سيوش رو دوباره بزاريد پاك شده
Printable View
سيوش رو دوباره بزاريد پاك شده
لینک سالمه
همین الآن امتحان کردم
شاید آدرس رو اشتباهی زدی
کد:http://www.4shared.com/file/21927211/18286114/Mamali.html
ممنون...
...
بازی نسبتا خوبیه!(البته به هیچ وجه به جی تی ای.مافیا و گادفادر نمیرسه).ولی در کل به نظرم ارزش بازی کردنو داره.:20:
راستی من یه مشکلی با این بازی دارم اونم اینه که بعضی وقتا عکس یه بی سیم(یا موبایل یا یه همیچین چیزی)اون کنار صفحه میاد.حالا ما باید دکمه ای رو بزنیم که بهش جواب بدیم؟من که هیچ دکمه ای واسه این کار پیدا نکردم!قضیه چیه؟؟؟:19:
اون یعنی معموریت داری!جواب نمی خواد
گادفادر اصلا بازی نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقلش این بود که تفنگ تو دست طرف دیده می شد!!!نقل قول:
یا اینکه معموریت ها رو که تموم میکردی (یا شروع) یه دمویی چیزی نشون می داد بازی مسخره و بی موضوع پیش نمی رفت!!
اینکه تفنگ تو دست یارو دیده نمیشه خیلی بده ولی در کل بازی خیلی خوبیه آدمو یاد خاطراتش با درایور 1 و 2 میندازه.
(3 واقعا مسخره بود)
بازی مذخرف به این میگن
یوبی سافت همه کاراش همهینه
اولین باریه که همچین حرفی میشنوم.(میخونم)
شما برو همون فیلمتو ببین(شوخی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راستی شما ها اینکه یارو میفته زندان یا کلا داستان بازی رو از کجا فهمیدید؟؟؟نقل قول:
من که از اول بازی تا حالا به جر یه سری صحبت ها که در باره ی رد کردن هر مرحله ای هست فیلم یا دموی دیگه ای ندیدم.الانم که یه مرحله ای رو که تموم کردم یه هو بدون هیچ دمو یا توضیحی وارد شهر جدید شدم !!!:41:
نکنه کلا نسخه ای که من خریدم مشکل داره؟:13:
حتما داره!بابا کلی فیلم و دمو داره قبل مراحل!!!!!!!!!خیلیم قشنگه!!
نسخت چند گیگ بود؟
3.5 گیگ.نقل قول:
کمه؟؟
عجب شانس گندی دارم من!!
ای بابا هیچکی نیست یه راهنمایی کوچولو بکنه؟؟؟:19:
فقط بگید بازی بعد از نصب چقد جا میگیره.بیش تر از 3.5 گیگ؟
عزیز بهن گفتم بازی دمو داره!الان نصب نیست حجمو بگم اما به نظرم 4 بود.ماله شما کامل نیست حتی اگه حجمشم اندازه ماله ما باشه
بچه ها
من توی مرحله تیراندازی گیر کردم (همون اولا)
سیوشو بدین
خواهشا نگین آسونه و...
فقط سیو
سلام یه مشکل دارم تو بازی driver 4 -هنگام تیرانداری گیر میکنه یعنی وقتی نشونه میگیرم بعد تیر که میزنم گیر میکنه - مشکل چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g-force6800 ram 1gig
عزیزم CPU کامپیوترت چنده؟نقل قول:
چرا اسلحه ها تو این بازی معل.م نیستن؟یعنی تیر میزنی ولی اسلحه ای تو دستت نیست.راستی این بازی کلا" چند ساعته
دوست عزیز به احتمال زیاد اشکال از کرک شما هست .نقل قول:
چرا اسلحه ها تو این بازی معل.م نیستن؟یعنی تیر میزنی ولی اسلحه ای تو دستت نیست.راستی این بازی کلا" چند ساعته
یه کرک دیگه رو امتحان کن ببین درست میشه یا نه .
اره منم همین مشکلو دارم .از چیهنقل قول:
مشكل از كرك نيست
كلا توي اين بازي اسلحه ها معلوم نيستن متاسفانه
تو اوایل بازی یه مرحله هست که یه نفر یه ماشین سفید رو میاد کنار یه خیابون پارک میکنه بعدش نمیدونم باید چی کار کرد سوار ماشین هم میشم اما باز هیچ کار نمیکنه اگه میشه کسایی که این مرحله رو رد کردن یه کم راهنمایی کنن
يه عكسي چيزي بذار
اومدي ميگي اوايل بازي
بگو دقيقا كجاست
مثل اينكه بازي قديميه ها...
چه جوری عکس بگیرم؟کجا آپلود کنم؟
ba dokmeye PrtScn SysRq ro keyboard ax migiri baed miri to Paint windows unja load kon axo baed save konesh ba format JPG. baed boro to tinypic.com upload konنقل قول:
با ویندوز ویستا چه جوری عکس بگیرم؟یعنی PrtScr رو میزنم اما تو پینت نمیدونم چه جوری لود کنم
بیخود زور نزنین
اشکال بازی هست
ولی خیلی باهاله
یه دفعه کل شهر عوض شد و رفتم توی زمان حال
چه حالی میده
بچه ها بازی باهالیه
تا آخر برین(من که هنوز وسطاشم)
بچه ها من تو اين بازي همون اولاش گير كردم . اونجايي كه مثل يك مرحله آموزشي هست . بايد به چند جا تير بزنيم . بعد نوبت به يه ماشين ميرسه كه بايد به اون تير بزنيم كه من هر كاري ميكنم نميتونم رد كنم اصلا نميدونم بايد چيكار كرد هي ميگه فيلد شدي . اگه ميشه راهنمايي كنيد منو . مرسي .
بچه ها من تو اين بازي همون اولاش گير كردم . اونجايي كه مثل يك مرحله آموزشي هست . بايد به چند جا تير بزنيم . بعد نوبت به يه ماشين ميرسه كه بايد به اون تير بزنيم كه من هر كاري ميكنم نميتونم رد كنم اصلا نميدونم بايد چيكار كرد هي ميگه فيلد شدي . اگه ميشه راهنمايي كنيد منو . مرسي .
فکر کنم باید دور ماشینه حرکت کنی و به همه جاش تیر بزنی.(اگر اونی نباشه که می خواد پنچرش کنی.چون 2 تا ماشینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
مرسينقل قول:
اولين ماشين هست . يعني بايد يه ماشين رو پنچر كنيم يكي رو هم دورش بچرخيم و تير بزنيم ؟ چقدر تير بزنيم ؟ تا جايي كه منفجر بشه ؟
لازم نیست منفجر کنینقل قول:
مرسي
اولين ماشين هست . يعني بايد يه ماشين رو پنچر كنيم يكي رو هم دورش بچرخيم و تير بزنيم ؟ چقدر تير بزنيم ؟ تا جايي كه منفجر بشه ؟
فقط کلیک راست کن تا هدف بگیره و دورش بچرخ و شیشه هاشو بیار پایین
مرسي . دستت درد نكنه .نقل قول:
تریلری و کدی برای بازی نیومده
سلام دوستان. من توی مراحل اول بازی گیر کردم. بعداز اینکه شیشه های یه ماشین رو اوردم پایین ، یه ماشن دیگه میاد ، که هرکاری میکنم زود منفجر میشه و دوباره باید از اول شروع کنم. حتی بدون نشانه گیر قرمز به چرخهاشم شلیک کردم ولی باز هم مرحله رد نشد. قبل از شلیک کردنم روی ماشین این کلمه MarksManship را مینویسه. از اساتید محترم خواهش میکنم بصورت واضح برام توضیح بدن که باید چکار کنم.
سلام !
بدونه مقدمه ! من تو ماموریت دوم یاسوم بازی گیر کردم ! همونجا که بعد از زدن 3 تا بشکه یه ماشین رو میزاره که فلش زده روش ! چیکارش باید بکنم ماشیرو !؟
عکس که لازم نیست!
دوست عزیز ..... تا اونجا که یادم می آد باید با گلوله تمام شیشه هاش رو خراب کنی .... امتحان کن... ضرر نداره.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم باید دورش بچرخی و به ماشین تیر بزنی .
دقیقا همون دورش چرخیدم و تیر زدم ! حل شد ! مرc !
حالا ماشین بعدی رو باید چه بکنیم ! ؟
همینجوری یکی یکی باید بیام بپرسم !
سلام
میدونم تاپیک خوابیده و بازی قدیمی شده، حدود 1 سال پیش خریدمش و بازیش نکردم، حالا که نصبش کردم اجرا نمیشه. ارورشم معلوم نمیکنه چی میخواد. فقط میگه بازی مشکل داره. چه کنم؟
در ضمن 4 سی دی هست. ویندوز منم ویستا و سیستم مورد نیازشم دارم. directx 9.c هم از روی خودش نصب کردم.