک دارن ، دیروز یه فروشنده ای میگفته تو همین چند روز 15هزارتا وارد شده و یک سومش یا همینجا فروخته شده و یا یه شهرستانها ارسال شده !!!!نقل قول:
در ضمن...نوکیا تو سایتش برای این گوشی دو رنگ اعلام کرده بود ، اما حالا تو بازار من 3تاشو خودم دیدم !!! این نشون دهنده چیه ؟!!
اون 3 تا رنگ چه رنگهایی هستن ...؟نقل قول:
چرا الکی می گید n73 تو ایران از قیمت جهانیش ارزون تره؟
توی این سایت زده 384 دلار که میشه 357000 تومن.
کجاش ارزون تره ؟ مگه تو ایران 385 تومن نیست؟
اینم لینکش خودتون برید ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول : اون موقع که 350 یورو بود تو ایران 380 نبود و 450 بود .نقل قول:
دوم : توی جی اس ام آرنا امروز زده 380 دلار . می تونی خودت بری ببینی . یعنی توی اروپا و آمریکا هم دارن تقلبیش رو می فروشن؟؟؟
سوم : اون N95 رو هم که می گی توی همین فروم توضیحاتش هست اسمش نوکیا نیست یه چیزی شبیه نوکیاست. نوکلا یا یه همچین چیزی .
چهارم : تمام گوشی ها گارانتی دارش خیلی گرون تر از بدون گارانتیشه .
چهارم : شفاف سازی شد؟؟؟ یا بازم توضیح بدم .
به شکل وحشتناکی تایید میشهنقل قول: